Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika synk

synk

#6281691 Napisano: 08.11.2016 20:33:02 w Biedronka
ace napisał(a):

u mnie odlicza tylko pare produktów które leżą na specjalnej "wystawie" przy plakacie z tą promocją... Kupiłam olej sezamowy to mi odliczyło. Jak wzięłam Kamisa to mi już nie odliczyło mimo, że jest na liście...

A tak w ogóle w Biedronce są jeszcze te akcje ze zwrotami czy tak jak Lidl zrezygnowali z tego?
http://polki.pl/m...ign=Newsletter-Polki
Szkoda, że właśnie przez takie zachowanie u nas nigdy nie będzie jak w US, gdzie zawsze można zwrócić czy to otwarty krem który uczulił czy podkład który okazuje się że jednak kolorystycznie nie pasuje... Jedna z niwielu rzeczy których zazdroszczę amerykanom emotka

może dlatego nie mamy wiz do USA emotka Wyświetl w wątku >>

synk

#6281666 Napisano: 08.11.2016 20:09:06 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Mysia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że jakoś tak się zakręciłam i w ogóle nie kupiłam Calgonu na konkurs z pralkami i nie wzięłam w nim udziału emotka W przyszłym roku muszę się tak jakoś bardziej konkursowo zorganizować. Wkurza mnie jeszcze bardziej fakt,że moja mama oczekuje,że w wieku 32 lat będę jej się tłumaczyła z każdego kroku, gdzie i z kim się spotykam i dlaczego prosto po pracy nie wracam grzecznie do domu,wrr.

Może najwyższy czas się wyprowadzić od rodziców? Nie będziesz się musiała nikomu tłumaczyć emotka

Nie znasz mojej mamy, i tak by codziennie podjeżdżała pod moje mieszkanie i sprawdzała, czy tam jestem i co robię.Jej ingerencja w moje prywatne sprawy już dawno przekroczyła wszelkie granice i ja naprawdę nie wiem, ile czasu jestem w stanie to jeszcze wytrzymać,ech.

zmień miasto...kraj...to jej utrudni ingerencję w Twoje życie. Albo po prostu porozmawiaj. Powiedz żeby się od** emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

synk

#6281653 Napisano: 08.11.2016 19:54:35 w WC - rozmowy o wszystkim
nataszka napisał(a):

szukam osób z Warszawy ,które polecą parking w okolicach lotniska lub przygarną moją bryczkę do siebie na 2 tygodnie emotka

kiedyś się orientowałem w temacie - koło lotniska są parkingi gdzie za niewielką (stosunkowo) kasę masz przechowanie auta wraz z transportem pasażerów na i z lotniska.
http://www.parkvi...ie/parking-24-okecie
masz wyszukiwarkę, za okołó 100zł zostawisz furę na 2 tygodnie Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6281640 Napisano: 08.11.2016 19:34:53 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

http://warszawa.n...,artgal,t,id,tm.html

Ręce opadają. Brak słów aby to komentować. A śmiano się kiedyś z jednego dziennikarza że zwracał coś tam w Wallmarcie...a to pospolite
Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6280231 Napisano: 06.11.2016 10:52:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Akurat nie pisałam tego bezpośrednio do Ciebie, drogi synk emotka
Już wczoraj pojawiło się tutaj kilka zapytań/sygnałów o tej zacnej akcji. 

hehe poczułem się jak mugol emotka   bo w sumie stażu mam niewiele...  a powinienem był zacząć od przeszukania forum. Kawa jeszcze nie działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6280227 Napisano: 06.11.2016 10:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

rutka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

synk napisał(a):

a co to za konkurs?
Wydaje mi się że oszustwo bo Biedronka nie ma nawet konta na fejsie:
https://www.faceb...ny-1540994179247804/

tak to jest wielkie oszustwo!!!

smutne jest to ze polubiło 4000 tys osob

Smutne to jest to, że konkursowicze "po fachu" pytają o ten "konkurs" na forum  emotka  Mugolom nie ma się co dziwić...

pytam bo często zgłaszacie takie sprawy do odpowiednich "organów" - ja się w biedronkę generalnie nie bawię i kontaktu z nimi nie mam. No ale wysłałem do nich powiadomienie przez formularz, niech się procesują z gościem
Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6280220 Napisano: 06.11.2016 10:19:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a co to za konkurs?
Wydaje mi się że oszustwo bo Biedronka nie ma nawet konta na fejsie:
https://www.faceb...ny-1540994179247804/ Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6279816 Napisano: 04.11.2016 17:59:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw noży z konkursu wiejskich ziemniaczków Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6278655 Napisano: 02.11.2016 19:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

synk napisał(a):

pojawiają się zwycięzcy w loterii visa - zakupybezgotowki - czy ktoś coś z forum trafił?

coś mi tu śmierdzi, sami faceci emotka  dyskryminacja kobiet emotka

pewnie to są sponsorzy emotka , płacili za kwiaty dla swoich kobiet, za kosmetyki, za kolacje..... Wyświetl w wątku >>

synk

#6278650 Napisano: 02.11.2016 19:47:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pojawiają się zwycięzcy w loterii visa - zakupybezgotowki - czy ktoś coś z forum trafił? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6275738 Napisano: 27.10.2016 09:05:26 w SZUKAM....
wg mnie to "kawalerja"...tylko czemu przez "ja"? Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

synk

#6275283 Napisano: 26.10.2016 12:16:41 w Lay's
agniehaha89 napisał(a):

nataszka napisał(a):

A  kiedy info o głównych za I ETAP ?

na dniach 

Zgodnie z regulaminem:
"W ciągu 3 dni roboczych po zakończeniu każdego etapu trwania Konkursu"
etap zakończył się 23.10, czyli dziś powinny być wyniki etapowe Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6275194 Napisano: 26.10.2016 10:14:06 w Lay's
  Laskowski
To na razie jedyny przypadek  wystąpienia nazwiska 3x (2 razy męskie i raz żeńskie) Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6275081 Napisano: 25.10.2016 21:22:01 w Lay's
Regulamin mówi wyraźnie co mogą żądać - akceptujemy postanowienia regulaminu, a w nim jest napisane że zgadzamy się na podanie im numeru i serii dowodu osobistego.
Ciekawe co na to ustawa o ochronie danych osobowych, czy są uprawnieni do kolekcjonowania takich danych i czy forma dostarczania (wymagana przez agencję) jest na tyle bezpieczna że nie grozi utratą tychże danych (np. na poczet nieuczciwego listonosza)? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6274016 Napisano: 24.10.2016 09:20:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
piłka w Lays  - 1/1 Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6273768 Napisano: 22.10.2016 23:29:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
a to coś dojrzały artysta....
Wyświetl w wątku >>

synk

#6273761 Napisano: 22.10.2016 23:02:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

synk napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tu nie chodzi o tematykę tylko o technikę 
(...)
Inna sprawa, że konkurs jest do lat 18, a w tym wieku można już kończyć liceum plastyczne, mieć wyćwiczoną rękę i znać techniki, czyli zasady konkursu bez kategorii wiekowych są bardzo krzywdzące dla młodszych dzieci.   

tak samo jak zasady konkursów kreatywnych są krzywdzące dla osób będących na bakier z poezją, czy prozą... emotka

Nie tak samo  emotka  Porównałabym to do boxu - wyznaczenie kategorii wiekowych dla dzieci to jak w boksie waga piórkowa, ciężka itd. Każdy bije się w swojej, inaczej ten o wadze piórkowej zawsze byłby zmiatany przez tego o wadze ciężkiej. Natomiast robienie zawodów dla tych co potrafią się bić i dla tych co są na bakier z boksem to już głupota emotka  

no to właśnie tak samo robić "zawody" dla tych co potrafią rymować i dla tych co nie potrafią jest tak samo sprawiedliwe emotka
...oczywiście moje wywody mają niewiele sensu - ponieważ "jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził" Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6273749 Napisano: 22.10.2016 22:00:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

Tu nie chodzi o tematykę tylko o technikę 
(...)
Inna sprawa, że konkurs jest do lat 18, a w tym wieku można już kończyć liceum plastyczne, mieć wyćwiczoną rękę i znać techniki, czyli zasady konkursu bez kategorii wiekowych są bardzo krzywdzące dla młodszych dzieci.   

tak samo jak zasady konkursów kreatywnych są krzywdzące dla osób będących na bakier z poezją, czy prozą... emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 petunija1

synk

#6273725 Napisano: 22.10.2016 20:56:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
"Uczestnikiem Konkursu, zwanym dalej „Uczestnikiem”, może być tylko i wyłącznie niepełnoletnia osoba fizyczna, posiadająca zgodę rodziców lub opiekunów prawnych" - - czyli osoba w wieku do 18 lat.
Nie brałem udziału w tym konkursie (Unicef).
Dawno, dawno temu zadawałem się z uczennicami liceum plastycznego - to co one potrafiły zrobić w dziedzinie wszelakiego kolorowania papieru to było niesamowite. Sam też kiedyś bawiłem się grafiką.
Gdyby konkurs był np. dla dzieci w podstawówce - to można by oczekiwać innej jakości prac. Ale tu - nie można udowodnić że praca X czy Y jest zbyt "dojrzała" jak na "dziecko " 17-18 lat. Mam wątpliwości jedynie co do prac kreatywnych - ale tu mogła wystarczyć inspiracja rodzica. Wyświetl w wątku >>

synk

#6272095 Napisano: 19.10.2016 19:13:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tak, dang21, chodzi mi o pola podczas dodawania konkursów. Gdyby tam się pokazywał kalendarz z którego by można wyklikać datę, byłoby wygodniej Wyświetl w wątku >>
0 0