Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7341114 Napisano: 09.03.2026 22:13:24 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Że nadal są ludzie, którzy nie akceptują istnienia psychiatrów, a przepisywane przez tychże lekarzy tzw. "psychotropy" to dla nich zło wcielone.
Za to mają dla wszystkich na podorędziu dobrą radę: "Weź się w garść!" emotka

Z reguły ci sami ludzie nie akceptują też istnienia dentystów emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zezowaty_kot

#7341111 Napisano: 09.03.2026 22:07:45 w WC - rozmowy o wszystkim
Diana02 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

Co z tym forum dzis sie dzieje?emotka

Coś bardzo niedobrego, popsute.

myślałam że tylko ja mam tak od samego rana....

U mnie się nawet taki komunikat nie ładuje, raz na jakiś czas mnie wpuści, ale jak chcę przejrzeć konkursy to się mieli mieli i idę spać. Wyświetl w wątku >>
1 Diana02 0

zezowaty_kot

#7341105 Napisano: 09.03.2026 21:12:57 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

Co z tym forum dzis sie dzieje?emotka

Coś bardzo niedobrego, popsute. Wyświetl w wątku >>
2 rufus, uzuri 0

zezowaty_kot

#7340175 Napisano: 05.03.2026 17:22:21 w Albedo Marketing
harnas napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

TO ciekawe, bo regularnie zdarza mi się wygrywać coś u Albedo i nie uważam, żeby moje odpowiedzi były "dziadostwem" emotka  A tym bardziej nie są pisane z chatem GPT. Weźcie na poprawkę, że to są duże agencje i prawdopodobnie często ludzie w komisjach się zmieniają, tym bardziej jeśli dotyczy to różnych produktów konkursowych

Czym wygrałaś u nich?

No jak to czym? Pewnie "dziadostwem" emotka
a tak serio to ostatnio co niektórzy ciągle piszą "wysłałam zgłoszenie z innym produktem/wysyłam szajs z czata/w ogóle się nie staram". Zazdroszczę geniuszu. Ja się staram, moje znajome się starają i wychodzi na to, że jesteśmy w jednej puli z "dziadostwem" . To chyba wszyscy laureaci tworzą karykaturalne twory na poziomie ameby. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7340014 Napisano: 05.03.2026 10:03:50 w Smolar
luko922 napisał(a):

Czy da się u nich wygrać na ten sam numer telefonu, ale podając różne dane osobowe?

Nie wiem jak teraz, ale kiedyś to nawet jak w innym konkursie podało się nowe dane na numer, który już u nich kiedyś wygrał, to weryfikowali negatywnie. Nawet jak dwa lata minęły od pierwszej wygranej. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zezowaty_kot

#7337473 Napisano: 24.02.2026 14:23:49 w Avanti
Trochę wypadłam z konkursowania, czy ktoś mógłby mi napisać do kiedy były jakieś informacje z tego darmowego konkursu? Kiedy informowali ostatnio i do jakiego dnia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7336772 Napisano: 19.02.2026 20:49:55 w Avanti
Ja mam za pierwszy etap. Może etapami wysyłają. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zezowaty_kot

#7335993 Napisano: 16.02.2026 15:50:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wpadł bon do Dino z Cibo emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7333207 Napisano: 01.02.2026 21:04:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Pisałaś o przekształceniu w MMS !
Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

DLACZEGO tak sądzisz ? Organizator w Regulaminie nie dał takich ograniczeń

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają.

Istnieje coś takiego jak zdanie wielokrotnie złożone i takie zajmuje nawet 4 sms emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7333088 Napisano: 01.02.2026 02:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

W konkursie Dino będzie  pewnie tysiące zgłoszeń biorąc pod uwagę małą 
liczbę fajnych konkursów emotka  Mam pytanie czy ktoś kupował też kawę rozpuszczalną ,ale nie w słoiku tylko w takiej torebce zamykanej na suwak ? Nie widzę ,jej na zdjęciu poglądowym a to także tchibo gold I tak się zastanawiam
czy taka też przejdzie ?

Ja kupowałam tę w opakowaniu na suwak, tylko taka była. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7332592 Napisano: 29.01.2026 10:30:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

7Days pobija już chyba wszelkie nagrodowe absurdy emotka

jeszcze przesyłką go będą wysyłać? 
chciałabym wejśc na jeden dzień do agencji i zobaczyć jak wygląda burza mózgów z której rodzi się taki genialny pomysł.

Dużo myśleli przez te 15 sekund emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

zezowaty_kot

#7332250 Napisano: 27.01.2026 15:44:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
Luko gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

zezowaty_kot

#7332132 Napisano: 27.01.2026 11:23:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
Mellołku, Atlantydel gratulacje! Jesteście wielcy! emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7331788 Napisano: 25.01.2026 15:02:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

Oba telefony są w tej samej sieci komórkowej? Ja co prawda się jeszcze nie zgłaszałam, ale zastanawiam się czy przez submarki takie jak np. Plush, virgin mobile, nju przechodzi zgłoszenie? 🤔 w regulaminie jest " W Konkursie brane pod uwagę będą jedynie SMS-y Zgłoszeniowe wysyłane z telefonu komórkowego działającego w sieci jednego z działających na polskim rynku operatorów telefonii komórkowej tj. Orange, Plus, Play, T-Mobile".

Telefon, na który przyszła zwrotka jest w T-Mobile. Pozostałe 2 telefony, gdzie zwrotka nie dotarła to t-mobile i Orange.

Może telefon zmienia Ci długie smsy w MMSy i wtedy zwrotka nie przyjdzie. Ja kiedyś u siebie się tego dopatrzyłam. Wyświetl w wątku >>
2 joan, Luiza37 0

zezowaty_kot

#7331559 Napisano: 23.01.2026 20:24:55 w Avanti
zaczytana-pola napisał(a):

agicho napisał(a):

Zastanawiam się czemu z Cheetos kubki Stanley przyszły bez oryginalnego opakowania 😮‍💨🙄

Ja z każdego konkursu takie mam (bez pudełka). I od Albedo, i od Smolara.

A też miałyście ten "ozdobny papier" taki porozrywany? Moje wyglądały jakby ktoś rozerwał papier i byle jak znów zawinął. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

zezowaty_kot

#7331107 Napisano: 22.01.2026 21:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Kiedyś przy każdym konkursie był licznik uczestników, tzn tych którzy zaznaczyli że biorą w nim udział. Oczywiście nie każdy miał obowiązek zaznaczyć ale były konkursy gdzie ponad 4 tys osób zaznaczyło na zielono, a były też takie z 20 osobami. Tutaj nawet 1/100 nie zaznaczy ci, że wzięli udział, bo pod postem wyświetli się nick. Szkoda że Pionas nie przywrócił tamtej opcji. Czasem liczba uczestników skutecznie odstraszała mnie od zakupów 😊

No i dobrze, że nie ma licznika, bo nie ilość a jakość! Zrezygnowałabyś z konkursu, w którym pisana by Ci była główna. Po co to przeliczać, grajmy tam gdzie nam się konkurs podoba, nie ma co odbierać sobie szans emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7331039 Napisano: 22.01.2026 17:20:44 w Avanti
atlantydek napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Myślicie ze wszystkie główne z Avanti poszły?

Wlasnie. 10k??

Według mnie to czekamy na samochody, główne KFL i główna z Biedronki emotka
listy się nie zmieniły, nikt się nie chwalił, możemy nadal fantazjować emotka

Z DC już odjechał według relacji forumowicza

Enigmatycznego wpisu, który równie dobrze mógł oznaczać "przypuszczenia". Oczywiście, możecie już opijać porażkę, ja natomiast w wyobrażeniach za wygrane 10 tys z KFL opłacam ubezpieczenie nowego auta emotka  no bo i dlaczego już mamy przestać marzyć? Dlatego, że Avanti omijało uparcie nasze zgłoszenia nawet przy nagrodach najniższego stopnia? 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7331035 Napisano: 22.01.2026 17:15:11 w Avanti
rufus napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Myślicie ze wszystkie główne z Avanti poszły?

Wlasnie. 10k??

Według mnie to czekamy na samochody, główne KFL i główna z Biedronki emotka
listy się nie zmieniły, nikt się nie chwalił, możemy nadal fantazjować emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

zezowaty_kot

#7329892 Napisano: 19.01.2026 12:03:17 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7329887 Napisano: 19.01.2026 12:00:50 w moje dzisiejsze wygrane :)