Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6845769 Napisano: 21.02.2022 08:58:37 w SZUKAM....
sabanerro napisał(a):

agaluna napisał(a):

Poleci ktoś jakąś małą i niedrogą drukarkę? Nie drukuję dużo, bo głównie oświadczenia do konkursów i pojedyncze dokumenty, ale przy obecnej pogodzie mam naprawdę dość chodzenia na ksero emotka

Czy mała to nie wiem, nie jest wielka jak biurowe ksero, ale w kieszeni się nie zmieści. emotka Ja mam Brother, nie była najtańsza, ale też nie jest z droższych. W porównaniu z niektórymi, to tutaj tusz wychodzi tanio, ja jadę na zamiennikach. Kupiona w 2013 r. i bez awarii działa tyle lat. Nie wiem jak u nich z jakością teraz. 

Brother ma naprawdę tanie zamienniki tuszy. Pamietam jak lata temu to nawet po złotówce dało radę kupić! Teraz też nie są drogie.
Nie wiem jakie teraz są modele, ale jak Koleżanka wyżej mam kilkunasto letniego Brothera i działa bez zarzutu do dziś.
Co prawda wielka i ciężka kobyła, bo też skaner. Ale jak na tamte lata to nie była wcale tak duza! Wyświetl w wątku >>
1 agaluna 0

banka-manka

#6844553 Napisano: 15.02.2022 12:19:32 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Dość świeża sprawa, konkurs Wilkinson w Hebe. Konkurs na odpowiedź w max 250 znakach. Zgłoszenia mimo, że promocyjny na FB w formie komentarza. A pod postem co za kwiatki? A no słodkie fotki zakonnych par...

Ale takie bardziej grzeczne, czy takie raczej niegrzeczne te fotki? emotka

Polecam zajrzeć pod post. Bo znajdą się i takie ujęcia prosto z łóżka emotka   Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

banka-manka

#6844550 Napisano: 15.02.2022 12:14:27 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

banka-manka napisał(a):

monisss napisał(a):

to ,że np jest konkurs napisz coś tam coś a ktoś wstawia filmik jak śpiewa .. no heloł ?! 

Dość świeża sprawa, konkurs Wilkinson w Hebe. Konkurs na odpowiedź w max 250 znakach. Zgłoszenia mimo, że promocyjny na FB w formie komentarza. A pod postem co za kwiatki? A no słodkie fotki zakonnych par, czy walentynkowych aranżacji. A i filmik!Wyników nie było jeszcze, jestem ciekawa jak to będzie rozegrane.
Organizator to Graf, mam nadzieje, że będzie regulaminowo.

nie kumam, to  cwaniactwo, że niby się bardziej staram, czy raczej nieczytanie regulaminu (ba, niezrozumienie prostego komunikatu, bo 250 znaków to nijak się ma do zdjęcia rodem ze ślubnego planu)?

U jednych pewnie cwaniactwo, u drugich nie czytanie regulaminu. Bo oprócz zdjęcia elaborat na tryliard znaków. 
A tam gdzie znaki regulaminowe, myślę że próba pokazania, że ,ja mogę lepiej!’.  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6844547 Napisano: 15.02.2022 12:05:19 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

to ,że np jest konkurs napisz coś tam coś a ktoś wstawia filmik jak śpiewa .. no heloł ?! 

Dość świeża sprawa, konkurs Wilkinson w Hebe. Konkurs na odpowiedź w max 250 znakach. Zgłoszenia mimo, że promocyjny na FB w formie komentarza. 
A pod postem co za kwiatki? A no słodkie fotki zakonnych par, czy walentynkowych aranżacji. A i filmik!
EDIT: Zamiast zakochanych słownik zmienił na zakonnych, chyba zostawię emotka
Wyników nie było jeszcze, jestem ciekawa jak to będzie rozegrane.
Organizator to Graf, mam nadzieje, że będzie regulaminowo. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6844089 Napisano: 12.02.2022 21:36:38 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Wedel 2w1 - C4+ptasie mleczko, sprzedam za 15 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6843730 Napisano: 10.02.2022 17:14:58 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

Czy dziala Wam poczta onet? Probuje od 2 godzin otworzyć  emotka

Działa na komputerze. Ale od bardzo dawna nie działa na telefonie na przeglądarce. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6842806 Napisano: 06.02.2022 14:47:15 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu Delecta. Proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6841603 Napisano: 31.01.2022 20:07:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tylko Ballantine's 7 Bourbon Finish, mail 19:49.
Konkurs #Taktorobię edycja świąteczna.
Gdzie mój aparat?  emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6840834 Napisano: 27.01.2022 15:15:29 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

montezuma napisał(a):

Jeśli nie siedzisz w Apple to może być Ci ciężko się przestawić...Z małych modeli Samsunga rozważ s21 - wielkość jeszcze rozsądna albo używany s10e (świetny ale ma dość małą baterię)

Czyli jest spora różnica w obsłudze przy iphone ? Ehh

Kilka dobrych lat temu wygrałam iPhone. Wcześniej tylko Samsungi i Androidy.
Było ciężko na początku. Ale jak wszystko opanowałam to przepadłam. Dla mnie cały ten system jest bardzo intuicyjny. Fajny w obsłudze, dobre funkcje. Tylko trzeba się nauczyć. Mąż dalej tylko Android, jak ma coś zrobić na moim tel to szału dostaje. Zresztą ja też nie potrafię już obsługiwać innych systemów.
Model chyba 7 służył mi 4,5 roku i dalej był dobry (oprócz słabszej baterii). Ale szukałam czegoś z nowszą technologią. Ten stary udało się jeszcze sprzedać za 500 zł (bardzo dobry stan zewnętrzny). Mnie to dużo mówi o jakości. Wcześniej telefony typu Samsung wymieniałam co 2 lata, bo już nie działały/nie było aktualizacji itp. Choć wiem, że te x lat temu technologia była do tyłu, to jednak sprzęt który dobrze działa tyle lat mnie przekonuje. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6840530 Napisano: 26.01.2022 14:31:03 w Avanti
Emememe napisał(a):

myja napisał(a):

Nie wiem czy też macie takie wrażenie, ale wydaje mi się, że w podwójnym świętowaniu wygrywało dużo więcej osób z forum. Pewnie jeszcze wszystkie maile z czitosów nie poszły, ale biorąc pod uwagę pierwszy etap i tak wydaje mi się, że średnio ze skutecznością... emotka

Wydaje mi się, że podwójne nie było tak reklamowane jak cheetos. Stąd też większa konkurencja emotka

Na YT przed filmami (nawet tymi z treningami) co chwile była wyświetlana reklama podwójnego. Podobnie jak w TV.
Z kolei Cheetos nie widziałam nigdzie. Wyświetl w wątku >>
1 myja 0

banka-manka

#6840397 Napisano: 26.01.2022 09:43:09 w SZUKAM....
as32572 napisał(a):

Pytanie do osób wysyłających dokumenty kurierem - jak to działa? Czy musze zanieść przesyłkę do punktu odbioru czy kurier ją zabiera ode mnie? Jak to wygląda cenowo?

Wybierasz sobie opcje. Czy nadajesz w wybranym punkcie, czy kurier odbiera z domu. 
Cenowo różnie. Zależy od firmy przewozowej  i dodatkowych usług. 
Wysyłam od lat przez sendit. Tam są do wyboru chyba wszystkie opcje firm kurierskich.  Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

banka-manka

#6839245 Napisano: 21.01.2022 17:16:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karty Sodexo Winiarnia Zamojska 2 etap, e-mail.  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6839133 Napisano: 21.01.2022 12:35:39 w Czy informują/ informowali?
aguagu napisał(a):

Informowali już z konkursu Batiste w Rossmannie? Na stronie jest niby info o 24.01.2022r. i w regulaminie nie ma żadnej wzmianki o przedłużeniu trwania konkursu. Ma ktoś może zapisaną wcześniejszą wersję? Jako dzień wyników kojarzy mi się dzisiejsza data, tj. 21.01. emotka

Wcześniej wyniki miały być 14.01., nie wiem skąd data 21.01. Konkurs przedłużony o 10 dni ze względu na problemy techniczne. Wszystkie terminy z regulaminu są więc + 10 dni. 
O przedłużeniu info było na stronie konkursowej, jak był aktywny formularz. 
Szkoda, że teraz tego nie ma, ani w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6838577 Napisano: 18.01.2022 20:33:34 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
termitek99 napisał(a):

Czy z drugiej edycji Zamojska ktoś już dostał nagrodę? PW.

Chodzi o etap grudniowy, którego rozwiązanie było dopiero tydzień temu? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6838373 Napisano: 18.01.2022 12:46:30 w SZUKAM....
mampytanie napisał(a):

Szukam info, jak wyłączyć przychodzące powiadomienia w danym wątku (w moim przypadku w wątku „Szukam…”). Nie ma żadnego przycisku, co ktoś nie napisze, to przychodzi mi powiadomienie emotka

Wersja mobilna. Na górze wątku. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6838043 Napisano: 17.01.2022 13:22:32 w Informują
Informują z Konkurs "Baileys czyli Daj się Skusić na Święta" 18+

Rodzaj powiadomienia: E-mail
Dodatkowe informacje:
Nagrody 1 stopnia Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

banka-manka

#6837650 Napisano: 14.01.2022 15:48:52 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Szukam osób które wygrały w konkursie WINIARNII ZAMOJSKIEJ? 

W czym pomóc? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6837301 Napisano: 13.01.2022 10:18:08 w Czy informują/ informowali?
rene napisał(a):

A czy wszyscy Zwycięzcy Winiarnia  Zamojska etap II dostali maile?bo widzę córki dane!brała udział a nie ma maila! emotka

Spam szukaj, wszystkie ich wiadomości trafiają u mnie właśnie tam. 
Jeśli nie ma, może to nie być córka, niestety. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

banka-manka

#6837290 Napisano: 13.01.2022 09:42:17 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
greka napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Gdzie najtaniej kupię wina z Winiarni Zamojskiej?

podpinam się w ogóle GDZIE kupić to wino?

Ja znalazłam tylko w lokalnym sklepie z napojami/alkoholami, w marketach nie widziałam. Wyświetl w wątku >>
1 greka 0

banka-manka

#6837210 Napisano: 12.01.2022 20:02:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agaluna napisał(a):

banka-manka napisał(a):

agaluna napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy ktoś też czeka na zestawy z Lepiej bez smogu?Widziałam, że dziś ktoś dostał DHL - czy jest wcześniej jakieś powiadomienie?

Tak, dostałam wcześniej powiadomienie o nadaniu paczki

Dzięki emotka Pewnie ślą na raty, przy takiej ilości. A jeśli mogę wiedzieć, jesteś na liście gdzieś na początku/pod koniec?

W połowie, pewnie wysyłają partiami emotka  

Ja jestem na szarym końcu emotka  
Dzięki za odzew emotka Wyświetl w wątku >>
1 agaluna 0