Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7264875 Napisano: 26.05.2025 22:30:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
bmacieja gratulacje nagrody głównej z Olewnika!emotka Wyświetl w wątku >>
1 bmacieja 0

zezowaty_kot

#7264550 Napisano: 25.05.2025 23:17:48 w Wkurza mnie...
Maria napisał(a):

Kupiłam 3 owsianki Lubella na konkurs  wysłałam smsa i niema odzewu ani potwierdzenia czy dotarło też tak macie.

Jeżeli dobrze pamiętam, to oni mają do 7 dni na wysłanie zwrotki  emotka Wyświetl w wątku >>
1 Maria 0

zezowaty_kot

#7264212 Napisano: 23.05.2025 19:10:43 w Avanti
Hold-em napisał(a):

Z jakich dni macie grille? Za 3 dzień już było?

Ja mam za 17.05, to chyba 3 dzień? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7264157 Napisano: 23.05.2025 16:19:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
Nasturcja serdeczne gratulacje, wspaniała nagroda! emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7263132 Napisano: 20.05.2025 13:01:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
bon 100 z grilluj i graj, to może być 06.05 bo wysyłałam 01.05, za który już mam nagrodę a później 06.05. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7262775 Napisano: 19.05.2025 13:41:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smutno mi, marzył mi się ten kubek z  Twista, nie udało się emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7262583 Napisano: 18.05.2025 21:35:18 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

sks900 napisał(a):

radziosny napisał(a):

rufus napisał(a):

A co robicie ze wam sie wlamuja? Klikacie jakies w linki, cos udostepniacie?
Zaczynam sie bac emotka

Nie mam pojęcia, mój błąd, że zignorowałem wiadomość, że ktoś próbuje zmienić hasło na facebooku, ale akurat miałem zamieszanie w domu, a myślałem, że bez maila nie zmieni tego. Jak się okazało zhakowali mi i maila i facebooka i rozesłali do znajomych wiadomości z jakimiś prośbami dziwnymi..

Prośbami o kod Blik? Dał się ktoś oszukać? Nie wpisuj nigdy wrażliwych danych (np. dane logowania na FB) w linkach od obcych, np. w celu potwierdzenia wieku, bo jest to fałszywa strona FB i złodziej przejmuje takie konto, rozsyła prośby do znajomych o kod Blik i wiele osób chce pomóc znajomemu i tracą po kilka tysięcy zł czasem.

Na szczęście nie, zdążyli wysłać do 6 znajomych prośbę o blika.. ja staram się nie klikać w takie linki, jestem czujny, ale tyle tych danych do konkursów się podaje, że się nie kontroluje czasem tego. Mam nadzieję, że się wezmą za takich oszustów, aczkolwiek mi odradzili zgłaszać to na policji, bo i tak dopóki czegoś nie ukradną to nic nie zrobią..

Mojemu szwagrowi się włamali i rozesłali prośby o wsparcie. Niestety źle wybrali, bo napisali do mojego syna, na co on myśląc, że odpisuję wujkowi napisał krótko  "nie mam pieniędzy" 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7262283 Napisano: 17.05.2025 12:21:13 w Wkurza mnie...
MDL napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mój pies, tzn mój diabeł... każdego dnia odwala mi jakąś akcję,wczoraj pogryzł kartę z erłika na 300 zł, dziś najpierw wylał mi energola na telefon a jak poszłam po papier żeby posprzątać, to wyłamał ze ściany lampkę taką nad schodami, nie mam na pewno zapasowej... miałam w życiu wiele zwierząt, psy z problemami behiaworalnymi, ale z tym demonem już nie wyrabiam. Wykastrowałam go, myślałam że zrozumie aluzje, ale on po narkozie wstał i to olał. Nie wiem co jeszcze mam mu uciąć, chyba łapy i ogon... aż mi się płakać dziś chce. I to nie jest tak, że on "się nudzi", my poświęcamy naszym psom bardzo dużo czasu, "wymęczamy" je i pozostałe kładą się i śpią, a ten na chwilę na d o o pie nie usiądzie. On nawet jak idzie to biegnie...

od 3 roku robią się spokojniejsze

Ja wiem... To nie jest mój pierwszy pies, on ma dopiero 7 msc, ale naprawdę NIGDY żaden pies nie wpędzał mnie w takie koszta i nie siał takiego ogromu zniszczeń. Mam też drugiego JRT i ten drugi to aniołek, zupełnie inny temperament, da się z nim omówić każdy problem. A z Czemkiem to wygląda tak: "Czemuś nie wolno ganiać kotów" a Czemek "dobrze mamusiu jestem słodki kocham kotki śmierć wrogom ojczyzny koty koty zabije je gdzie te koty"

Mój znajomy ma takiego psa. Ciągle jest w trybie czuwania, taki jakiś nakręcony, a ma już 2 lata. Nawet po długim spacerze nie ma rozładowanych baterii. Wykluczyli przyczyny zdrowotne (diagnozowali go między innymi w kierunku chorób tarczycy). Behawiorysta rozkłada ręce.  Moim zdaniem to tak jakby ADHD lub coś analogicznego.

Mój znajomy dokładnie podobna sytuacja, prawdopodobnie zaburzenia i ADHD 😦

Mój mąż ma teorię, że wszystko się zgadza, bo pies upodabnia się do właściciela a tak się przyjęło, że ten spokojny to jego pupilek, a ten szaleniec to mój. A my też tacy jesteśmy, Mąż spokojny i ułożony a ja tornado z tajfunem i to w jednej szklance. 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7262206 Napisano: 17.05.2025 00:11:19 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kreo42 napisał(a):

domiqa napisał(a):

kachakacha napisał(a):

kalina590 napisał(a):

domiqa napisał(a):

Gdzie w jakimś większym sklepie dostanę produkty Balcerzak? Lidl i Biedronka poległy (ale w sumie spodziewałam się, że tam ich nie będzie), ale Auchan, Carrefour i Kaufland też zawiodły na całej linii...

Widziałam je w Dino i Stokrotce.

W Dino jest opis Kindziuk 100g, ale przechodzi weryfikację.
W Intermarche mają kody kreskowe na paragonach, więc też jest ok, też przechodzą.

Dziękuję Wam obu, Dino akurat nie mam nawet w dalszej okolicy, ale spróbuję w takim razie w Intermarche emotka

Jeszcze Lewiatan, u mnie dobrze opisany

U mnie w Stokrotce są super opisane i jak mają datę ważności na dwa dni tylko to sprzedają je za 2 zł. Dla mnie idealnie, biorę paczuszkę i tego samego dnia idzie na kanapki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7262154 Napisano: 16.05.2025 20:27:17 w Avanti
jasnoska napisał(a):

Wychodzi na to , że pomyliłam ostatnią cyfrę nr paragonu. 
Rzadko ostatnio gram, jeszcze rzadziej wygrywam, nie za bardzo znam agencję.
Jest sens pisać do nich o pomyłce, czy odpuścić w ogóle??
Proszę o podpowiedź

Zawsze jest warto pisać. To zgłoszenie, które wygrało? W NAJGORSZYM wypadku odpiszą Ci, że niestety przepadło, ale może uda sie jednak coś naprawić. :) Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7262045 Napisano: 16.05.2025 15:49:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Też mam kolejną 100 (na te same dane) Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7261980 Napisano: 16.05.2025 12:49:11 w Wkurza mnie...
mandarynka16 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mój pies, tzn mój diabeł... każdego dnia odwala mi jakąś akcję,wczoraj pogryzł kartę z erłika na 300 zł, dziś najpierw wylał mi energola na telefon a jak poszłam po papier żeby posprzątać, to wyłamał ze ściany lampkę taką nad schodami, nie mam na pewno zapasowej... miałam w życiu wiele zwierząt, psy z problemami behiaworalnymi, ale z tym demonem już nie wyrabiam. Wykastrowałam go, myślałam że zrozumie aluzje, ale on po narkozie wstał i to olał. Nie wiem co jeszcze mam mu uciąć, chyba łapy i ogon... aż mi się płakać dziś chce. I to nie jest tak, że on "się nudzi", my poświęcamy naszym psom bardzo dużo czasu, "wymęczamy" je i pozostałe kładą się i śpią, a ten na chwilę na d o o pie nie usiądzie. On nawet jak idzie to biegnie...

od 3 roku robią się spokojniejsze

Ja wiem... To nie jest mój pierwszy pies, on ma dopiero 7 msc, ale naprawdę NIGDY żaden pies nie wpędzał mnie w takie koszta i nie siał takiego ogromu zniszczeń. Mam też drugiego JRT i ten drugi to aniołek, zupełnie inny temperament, da się z nim omówić każdy problem. A z Czemkiem to wygląda tak: "Czemuś nie wolno ganiać kotów" a Czemek "dobrze mamusiu jestem słodki kocham kotki śmierć wrogom ojczyzny koty koty zabije je gdzie te koty" Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7261977 Napisano: 16.05.2025 12:45:38 w Avanti
anialistopad napisał(a):

A ten co teraz informują i ludzie piszą pepsi to grillowy czy z emocji?

Ten, gdzie trzeba było opisać wymarzony dzień jest już prawdopodobnie cały poinformowany.
Grillowy zaczęli wczoraj informować, poszły jakieś pierwsze dni, ale trudno zweryfikować które (na pewno były wpisy do 30.04) Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7261970 Napisano: 16.05.2025 12:31:57 w Wkurza mnie...
Mój pies, tzn mój diabeł... każdego dnia odwala mi jakąś akcję,wczoraj pogryzł kartę z erłika na 300 zł, dziś najpierw wylał mi energola na telefon a jak poszłam po papier żeby posprzątać, to wyłamał ze ściany lampkę taką nad schodami, nie mam na pewno zapasowej... miałam w życiu wiele zwierząt, psy z problemami behiaworalnymi, ale z tym demonem już nie wyrabiam. Wykastrowałam go, myślałam że zrozumie aluzje, ale on po narkozie wstał i to olał. Nie wiem co jeszcze mam mu uciąć, chyba łapy i ogon... aż mi się płakać dziś chce. I to nie jest tak, że on "się nudzi", my poświęcamy naszym psom bardzo dużo czasu, "wymęczamy" je i pozostałe kładą się i śpią, a ten na chwilę na d o o pie nie usiądzie. On nawet jak idzie to biegnie... Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7261939 Napisano: 16.05.2025 11:42:42 w Avanti
gregory napisał(a):

mietowa napisał(a):

gregory napisał(a):

mietowa napisał(a):

gregory napisał(a):

A myślicie, że Pepsi cytrynę dadzą dziś, czy każą nam czekać do poniedziałku?

Tego nie wie nikt emotka

ale moze jakieś przeczucia, kobieca intuicja, która nigdy nie zawodzi emotka

Moja kobieca intuicja mówi mi, że wygram dziś to auto emotka . Ale ona mnie już kilka razy oszukała emotka

nie chciałbym Cię rozczarować, ale nie obiecuj sobie zbyt wiele, bo moja męska intuicja mówi mi, że to ja je wygram. Nie martw sie jednak, z pewnością bedzie jeszcze duzo konkursów, w ktróych bedziesz mieć szansę.

Moja kocia intuicja mówi mi, że skoro wszyscy się bijecie się w kolejce po auto, to któryś wzgardzony stanlej w końcu będzie mój, ja chcę ten kubek, ale żeby nie było jak przy Biedronce - człowiek już wyobraża sobie herbatkę ze Stanleja a musi pić ze szklanki 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7261930 Napisano: 16.05.2025 11:15:02 w Avanti
gregory napisał(a):

A myślicie, że Pepsi cytrynę dadzą dziś, czy każą nam czekać do poniedziałku?

A oni tam nie mają czasu do 22.05? Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7261843 Napisano: 16.05.2025 00:09:58 w Avanti
FBmagdalena17 napisał(a):

„Grilluj i graj” Lays i Pepsi do którego dnia poszły powiadomienia. Nie mogę się połapać.

Na pewno do 30.04. Mi podali numer paragonu z 01.05, ale analizując wpisy z forum myślę, że wkradł im się błąd i podali mi nie ten paragon. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7261781 Napisano: 15.05.2025 20:04:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Czy były już wyniki anyway Żabka?

Tak, już poszło do końca. emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

zezowaty_kot

#7261735 Napisano: 15.05.2025 17:35:05 w Czy informują/ informowali?
Gustawa napisał(a):

"Nie grałam ale z ciekawości...jejku faktycznie ktoś tam lubi dzieci i uśmiechnięte minki 😊"

Gdyby nagrodą był voucher turystyczny dla całej rodziny, to by nawet pasowało.

Ale nagrodą jest 4/5-dniowy pobyt dla dwóch osób - ze zwiedzaniem przetwórni pomidorów / szynki parmeńskiej / parmezanu; oraz z warsztatami kulinarnymi.
Czyli raczej dla dorosłych...

Ale skąd wiesz, że to ich dzieci? Może to tylko elementy makiety przyprowadzone na potrzeby zdjęcia? emotka
W pierwszej edycji też wygrało podobne zdjęcie, co w tym złego że sponsor ma swoje upodobania? Przecież było wiadomo co wygrało poprzednio, można było się sugerować  :) Wyświetl w wątku >>
0 0