Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5787667 Napisano: 07.12.2013 13:40:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
turli napisał(a):

Jestem rozczarowana jakie hasło zasłużyło na główną w Marwicie. Wdł mnie najgorsze z możliwych.

http://marwit.gto.com.pl/wybrane-opisy/7

Udziału nie brałam więc raczej obiektywnie stwierdzam, że nie jest to najgorsze hasło. W sumie to mi się całkiem podoba. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5787648 Napisano: 07.12.2013 12:45:03 w WC - rozmowy o wszystkim
Drzewo nam w nocy wyrwało z podwórka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5787387 Napisano: 06.12.2013 19:14:08 w Konkursy ABC
monikar napisał(a):

a główne wybierają z dziennych?

Jeśli dobrze pamiętam to ze wszystkich zgłoszeń mieli najpierw wybierać główne nagrody a dopiero później dzienne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5787352 Napisano: 06.12.2013 18:17:36 w Konkursy ABC
Pewnie informowali po kolei, dzień po dniu. Och właśnie zrujnowano moje marzenie o sankach dla syna pod choinkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5787204 Napisano: 06.12.2013 15:44:29 w PLAGIATY
radosna napisał(a):

BRAWO! To mi się podoba!
Redakcja ebobas przed opublikowaniem wyników sama sprawdziła teksty i tak m.in. napisała:
Nagradzaliśmy listy oryginalne. I w tym konkursie znalazło się trochę listów, których treść – w całości lub znacznej części – była zapożyczona z Internetu. Takich nie braliśmy pod uwagę.
http://ebobas.pl/...aja--wyniki-konkursu

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786988 Napisano: 06.12.2013 13:19:54 w Wkurza mnie...
Mnie bardziej wkurza czekanie na nagrodę kilka tygodni. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786939 Napisano: 06.12.2013 12:28:22 w Zbieramy kasę!

zezowaty_kot

#5786913 Napisano: 06.12.2013 12:09:30 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Joan jest jeszcze jeden aspekt.Mój syn ,to typ naukowca .Chce zostać na uczelni,bo ma naukowe podejście,mógłby nie wychodzić z laboratorium.A ja jestem załaman,bo mimo ze zdolny,to wątpię,żeby dało się z tego godziwie życ emotka

Jeszcze Cię może mocno zaskoczyć emotka Jeśli ma ciągoty, możliwości i pasję to nie ma co się martwić. Może mieć mniej ale czuć się spełniony w odkrywaniu tego co kocha. Osobiście, wolałabym zarabiać połowę mniej w pracy, którą lubię, niż mieć wyższą pensję i gnić psychicznie, żyjąc w stresie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786909 Napisano: 06.12.2013 12:05:32 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mia napisał(a):

Niech wstąpi do mnie na kawę, zapraszam! emotka A potem możemy sobie w ramach relaksu podjechać do Mielna ( o ile drzewa nie zwaliły się na drogę), rzucić okiem na morze! emotka

Przy tym wietrze oka możecie później po próżnicy szukać emotka

zezowaty_kot - bo wiadomo, że są zawody, gdzie bez studiów ani rusz (lekarz, prawnik itp.) Ale cała reszta, to pic na budę.
Myślę, że warto się zastanowić, jak to było dawniej. Otóż: studia były przywilejem. I tak powinno się je traktować i teraz, jak komuś zbywa na czasie i kasie, proszę bardzo, w przeciwnym razie - lepiej sobie darować, bo i tak są bez znaczenia.

Tym bardziej, że studia może dziś skończyć każdy, nawet bez predyspozycji. O ile ma kasę. Widzę ile moich znajomych ma tytuły, ale w życiu ponoszą klęski nieurodzaju - nie radzą sobie. Papierek nie uchroni nikogo przed brutalną rzeczywistością, łeb na karku jest w cenie, nie dokument, że się łeb ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786905 Napisano: 06.12.2013 12:01:20 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

U mnie w nocy była burza z piorunami emotka ,zasnęłam dopiero po 3 emotka

U nas też była. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786895 Napisano: 06.12.2013 11:52:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki Eveline z wizażu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786890 Napisano: 06.12.2013 11:47:02 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Tak sobie czytam bez emocji, bo studia już ponad dekadę za mną i powiem Wam, że... nie ma w Polsce przymusu ukończenia studiów, teraz to nawet przed wojskiem na studia uciekać nie trzeba.

Nawet Wam powiem wprost, iż jakiś czas temu doszłam do wniosku, że studia to przeważnie głupota i strata czasu (tak, wiem, lincz na biednej joan, hehe) emotka Studiowałam dziennie, ale płaciłam za studia, więc pracowałam wieczorami w szkole językowej, dawałam korki, płacili mi stypendium naukowe, jakoś się to kulało, pracę dostałam związaną ze studiami - całokształt miał sens. A jak tego sensu w całokształcie brak, to nie wiem doprawdy, po co ludzie na studia idą? emotka

Ja doszłam do tego samego wniosku ale będąc na studiach (o zgrozo filologia polska emotka ) .Poszłam na studia pod presją otoczenia, rodziców. Ale tak sobie popatrzyłam na starszych znajomych - magistrów. W rodzinie mam samych magistrów i co? Owszem, mój brat wykłada, teraz w Paryżu - ale płytki w cudzych łazienkach. Siostra - też z tytułem magistra szukała pracy(jakiejkolwiek) rok po czym udało jej się po znajomości dostać na pocztę. Mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Postanowiłam, że nie poświęcać 5 lat życia, skoro i tak wszyscy skończymy w jednym garnku bezrobocia i byle jakiej pracy. Są kierunki, które dają perspektywy, ale akurat to co mnie interesuje, w czym czuję się dobrze nie przynosi zysków. Tzn nie przynosiło, bo wzięłam się za pisanie na konkursy i to podratowało mój budżet. emotka Żeby było śmieszniej - mój mąż też postanowił porzucić naukę (studia) i szukać pracy. Zaczynał w firmie produkującej chrupki za 900 zł, ale miał ambicje, szukał wyżej i wyżej. Trafił w końcu do dużej firmy i przyjął się na stanowisko, o którym nie miał pojęcia - uczył się wszystkiego od zera aż w końcu stał w firmie zaraz za szefem. Teraz ma swoją firmę (w dziedzinie w której był zupełnie zielony i też sam się wszystkiego uczył). I oboje nie mamy wyższego wykształcenia - tylko średnie, nie mamy bogatych rodziców, wszystko zdobywamy małymi kroczkami, sami, bez niczyjego wsparcia. Studia nie są gwarancją dobrej pracy, lepszej przyszłości. Takie wpajanie ludziom na siłę - idź na studia, będziesz kimś jest dla mnie zupełną abstrakcją... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786650 Napisano: 05.12.2013 21:18:05 w Wkurza mnie...
Ten dzień przejdzie do historii jako jeden z najgorszych dni w tym roku. Wkurzył mnie syn, wkurzyła mnie własna nieudolność, wkurzyła mnie teściowa... Czy może być bardziej wkurzajaca mieszanka? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786448 Napisano: 05.12.2013 15:05:54 w Konkursy ABC
monikar napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

radosna napisał(a):

http://finanse.wp...c.html?ticaid=111c94

łoooo a w mojej okolicy tylko jeden i jak kiedyś chciałam wziąć udział w konkursie Delicji to nawet Delicji nie mieli emotka
Oferowano mi jedynie "bardzo smaczne i tańsze odpowiedniki" emotka

skąd ja to znam...za to alkoholu jest pod dostatkiem w bardzo "atrakcyjnych" cenach emotka

Alkoholu to i u nas - samych zainteresowanych asortymentem pod sklepem też. Wcale mnie to nie cieszy, tym bardziej, że nasz abc jest na prawdę "po sąsiedzku" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786283 Napisano: 05.12.2013 12:00:15 w Konkursy ABC
radosna napisał(a):

http://finanse.wp...c.html?ticaid=111c94

łoooo a w mojej okolicy tylko jeden i jak kiedyś chciałam wziąć udział w konkursie Delicji to nawet Delicji nie mieli emotka
Oferowano mi jedynie "bardzo smaczne i tańsze odpowiedniki" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786210 Napisano: 05.12.2013 10:25:29 w Zbieramy kasę!

zezowaty_kot

#5786102 Napisano: 05.12.2013 00:16:17 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że mój synek poszedł spac taki szczęśliwy wpatrując Mikołaja. Bo u nas Mikołajki są już dziś rano. Prezent czeka na niego obok łóżka. To jego pierwsze świadome święta i przeżywam to bardziej niz on emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5786008 Napisano: 04.12.2013 21:14:29 w Zbieramy kasę!

zezowaty_kot

#5785719 Napisano: 04.12.2013 13:36:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Cytat mariolakal :
"Witam. Gratulacje z powodu doladowanie w kwocie 30zl:) Prosimy o napisanie jakiej sieci ma byc to doladowanie. Zgodnie z komunikatem weryfikujemy kazda wygrana osobe (niestety ludzie zakladali kilka kont na fikcyjne dane, zeby zwiekszyc szanse w losowaniu), dlatego prosimy o wyslanie skanu/zdjecia dwóch stron dowodu osobistego w kolorze z widocznymi 4 rogami na adres mailowy: humorzastyhumor@wp.pl (najlepiej na bialym tle i BEZ FLESZA) oraz jakiej sieci ma byc doladowanie. W terminie 2 dni roboczych od otrzymania potwierdzenia wyslemy kod doladowujacy na 30zl."
Humorzastyhumor /FB/

Co o tym sądzicie ??? Dostał któś takie cóś w skrzynce odbiorczej na PW ?

WTF ????
wiarygodność poniżej zera
ciekawe ile osob sie na to nabierze... pewnie więcej niz mi się wydaje...

to jest próba wyłudzenia skanu dowodu osobistego

takie skany (na białej kartce i bez flesza są wymagane do założenia rachunku bankowego, kredytu itp)

przeniosłam tą rozmowę z mdw tutaj , też dostałam takiego @ ,już do nich napisałam czy mogę zamazać serię i numer dfowodu oraz pesel , odpisali , że nie ma być kompletny,więc im napisałam , że to próba wyłudzenia danych i cisza jak na razie, odesłałam im zamazane dane oraz z napisami wzór .Co myslicie o tym , aby ich gdzieś zgłosić ? Mi to wyglada na jakiś przekręt

A jest jakiś regulamin? Choć prawdę mówiąc i tak za żadne skarby nie udostępniłabym swoich danych po otrzymaniu takiego maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5785408 Napisano: 03.12.2013 23:34:15 w Wkurza mnie...
zwierzyniec napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Sąsiad zadzwonił do mojego ojca po 12 jak byliśmy w pracy i poinformował go,że pies szczeka już na posesji-specjalnie zostawiliśmy otwartą furtkę.Więc tato poprosił sąsiada zza płotu,aby zamknął pieska w kojcu i furtkę też:)Mój tato by się załamał, gdyby ten pies się nie odnalazł, bo to taki syneczek jego.Tak, macie rację, oczywiście-psa bez rodowodu też szkoda.Mieliśmy przez 9 lat sympatycznego kundelka,ale zginął na wiosce w tajemniczych okolicznościach.Tu też dziwna sprawa, bo wszyscy w okolicy wiedzą,że to nasz pies, to po co go trzymać u siebie przez całą noc.Rodzice go szukali od 23 do 2 nad ranem i ani śladu emotka

Widzisz Cudaczku, np. po to: mój sąsiad miał piękną lecz bez rodowodu owczarkę niemiecką, a parę ulic dalej był samiec, którego właściciel nie chciał dopuścić do mezaliansu. Sąsiad, chłopek-roztropek posunął sie do przestępstwa: kiedy suczka miała cieczkę,poszedł z nią /na smyczy/, wieczorem, otworzył obcą furtkę wytrychem,wypuścił psa i w tam zdziczałym parku spuścił ze smyczy suczkę. Rodowodowy samiec "zrobił swoje". Sąsiad śmiał się zadowolony z siebie,kucając w krzakach jak właściciel woła psa, pies przybiega z ulicy, a jego pan głośno się dziwił jak pies się wydostał emotka
Może Wasz psiak poszedł na dziewczyny i jakiś miejscowy roztropek też unał, że będą super szczeniaki i go przytrzymał emotka

O matko i Bosko... Ludzie powinni przechodzić testy psychologiczne żeby móc posiadać zwierzęta... bestialstwo. Sił czasem braknie żeby zbierać te biedne psy z ulicy a gamonie mnożą na potęgę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0