Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika grzybekmalutki

grzybekmalutki

#7178216 Napisano: 25.05.2024 11:02:04 w SZUKAM....
targicola napisał(a):

Szukam informacji czy jest na forum ktoś,kto wygrał bilety z coca-coli z Biedronki na Euro w 1 losowaniu i został już mu paragon zweryfikowany....mam watpliwości czy mój jest ok.mam na nim napisane coca-cola 2x2 l a potem cena czyli 1*15,99 bo to był dwupak.regulamin mówi o zakupie min.2 produktów coca coli Żadnych wykluczeń dwu czy innych wielopakow....

Pytałem w Albedo przed zakupem:

Dzień dobry,
zakup dwupakuproduktu promocyjnego jest traktowany jako zakup dwóch produktów, przy czym
nazwa produktu (słowa lub skróty) na dowodzie zakupu musi pozwolić stwierdzić, że zakupione zostały dwa produkty promocyjne.

Pozdrawiamy
Albedo Marketing
Organizator Wyświetl w wątku >>

grzybekmalutki

#7178207 Napisano: 25.05.2024 10:14:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Podwójny bilet na mecz Polska - Francja w Dortmundzie (25 czerwca godz.18), wygrany w coca coli (wartość 1600)
Propozycje priv Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#7170472 Napisano: 17.04.2024 20:00:48 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam bilety do kina Helios Kinder.  Ważność do 30.06. Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#7160723 Napisano: 23.02.2024 09:58:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

grzybekmalutki napisał(a):

Przychodzą Wam zwrotki z Unique Winiary??

Masz telefon w Plusie (?), bo mi w Plusie nie- w Orange przyszła.

Plus - wczoraj na wieczór już nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#7160721 Napisano: 23.02.2024 09:47:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przychodzą Wam zwrotki z Unique Winiary?? Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#7138654 Napisano: 13.11.2023 16:40:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

przypomnijcie co się wysyłało w zgłoszeniu z Kinder jajek? jakie dane sie podawało?

Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#7107297 Napisano: 10.07.2023 10:00:44 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bilety do Energylandii - powyżej 140, ważne do 29.10 wartość 199 - sprzedam za 149 Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#7088191 Napisano: 13.04.2023 21:04:40 w Czy informują/ informowali?
koniczynka123 napisał(a):

Czy kogoś informowali z loterii Ciech- miesięczne nagrody?

Ja miałem smsa w jeden dzień, a na drugi że to przez błąd systemu i żeby zignorować.
na FB Ciech też ktoś pisał, że otrzymał info a na drugi dzień, że nie spełnił warunków regulaminu. Wyświetl w wątku >>

grzybekmalutki

#7082299 Napisano: 02.03.2023 11:57:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Może źle patrzę ale w laureatach loterii Ciech po niespełna 2 dniach są już 2 thermomixy z 3 dostępnych do wygrania w całym miesiącu, problem w tym, że to nie są wg regulaminu nagrody instant..albo ja się nie znam emotka

Już poprawili, thermomixy to były 100, a 100 to produkty, Wyświetl w wątku >>

grzybekmalutki

grzybekmalutki

#6799442 Napisano: 05.08.2021 08:32:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

ile razy mozna wygrac 10zł w Halls na tą samą osobę?

§ 4.  5. Wyświetl w wątku >>

grzybekmalutki

#6710930 Napisano: 20.06.2020 18:55:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

czy przychodzą Wam zwrotki z Altax, zgłoszenia wysłane smsem??

Przychodzą po kilku minutach

U mnie w Plusie wczoraj  i dziś bez odzewu Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#6710923 Napisano: 20.06.2020 18:20:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy przychodzą Wam zwrotki z Altax, zgłoszenia wysłane smsem?? Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#6602399 Napisano: 22.05.2019 22:42:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

reniii napisał(a):

maryam napisał(a):

Niby chcą wszystkie paragony w razie wygranej, ale najgorzej że nie ma rezerwy emotka

Niech żądają wszystkich paragonów, ale ktoś wysyła te paragony na psa, kota, babcię, ciotkę  chomika itd. i zgarnie bon na 1000, a resztę oleje, a zanim to zrobi to podrobi chyba ten paragon, żeby się zgadzał z tymi danymi no bo jak inaczej to tłumaczyć. I niech mi nikt nie wmawia, że to nie jest przekręt jakiś. I nie ma rezerw na dodatek.

Jeśli ktoś inwestuje w konkursy to tak to własnie wygląda, rozpiętość paragonów między 63 - 92. Czyli raptem ktoś zakupił 30 sztuk, jeśli brał paragon za paragonem to i godziny musiały być prawie takie same. Proponuje iść do sklepu zakupić na osobne paragony kilkanaście sztuk produktu i każdy może taki "przekręt" zrobić.

Taaaa. I w jedną minutę sprzedawca nabije mu aż 9 paragonów. Oczywiście, że to bardzo możliwe. Taaaa.

Ja tu widzę 15:22 i 15:29, więc 8 min. Co już daje raptem niecałe 4 paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#6602397 Napisano: 22.05.2019 22:33:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

maryam napisał(a):

Niby chcą wszystkie paragony w razie wygranej, ale najgorzej że nie ma rezerwy emotka

Niech żądają wszystkich paragonów, ale ktoś wysyła te paragony na psa, kota, babcię, ciotkę  chomika itd. i zgarnie bon na 1000, a resztę oleje, a zanim to zrobi to podrobi chyba ten paragon, żeby się zgadzał z tymi danymi no bo jak inaczej to tłumaczyć. I niech mi nikt nie wmawia, że to nie jest przekręt jakiś. I nie ma rezerw na dodatek.

Jeśli ktoś inwestuje w konkursy to tak to własnie wygląda, rozpiętość paragonów między 63 - 92. Czyli raptem ktoś zakupił 30 sztuk, jeśli brał paragon za paragonem to i godziny musiały być prawie takie same. Proponuje iść do sklepu zakupić na osobne paragony kilkanaście sztuk produktu i każdy może taki "przekręt" zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#6597680 Napisano: 09.05.2019 18:25:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Były już wyniki z ostatniego etapu Carex???? 
A kto wygrał Domek z Kasztelana?? 

Carex - wyniki z 7.05 są na stronie, ale chyba smsów nie było?? Wyświetl w wątku >>
0 0

grzybekmalutki

#6558335 Napisano: 20.12.2018 16:01:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Mam pytanko dostałam e-maila z laciate ze mam odesłać dane bo wygralam ale ja nie miałam info o wygranej lub nie zauważyłam. Tyle że e-maila o wygranej też nie miałam i co mM teraz zrobić nawet nie wiem jaki nr paragonu. 

Na Łaciate / siano jest kontakt email albo telefonicznie. Tu chyba nikt nie wie, który twój paragon wygrał rezerwe

Ostatnio przyszły @ z rezerwy, więc nie mogło Ci się nic wyświetlić.
Wejdź w link do formularza to tam masz napisane który to paragon. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

grzybekmalutki

#6511881 Napisano: 22.07.2018 11:24:08 w SZUKAM....
mampytanie napisał(a):

Dziwny numer dzwonił z Wysp Wniebowstapienia ... niby podróżuję sporo, ale tam znajomych brak... scam jakiś?

Nie odbierać, puszczają tylko sygnał, aby oddzwaniać i tracić kasę. Połączenia w tamte rejony są drogie. Wyświetl w wątku >>

grzybekmalutki

#6496239 Napisano: 09.06.2018 22:57:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

z ciekawości pograłem dzisiaj w te Zozole i uwaga!!! o 8.30 wchodzę na stronę i widzę panią Halinkę z Wawy, ok czyli jeszcze "tylko" 500 zgłoszeń i telefon mój. Zacząłem wstukiwać  (strasznie ciężka robota przez captcha) ... ponad 500 zgłoszeń.
ja zacząłem koło 9 zeszło do 14.30, wysłałem ponad 500 zgłoszeń, a przecież inni tez wysyłali w tym czasie...

Łał, nie wiem, czy gratulować zaparcia? Kupić cukierków na 500 paragonów po kilka złotych to inwestycja rzędu 1-2 tysiące. Noooo... Po to, by wygrać smartfona za 499PLN emotka Nie wiem do jakiej kategorii zapisać takie zachowanie. Pierwsze co się nasuwa, to głupota, ale może to krzywdzące? emotka Naiwność? Eeee, nie, stary wyjadacz nie może być naiwny. Wiem! Cwaniak emotka Pewnie nie miał tylu paragonów, specjalista potrafi zachachmęcić... BYLE WYGRAĆ emotka
Jesteś żywym dowodem na to, co wyśmiewam od dawna. Oszust, krętacz, kombinator.

Zagrałem, żeby sprawdzić jak działa konkurs, bo pojawiły się wątpliwości co do prawdziwości wyników, oczywiście że nic nie kupowałem, a jakbym trafił to nagrody bym nie odebrał bo nie mam paragonów, ale pomimo 500 zgłoszeń na liście się nie znalazłem, może akurat ktoś trafił między moimi zgłoszeniami, a lista zwycięzców aktualizuje się z opóźnieniem i wszystko jest tak jak w regulaminie, a może coś faktycznie agencja kombinuje. Niech każdy wierzy w opcję która mu pasuje i sam zdecyduje czy warto inwestować. Skończyłem, następnym razem swoje oszustwa i kombinatorstwo zostawię dla siebie. Wyświetl w wątku >>

grzybekmalutki

#6496159 Napisano: 09.06.2018 14:49:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
rebelmen napisał(a):

superloser napisał(a):

cb656 napisał(a):

yreks napisał(a):

Mnie duzo latwiej uwierzyc w Pismo. Tym bardziej, ze statystycznie wychodzi, ze maja ponad jedno zgloszenie na kazda minute dnia(!) 

Taaa? Konkursomaniak potrafi nawet o północy wsiąść na rower i zaliczyć kilometry, byle być pierwszym w rankingu. emotka emotka więc lepiej uwierz

Tylko to akurat nie ma nic wspólnego z Zozole. Konkursowicz zrobi wiele, wstawi dziecko na drzewo, obrzuci noworodka produktami promocyjnymi, zgłosi wygrane zdjęcie z Puma2017 na Puma 2018. Ale nie ma szansy, by wbite paragony były prawdziwe. Nie ma problemu w rejestracji 500et paragonów... (z domowej drukarki), ale kupować cukierki hurtowo, by wygrać jakiś telefon nieznanego producenta to taniej kupić markowy smartphone.

Mam akurat Xiaomi już rok , jest naprawdę dobry.

Tak z ciekawości pograłem dzisiaj w te Zozole i uwaga!!!
o 8.30 wchodzę na stronę i widzę panią Halinkę z Wawy, ok czyli jeszcze "tylko" 500 zgłoszeń i telefon mój.
Zacząłem wstukiwać  (strasznie ciężka robota przez captcha, która z czasem robi się coraz bardziej upierdliwa) 100, 200, 300, 400 ..... ponad 500 zgłoszeń.
Jaki efekt??? No cóż miałem pecha nie wygrałem, ale zaraz zaraz, na liście brak nowej osoby !!!!!!!!!
Ewidentne oszustwo z ich strony, jeśli ktoś ma cierpliwość to może sam sprawdzić, ja zacząłem koło 9 zeszło do 14.30, wysłałem ponad 500 zgłoszeń, a przecież inni tez wysyłali w tym czasie.

Po godzinie 15 pojawia się Filip z Radomska Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0