Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
banka-manka
Postów 2967
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z konkursu Tołpy w Drogeriach Natura. I jak uważam, że spory zestaw - produktów do oczyszczania starczy na grubo ponad trzy miesiące, tak kremów wyjdzie na styk, jak nie braknie, bo to jednak małe pojemności.
I chyba dobrze dobrany do potrzeb skóry.
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Więc informowanie nie równa się publikowaniu wyników na stronie.
Przedostatni etap jest już poinformowany.
Ostatni nie wiem. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam wygrany bon, nie wiem czy dokładać do czegoś droższego - interesuje mnie złota biżuteria (niby teraz mocno przeceniona, ale ceny sporo niższe niż w 'markowych' jubilerach), innej raczej nie noszę, czy nie warto i kupić jakieś 'pierdoły' z tańszych rzeczy jak bransoletki sznurki itp.? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Za pierwszym razem wyskoczył błąd przy paragonie - miałam rozszerzenie jpeg, a oni chcieli tylko jpg. Po zmianie, przeszło bez problemu - pojawił się komunikat o mejlowym potwierdzeniu itp., tak jak pisze w regulaminie.
Sprawdź dokładnie rozszerzenia filmu jak i zdjęcia paragonu.
Spróbuj z telefonu, innego komputera lub wyczyść ciasteczka. Lub po prostu do nich napisz, czy zgłoszenie dotarło. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.nivea.pl/aktualnosci/wakacje Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szybko się uwinęli. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bardzo dziękuje za sympatyczną wymianę, miły kontakt i fajne rozmowy
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.carrefour.pl/promocje/konkursy-i-loterie/konkurs-wakacyjne-nagrody-pepsi-i-lays
Sprawdź czy jest ten, w którym planujesz zakupy
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Potwierdzenie przyszło, ale nic nie wygrałam
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Byłam pewna, że przekreślą zgłoszenie na wstępie - był problem z ładowaniem filmów na początku konkursu, po czasie instrukcja według której film dosyłało się osobno na mejla, po zarejestrowaniu się na stronie
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pierwsza nagroda od Columbit! Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
PS: Zastanawiam się czy ten bezwiednych uśmiech to nie zasługa likieru w tych lodach
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na IG są aktywni bo publikują laureatów z konkursu na
IG. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-szafa-pelna-wspomnien-vanish.html Wyświetl w wątku >>