Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika freyja88

freyja88

#6231739 Napisano: 21.07.2016 16:18:07 w NA CO CZEKAMY?
szczupak chyba nie było jeszcze wyników, bo oświadczenia laureata na stronie Smolara nie było wcale a regulamin wczoraj był, dzisiaj nie ma nic emotka Nie kumam...bo z regulaminu wynika, ze powinno być powiadamiane na bieżąco. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6231731 Napisano: 21.07.2016 15:47:55 w Gratulacje! Dla wygranych!
nasturcja19 napisał(a):

Gratuluję wspaniałych nagród emotka  udanego wypoczynku

Ja również gratuluję! Super nagrody! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6231443 Napisano: 20.07.2016 21:56:46 w Popraw sobie humor...
z FB:
Mam najbardziej podły zawód świata - uczę w gimnazjum. Tak, tak, "sama to wybrałaś", wiem - co prawda celowałam w trochę starszych uczniów, ale tak się tylko zgrywam, bo to moja pasja. Tak czy siak, czasami bywa ciężko, co właśnie mam zamiar wam opowiedzieć.
Zostawiłam raz dziennik w wyjątkowo krnąbrnej klasie - wiem, że nie można tego robić, więc kiedy wracałam po dłuższej chwili do sali wiedziałam, że czekają mnie tego konsekwencje. Nie pomyliłam się. Prowadzimy normalny dziennik, więc tam właśnie wpisujemy uwagi - uczniowie nie mają "swoich" dzienniczków, tylko wszystko ląduje do jednego, wspólnego. III B, której
jestem wychowawczynią, ma tyle uwag, że musiałam doklejać kartki. Kiedy skończyła się lekcja, z przerażeniem odkryłam, że jednak mi się nie wydawało - gnojki dobrały się do dziennika. Przeczytałam jednak to, co zrobili i obecnie nie wiem, czy jestem nadal zła, bo płaczę ze śmiechu ilekroć tylko tam zajrzę. Dyrektorka jeszcze nie wie. Słuchajcie tego:

Uwaga: "Marcin K**** rozmawia i nie słucha moich uwag wcale",
- uczniowie dopisali: "Zachodni wiatr spienione goni fale".
Uwaga: "Marcel S*** uderzył kolegę, bo, jak mówi, oddał z nawiązką".
- uczniowie dopisali: "Już był w ogródku, już witał się z gąską".
Uwaga: "Dawid T**** kopnął w akwarium, w którym siedział krab",
- uczniowie dopisali: "Jakie życie, taki rap, jaka świnia, taki schab".
i wreszcie - uwaga brzmiała: "Magda L*** maluje się na lekcji",
- ktoś dopisał: "Będzie kolejny Pokemon do kolekcji".

Droga III B - poniesiecie konsekwencje, obiecuję, jak tylko przestanę mieć zakwasy w brzuchu! Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6231432 Napisano: 20.07.2016 21:19:40 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się...oj jak sie cieszę, że wujek odradził mi zakup auta w pewnym komisie samochodowym. Powiedział, że ludzie tam pracujący  zaczynają
dzień od garści tabletek uspokajających i sety wódki, bo nigdy nie
wiedzą kto ich odwiedzi (zatargi z mafią). Autko bardzo mi się podobało i
nie chciałam wierzyć w to co mówi....
Dziś tamtędy przejeżdżałam. Pusty plac po którym wiatr przegania reklamówki jednorazowe i jacyś
ludzi, którzy wymachują rękami...
Och! jak sie ciesze, że mnie między nimi nie było... Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6231322 Napisano: 20.07.2016 17:13:12 w Wkurza mnie...
madzia1-s napisał(a):

A mnie wkurza, ze produkty nie sa czesto poprawnie na paragonie opisane. Kupilam swecjalnie dwa zele lusja na loterie a na paragonie Zel pp/men sens i nic wiecej. Jak cos wygram i nie przejdzie paragon to sie wkurze wrr....

Kupiłaś w tesco? emotka Ja miałam podobnie opisany paragon-nagroda przyszła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

freyja88

#6230932 Napisano: 19.07.2016 18:39:08 w Informują
stokrotka238 napisał(a):

andii napisał(a):

przed chwilą @ z Luksjiemotka

z którego losowania?

zgloszenia z 11.07.2016 r.-17.07.2016. o 17:40 @ z kosmetykami Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6230750 Napisano: 19.07.2016 11:21:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do POLO z LechFree, ale niestety nie wiem kto przyniósł. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

freyja88

#6230485 Napisano: 18.07.2016 16:37:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Grande Fallimento - hasło, które mi się widziało wręcz na główną, nie wygrało nawet szczoteczki do zębów.
I ogólnie... fallimento. emotka

U mnie kosmetyki wygrały tylko te hasła w których nie było słowa po włosku. w ogóle....nagrodzili te hasła, które są jakieś takie "zwykłe" (pisane na szybko, żeby paragon sie nie zmarnował).
Nie wygrałam skutera....choć bardzo sie przylożyłam do tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6230364 Napisano: 18.07.2016 13:46:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
maa napisał(a):

Jankowska emotka emotka emotka

Gratulacje!!! Super nagrody! Jeszcze tylko wycieczka do kompletu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6230362 Napisano: 18.07.2016 13:44:29 w Czy informują/ informowali?
barcza napisał(a):

olus15 napisał(a):

Familijne - pytałam już kilka razy i nikt się nie chce przyznać 

chyba jeszcze nie bo na stronie konkursu nie ma oświadczenia dla laureata

W zeszłej edycji też wybierali po zakończeniu konkursu. Laureaci byli umieszczeni w tabelkach w których numery telefonów były przyporządkowane do stopnia nagród z danego dnia. Tym razem pewnie będzie tak samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6230332 Napisano: 18.07.2016 13:13:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki z loterii LUKSJA - FedEX Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6230329 Napisano: 18.07.2016 13:11:10 w Wkurza mnie...
Inpost ciąg dalszy: Listonosz wręczył mi pustą kopertę (miały byc w niej buty dla dziecka-zakup na allegro).
Listonosza nie dało się już dogonić (chyba wiedział) a reklamacji nie uznano, bo trzeba bylo przesyłkę przy listonoszu otworzyć emotka Sprzedawca z allegro napisał mi, że to nie pierwsza taka akcja z pustą kopertą i, że kończy współpracę z tymi oszustami. Buty wysłal do mnie nie pobierając żadnej opłaty raz jeszcze PP. Doszły.
Ja nie wiem....jakoś z Pocztą polską nigdy takich problemów nie było.. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

freyja88

freyja88

#6230084 Napisano: 17.07.2016 14:54:28 w Wkurza mnie...
Mi już nie raz wyrzucono paragon, ale za każdym razem usłyszałam od kasjerki "Przepraszam, zrobiłam to odruchowo, bo większosć klientów paragonów nie bierze". Do pyskówki jeszcze nigdy nie doszło. I dobrze, bo i tak już ludzie dziwnie na mnie patrzą, kiedy z samego rana kupuję w Żabce czteropak browara, bułki i to wszystko z dwójką dzieci w wieku przedszkolnym. Myślą pewnie sobie: "Ładnie dzień zaczyna" emotka tylko patrzeć jak MOPS ktoś do mnie wyśle na kontroling emotka emotka

A wkurzają mnie nowi sąsiedzi, którzy zamiast zapukać i powiedzieć, że są na klatce 3 ślady gipsu zrobione butami to wolą od razu na administrację dzwonić z "uprzejmie donoszę". Kobita z Administracji się śmiała, ze życzliwi już wiedzą jaki nr buta ma Pani mąż. Co za naród, co za ludzie....

już Ja sobie ich wyszkolę odpowiednio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6230019 Napisano: 16.07.2016 22:35:03 w Popraw sobie humor...
Też mam męża inżyniera- bywa ciężko  emotka
z FB:
Wszystkie się ostatnio chwalicie, jakie to wasze misiaczki są słodkie i śmieszne, to ja powiem, co odwalił mój geniusz.
Zadzwoniłam do niego z pracy, że wrócę później, a że wieczorem mieli
przyjść goście, to nie zdążyłabym przyszykować ciasta, które miałam w
planach. Wymagało ubicia dużej ilości białek i zadzwoniłam do niego,
żeby je ubił i wstawił do piekarnika na suszenie na 2 godziny (robiłam
tort bezowy).
Wracam z jęzorem na brodzie, żeby jak najszybciej dokończyć robotę i co zastaję? Chata wygląda, jakby ktoś tam zdetonował granat, tylko siąść i grać na cymbałkach.
Mój Maciuś umazany od stóp do głów, ściany brudne, sufit brudny, okapu
prawie nie widać. Skorupek od jajek leży ze trzydzieści, syf jak nie
wiem. Spytałam, co tu, do cholerny jasnej, się odbyło i Maciuś, a jakże,
odpowiedział - nie chciało mu się klepać białek ręczną ubijaczką tyle
czasu, więc postanowił skorzystać z żyłki inżyniera i skonstruować
DOMOWĄ UBIJARKĘ.
Z wypiekami zaprezentował mi swój wynalazek - nawinął z pomocą druta na wiertło urwany kawałek ręcznej ubijaczki,
później PRZYLUTOWAŁ to do drugiego wiertła i wcisnął w wiertarkę - tak
oto powstał wspaniały ubijak, tłukący białko z prędkością światła! To
nic, że poczęstowały się również wszystkie ściany i szafki.
Zanim zdążyłam coś odpowiedzieć, wydukał, że przeprasza, ale w sumie że
to niezły pomysł i fajnie, gdyby istniało coś do ubijania, tylko
automatyczne, od razu byłoby szybciej.
Przez zaciśnięte zęby zdołałam wystękać tylko: MIKSER, ty debilu, MIKSER!!! Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6229331 Napisano: 14.07.2016 20:56:33 w Smolar
do.ta.3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

aneta19790411 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Przecież można brać udział w różnych konkursach i wygrywać w nich nagrody. Choćbyś innymi długopisami podpisała koperty to przecież oni to wiedzą. 
Po co wydawać bez sensu kasę na tyle listów... za 6 listów to z 25 zł a za jeden to trochę ponad 4 zł. Za 20 zł to można porządną imprezę zrobić emotka  

Agencje zwykle prosza o to, by na kopercie napisac nazwe konkursu. Zapewne po to, by szybciej, sprawniej obslugiwac dany konkurs. Jesli na kopercie nic nie wpiszesz albo wpiszesz nazwe 1 konkursu narobisz im zamieszania. Jak ktos bedzie chcial to posegreguje te paragony a jak nie bedzie mial ochoty to nie. I jak zlozysz reklamacje?? Skoro nie dopelnilas postanowien regulaminu, tzn.na kopercie nie wpisalas nazwy konkursu? 

Na kopercie zbiorczej był dopisek z nazwami wszystkich konków, a w środku każdy paragon w oddzielnej kopercie z tytułem danego  konka... Nie rozumiem więc problemu... 

i w innym wątku ktoś się dziwił że ludzie nie piszą na forum o wygranych, czy o tym że telefonują czy że smsy ślą bo 
przecież jak się napisze to zaraz jeden czy drugi szuka "dziury w całym" by potem rozgrzeszać na forum 
a chyba nie po to to forum powstało ......

wg mnie fajna sprawa i przede wszystkim mega oszczędność ja jestem na tak !

Ja tez tak robię i zawsze nagrody do mnie trafiają, także spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6229213 Napisano: 14.07.2016 17:27:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
ivanotta napisał(a):

ewunia napisał(a):

jankowska gratkiemotka

Brawo, Brawo! Nagroda marzenie emotka

Brawo!!! Wspaniala nagroda o której marzy chyba każdy z nas! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0