Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
banka-manka
Postów 2966
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-fotograficzny-kujawski-to-co-swieze-najlepiej-smakuje-netto.html Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
3 etap wyniki są na stronie z konkurs z matami - inna agencja go organizuje.
I to jest konkurs foto.
https://twojballans.pl/wyniki.html
Ze Smolara jest 1 etap, do wygrania zegarki. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wygląda bardzo podobnie do mojej z Joy in me - one są cienkie, ale bardzo miłe w użytkowaniu, elastyczne i mają dobrą przyczepność do podłogi. To jest taki materiał, który nie ma jak się kruszyć.
Tylko według mnie one nie nadają się do typowych ćwiczeń oprócz jogi czy rozciągania. Przez to, że są cienkie nie potrafię robić na nich ćwiczeń na przedramionach, na kolanach czy na brzuch, bo za bardzo wszystkie kości czuję. Do rozciągania, są fajne. Bardzo miłe w dotyku, trochę jakby 'meszkowate'.
Do klasycznych treningów zdecydowanie lepsze są maty 'piankowe', ja mam z Airex - droga, ale warta swojej ceny. Gruba, dobra amortyzacja, przyczepność do podłogi idealna i nic na niej nie boli jak się ćwiczy. Kruszyć też się nie kruszy, ale ja nie skaczę po niej obuwiem, nawet jak robię w podporze to nogi zawsze mam na podłodze, a tylko ręce na macie.
Ta co jest z BiC - Marta z Codziennie Fit ćwiczy na niej klasyczny trening - tu można zobaczyć jak mata zachowuje się w użyciu:
ŚWIĄTECZNY TRENING BEZ TUPANIA I SKAKANIA Codziennie Fit - YouTube Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Rodzaj powiadomienia: E-mail
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chyba to będzie ta: Tropical dream - 3 mm - Miś Yoga - ekologiczne maty do jogi (misyoga.pl)
Mata do jogi Miś Yoga, Tropical Dream (tanie-zakupy.pl) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czy to znak, że mam robić trzy treningi dziennie, każdy na innej macie?
PS: Proszę jeszcze do tego jakiś wypasiony zegarek sportowy co by mi te treningi chociaż liczył!
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
do 25.10. (wybór do 18.10) „DLA FANÓW FUNU” e-mail Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Info o zakupach online jest wykreślone, bo bony musiały być kupione stacjonarnie, a według regulaminu karta kupiona stacjonarnie = zakupy stacjonarnie.
W tym tygodniu planuje podejść do sklepu, żeby sprawdzić datę ważności - reg. konkursu mówił o końcu roku, a reg. kart - 12 miesięcy od daty wydania.
Dopytam czy jest też jakaś blokada na inne marki. Wątpię.
Co do braku pin, może przy płaceniu tylko skanowany jest kod?
A kwotę chyba nie trzeba wydać całej od razu? Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A teraz jak kliknęłam łapkę w górę to po przeładowaniu strony przeniosło mnie do wątku kupię i to nawet nie na ostatnią stronę
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A jak informują o wygranej to nawet nie podają co się wygrało. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Więc prawdopodobnie coś innego. Też dobrze, ale te trampki... Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7