Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6409701 Napisano: 30.09.2017 20:39:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaraz w coś je... uderzę. co to, do członka męskiego, jest numer kasy fiskalnej w nivea (konkurs z dezodorantami)? czy naprawdę załączenie skanu to za mało? Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

taalvikki

#6407576 Napisano: 25.09.2017 23:02:49 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Moje dziecko nie chce zasnąć w łóżeczku, ale z chęcią śpi na dywanie. Jestem zmuszona leżakować razem z nią, a potem ją przenieść...  emotka emotka Może ktoś podsunie jaki może być tego powód ;(

powód jest taki, że dziecko woli spać na dywanie, tak samo jak koty wolą pudełka, a nie nowe legowiska. emotka
tak, czy tak, proponuję może zrobić dziecku niskie legowisko, np materac zamiast całego łóżeczka. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

taalvikki

#6407169 Napisano: 25.09.2017 00:13:28 w Wkurza mnie...
akaska napisał(a):

kermit napisał(a):

akaska napisał(a):

Dziś pierwszy dzień bez deszczu, a mi nie udało się wyciągnąć męża na spacer. Samej z dzieciakami w niedzielę głupio się plątać po bulwarach. I tak smutno jak widzisz całe roześmiane rodziny. emotka

Czemu głupio? Olej go, zróbcie sobie z dzieciakami super spacer, też możecie być roześmiani, a mąż niech żałuje.

Może i racja, ale dzieci w sumie tylko w niedzielę ojca widzą. W tygodniu pracuje do późna i tylko buziaki na dobranoc. Ech, zrobiłam sobie długą kąpiel i trochę złość uszła. Rozczarowanie - nie.

wkurza mnie, że są dzieci, które ojca widzą tylko w niedzielę.

----------------

a pomijając powyższe, to... może gdy ktoś pracuje po 12 godzin dziennie, to w niedzielę chce się zwyczajnie je%nąć spać/odpocząć, a nie paradować po bulwarach. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6406928 Napisano: 23.09.2017 18:43:50 w WC - rozmowy o wszystkim
lola.lola napisał(a):

Zastanawiam się, czy w loteriach typu Almette, Crunchips czy Kinder Bueno udaje wam się wygrać jednym zgłoszeniem? Czy zbieracie  kody i wysyłacie po kilka? Nigdy w życiu nie udało mi się jeszcze wygrać w loterii i jestem ciekawa czy te moje pojedyncze kody mają w ogóle jakiekolwiek szanse  emotka

teoretycznie pewnie jakieś mają, ale u mnie nigdy to nie weszło. w sumie nawet kilka/kilkanaście zgłoszeń w loteriach nie wchodziło. pamiętam, że wysyłałam te kody w tamtym roku w almette, bo zwyczajnie zwyczajnie je lubię i kupuję. i nic, nic, nic. żadna loteria nic mi nie dała, więc teraz je zazwyczaj pomijam. taki niefart. jestem team Nie Dla Loterii. Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

taalvikki

#6406733 Napisano: 22.09.2017 23:05:15 w Polecam
wiesz, świat już nie jest taki sam, odkąd Ty pokazałeś swoje pro - zdanie na temat publicznych uścisków, więc co tam ja.  Wyświetl w wątku >>
0 1 leska2wll

taalvikki

#6406705 Napisano: 22.09.2017 21:09:20 w Polecam
tyle dobrego, że dobrowolne, ale jednak nie chcę, by lud uczył się takich rzeczy. po prostu nie chcę, by uznawano, że wpatrywanie się we mnie jest ok i fajne. tyle. bo nie jest.

jak chcą, to niech się nawet reprodukują z nieznajomymi, ale, litości, nie wmawiajmy ludziom głupot w stylu tekstu o tym, że "jeżeli sobie - obcym - nie patrzymy w oczy, to wywołujemy lęk". bo to jest niczym niepoparte stwierdzenie.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6406683 Napisano: 22.09.2017 20:04:34 w Polecam
cb656 napisał(a):

Popatrz w oczy nieznajomej/go przez minutę emotka  między innymi w Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu, Bielsku-Białej i Rzeszowie. Akcja zaczyna się o 11

po co się ograniczać, od razu może łapmy innych w objęcia. wrr. według mnie to głupawa akcja. osobiście wolę rozmawiać przez telefon z bliską osobą, niż spoglądać w oczy jakiegoś obcego typa czy laski.

organizatorzy twierdzą - nie mam pojęcia, na czym się opierając - że przez to, że nie wpatrujemy się w siebie, narasta w nas niepokój. u mnie osobiście niepokój wzrasta, gdy ktoś zbytnio się we mnie wpatruje. nie lubię tego i nie popieram uczenia ludzi takich rzeczy. co innego patrzeć w oczy partnera, a co innego w oczy obcej osoby.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6402671 Napisano: 12.09.2017 21:04:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludzkości, wygrałam w konkursie tesco najlepszy wybór mam (nivea), ale nijak nie wiem, jakiego oświadczenia wymagają. w regulaminie widzę tylko, że chcą "oświadczenie o przeniesieniu praw autorskich majątkowych do nagrodzonego rozwiązania". czy to ma jakąś konkretną formę? bo załączników z oświadczeniem nie widzę.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6401466 Napisano: 09.09.2017 22:40:06 w Dziś cieszę się z.....
adrian napisał(a):

Dziś cieszę się z tego, że wreszcie w Warszawie otworzyli Intermarche. emotka

dołączam się ^^ Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6398755 Napisano: 04.09.2017 00:45:25 w Sport
nkba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Jak żyć emotka   emotka emotka a już mam kupione bilety na finał emotka  i co mi teraz z nich emotka  

ożesz qwa emotka współczuję  emotka

i to z nich, że idziesz sobie na finał i cieszysz się grą dwóch wygrywających drużyn. czy narodowość odbiera pasję sportową? naprawdę?

a ode mnie... cóż... biedna Belgia. takie fajne chłopaki...  emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

taalvikki

#6395507 Napisano: 28.08.2017 00:16:53 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurzaja mnie ceny w sklepach...kupilam ostatnio ksiazke na 'alledrogo' za 26 zl z groszami z wysylka juz, a w TESCO identyczna ksiazka za 44 zl z groszami, czy to nie gruba przesada ?- ciesze sie, ze kupilam duzo taniej
- wkrzyam sie, ze na nas tyle zarabiaja w sklepach

zazwyczaj na alledrogo można nabyć coś taniej, konkursowicz powinien o tym wiedzieć. poza tym, gdy ktoś sprzedaje na wspomnianym portalu nie musi płacić innych opłat (ot, choćby za teren, na którym sprzedaje). po to jest wolność i konkurencja, by każdy sobie wybrał, gdzie chce kupić. bo nie wiem - proponujesz, by państwo narzucało jedną ważną cenę na wszystko i wszędzie?

ja tam się cieszę, że gdzieś mogę kupić taniej niż w tesco, a nie oburzam się na tesco, że gdzieś mogę kupić taniej. poza tym: skoro ktoś daje taką, czy taką cenę, to znaczy, że wychodzi z tym na plus, więc... ktoś to kupuje. chce, niech kupuje nawet za 100 złotych.

i nie sklepy na nas zarabiają. sklepy z nami współpracują. nikt mnie nie zmusza do kupowania w tym, czy w tamtym. wystarczy się rozejrzeć i wybrać najtańszą opcję. a jak komuś się nie chce... to już jego problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6393581 Napisano: 23.08.2017 01:17:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
patryczq napisał(a):

bruce napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

W pracy mam wiele luzu niż tutaj. To jest tylko forum... a nie można nic napisac bo się karniaka złapie. Może Pionas wreszcie coś z tym zrobi bo niektórzy traktują to forum jak misje jakąś...

także jeśli chodzi o te etapy konkursów: jak tu zobaczyłam karę za chwalenie się za jakiś wcześniejszy, "pozabazowy", to przeraziłam się nie na żarty. emotka

To akurat dobry zapis, bo skoro ktoś wiedział wcześniej o konkursie i w nim grał, to mógł się nim podzielić, a nie tylko korzystać z tego, co inni dają. Chwalenie się już po jest trochę nie fair. 

zdecydowanie popieram! chcesz się chwalić - pozwól innym wcześniej z Tobą rywalizować! dla mnie to jest oczywistość. a jeżeli sobie wygrywasz gdzieś indziej, tajnie, to i gdzieś indziej, tajnie, się ciesz. tyle.

no, chyba, że chcemy bałagan w stylu: "dziś wygrałam nowy parasol na festynie, kebaba od koleżanki, 30 groszy na chodniku, bilet do kina w konku, o którym nie mieliście pojęcia i telewizor, który dostałam w prezencie weselnym radość pod niebiosa!".  ja tego nie chcę. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

taalvikki

#6391683 Napisano: 18.08.2017 22:28:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kinzao napisał(a):

Surf emotka a pralka potrzebna emotka

po poprzednim konkursie z pralkami, który, nie wiedzieć czemu, chyba jest najtrudniejszy ze wszystkich (niedługo stwierdzę, że samochód łatwiej wygrać, a skuter to na pewno), nabyłam używaną za całe 150 PLN i działa mi bez zarzutu. tak więc polecam odpuścić te wojny o niebiański sprzęt, którego pragnie cała Polska potrojona razy osiem. 

no ale pożalę się, że też nie wygrałam pralki. emotka  gdybym wygrała, to sprzedałabym Ci po taniości, ale cóż.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6391648 Napisano: 18.08.2017 21:21:29 w PLAGIATY
odnośnie Polskiego Busa, to po pierwsze to jest zwyczajna chała nie na temat, a niekoniecznie plagiat. i tyle. dziękuję i zwyciężczyni nie gratuluję. ani nagrody, ani wątpliwego "talentu".  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6388993 Napisano: 12.08.2017 00:33:04 w co chcielibyście wygrać?
pokrzywa30 napisał(a):

kate86 napisał(a):

luko922 napisał(a):

COŚ w loterii. emotka  

Dołączam się do posta:) jeszcze nigdy nic nie wygrałamz loterii, nawet gdy było 1000 kart z coca-coli w Biedronce;D ot szczęscie:D

ja tak samo loterie mnie omijają strasznym łukiem a ja wciąż w nie wierzę naiwna emotka

no i po co w nie wierzyć? im więcej ludu tam "gra", tym więcej loterii. a czy tego chce kreatywny konkursowicz? ja staram się bojkotować loterie, dla  dobra normalnego współzawodnictwa. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6388992 Napisano: 12.08.2017 00:31:02 w co chcielibyście wygrać?
luko922 napisał(a):

COŚ w loterii. emotka  

a ja bym, dla odmiany, chciała wygrać całkowity zakaz przeprowadzania loterii. wtedy normalnych konkursów byłoby więcej, więc i ja - wykazując się jakoś - mogłabym więcej wygrać. czegokolwiek. ^^ Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6388991 Napisano: 12.08.2017 00:28:18 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

Są takie dni kiedy kupującym na Allegro mam ochotę wysłać środkowy palec  emotka

ja go wysyłam także kupującym na olx. przedmiot wystawiony za 400, bez negocjacji, a tu przychodzi panna, ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w pupę i wyskakuje z tekstem, że "w sklepie kupi za 428 z paragonem". toż istotna dla mnie informacja. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6387238 Napisano: 07.08.2017 21:25:24 w Lay's
ej, co z tym obrazkiem w końcu, bo gram tu pierwszy raz i piszę i chcę wysłać i nic.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6386491 Napisano: 05.08.2017 00:35:50 w Żegnamy zmarłych
Bogusław Wolniewicz  :( Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#6386362 Napisano: 04.08.2017 17:40:05 w Wkurza mnie...
nie, nie, nie! tylko nie znów wygrany zestaw colgate. już mam dość tych zestawów. lepiej wygrać totalne nic, niż znów zostać poniżonym tym wspaniałym zestawem!  :( Wyświetl w wątku >>