Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika freyja88

freyja88

#6219768 Napisano: 24.06.2016 10:54:27 w Kupię...
Kupię bon wakacyjny ITAKA lub TUI Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6219765 Napisano: 24.06.2016 10:47:51 w Połączenia nieodebrane
0 0

freyja88

#6217963 Napisano: 21.06.2016 14:51:11 w Informują

freyja88

#6217749 Napisano: 21.06.2016 10:51:57 w Biedronka
ok. Własnie i do mnie mail dotarł. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6217702 Napisano: 21.06.2016 10:26:01 w Biedronka
Zarejestrowałam wlasnie karty z VIP Biedra. wszystkie są puste emotka A jak u was? Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6217514 Napisano: 20.06.2016 22:10:11 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

buka napisał(a):

wkurza mnie że praktycznie każdy ma "taką ciotkę" emotka

No baaa
Moja ciotka,to po wsi lata i gada ze ja jestem uzależniona od....zakupów,ze ja to wszysko kupuje.Tylko męża się boje,wiec mu wmawiam,ze to wygrane.Na moje pytanie,"ale ciociu po co mi 3 rowery" odpowiada "no właśnie na tym polega ta choroba".
Chyba mam już zarezerwowala miejsce w budynku bez klamek.Dzięki Bogu kolejka długa emotka

emotka U mnie znowu wujcio dał wczoraj "popis". Dzwoni do mnie (co prawda w innej sprawie), ale już po rodzinie się rozniosło, że wpadły rowery. Zagaduje, że musi kupić córce rower (Moja chrześniaczka) na urodziny, bo z tamtego wyrosła. Ewidentnie z rozmowy wynikało, ze wie, ze mam rower wygrany i co z tym zrobię? Więc już nie wytrzymałam i powiedziałam, ze mam dla niej rower, ale nic sie nie odzywałam, bo fizycznie go jeszcze nie mam i chciałam sie z nim skontaktować jak kurier mi go dostarczy.
- a jaki to rower?
- jakiej marki?
- ile jest warty?
- kiedy będzie?
- za dwa tygodnie? To strasznie długo.... Ona chce rower już!
No trudno...w takim razie kup jej wujku już ten rower a Ja najwyżej dam jej coś innego.
Coś innego? (pewnie w myślach tańszego) to nie, to poczeka.
Nie wiem o co konkretnie chodziło, ale jedyne co zrobiła ta rozmowa to wku**iła mnie trochę i tyle.

I emotka my family... Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6217052 Napisano: 20.06.2016 14:00:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ani Algida, ani Leon (Ja ostatnio ograniczona konkursowo jestem emotka ). no nic, czekam. Może zadzwoni raz jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6217039 Napisano: 20.06.2016 13:54:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
saba44 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

przed chwilą mialam telefon z zastrzeżonego. pani powiedziala, ze dzwoni by poinformowac mnie o nagrodzie i połaczenie przerwane.... nie wie ktoś co teraz dzwoni? (Natura i Naleczowianka-nie brałam udzialu)

KIWI Biedronka może? Mieli czas do dzisiaj...

też nie grałam. Ależ sie wkurzyłam. Kobieta nie oddzwania a Ja tez nie mam jak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6217030 Napisano: 20.06.2016 13:48:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
przed chwilą mialam telefon z zastrzeżonego. pani powiedziala, ze dzwoni by poinformowac mnie o nagrodzie i połaczenie przerwane.... nie wie ktoś co teraz dzwoni? (Natura i Naleczowianka-nie brałam udzialu) Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6216639 Napisano: 19.06.2016 16:08:54 w skojarzenia
bałagan - dzieci (i tu nie trzeba tłumaczyć emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6216613 Napisano: 19.06.2016 14:21:33 w Wkurza mnie...
szindy napisał(a):

defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Daj jeden rower, bo po co Ci dwa

Pozwolę sobie na przekleństwo: co za mugolskie sępy! emotka

buncia88 trzeba było powiedzieć: daj 1500zł to chętnie Ci rowerek oddam. Ja też potrzebuję nakarmić dzieci, opłacić rachunki.

A co to kogo obchodzi....Ty przecież jesteś "Lebrem", bo siedzisz w domu a nagrody same Ci spływają (bo "szczęściara" to było na początku, dopóki nie przychodziły coraz to lepsze nagrody). Nikogo nie obchodzi, ze robisz to, bo łatasz dziury w budżecie tylko to Twoje "hobby". Gdybym mogła wybrać sobie HOBBY to bym właśnie była w trakcie zwiedzania świata a, ze nie mam na to hobby kasy to jestem tu i gram w konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6216261 Napisano: 17.06.2016 19:06:16 w Wkurza mnie...

luko922 napisał(a):

Ja pierd...  Jego zdrowie.emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6216244 Napisano: 17.06.2016 18:28:45 w Informują
Dzwonią z C4 adidas (kosmetyki) 508 465 199 Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6216154 Napisano: 17.06.2016 15:26:17 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Daj jeden rower, bo po co Ci dwa

Pozwolę sobie na przekleństwo: co za mugolskie sępy! emotka

Gorzej! emotka Ale nauczyłam się juz radzić sobie z głupimi pytaniami. pewnie jak my wszyscy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6216145 Napisano: 17.06.2016 15:17:25 w Wkurza mnie...
pakowa napisał(a):

slonko365 napisał(a):

defed napisał(a):

pakowa napisał(a):

Wkurza mnie jak ktoś mi mówi "ale Ty masz szczęście zawsze coś wygrywasz" z taką zazdrością na twarzy. Takie osoby sobie myślą, że wszystkie nagrody same wskakują na moje nazwisko i  że dostaje je za NIC....a nikt nie pomyśli ile MY konkursowicze pracujemy nad każdą wygraną. Chociażby spełnienie wymogów regulaminu, zakupu danych produktów - poniesienie kosztów, no i wreszcie kreatywności, zastanawiania się nad hasłem, dokończeniem zdania itp. Nikt też nie wie ile poświęcamy na to czasu i zachodu..i potem taka gadanina, a tyle wygrywasz to może dasz mi/jej/jemu to i tamto bo Tobie nie potrzebne nie grasz w piłke/nie gotujesz/ nie pierzesz itd...emotka emotka

emotka doskonale Cię wszyscy rozumiemy emotka
"Z Twoim szczęściem powinnaś zagrać w totka" - słyszę to nieustannie emotka
Podczas gdy losowania omijają mnie szerokim łukiem, ciężko pracuję na konkursowe nagrody emotka

No i właśnie: z tym "szczęściem" i "totolotkiem" słyszę dokładnie to samo. Czasem tłumaczę, że to kwestia prawdopodobieństwa i włożonego wysiłku/kreatywności, ale czasem nawet mi się nie chce tłumaczyć, niech sobie dalej niektórzy wierzą, że to tylko kwestia szczęścia. Ale już takie patrzenie na wygrane że "masz za darmo, to się nie napracowałaś, żeby coś mieć, tylko ci z nieba spadło - to może jeszcze rozdaj za darmo" - też mnie wkurza!
Jakiś czas temu w rozmowie z pewną upierdliwą osobą z rodziny powiedziałam, że podniszczone już meble w salonie kupiłam za pieniądze które wygrałam - i usłyszałam, że jak tak, to po co tapicerować czy odnawiać - jak z wygranej to sobie mogę wyrzucić i nowe kupić (w domyśle - za pieniądze "zapracowane") - no jakby mi ktoś mokrą ścierką w twarz przywalił! emotka

Otóż to! W nawiązaniu do totolotka to nieustanie słyszę "powinnaś grać w totolotka" jak tylko coś wygram nie ważne czy jest to książka czy coś bardziej wartościowego. Już nieraz to się zastanawiam 5 razy czy powiedzieć że to wygrałam czy lepiej powiedzieć że kupiłam i mieć święty spokój, się nie denerwować.. i nie patrzeć na te zazdrosne oczy..

"Totolotek" widzę u wszystkich emotka Ja wczoraj usłyszałam: Daj jeden rower, bo po co Ci dwa a Ja nie mam żadnego. Więc odpowiedziałam: A daj mi 1300zł z Twojej wypłaty, bo Ja jestem na wychowawczym i nie mam pieniędzy.
To nie to samo! No jak nie to samo? Włożyleś swoją pracę i czas, żeby miec te 1300zl tak samo jak Ja, żeby mieć rower.
Skończylo sie "obrazą majestatu" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6216143 Napisano: 17.06.2016 15:12:24 w Intermarche
Ale leniuchy w tym Smolarze...dla porównania przyszedł mi dzisiaj bon z kamisa od Albedo: dwie pieczątki, wbita data, nazwa konkursu. Wszystko "cycus glancuś". Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6216136 Napisano: 17.06.2016 15:04:56 w Intermarche
estrelitta napisał(a):

buncia88 napisał(a):

wykasowałam przez przypadek eska od Smolara. Napiszcie proszę jaką date mam wpisać na bonie ITM?

31.08.2016oraz hasło ?loteria Warka??
PS tez tak macie ze znakami zapytania?

Dziekuję emotka te pytajniki pamietam, ze byly emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6216133 Napisano: 17.06.2016 15:00:54 w Intermarche
wykasowałam przez przypadek eska od Smolara. Napiszcie proszę jaką date mam wpisać na bonie ITM? Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6216130 Napisano: 17.06.2016 14:56:05 w Połączenia nieodebrane

freyja88

#6215652 Napisano: 16.06.2016 17:07:27 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Ależ się wkurzyłam! Wydrukowalam mężowi 7 kuponów na 4paki do zrealizowania w Biedronce. Miała mu kobieta nabić wszystkie razem na jeden paragon. Wbiła pierwszy-przeszlo, wbila drugi i...coś ją tknęłao i zadzwonila po kierowniczkę. Kierowniczka powiedziała, ze oni w tej Biedronce tego nie realizują i żadnej innej na terenie miasta. Najblizsza Biedrona w mieście obok. Może będą kupony realizowac od następnego tygodnia, ale pewna nie jest. W każdym razie paragony wycofała i powiedziala, ze skoro jest wycofane to można nabić raz jeszcze.  No nic, mąż pojechał do tej Biedronki w mieście sąsiednim i tam choć Pani nic nie wiedziała o konkursie, kupony przyjęła, ale......tylko pięć, bo dwa już zostały wykorzystane emotka  
I teraz musiał by się wracać i robić dym, tylko szkoda czasu, nerwów i w ogóle....
Nie wiem co robić? Czy pisać do Smolara w sprawie tych biedronek w których można realizowac te kupony?
Z tego co na forum widze tylko ja mam taki problem....

Nie prawda, wczoraj by cały elaborat z mojej Biedronki. Dzisiaj nastąpił cd przygody, znowu pan w kasie nie potrafił wbić/zeskanować kodu poprosił kierownika (dzisiaj uprzejmy pan a nie pani ) , próbowali obaj skanowac, wbijać ręcznie i nic. W końcu mówię- jeśli Państwo mając plakaty nad własnymi głowami nie wiecie, że po sprzedaży i zakupie art promocyjnych może być jakaś wygrana to smutne to jest. Pan kierownik- ja wiem o tej promocji, ale niestety ten kod nie działa a może został już zrealizowany, ja (szczękościsk)- jeśli tak się stało to zrobiła to wczoraj o godz. XXX kasjerka lub pani kierownik skanując kilka razy kod. Pan kierownik do kasjera- proszę normalnie nabić piwo , przyjąć 1 grosz, a potem zrobimy jakąś korektę. W efekcie mam piwo i normalny paragon na 7,99.
Ale jeśli dalej tak ma wyglądać realizacji tych "nagród" to ja się poddaję

Pan Robert odpisał mi:
Witam,Bardzo dziękujemy za informację.
Przekazujemy komu trzeba.

Pani kierowniczka nie ma racji, jak najbardziej należy się Pani nagroda przekazana właśnie w ten sposób.
-------------------------
na tym koniec. Jutro przejdę sie do tej Biedronki w ktorej kuponu mi nie przyjęli i zobaczę czy nastapila jakaś zmiana. Wyświetl w wątku >>
0 0