Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika synk

synk

#6238731 Napisano: 08.08.2016 13:30:14 w Dziś cieszę się z.....
cieszę się że nie udało się sprzedać wygranego vouchera. Wyjazd okazał się świetnym resetem, a hotel bazą wypadową do odwiedzenia kilku odległych od domu zakątków Polski, Niemiec i Czech. Wyświetl w wątku >>

synk

synk

#6232954 Napisano: 25.07.2016 20:07:44 w Wkurza mnie...
znalazłem konkurs w którym do wygrania była podróż do Amsterdamu, zorganizowany przez KLM. Poświęciłem czas aby go dodać do bazy - admin go olał...bo nie zna angielskiego? To niech bęzie w nagłówku "dodaj konkurs" że tylko konkursy polskojęzyczne Wyświetl w wątku >>

synk

#6232211 Napisano: 22.07.2016 17:38:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
bridget napisał(a):

sms neutrogena

gratuluję wygrania sms
a w temacie:
książka i piłka z Cityhandlowy Wyświetl w wątku >>

synk

#6231446 Napisano: 20.07.2016 21:58:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

synk napisał(a):

xpac napisał(a):

alita napisał(a):

Widzieliście?  :)

http://finanse.wp...c02=facebook_finanse

Tutaj z filmikiem 
http://www.azorek...y-wygrac-w-konkursie

na aledrogo za 3zł można kupić kalkulator

nie gram tam, ale nie było wcześniej jakiegoś do przeliczania na stronie? z kilkuletniego doświadczenia strasznie nie lubię takich loterii... tak jak takich z od razu wylosowaną bramką czasową... a na filmiku tylko 1000 zupek kupili? oj naiw

dla uproszczenia dla grających - jeżeli Wasza liczba jest podzielna przez 13 lub po odjęciu od niej 100 jest podzielna przez 13, to nie ma wygranej.
Trzeba szukać takiej liczby która w wyniku dzielenia przez 13 daje resztę, lub (X -100)/13 daje resztę. Prawdopodobnie ta "pożądana" liczba będzie podzielna przez 9. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6231435 Napisano: 20.07.2016 21:42:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

alita napisał(a):

Widzieliście?  :)

http://finanse.wp...c02=facebook_finanse

Tutaj z filmikiem 
http://www.azorek...y-wygrac-w-konkursie

na aledrogo za 3zł można kupić kalkulator Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6231220 Napisano: 20.07.2016 13:59:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
zestaw lakierów do paznokci w konkursie HOT MODA Wyświetl w wątku >>

synk

#6230687 Napisano: 19.07.2016 08:15:42 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

synk napisał(a):

pionas napisał(a):

Ankieta w sprawie łapek ciągle aktywna, także decyzja jeszcze nie zapadła.
Póki co to dodałem poprawkę po kliknięciu na liczbę przy łapce wyświetli się lista osób które oceniały.
Działa tylko w przypadku gdzie liczba jest większa od 0 emotka

nie da się odznaczyć danej łapki.
A co do zmian? Czy w kategoriach konkursów wreszcie coś ruszy? Bo drażni mnie kategoria "aktualne"

ciągle czekam na propozycje, tak aby podjąć ostateczną decyzję i dokonać zmian...
Ankieta wygląda tak:
Czy jesteś za zmianą nazwy kategorii "Konkursy aktualne" na "Konkursy internetowe"
168 (nie) - 56 (tak)

Ty nie rozumiesz - ta kategoria - niezależnie jak ją nazwiesz - jest g**no warta bo w rzeczy samej jest to jeden wielki wór do którego mogę wrzucić większość konkursów. Trzeba troszkę rozdrobnienia. Ktoś już tu pisał wcześniej z propozycjami kilku kategorii, ja podawałem swoje propozycje. No ale pomimo ankiet i pozorów :demokracji: na forum panuje dyktatura. Użytkowników się nie słucha. No  może  słucha tylko wybiórczo. Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

synk

#6230539 Napisano: 18.07.2016 18:06:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
książka z konkursu na fanpage citihandlowy, kurierem VIVA XPRESS Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6230487 Napisano: 18.07.2016 16:39:51 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

Ankieta w sprawie łapek ciągle aktywna, także decyzja jeszcze nie zapadła.
Póki co to dodałem poprawkę po kliknięciu na liczbę przy łapce wyświetli się lista osób które oceniały.
Działa tylko w przypadku gdzie liczba jest większa od 0 emotka

nie da się odznaczyć danej łapki.
A co do zmian? Czy w kategoriach konkursów wreszcie coś ruszy? Bo drażni mnie kategoria "aktualne" Wyświetl w wątku >>

synk

#6230041 Napisano: 17.07.2016 09:12:32 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Źe u mnie,na wsi są tylko 3 pokemony... emotka

ciesz się że nie są w twoim domu, bo już są przypadki że ludzie po nocy się dobijają żeby w czyimś mieszkaniu pokemona wyhaczyć Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

synk

#6229754 Napisano: 15.07.2016 18:04:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zegarek O-BAG z HOT Moda, DHL Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6229342 Napisano: 14.07.2016 21:10:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
mahuska napisał(a):

staropolanka sms emotka

gratuluję wygrania sms-a
w temacie - miody w konkursie "QUIZ na Zdrowie" Wyświetl w wątku >>

synk

#6229298 Napisano: 14.07.2016 19:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

joan napisał(a):

W kontekście wypowiedzi:

belca napisał(a):

I w takich sytuacjach jak ta- zadaje sobie pytanie...czemu NIEKTÓRZY potrafią się odezwać w wątku "informują" a inni mają go w d***.

mczarna napisał(a):

Może całe forum miej w d...? Chyba można poinformować jak widac,że nikt się nie odzywa, a Ty akurat wygrywasz?

A moim zdaniem: fakt, że ktoś napisze na forum, iż jakiś organizator własnie informuje laureatów w związku z konkursem X, to uprzejmość / grzeczność. (...)

emotka emotka
ja się jak najbardziej zgadzam z Twoją wypowiedzią 

co do wpisywania w wątku "informują" czy "wyniki" - może bym i wpisał kiedykolwiek cokolwiek - ale jak dostałem "działkę" za wpis o konkursie którego nie było w bazie (nieopatrznie nie sprawdziłem z braku czasu) - więc od tego momentu wolę się nie odzywać. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

synk

#6226433 Napisano: 07.07.2016 16:09:06 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
już dawno pisałem - kategorie konkursów są jakoś z d**y wzięte. Co to za kategoria "aktualne"? Przecież każdy który jest aktywny to aktualny. A nie ma np. podziału na gry (czyli zręcznościowe, czasowe, itp). Jest kategoria sms-owe, ale np. brak "kreatywne". Bo odesłanie numeru paragonu to wcale nie to samo co wymyślenie zakończenia. Więc może by się dało troszkę pójść z duchem czasu i dodać pare kategorii? Wyświetl w wątku >>

synk

#6224963 Napisano: 05.07.2016 10:28:57 w moje dzisiejsze wygrane :)

synk

#6224251 Napisano: 03.07.2016 13:57:00 w Wkurza mnie...
bamfarfe22 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Ale się wkurzyłam emotka  jestem na weselu, specjalnie na tę okazję kupiłam nie tanią, piękną sukienkę, chwilę po obiedzie zostałam oblana woskiem emotka  kuzyn męża szturchnal świecznik który oblał mnie od włosów po całą niemalże sukienkę emotka zrobił to nie chcący ale jestem wkurzona bo musiałam się przebrać.... No brak mi słów, żal mi sukienki bo zakochałam się w niej, mało tego, dopiero dziś rano obcielam metkę emotka emotka emotka  musiałam się wyżalićemotka

http://www.spryci...unac-plamy-z-wosku-2
http://www.domowe...om/150-plamy-z-wosku
http://mama-dobra...parafinie-stearynie/

Dziękuję emotka  wosk na świeżo usunięty zelazkiem na gazetę tylko plamisko zostało emotka  ale będę próbowała uratować sukienkę.  

gazeta jest sama od druku tłusta dlatego używa się bibułki, serwetki itp. Farba drukarska jest na bazie oleju - więc można pogorszyć sprawę. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6224209 Napisano: 03.07.2016 10:11:53 w Wkurza mnie...
wosk usuwa się poprzez wyprasowanie, przez bibułkę. Ale plama może zostać Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6223938 Napisano: 01.07.2016 20:57:09 w Wkurza mnie...
wkurza mnie geodeta, który przyszedł 1 dzień po terminie wezwania (które sam roznosił), i wyprostował samowolnie granice działek. Kto takiemu gościowi dał uprawnienia do pomiarów??? Trzeba by skarge gdzieś na takiego "fachowca" napisać Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6223438 Napisano: 30.06.2016 23:22:13 w Sport
hehe kibic wszedł na boisko, wynieśli go Wyświetl w wątku >>
0 0