Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7328811 Napisano: 15.01.2026 13:23:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
Miętusku gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7328557 Napisano: 14.01.2026 17:37:41 w Avanti
lucya napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Avanti Pepsi ITM poszło całe?

Widnieje 138 nazwisk i żadne się nie powtarza (jeśli powtarza się imię i pierwsza litera nazwiska, to ma inny e-mail). Może być tak, ze nie informowali 3000 za pierwszy tydzień i o dziennych za ostatni dzień kompletnie.

Jeśli ktoś wygrywa 2 raz, to oni nie wklejają go kolejny raz. Z wczorajszych wpisów wynika, że poszło do końca. Główne nie wiadomo, nikt się nie chwalił

To w takim razie nie informowali o tygodniowych w ogóle.

Wydaje mi się, że niestety informowali, bo tygodniowe były wybierane z dziennych, a główna z tygodniowych więc na liście tego nie zobaczymy. Za 1 tydzień musieli poinformować o tygodniowych bo czas minął, za drugi mają jeszcze 2 dni więc zostaje jeszcze nadzieja  emotka

Nie minął, na info za pierwszy tydzień mają czas do 20.01 - 15 dni roboczych emotka
Niekoniecznie informowali, te nagrody po 300 w dużej mierze wpadły na forum, ktoś by się wychylił, że poszło info o tygodniowych. Lista się zmieni, tygodniowe wskoczą na górę.

Chciałabym, żeby tak było, ale tam z tego co widziałam na powiadomienie o tygodniowych jest 10 dni roboczych od zakończenia danego tygodnia konkursowego i 14 dni roboczych od zakończenia całego konkursu na główną, więc za pierwszy tydzień tygodniowe już musiały pójść emotka

Pierwszy etap trwał do 24.12. 10 dni roboczych na wybór plus 5 dni roboczych na info. To wypada 20.01 albo nawet 21.01 (nie wiem jak liczą sylwestra) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zezowaty_kot

#7328547 Napisano: 14.01.2026 17:14:56 w Avanti
isiulka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Avanti Pepsi ITM poszło całe?

Widnieje 138 nazwisk i żadne się nie powtarza (jeśli powtarza się imię i pierwsza litera nazwiska, to ma inny e-mail). Może być tak, ze nie informowali 3000 za pierwszy tydzień i o dziennych za ostatni dzień kompletnie.

Jeśli ktoś wygrywa 2 raz, to oni nie wklejają go kolejny raz. Z wczorajszych wpisów wynika, że poszło do końca. Główne nie wiadomo, nikt się nie chwalił

To w takim razie nie informowali o tygodniowych w ogóle.

Wydaje mi się, że niestety informowali, bo tygodniowe były wybierane z dziennych, a główna z tygodniowych więc na liście tego nie zobaczymy. Za 1 tydzień musieli poinformować o tygodniowych bo czas minął, za drugi mają jeszcze 2 dni więc zostaje jeszcze nadzieja  emotka

Nie minął, na info za pierwszy tydzień mają czas do 20.01 - 15 dni roboczych emotka
Niekoniecznie informowali, te nagrody po 300 w dużej mierze wpadły na forum, ktoś by się wychylił, że poszło info o tygodniowych. Lista się zmieni, tygodniowe wskoczą na górę. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7328492 Napisano: 14.01.2026 15:30:35 w Avanti
luko922 napisał(a):

Za jakie dni informuje Biedronka teraz? Bo widziałem wpis w MDW

U znajomych za 18.12 Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7328402 Napisano: 14.01.2026 11:59:25 w Avanti
isiulka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅

Hehe miałam podobne myśli ale wczoraj odkryłam przyczynę, że to nie wina Avanti tylko przedstawicieli Organizatora, którzy ewidentnie mają gorszy gust (bo inny niż mój)  emotka

Niekoniecznie... my nie wiemy z jakimi tekstami konkurujemy. Widziałam tekst na 10 tys z Lidla  - sama bym go nagrodziła prędzej niż swoje, widziałam teksty z którymi przegrywałam - dostrzegam sprawiedliwość. Każdy starał się czymś zachwycić, zaskoczyć. Wiele razy miałam wrażenie, że napisałam ciekawą odpowiedź  - i to wcale nie musi być nieprawdą, po prostu inni mieli jeszcze ciekawsze. No cóż, będę te grudniowe akcje wspominać z poczuciem niespełnienia, choć cieszę się, że wśród znajomych wpadło sporo nagród  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7328386 Napisano: 14.01.2026 11:45:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Avanti... Tak totalnie mnie rozjechało. Te konkursy grudniowe to dla mnie zmaza na honorze i symbol największej konkursowej porażki. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7328183 Napisano: 13.01.2026 17:48:48 w Avanti
rufus napisał(a):

Wiedzieliscie ze avanti ma nowego pracownika?
Może to on odpowiada za ten ostatni balagan psiurwaa? emotka

Aaaa to dlatego moje relacje z Avanti teraz wyglądają jak te przysłowiowe "jak pies z KOTEM" emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7328085 Napisano: 13.01.2026 15:06:40 w Avanti
monikar napisał(a):

A tysiaczki poszły?

Nuna pisała w MDW, że ma tysiaka :) Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

zezowaty_kot

#7328074 Napisano: 13.01.2026 14:44:51 w Avanti
kocie_lakocie napisał(a):

Wygrałam stówkę do Biedry od Avanti (Pepsi & Lays).

Nie wiem którym paragonem.

Pisać do nich? są responsywni w tej sprawie?

Odpisują, ale jak nie masz dużo paragonów to zrób zdjęcie wszystkich, dziś poszedł 16.12 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7328073 Napisano: 13.01.2026 14:43:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Uf 100 biedra, już myślałam że tegoroczna Pepsi to będzie tylko żal i zgryzota emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7328027 Napisano: 13.01.2026 13:36:30 w Avanti
marcika napisał(a):

A Lidl poszedł już do końca, czy nadal trzy ostatnie dni są nierozwiązane?

Chyba nie i chyba właśnie teraz Lidl wchodzi im na termin krytyczny emotka  do 16.01 powinni zamknąć konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7327975 Napisano: 13.01.2026 11:49:20 w Avanti
isiulka napisał(a):

Jak myślicie czy ta kolejność na liście ma jakieś znaczenie? Czy zamieszczają np. wg daty zgłoszenia?

Według daty emotka Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

zezowaty_kot

#7327208 Napisano: 09.01.2026 19:47:15 w Avanti
mia napisał(a):

Myślicie, że oni będą tak po jednym dniu cykać tę Biedronę?... emotka

Nieeee, dziś było późno jak zaczęli informować, obstawiam że po niedzieli ogarną kilka dni na raz. Oby, bo ja czekam aż do 21.12 z moim zgłoszeniem 😆
I żałuję jak chol..... że nie chciało mi się tam pisać, na tych setkach można by się obłowić a ja co najwyżej ugram 500 zł. Co najwyżej... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zezowaty_kot

#7327157 Napisano: 09.01.2026 17:01:41 w Avanti
kumulacja napisał(a):

Czy otwiera Wam się strona:
www.joy-pepsico.eu

Tak, ale w dzień mi się nie otwierała. Nic nowego nie doszło, listy z Biedry też nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7327087 Napisano: 09.01.2026 15:31:48 w Avanti
Ogólnie to dali sobie długie terminy tym razem (w Biedronce 17 dni roboczych). Na informowanie z pierwszego dnia mają jeszcze tydzień (16.01)

Lidl
- poinformowany do 18.12, zostały 3 ostatnie dni - nie wiem jak to liczą, bo wybór plus info to 15 dni roboczych, a w regulaminie maksymalny czas podany jest jako 16.01.

Kaufland - poinformowany do 13.12. , wybór plus info 15 dni roboczych. Na kolejny dzień mają czas teoretycznie do dziś (jeżeli Sylwester liczymy jako dzień roboczy). Na całość czas do 29.01

C4 - info za pierwszy etap do 19.01

DC 3 etap - do 16.01

ITM 1 etap tygodniowe - do 20.01 (bo mniemam, że nie były informowane razem z dziennymi), całości muszą zamknąć do 29.01 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7326675 Napisano: 08.01.2026 14:27:55 w Żabka
MDL napisał(a):

rufus napisał(a):

Rok temu info bylo w dniu losowania. A jako ze smolar mial parcie na szybkie puszczenie przelewow, to i nadzieja jest ze dzis juz poinformuja tez szybko

O ile bedzie ta rezerwa.. bo w hardkorowej loterii hardkorów nie brakowalo.  emotka

Myślę, że jeśli będzie to niewielka, ja sama grałam dość intensywnie i kilka osób w moim otoczeniu, gdzie w poprzednim roku żadna z nas nie wzięła udziału w tej poprzedniej tj. rok temu 🙂

Ja wyznaję Regułę Joan - w loterii masz 50% szans - albo trafisz, albo nie emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7326665 Napisano: 08.01.2026 13:47:43 w Avanti
Wow, gratuluję, zwłaszcza Slomka, ale strzał! Kiedyś, dawno dawno temu Avanti lubiło moje wierszyki, ale wiem że napisanie DOBREJ prozy w 300 znakach jest o niebo trudniejsze, niż napisanie dobrego wierszyka. Fajnie, że otworzyli się na różnorodność emotka Wyświetl w wątku >>
1 slomkabb 0

zezowaty_kot

#7326659 Napisano: 08.01.2026 13:44:17 w Żabka
rufus napisał(a):

Rok temu info bylo w dniu losowania. A jako ze smolar mial parcie na szybkie puszczenie przelewow, to i nadzieja jest ze dzis juz poinformuja tez szybko

O ile bedzie ta rezerwa.. bo w hardkorowej loterii hardkorów nie brakowalo.  emotka

A kiedy jest termin losowania? I tam nie ma losowania głównej, tylko rezerwa? Nie śledziłam tej loterii, dla zasady puściłam kilka losów i średnio się orientuję w szczegółach. emotka  czyli z tej rezerwy co może wpaść? 800 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7326656 Napisano: 08.01.2026 13:40:07 w Avanti
Ostatnio pojawiają się wpisy, że w Avanti da się przebić prozą, serio? Pytam z czystej ciekawości, ja do nich wysyłam i będę wysyłać wierszyki, bo tak lubię, ale jestem ciekawa, czy nagradzają różnorodne prace. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7326579 Napisano: 08.01.2026 12:13:53 w moje dzisiejsze wygrane :)