Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7338169 Napisano: 26.02.2026 16:31:23 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
malmika napisał(a):

Herbaty Dilmah?

Dzisiaj dotarła paczka, kurier GLS. Wcześniej powiadomienia @ o dostawie, nadawca GOURMET FOODS SP. Z O.O. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7337970 Napisano: 26.02.2026 07:50:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Media Expert. Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia. Oto lista laureatek i laureatów, których zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej: https://docs.goog...8K_Cbd4/edit?tab=t.0

oby te bony były na wszystko

co odpisujecie w prywatnej wiadomości? Podajecie dane włącznie z adresem, tak jak napisano w regulaminie?

a po co im adres? Ja napisałam że zgłaszam się z konkursu Galaktyka... Jak będą chcieli coś więcej to niech mi napiszą ale jaki to sens? Przecież te bony wyślą jako kod...

Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7337790 Napisano: 25.02.2026 14:47:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

banka-manka napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

czy to jest prawidłowy produkt na konkurs bonduelle? Kupilam dwupak opakowany folia przezroczysta a na stronie konkursu widze ze jest w papierowym opakowaniu?

Zły. Te promocyjne to sa mniejsze puszki. 
Jak wejdziesz na stronę konkursową, w formularzu jest podgląd paragonu i tam widać jaki jest prawidłowy opis. 

Ale w regulaminie nic na temat gramatury nie ma. Jest tylko napisane, że musi być dwupak.

Na stronie konkursowej jest zakładka PRODUKTY PROMOCYJNE i są pokazane, które to są, tu można podejrzeć gramatury. Ale tak, regulamin nie definiuje jaki dokładnie to ma być dwupak. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7337776 Napisano: 25.02.2026 14:26:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tosiaczek777 napisał(a):

czy to jest prawidłowy produkt na konkurs bonduelle? Kupilam dwupak opakowany folia przezroczysta a na stronie konkursu widze ze jest w papierowym opakowaniu?

Zły. Te promocyjne to sa mniejsze puszki. 
Jak wejdziesz na stronę konkursową, w formularzu jest podgląd paragonu i tam widać jaki jest prawidłowy opis. 
Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7337451 Napisano: 24.02.2026 12:21:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy jakaś dobra dusza mogłaby napisać co lubi Fortis? Chyba nigdy nic u nich nie wygrałam a siostra podrzuciła paragon z Wawel i nie wiem czy warto poświęcać czas na jakieś poematu i wiersze czy po prostu pisać po ludzku.

Ale Wawel organizuje Fortuna, nie Fortis.

Z tego co ja wiem, to jest ta sama agencja emotka

Od kiedy? Pierwsze słyszę  emotka
Możesz podać jakieś szczegóły, czym są powiązane? Ci sami założyciele, kapitał? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7337448 Napisano: 24.02.2026 12:04:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Czy jakaś dobra dusza mogłaby napisać co lubi Fortis? Chyba nigdy nic u nich nie wygrałam a siostra podrzuciła paragon z Wawel i nie wiem czy warto poświęcać czas na jakieś poematu i wiersze czy po prostu pisać po ludzku.

Ale Wawel organizuje Fortuna, nie Fortis. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7337341 Napisano: 23.02.2026 18:33:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

vixen napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

jak informują z Reginy? czy wszystko poszlo o jednej porze?
za info z góry bardzo dziękuję emotka

E-mail, idą stopniowo

Oo to może jest nadzieja jeszcze 😅 także czekam

tylko tyle osób z forum wygrało, a może to tylko jakaś rezerwa poszła...?

Jest nas więcej. Napewno drugi etap. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7337304 Napisano: 23.02.2026 14:50:53 w Czy informują/ informowali?
ananaska napisał(a):

Raffaello?

Dzwonili w czwartek, są wpisy w MDW. Wyświetl w wątku >>
1 ananaska 0

banka-manka

#7336628 Napisano: 19.02.2026 10:53:52 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

Potwierdzi ktoś, czy poszły maile z głównymi z Grzańca Galicyjskiego? (Lista zwycięzcow na stronie)

Czy wysyłali nagrody miesięczne z Freewolucji za pierwszy etap?

Ja dalej czekam na miesięczną z Freewolucji, miałam też o to pytać. Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

banka-manka

#7336525 Napisano: 18.02.2026 20:24:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

monikar napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Konkurs  "Żubr dzieli się siankiem" - z jakiego sklepu przechodzą Wam paragony? 
U mnie kupione 2 Żubry w sklepie PGZ Kupiec. Na paragonie nie ma nazwy "Kupiec", ale jakaś inna nazwa sklepu. 
Paragon oczywiście nie przechodzi...

A to musi być na paragonie konkretna nazwa sklepu? Ja mam z Chorten ale na paragonie jest tylko nazwa sklepu osiedlowego, jeszcze nie zgłaszałam.

Nie wiem czy musi... Szukam przyczyny dlaczego ten paragon nie chce przejść. Po skanowaniu na stronie mam komunikat, że paragon jest nieprawidłowy. 
W konkursie Żubra w Lewiatanie czy w Delikatesach Centrum paragony mi normalnie przechodzą bez problemu.

To jest loteria. Coś programowi się nie podoba i tyle. A organizator twierdzi, że już poprawili działanie sytemu i wszystko działa. Mój paragon z Lewiatan jest idealny - nazwa sklepu, opis, jakość. Nie przechodzi zdjęcie, skan, różne rozszerzenia, urządzenia itp. Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

banka-manka

#7336295 Napisano: 17.02.2026 19:40:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

Odrzuca mi paragon z Żubra, mozliwe ze przez to, ze mam butelkę i puszke na jednym?

Nie. Ich czytanie paragonów jest wybiórcze. Może być idealnie opisany paragon a i tak będzie błąd. A na mejle odpisują wszystkim tą samą formułką, że poprawili formularz i teraz działa. Ale nie działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

banka-manka

#7335874 Napisano: 16.02.2026 07:56:44 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
swagunia napisał(a):

Monte Santi - czy wysyłają? Już dawno temu mieli to robić emotka

O to samo ciągle pytam. Pisałam do nich, zero odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7335601 Napisano: 13.02.2026 20:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie Regina nie trzeba odesłać paragonu? Dobrze widzę, że nic o nim nie ma w @, tylko formularz do odesłania? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7335372 Napisano: 12.02.2026 22:13:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

rufus napisał(a):

Diana02 napisał(a):

hej, pytanie totalnie z cenzura ale czuję się pogubiona a może ktoś wie i pomoże. kupiłam w Rossmanie na konkurs neboa, okazało się że kasa samoobsługowa nie drukowała paragonów papier się zawijał + się skończył a nikt o paragon nie prosił... I poprosiłam, pani powiedziała że wydrukuje mi z biura i dostałam takie coś jak na zdjęciu. rozumiem że straciłam 30 zł? gdy zapytałam czy mogę normalny paragon to mówiła że się nie da i to służy za paragon, ale nie ma Nipu, ani numeru paragonu, już nic nie ogarniam. Czyli że przepadł paragon konkursowy?

2.12 Dowód zakupu – oryginał paragonu fiskalny lub imienna faktury VAT lub imiennej e-faktury VAT (wystawionej na Uczestnika w rozumieniu 3.1 Regulaminu, bez NIP-u Uczestnika/nabywcy) potwierdzający dokonanie zakupu promocyjnego. Dowód zakupu na potrzeby niniejszego Konkursu powinien być czytelny i oryginalny, tzn. taki, który jest wystawiony przez Sklep konkursowy (którego nazwa i adres znajdują się na Dowodzie zakupu) i który nie jest sfałszowany.
Dowodem zakupu na potrzeby niniejszego Konkursu nie jest w szczególności jego: kserokopia, kopia notarialnie poświadczona, wtórnik, odpis, duplikat, wydrukowany skan.

dzięki, czytałam ale myślałam że może ktoś da mi nadzieję jeszcze! 🥺

Ja Ci dam nadzieję. Napisz do Smolara i opisz całą sytuację. 
Miałam tak przy loterii w C4. Odpisali, że jako klient nie mogę odpowiadać za błędy/problemy wynikające ze strony sklepu i mam normalnie zgłosić taki paragon. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7335247 Napisano: 12.02.2026 11:56:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Monte Santi coś nadaje?
Freewolucja nagrody miesięczne za 1 etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7334509 Napisano: 08.02.2026 16:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

banka-manka napisał(a):

aska18m napisał(a):

Wysłałam już im paragon do weryfikacji

Udało się uzyskać jakąś pomoc?

Nie przechodzi mi paragon w Żubr.
Sklep dobry, strona załadowana na prawidłowy sklep, bardzo dobrze opisany paragon z widoczną nazwą produktu i siecią sklepu.
Robiłam już fotę na różnym tle, zmieniałam rozszerzenie i rozmiar.
Za każdym razem nieprawidłowy paragon.

Taki komunikat jest też, gdy paragon wcześniej był wczytany. Może jakoś niepostrzeżenie u Ciebie się to wydarzyło, a gierka się  nie załadowała?

Dzięki, ale to też nie to. Świeżo kupiony paragon, pierwsze ładowanie danych i nie chce mnie przepuścić dalej bo ciągle komunikat o błędnym paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7334507 Napisano: 08.02.2026 16:47:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

banka-manka napisał(a):

aska18m napisał(a):

Sklep dobry, strona załadowana na prawidłowy sklep, bardzo dobrze opisany paragon z widoczną nazwą produktu i siecią sklepu.
Za każdym razem nieprawidłowy paragon.

A próbowałaś wyczyścić cookies na tej stronie?

Tak. Próbowałam też na różnych urządzeniach na laptopie, telefonach, na wifi, na danych komórkowych. 
Próbowałam na różne adresy @, na nr telefonu. I dalej nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7334496 Napisano: 08.02.2026 15:41:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aska18m napisał(a):

Za każdym razem nieprawidłowy paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0