Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzenier

marzenier

#5903248 Napisano: 15.08.2014 22:10:10 w SZUKAM....
Mam nowy starter play
Wyjeżdżam niedługo na pare tyg.za granice
Czy musze go jakoś specjalne aktywować zeby wysyłać i odbierać SMS-u typowo konkursowe ? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5903230 Napisano: 15.08.2014 20:44:03 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Co sadzicie o tej poscieli z vanisha Chambrette?w ogole czegos takiego nie ma w internecie o.O

Tez szukałam co to za cudo
Posciel w takiej cenie!
Mam nadzieje ,ze nie poniosła ich fantazja z wycena i faktycznie jest to cos pożądanego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902990 Napisano: 14.08.2014 22:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Uff
To gitara
Tak nie lubie po te pieczątki chodzić
Czuje sie jak idiotka i te spojrzenia tych wszystkich "kierowniczek" pełne współczucia
Słyszę prawie jak po moim wyjściu mówią "co za cenzuraka,a co ona chce wygrac"
I tylko czekam az sie któraś zapyta "a co pani do tej pory wygrała" zeby jej palnąć
3 samochody !!! ( co oczywiście jest ściema,ale to tak miedzy nami emotka :) Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902985 Napisano: 14.08.2014 22:00:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jeszcze odnośnie tego vanisha
To macie na paragonach napisane to oxi action
Mi dziś pani w rosku odmówiła pieczątki i potwierdzenia ,bo pieczatki oni stawiają tylko na dokumentach
Teraz te wygrane paragony z tamtego tyg spr i na jednym mam ze to oxi a na drugim tym z biedry tylko odplamiacz vanish
I nie wiem co z tym fantem zrobić Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902979 Napisano: 14.08.2014 21:54:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rkvi napisał(a):

marzenier napisał(a):

monikar napisał(a):

W Vanishu wygrywacie długimi odpowiedziami? Chciałabym zagrać a jeśli nie ma ograniczeń to zawsze mam problem czy jest sens się rozpisywać?

Ja wygrałam bardzo dlugasna rymowanka na ok 1000 znakow
Ale ja to mam w czubie emotka :) i uwielbiam sie rozpisywać emotka :)

a co wygrałaś? I czy pisałaś o Vanishu? Bo ja tak.

Pościel razy dwa
W jednej pisałam
A w drugiej tylko subtelnie o nim wspomniałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902974 Napisano: 14.08.2014 21:49:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

W Vanishu wygrywacie długimi odpowiedziami? Chciałabym zagrać a jeśli nie ma ograniczeń to zawsze mam problem czy jest sens się rozpisywać?

Ja wygrałam bardzo dlugasna rymowanka na ok 1000 znakow
Ale ja to mam w czubie emotka :) i uwielbiam sie rozpisywać emotka :) Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902752 Napisano: 14.08.2014 13:45:59 w Biedronka
Do 15 sierpnia powinni inf (wg reg.),ale jutro święto wiec...dziś powinny iść esy emotka
Ale to tylko 3 czy 4 nagrody więc,być moze dowiemy sie dopiero 30 ,kiedy to opublikuja na str emotka
Z mojej str.obiecuje,ze jak wygram to dam Wam znać emotka :) Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902749 Napisano: 14.08.2014 13:42:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Dopiero 12.08 wybrałyśmy zwycięzców.Jako ze kontaktujemy sie z nimi indywidualnie,moze to chwile potrwać.
Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość"
Odp Vanisha na pytanie o wyniki emotka
Czyli co??
Chyba czekamy do poniedziałku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902731 Napisano: 14.08.2014 12:57:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

ashley878 napisał(a):

marzenier napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Czy Vanish wysyłał już eski ?

Tez czekam emotka
Myślisz ze puszczą dziś,czy zostawią nas na długi weekend w niepewności emotka

Nie mam pojęcia... ostatnio wysłali w piątek a teraz mamy wolny ... mam nadzieję że wyślą dziś ..

To jeszcze nikt nie pisał do nich z pytaniem, kiedy wyniki? emotka

Czy w Vanishu jest ograniczenie znaków, bo w regulaminie nie widzę zapisu na ten temat emotka

Nima emotka
Mozna pisać referaty o tej bieli bielszej niż biel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902709 Napisano: 14.08.2014 12:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Czy Vanish wysyłał już eski ?

Tez czekam emotka
Myślisz ze puszczą dziś,czy zostawią nas na długi weekend w niepewności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902388 Napisano: 13.08.2014 17:05:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

paranoja, nawet jak 2 miesiące temu wygrałam na numerze 123 to czemu teraz nie mogę grać na innym numerze 456 ? emotka

mam nadzieję że to dotyczy jednego konkursu a nie kilku różnych w albedo,hmmm emotka

Ale to chyba chodzi ze w jednym konkursie
Ze np w poniedziałek wygrasz dzienna z nr 123 jako Anna Nowak,a w środę z nr 456 tez jako Anna Nowak
Ja przynajmniej tak rozumiem powyższa dyskusje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902383 Napisano: 13.08.2014 17:02:37 w Rossmann
Rowery były jeszcze w nałeczowiance emotka
Ktoś pamięta kiedy z tego wyniki bo mi sie na tel jak zwykle nie otwiera emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902194 Napisano: 13.08.2014 12:39:12 w SZUKAM....
Czy bony GoSport realizować mozna tylko w stacjonarnych? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5902060 Napisano: 13.08.2014 10:26:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dziś teoretycznie powinien informować vanish ? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5900723 Napisano: 10.08.2014 15:06:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bo to chyba jakaś nowość
Tzn nowe butelki nawiązujące do tych "starych czasów"
I wydaje mi sie ze zakup w dowolnym sklepie,byle na paragonie było ładnie opisane:)
I zwróćcie uwagę ze to ma być ręcznie kolaż zrobiony i dopiero trzeba zrobić zdjecie:)
I duży plus ze nie akceptują obróbki komputerowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5900614 Napisano: 09.08.2014 22:58:45 w Biedronka
Jestem tego świadoma , dlatego uważam ze w konkursach dla dzieci powinny być "dzieciowe" nagrody,co by nie kusiło za bardzo emotka
I tym bardziej nie rozumiem Kiory,która chyba przymykali oko na takie praktyki emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5900570 Napisano: 09.08.2014 19:46:33 w Biedronka
Pytałam o to
Dokładnie zadałam pytanie "jak weryfikują państwo wiek dziecka?"
Dopisali mi cyt.:"Podanie wieku uczestnika jest oczywiście konieczne, konkurs dla osób niepełnoletnich, oczywiście można zauważyć, że praca jest wykonana przez dorosłego, zawsze premiowane są prace dzieci. "-czyli co
Moim zdaniem cenzura
Laptopy jako nagrody to kąsek wyjątkowo cenny,bo wctym roku na topie tablety:/
Wiec bądźmy szczerzy,ile prac bedzie faktycznie tych "dzieciowych",a ile tych wyjątkowo kreatywnych mamuś emotka
Niepełnoletni uczestnik to rownież siedemnastolatek,ktory juz potrafi stworzyć cos konkretnego
Myśle ze bedzie miazga i ilością jak i ogromne zróżnicowanie co do poziomu
Oni to chyba dziela wstępnie na jakieś kategorie wiekowe,no bo jak inaczej
Trzylatki kontra siedemnastolatki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5900116 Napisano: 08.08.2014 13:35:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na to wyglada
Ja w mailu miałam od razu napisane ze nagroda pójdzie do sklepu
I właśnie sie zastanawiałam co z tymi którzy neonetu nie maja emotka
Do nich pewnie pojedzie kurier z nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5900105 Napisano: 08.08.2014 13:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

selenes napisał(a):

claudia napisał(a):

Czy z Neonetu ktoś już odebrał nagrodę? Mieli dzwonić w sprawie terminu odbioru i cisza emotka

Nagrody mają przyjechać do 9 lipca, czyli do soboty. Powinnaś mieć to napisane w mailu, który od nich otrzymałaś.

Nagrody będą do końca przyszłego tygodnia. Dzisiaj dostałam maila, Wy pewnie też. Nawet nie pisałam wcześniej, ale przedwczoraj przyjechał do mnie kurier z Neonetu, ale zamiast z 1 telewizorem, to przejechał z 9 paczkami emotka emotka
Zabawnie było, ale oczywiście nie przyjęłam przesyłki i wszystkie te nagrody wróciły do organizatora. Stąd pewnie opóźnienie w wysyłce.

Do mnie dziś dzwoniła pani z neonetu ( Biała Podlaska) ze kino czeka juz mnie w sklepie i ze mam sie spieszyć,bo dostali przykaz z góry,zeby szybko sie z klientami rozliczać emotka
A mnie teraz w domu niet emotka wiec i tak pójdę dopiero w poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#5899295 Napisano: 06.08.2014 15:14:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja pytałam tylko o biedronka emotka
Powinni to jakoś precyzyjnie określić .
Moge podesłać treść tego maila ktory dostałam ,lub wkleić tutaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0