Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

banka-manka

#6813550 Napisano: 07.10.2021 11:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamimamu napisał(a):

rare85 napisał(a):

Netto Piwne Życzenia poszło już wszystko?

Może ktoś z wygranych podpowie, o której godz. otrzymał maila z wygraną - łatwiej będzie się zorientować, czy już wszystko poszło?  emotka

10:43, 10:51, 10:53 Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

#6813390 Napisano: 06.10.2021 18:13:58 w Smolar
flinta_13 napisał(a):

pink086 napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

podpięte wyniki Balans chyba to 3 etap

A nie pierwszy lub drugi - trzeci jeszcze trwa

Napewno jest za 1 etap emotka

Wyniki już są? SMS były? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6813389 Napisano: 06.10.2021 18:12:08 w Smolar
FBmonika33 napisał(a):

podpięte wyniki Balans chyba to 3 etap

To jest 1 etap, chyba mylisz konkursy.
3 etap wyniki są na stronie z konkurs z matami - inna agencja go organizuje.
I to jest konkurs foto.
https://twojballans.pl/wyniki.html

Ze Smolara jest 1 etap, do wygrania zegarki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6813260 Napisano: 06.10.2021 11:21:27 w Smolar
Czy dobrze liczę i dziś powinny być wyniki za 1 tydzień konkursu Bakal? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6813220 Napisano: 06.10.2021 08:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmonika33 napisał(a):

Czy ktoś otrzymał nagrody już ?

1. Halls -moja wygrana z 4 sierpnia
(brak weryfikacji)
2. DPD czekoladki - wygrana 19 sierpień (brak weryfikacji)
3. Bp IV etap płyn do spryskiwaczy również brak weryfikacji
4. Czy ktoś nie dostał jeszcze trampek ?

Masz aplikacje InPost? Trampki nie miały żadnego powiadomienia, wyświetliły mi się w apce i po nadawcy doszłam co i jak. Paczka też zanim została nada, była tylko zarejestrowana 1/2 dni. Na jaki wzór czekasz?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6813100 Napisano: 05.10.2021 15:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Mata z be kind czy ktoś ma jakiegoś linka do niej lub zna dokładną nazwę?  

Lubię maty do jogi emotka  
Chyba to będzie ta: Tropical dream - 3 mm - Miś Yoga - ekologiczne maty do jogi (misyoga.pl)
Mata do jogi Miś Yoga, Tropical Dream (tanie-zakupy.pl)

Orientujesz się czy do cw też bedzie dobra? Nie bedzie się kruszyć? 

To jest mata typowo do jogi.
Wygląda bardzo podobnie do mojej z Joy in me - one są cienkie, ale bardzo miłe w użytkowaniu, elastyczne i mają dobrą przyczepność do podłogi. To jest taki materiał, który nie ma jak się kruszyć.
Tylko według mnie one nie nadają się do typowych ćwiczeń oprócz jogi czy rozciągania. Przez to, że są cienkie nie potrafię robić na nich ćwiczeń na przedramionach, na kolanach czy na brzuch, bo za bardzo wszystkie kości czuję. Do rozciągania, są fajne. Bardzo miłe w dotyku, trochę jakby 'meszkowate'.
Do klasycznych treningów zdecydowanie lepsze są maty 'piankowe', ja mam z Airex - droga, ale warta swojej ceny. Gruba, dobra amortyzacja, przyczepność do podłogi idealna i nic na niej nie boli jak się ćwiczy. Kruszyć też się nie kruszy, ale ja nie skaczę po niej obuwiem, nawet jak robię w podporze to nogi zawsze mam na podłodze, a tylko ręce na macie.
Ta co jest z BiC - Marta z Codziennie Fit ćwiczy na niej klasyczny trening - tu można zobaczyć jak mata zachowuje się w użyciu:
ŚWIĄTECZNY TRENING BEZ TUPANIA I SKAKANIA Codziennie Fit - YouTube Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

banka-manka

#6813087 Napisano: 05.10.2021 15:09:28 w Informują
Informują z Konkurs "Zasmakuj Wolności" Pudliszki Lidl

Rodzaj powiadomienia: E-mail
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

banka-manka

#6813085 Napisano: 05.10.2021 15:07:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Mata z be kind czy ktoś ma jakiegoś linka do niej lub zna dokładną nazwę?  

Lubię maty do jogi emotka  
Chyba to będzie ta: Tropical dream - 3 mm - Miś Yoga - ekologiczne maty do jogi (misyoga.pl)
Mata do jogi Miś Yoga, Tropical Dream (tanie-zakupy.pl) Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6813041 Napisano: 05.10.2021 12:43:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj mata z BeKind, dziś mata z BiC, jeszcze poprzednio mata z BA!lans.
Czy to znak, że mam robić trzy treningi dziennie, każdy na innej macie? emotka

PS: Proszę jeszcze do tego jakiś wypasiony zegarek sportowy co by mi te treningi chociaż liczył! emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6812863 Napisano: 04.10.2021 18:02:30 w NA CO CZEKAMY?
do 13.10 (04.10 - 08.10 + 5d.) - „Jeden prosty krok do redukcji cholesterolu" Auchan tel/sms/e-mail
do 25.10. (wybór do 18.10) „DLA FANÓW FUNU” e-mail Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, frodo 0

banka-manka

#6812676 Napisano: 04.10.2021 09:55:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Trampki z AirWick, kurier InPost, nadawca Logaris. Wyświetl w wątku >>
1 mili 0

banka-manka

#6812542 Napisano: 02.10.2021 22:21:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anaesth napisał(a):

kluskaziemniaczana napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy tylko ja nie dostałam dziś ani nie mam info w aplikacji o nadaniu 1000zł do Martes? emotka

Ja nie dostałam nic, czekam na moje 2000 emotka

Może sprawdź skrzynkę na listy... Właśnie znalazłam mój bonik. Na zewnętrznej kopercie nie było numeru telefonu (kurier nie mógł zadzwonić), a na wewnętrznej numer miał 8 cyfr, zamiast 9 - dlatego nie miałam powiadomienia w aplikacji. Ciekawe, czy agencja jest z siebie "proud", skoro są tacy "pride and glory" emotka

A, zastanawia mnie jeszcze to, że na karcie nie ma informacji, że można nią płacić tylko za produkty Adidas i Reebok. Jedynie wykreślili info o płatności w sklepie internetowym i nie podali do niej pinu.

Są dokumenty zwrotne do podpisu? Bo nie wiem czemu, ale kurier zostawił mi swój numer telefonu w skrzynce.

Nie było dokumentów zwrotnych. 
Info o zakupach online jest wykreślone, bo bony musiały być kupione stacjonarnie, a według regulaminu karta kupiona stacjonarnie = zakupy stacjonarnie. 
W tym tygodniu planuje podejść do sklepu, żeby sprawdzić datę ważności - reg. konkursu mówił o końcu roku, a reg. kart - 12 miesięcy od daty wydania. 
Dopytam czy jest też jakaś blokada na inne marki. Wątpię. 
Co do braku pin, może przy płaceniu tylko skanowany jest kod? 
A kwotę chyba nie trzeba wydać całej od razu? Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

banka-manka

#6812176 Napisano: 01.10.2021 09:29:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta do Martes z Rodzina jak drużyna, kurier InPost, nadawca  Priorytet; bez wcześniejszego powiadomienia (jedynie w aplikacji przesyłka była widoczna). Wyświetl w wątku >>
1 mili 0

banka-manka

#6812169 Napisano: 01.10.2021 09:14:54 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
dzidziapiernik napisał(a):

sabanerro napisał(a):

Ja mam wrażenie, że jak włączam jakiś konkurs, to załącza się inny. Na początku myślałam, że jakoś kliknelam trochę za nisko itp. ale to za często się dzieje, żebym aż taki miała problem z trafianiem. I przy włączaniu jakichś tematów na forum włączają się inne, czasami wyskakuje nagle że nie mam uprawnień, nawet nie wiem do czego jak nawet nie kojarzę, żebym coś klikala.  emotka

POTWIERDZAM! emotka Mam tak samo. I też pierwsze podejrzenie padło najpierw na własną nieuwagę, bo otwieram czasem w kilku kartach strony. Ale nie, to nie gapiostwo Użytkownika, to ewidentnie bug na stronie. Zdarza się czasem przy pierwszym uruchomieniu, więc trudno mówić o kilku kartach, kiedy jest tylko jedna otwarta.

Mam ten sam problem.
A teraz jak kliknęłam łapkę w górę to po przeładowaniu strony przeniosło mnie do wątku kupię i to nawet nie na ostatnią stronę  emotka Wyświetl w wątku >>
2 cb656, sabaka 0

banka-manka

#6812155 Napisano: 01.10.2021 08:30:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrkingpl napisał(a):

Dziwny ten konkurs lion królewski dżingiel. 200 gramofonów do wygrania, a gdy wchodze w zwycięzców to tylko kilka osób jest pokazanych.

Bo jest chyba małe zainteresowanie konkursem. Wrzucają też ze sporym opóźnieniem wyniki. Możliwe, że pod koniec konkursu się rozkręciło.
A jak informują o wygranej to nawet nie podają co się wygrało. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6812095 Napisano: 30.09.2021 20:10:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
androm napisał(a):

banka-manka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Co może słać Logaris, kurierem InPost, czy to w końcu te (nie)szczęśliwe trampki z AirWick?

Może masz szczęście , bo ja nie dostałam żadnej informacji w sprawie trampek o wysyłce emotka

Czyli to wcale nie muszą być trampki.
Więc prawdopodobnie coś innego. Też dobrze, ale te trampki...

też to mam, myślę, że tampki, bo też czekam

No to jest nadzieja! Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

banka-manka

#6812082 Napisano: 30.09.2021 19:18:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBmonika33 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Co może słać Logaris, kurierem InPost, czy to w końcu te (nie)szczęśliwe trampki z AirWick?

Może masz szczęście , bo ja nie dostałam żadnej informacji w sprawie trampek o wysyłce emotka

Czyli to wcale nie muszą być trampki.
Więc prawdopodobnie coś innego. Też dobrze, ale te trampki... Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6812072 Napisano: 30.09.2021 18:30:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co może słać Logaris, kurierem InPost, czy to w końcu te (nie)szczęśliwe trampki z AirWick? Wyświetl w wątku >>
0 0