Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzenier

marzenier

#6052067 Napisano: 02.08.2015 22:46:12 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

szukam odp czy na sodówkę wysylacie poki co tylko skan mailem czy od razu paragony poleconym? bo wg reg ma sie na to 3 dni ale mowa jest zeby odeslac w momencie otrzymania smsa o wygranej a byly maile..

Co!!!
Ja to w ogóle (do teraz)nie myślałam,aby cokolwiek wysyłać listem 
W mailu chcieli tylko skany emotka
No to teraz zabiłaś mi ćwieka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6052052 Napisano: 02.08.2015 21:56:45 w Carrefour konkursy
beata21 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Czy w tym konkursie 
http://www.e-konk...ic.html#.Vb5y6XOtbqA
jest limit znaków do 160
I czy zapis w reg.,ze prawidłowy format sms to 
Bic.nrparagonu.Wakacje z bic.twoja odp,  zanaczy,ze w treści sms musimy pisać ten początek zdania.Trochę szkoda mi na to znaków,jeżeli jest owo ograniczenie emotka

ostatnio w Tesco nie było

Ooo dziekuje 
Tam nie grałam,ale  wychodzi na to,ze i tu nie ma emotka
To dobra wiadomość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6052050 Napisano: 02.08.2015 21:52:45 w Carrefour konkursy
Czy w tym konkursie 
https://www.e-kon...ic.html#.Vb5y6XOtbqA
jest limit znaków do 160
I czy zapis w reg.,ze prawidłowy format sms to 
Bic.nrparagonu.Wakacje z bic.twoja odp,  zanaczy,ze w treści sms musimy pisać ten początek zdania.Trochę szkoda mi na to znaków,jeżeli jest owo ograniczenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6051983 Napisano: 02.08.2015 19:31:55 w SZUKAM....
katrin1 napisał(a):

A jak macie opisane paragony z c4.? U mnie opisy do bani, w ogole nie wiadomo, ze to oxford.

Jako żem upierdliwa,o to tez ich zapytalam i :
"Jesteśmy tego jak najbardziej świadomi. Proszę kupić nawet w przypadku takiego paragonu - poradzimy sobie z tym. Paragon będzie normalnie uznawany jako dowód zakupu." 
Wiec luz ; ) Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6051974 Napisano: 02.08.2015 19:11:17 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Wesprzyjcie mnie proszę informacją co do konkursu Oxforda.
Na stronie Carrefoura jest info z konkursem, więc założyłam, że jak kupię w hipermarkecie C4 to będzie dobrze. Wchodzę w listę sklepów, a tam C4 w Arkadii nieoznaczone na mapie. Czyli co wybrane C4 w Polsce i niekoniecznie hipermarkety biorą udział?
I paragon do kosza?

Też mnie zmyliła reklama w C4 i uważam, że paragon ad koszemotka . Szkoda,że wprowadzaja w błąd, bo w Tesco to samo.
Z Regulaminu jasno wynika, że tylko te z mapy a to w większości są małe papiernicze sklepy i niektóre Stokrotki.

Niepotrzebnie wrzucałes bo :
"Dzień dobry emotka " Oczywiście, wszystkie sieci handlowe w tym Carrefour biorą udział w naszym konkursie emotka "
Taka odp dostałam od nich,gdy pytałam o sklepy konkursowe
Sieci handlowe to ma się rozumieć wszystkie markety stąd info o konkursie i na str C4 i Tesco i Stokrotki 
Podejrzewam,ze jak pod koniec sierpnia,te zeszyty się w biedronce pojawia to i ona brac będzie udział w konkursie 
Reasumując,moim zdaniem te zeszytu można kupić we wszystkich marketach plus te prywatne sklepy z mapki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6051053 Napisano: 30.07.2015 23:33:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ta sadówka to nie jest ta sama firma ad tych Adamusow Mnichow i innych Istra co to niedawno były te alkoholowe konkursy ? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6050987 Napisano: 30.07.2015 20:36:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Mega szybko rozwiązali w tym roku Raffaello 
gratuluję zwycięzcom emotka

Bardzo szybko się uwinęli, ciekawe ile było zgłoszeń. A może jeszcze nie wszystkich zwycięzców powiadomili....pomarzyć zawsze można emotka

Jest dostępny link do wyników ?

Zapewne opublikuja listę wraz z odpowiedziami,tak jak mają w zwyczaju,ale dopiero po weryfikacji itp
i myślę,że już wszyscy,wszak było chyba tylko 5 nagród  Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6050981 Napisano: 30.07.2015 20:06:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

nice napisał(a):

kreatia napisał(a):

yonia napisał(a):

joan napisał(a):

rettib napisał(a):

Ciasteczko i w drogę - wpisujecie cenę całości paragonu czy tylko ciasteczek?

Już zgłupiałam emotka Wpisywałam tylko ciastek, pisałam do nich z zapytaniem i nie odpisali. Więc nie wiem.

Wpisuje się kwotę paragonu. Jest tylko jedna kwota paragonu.

Na Twoim miejscu poprosiłabym, żeby usunęli z bazy to zgłoszenie, skoro kwota paragonu jest błędna. I poślij jeszcze raz to samo, tylko z prawidłową kwotą.

Regulamin czytaliście? Jest napisane, że kwota zakupu promocyjnego.

fakt.
szczerze to już nie wiem jaką kwotę mam wpisać - liczyć za ile kupiłam ciastka? 

Ja wg regulaminu wpisywałam za każdym razem kwotę zakupu promocyjnego  (czyli sumowałam ciastka) .  Tam nie ma mowy nic o całej kwocie z paragonu.   Jak kupowałam z innymi rzeczami to one nie są zakupem promocyjnym.

Czy od razu otrzymałyście potwierdzenie na @ ? dziś wysłałam zgłoszenie i nic nadal nie otrzymałam emotka

Wysyłałam w drugim etapie 2 zgłoszenia potwierdzenia brak
w trzecim wysłałam tez brak
i w czwartym brak
dostaje ktoś w ogóle te potwierdzenia czy tylko info na str.ze dziekuja itd? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6050967 Napisano: 30.07.2015 19:10:21 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

joan napisał(a):

ino1975 napisał(a):

Rockstar skończył się w niedzielę a we wtorek rano dostałem maila o wygranej. Czyli jeszcze szybciej emotka

To dlatego, że na bieżąco czytali zgłoszenia i odhaczali te najlepsze. Prace z weekendu były słabe, nudne i nieliczne - i proszę, zagadka rozwiązana emotka Prawda?

ja mam inna zagadkę:sadówka trwa do 31 lipca a 1 sierpnia rozwiązanie...dobrze by było, jak myslicie będa wyniki?

O ile maszyna losujaca działa w sobotę,to może i będą emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6050947 Napisano: 30.07.2015 18:21:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mega szybko rozwiązali w tym roku Raffaello 
gratuluję zwycięzcom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6049869 Napisano: 28.07.2015 15:36:38 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

marzenier napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

A ciasteczko i w drogę drugi etap?

Czy ja dobrze liczę,ze do dzis mają czas na rozwiązanie drugiego etapu?

drugi jest już rozwiązany od tygodnia

W sensie,ze zwycięzcy poinformowani,ale listy jeszcze na stronie brak ?
Buuu
Szkoda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6049850 Napisano: 28.07.2015 15:01:01 w Czy informują/ informowali?
PatrycjaRT napisał(a):

A ciasteczko i w drogę drugi etap?

Czy ja dobrze liczę,ze do dzis mają czas na rozwiązanie drugiego etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6049597 Napisano: 27.07.2015 20:12:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Jak informują o wygranej w Lech w polomarkecie? Widzę swoje imię, miasto tez sie zgadza a info brak emotka

Wysyłają maila,chyba że 2 dni po publikacji na stronie; )
Czekaj cierpliwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6049289 Napisano: 27.07.2015 10:55:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Czy wysyłając zgłoszenie na konkurs Oxford przez formularz na stronie,obowiązuje ograniczenie do 160,tak jak w przypadku sms?
Help emotka

Up
wie ktoś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6049214 Napisano: 26.07.2015 22:43:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

Jak sądzicie, czy w konkursie Raffaello koniecznie trzeba wybrać destynację z listy, czy można wpisać dowolną?  emotka

Na fc odpisali komuś,ze może to być miejsce dowolne,nie tylko te,sugerowane przez nich  Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6049206 Napisano: 26.07.2015 22:25:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wysyłając zgłoszenie na konkurs Oxford przez formularz na stronie,obowiązuje ograniczenie do 160,tak jak w przypadku sms?
Help emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6049034 Napisano: 25.07.2015 22:02:53 w Rossmann
A ja kiedyś wygrałałam rower na rossnet,a było tylko 3 i właśnie 7 tys zgłoszeń
Wiec mam nadzieje,ze historia lubi się powtarzać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6048845 Napisano: 24.07.2015 22:01:35 w Intermarche
defed napisał(a):

rencia163 napisał(a):

Pamięta ktoś może kiedy będą informować zwycięzców z konkursu "Święto piwa"  gdzie rowery są do wygrania? To mój pierwszy konkurs w Intermarche i nie wiem jak długo się czeka a regulaminu już nie widzę. 

mam zapisane w moich notatkach : święto piwa itm, 10 rowerów,  telefon do 30 lipca 2015
ale głowy nie dam, że to na 100%   emotka

edit: a swoja drogą to dziwne, że regulamin się zgubił, w innych archiwalnych konkursach zawsze jest dostępny...

Ja ma zapisany ten reg.jak coś 
Maja poinformować do 7go sierpnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6048206 Napisano: 23.07.2015 14:34:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gadzetka napisał(a):

jak wysyłają nagrodę z primy z ITM  bon na album przesyłką czy e-mailem? wysłałam paragon i do dzisiaj cisza

Wydaje mi się ze będą to kody wysyłane na maila,po to się im go podawalo podczas rozmowy.
Póki co,u mnie też brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6048123 Napisano: 23.07.2015 11:08:48 w Biedronka
Mi też się wydaje,ze wybierają tylko z dwóch,tych co dostali rower emotka
Wiec szykuj walizki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0