Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6087330 Napisano: 05.10.2015 11:55:13 w Biedronka
squika napisał(a):

Gratulacje dla autkowiczow emotka

"Ja" byłam na liście zwycięzców, ale mail gdzieś zobaczył z drogi. I łącze się w bólu z wszystkimi w podobnej sytuacji emotka

Ja też byłam   emotka  I już nie liczę na mejla. 
Wolałabym nie widzieć tam swoich inicjałów.

Jeszcze raz dla autkowiczów gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6087288 Napisano: 05.10.2015 11:35:37 w Biedronka
Gratulacje!! emotka
Rettib ja jeszcze trzymam za Nas kciuki, może gdzieś wolniej idą emotka   Któraś z Nas musi to być! Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6086739 Napisano: 04.10.2015 12:10:53 w Biedronka
vazzz napisał(a):

fino napisał(a):

monikar napisał(a):

A co z resztą Ipadów i kiedy mają być maile?

no właśnie nie wiadomo, brakuje też 5 laureatów konsol i 5 aparatów... emotka

Ciekawe czy w ogóle uzupełnią listę i ewentualnie kto na nią "wskoczy". Czy osoby których w ogóle nie ma na liście czy też osoby, które są np. na liście wygranych biletów. Pomijając fakt, że lista biletów też nie jest w całości zapełniona.

Lista biletów jest ułożona alfabetycznie. Muszą chyba mieć gdzieś ułożona wg najlepszych zgłoszeń. No bo jak ewentualnie będą wskakiwac osoby na lepsze nagrody? Chyba nie wg alfabetu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6086650 Napisano: 04.10.2015 10:22:17 w Biedronka
polarniczka napisał(a):

jak myślicie, czy niektórzy poszli po bandzie i powysyłali tańczące kartki i kolorowe torty w kształcie Wedla? mogliby rzucić pracami które wygrały, ciekawość mnie zżera... 

Nad tym samym dziś się zastanawiałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6086575 Napisano: 04.10.2015 08:54:45 w Biedronka
Moje inicjały są przy aucie, konsoli i biletach emotka  I co wygrałam?  emotka

EDIT: U męża konsola lub bilety jeszcze  emotka No na pewno... Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6085291 Napisano: 01.10.2015 20:22:00 w SZUKAM....
Czy w konkursie 15 lat IKEA Katowice po wysłaniu zgłoszenia dostaje się link aktywacyjny, albo jakieś potwierdzenie? Poszły wczoraj dwa zgłoszenia, żadnego potwierdzenia. W galerii nowych prac nie ma dodanych.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6085226 Napisano: 01.10.2015 18:41:09 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy przy wypełnianiu formularza w zakładce Kontakt w Mocy Nagród dostaje się później jakieś potwierdzenie na mejla?

Tak,u mnie przychodI natuchmiast!

Dzięki. Czyli ja mam jakiś problem. Zresztą dlatego do nich pisałam. Wysłałam dwa razy te samo hasło, na ten sam paragon i dane. W krótkim odstępie czasu, bo nie dostałam potwierdzenia na mejla przy zgłoszeniu pierwszym. Przyszło dopiero razem z drugim, po zdublowanym zgłoszeniu. Miałam nadzieję, że anulują zgłoszenie i w razie w, nie będą żądać dwóch paragonów o tym samy nr. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6085214 Napisano: 01.10.2015 18:25:42 w SZUKAM....
Czy przy wypełnianiu formularza w zakładce Kontakt w Mocy Nagród dostaje się później jakieś potwierdzenie na mejla? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6083673 Napisano: 29.09.2015 16:44:33 w Biedronka
holala napisał(a):

zauwazylam jedno nazwisko, ktore pojawia sie dzien w dzien z mojej okolicy, a ja mam wiekszosc spudlowanych strzalow..

U mnie jest to samo. Ja nie mam zbyt dobrej celności. Ale z mojej miejscowości dwie osoby na zmianę są na liście prawie codziennie (one plus ktoś z ich rodziny), czasem zdarzy im się przerwa jednodniowa - nie wiem na ile to nie wybranie przez 'jury', a na ile ich brak zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6080165 Napisano: 24.09.2015 11:20:24 w Biedronka
benasia napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

benasia napisał(a):

anula81 napisał(a):

mam pytanie odnośnie nowego konkursu henkela w Biedronce, czy sms 160znaków z prefiksem to chyba bez PL znkaów ? wolałabym wysłac zgłoszenie przez str www, ale tutaj nie ma takie możliwości.

A przed godziną 7 już masz paragon?   emotka

Są biedronki czynne 24h emotka

u mnie tyle biedronek a nigdy na oczy żadnej 24 h nie widziałam - może ci się z Tesco pomyliło?   emotka

W Zakopanym są Biedronki czynne 24H, nie wiem czy tylko w sezonie, czy cały czas  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6080151 Napisano: 24.09.2015 11:13:47 w Biedronka
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Na konkurs "Luksus" można kupić mydło w płynie - akurat muszę zrobić spory zapas i bardzo by mi to pasowało. Widział ktoś mydło w płynie Fa w Biedronce? emotka

http://www.biedro...o-w-plynie-fa-300-ml
to nie?

Nooo... wiem, że jest w gazetce - pytanie, czy jest w sklepach emotka

U mnie w 2 sklepach nie ma. Najtaniej jest szampon Syoss, w promo albo 5,5, albo 6,5 nie pamiętam.
Ale co mi po tym, jak tego się nie zużyje. Mydło by poszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6078504 Napisano: 22.09.2015 14:32:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Kupiłam dziś 3-pak tuńczyka z Graal w biedrze, na paragonie mam taki zapis: Tuńczyk mix 3x140 g - bez nazwy firmy, czy taki paragon przejdzie w zgłoszeniu do loterii?

witam 
ja też to kupiłem emotka  ale tez zostawiłem sobie gazetkę z biedronki z tymi produktami - tam jest cena i można to pożenić ze sobą emotka

Dziękuje emotka
Zaryzykuje i poślę paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6078430 Napisano: 22.09.2015 13:25:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kupiłam dziś 3-pak tuńczyka z Graal w biedrze, na paragonie mam taki zapis: Tuńczyk mix 3x140 g - bez nazwy firmy, czy taki paragon przejdzie w zgłoszeniu do loterii? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6073675 Napisano: 15.09.2015 13:58:24 w Biedronka
U mnie paragon, gdzie pisało, że nr był wykorzystany też nie wygrany emotka  
Czy komuś udało się tak wygrać? Ktoś próbował zamiast nr, dawać po prostu kropkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#5767530 Napisano: 06.11.2013 11:06:42 w Allegro.pl - bez linków
koza.k90 napisał(a):

Zakładka MOJA SPRZEDAŻ

po lewej wybierz Zwroty Prowizji i potem Zwroty Prowizji Do Złożenia

Dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#5766751 Napisano: 05.11.2013 10:48:04 w Allegro.pl - bez linków
koza.k90 napisał(a):

Anuluj transakcje - powodem brak płatności

zwrócą Ci prowizje i masz czyste konto

Dzięki.
W którym miejscu mogę znaleźć taką opcję annuluj transakcję?
Jestem od niedawna na allegro, pierwszy raz mam taką sytuację i nie wiem gdzie takie coś szukać. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#5766740 Napisano: 05.11.2013 10:34:19 w Allegro.pl - bez linków
masza napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Może ktoś będzie potrafił mi pomóc.
Jak mam anulować zakup na prośbę kupującego, tak by transakcja została wycofana. Nie chcę ubiegać się o zwrot prowziji (skomplikowana sprawa; pierwszy zakup na allegro tej osoby, dodatkowo twierdzi, że nie ma konta bankowego; a opcjach nie było wysyłki za pobraniem; chce zrobić zwykły przelew a nie prze PayU - a tylko taka była opcja zapłaty; żąda podania nr konta przez e-mail). Bardzo trudno się z tą osobą dogadać. A ja nie chce robić sobie dodatkowego kłopotu.

Chcę tylko, spokojnie na nowo wystawić przedmiot i mieć czystą sytuację, żeby było jasno zaznaczone, że transakcja jest anulowana.

wydaje mi się , że jak chcesz drugi raz wystawić przedmiot i zrobić to "jasno, legalnie" to musisz ubiegać się o zwrot prowizji i podać tam powód, jeżeli napiszesz , ze z winy Kupującego , osoba ta dostanie upomnienie.....ale na 100% nie wiem

Dzięki. Tak też myślałam.
Kupujący chce bym podała nr konta, by ten zwrócił mi prowizję.
Nie dociera, że są procedury i wszystko załatwia się przez stronę allegro. Normalnie ręcę opadają takie głupoty wypisuje.
Jeszcze pretensje za cyrk. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#5766719 Napisano: 05.11.2013 10:05:56 w Allegro.pl - bez linków
Może ktoś będzie potrafił mi pomóc.
Jak mam anulować zakup na prośbę kupującego, tak by transakcja została wycofana. Nie chcę ubiegać się o zwrot prowziji (skomplikowana sprawa; pierwszy zakup na allegro tej osoby, dodatkowo twierdzi, że nie ma konta bankowego; a opcjach nie było wysyłki za pobraniem; chce zrobić zwykły przelew a nie prze PayU - a tylko taka była opcja zapłaty; żąda podania nr konta przez e-mail). Bardzo trudno się z tą osobą dogadać. A ja nie chce robić sobie dodatkowego kłopotu.

Chcę tylko, spokojnie na nowo wystawić przedmiot i mieć czystą sytuację, żeby było jasno zaznaczone, że transakcja jest anulowana. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#5690738 Napisano: 04.07.2013 21:07:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zapas Oleju Wielkopolskiego z Wielkanocnego konkursu emotka
Kurier DHL Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#5681531 Napisano: 22.06.2013 12:48:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eveliina napisał(a):

pecia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

pecia napisał(a):

po jakim czasie informują w konkursie Sonko, np. jeśli wczoraj zarejestrowało się zgłoszenie? ma ktoś wiedzę w tym temacie emotka

Ponoć na następny dzień... Kurde, ja też wczoraj słałam... emotka

no to już pewnie po ptakach emotka szkoda, bo fajna nagroda - żal, że jedna dziennie

potwierdzam, ja @ o wygranej miałam na drugi dzień po wysłaniu

Z piątku, soboty i niedzieli powiadamiają w poniedziałek. W inne dni tygodnia na drugi dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0