Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
banka-manka
Postów 2967
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To nie wiem. W 1 etapie w mejlu był bezpośredni link. Działa do teraz.
Poczekaj do jutra, może zdjęcie się pojawi w galerii. Jeśli nie, napisz do nich na pewno pomogą
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Plus zastanawiam się czy z nagrodami zrobią jak wtedy i podadzą jaki stopień dopiero po weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo mam wrażenie, że większość nagród przypadła na zgłoszenia z początku konkursu
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wygrałam w 1 etapie, moje zdjęcie było głęboko zakopane, a po ogłoszeniu wyników wskoczyło na górę.
Następne edycje zauważyłam ten sam mechanizm. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://noizz.pl/l...rnal-kampera/rjddezr Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I po raz kolejny system zwrotów z Żabce 'Przyjdź Pani w niedziele o 6:45 jak będzie kierowniczka, bo ja nie mogę. No nic Pani nie poradzę'. K**wa!! co za g*wno! Ciekawe jak mam zrobić zwrot jak na paragonie nie widać nic, ani nazwy produktów, ani sumy, ani numeru, ani nic !! Zwrot zrobię na nie wiadomo co.
Przed zakupem promocyjnym już nie tylko trzeba pytać czy to na pewno sklep tej i tej sieci, ale też czy mają tusz do drukowania paragonów! Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie ma też punktu, że ma być to odpowiedź pisemna - tylko 'odpowiedzi na pytanie' i jedynie musi 'spełniać następujące warunki:a) nie może zawierać wulgaryzmów, treści obraźliwych, treści sprzecznych z prawem
lub przyjętymi za obowiązujące normami obyczajowymi,
b) nie może naruszać praw osób trzecich, w tym w szczególności dóbr osobistych i praw
autorskich'
Chciałam się upewnić, czy w ogóle warto rozważać udział
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Sama Pani w Tarczyńskim też wygrała, praktycznie identycznym filmem, którym wygrała w konkursie Perfect Me. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oni na FB mogą sobie nawet bajki pisać
Sprawdziłam sobie dojazd i mogą mnie nagradzać
Niby teraz jest termin - ok. ktoś może sobie spojrzeć i zdecydować czy grać, bo termin mu odpowiada. Ale co z osobami, które dały zgłoszenia na początku konkursu, gdy jeszcze nic nie było wiadomo? Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jestem ciekawa czy zwrócą np. za bilety. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiatr połamał mi parasolkę, zmokłam cała, zanim dotarłam do pracy, do tego stare buty obtarły mi obie pięty. A u lekarza dowiedziałam się, że mam tupet zajmować miejsce w kolejce starym, niedołężnym ludziom. Moją bezczelność potęgował fakt, że miałam wcześniejszy numerek niż oni. Nie rozgrzeszył mnie też czas bycia w gabinecie, równy wypisaniu skierowania. Dawno nie czułam tak dużej dawki ludzkiej sympatii. Do tego dyrektorzy w pracy chyba cierpią już na wiosenne przesilenie, albo jakaś pełnia czy kur. inna planeta na nich działa.
Tak, a jutro nażrę się pączków a wieczorem będę się w*, żem gruba.
Czasem myślę że przydałby mi się psychiatryk, a potem przypominam sobie, że pracuje tam teściowa i jakoś tak od razu mi lepiej, lepiej w domu.
Przepraszam za wulgaryzmy, których nawet nie wiedziałam, że użyłam. Zamierzone ukruciłam, niezamierzone zrobił za mnie automatyczny słownik w telefonie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokonać w sklepach abc (lista sklepów objętych promocją znajduje się na stronie: www.sklepyabc.pl)zakupu minimum 2 dowolnych produktów Activia (lista produktów objętych promocją stanowi Załącznik nr1 do regulaminu) na jedynym paragonie, zachować paragon. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2967
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7