Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7252235 Napisano: 07.04.2025 22:42:17 w Czy informują/ informowali?
Pepa napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner z żabki  ktoś coś wygrał? emotka

Też czekam na info  z niecierpliwością emotka

Po dobranocce wrzucą, ta agencja to wieczorne marki

Dobranocka już minęła emotka

Miałem na myśli różowe pasmo bajek emotka

Taka jestem nakręcona na ten konkurs, aż sama zła na siebie jestem. Mam takie świetne dwa teksty i pewnie nawet stówy nie wygram a czekam na Czechy emotka

To tak jak ja, różnica tylko w liczbie tekstów, bo ja wysłałam 1 arcydzieło emotka

Chyba już dziś się nie dowiemy..,,

Dowiemy. Czesto wysylaja maile nawet po 23 emotka

łoooo Panie…. Matka trójki dzieci o 23.00 śpi jak zabita…. emotka  Zwłaszcza jak dwójka z nich nie chodzi do placówek bo chora…. emotka

A tak poza tym to jeszcze z 3 lata temu to Aspe z główną to do mnie dzwonilo i nie byla to 23.00 wieczorem….  Co oni teraz powariowali emotka

Może zmienił im się rytm dobowy, albo czynią tak w odwecie za te wszystkie zgłoszenia wysyłane kilka minut przed 24.00

Nie wiem co to za konkurs nawet, ale przez te Wasze wpisy udzieliły mi się emocje i też czekam z ciekawości, o której Was poinformują  😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7251641 Napisano: 04.04.2025 16:35:12 w Avanti
Kupiłam tę Pepsi na stacji Mol i jest super opis "pepsi twist cytryna". Jakby ktoś szukał, w stokrotce opis "Pepsi LE" Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7251567 Napisano: 04.04.2025 12:08:45 w WC - rozmowy o wszystkim
anaesth napisał(a):

InkaR napisał(a):

czy ktoś chciałby się podzielić sposobem na ogarnianie tych setek paragonów konkursowych? bo trzymam je w pudełku, ale jak okazuje się ze coś się wygrało to szukanie po takiej ilości paragonów jest trudne emotka dzielicie je według konkursu? według sklepu? czy może jeszcze inaczej? jak je w ogóle przechowujecie?

Każdy przyniesiony do domu paragon ma od razu robione zdjęcie emotka  Później grupuję je w foldery z datami zakończenia loterii/konkursu, a oryginały wkładam do koszulek - 1 tydzień to 1 koszulka. Niestety rzadko mam potrzebę odesłania oryginału, więc taka metoda jest dla mnie idealna, ale gdybym musiała jakiś znaleźć, to nie będzie to czasochłonne.

Też robię zdjęcie. Na paragony mam segregator, każdy konkurs osobna folia, w niej kartka z opisem konkursu + paragon. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7251436 Napisano: 03.04.2025 21:00:26 w Avanti
niunio napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

gregory napisał(a):

Szukam osoby, która miała problem z kartą pluxee w Delikatesach Centrum. Sklep jest z podanej listy, karta jest uruchomiona, pin nadałem, a mimo to siedem razy odrzucona w sklepie i ostatecznie nie dało się jej wykorzystać. Co mogę robić źle?

Mam tak samo, zmiana pinu nic nie dala, dodanie do aplikacji też nie, włożenie w terminal też nie. Biedronka i Lidl. Chyba że to karty tylko do Delikatesów. Mam trzy karty i tak samo.

Te z konkursu grudniowego w DC można realizować wyłącznie w DC i to wybranych, nie w każdym.

A w Żabce nie przejdzie? emotka

W urzędzie skarbowym można spróbować podatki opłacić. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7251434 Napisano: 03.04.2025 20:51:47 w Avanti
FBmagdalena17 napisał(a):

gregory napisał(a):

Szukam osoby, która miała problem z kartą pluxee w Delikatesach Centrum. Sklep jest z podanej listy, karta jest uruchomiona, pin nadałem, a mimo to siedem razy odrzucona w sklepie i ostatecznie nie dało się jej wykorzystać. Co mogę robić źle?

Mam tak samo, zmiana pinu nic nie dala, dodanie do aplikacji też nie, włożenie w terminal też nie. Biedronka i Lidl. Chyba że to karty tylko do Delikatesów. Mam trzy karty i tak samo.

Te z konkursu grudniowego w DC można realizować wyłącznie w DC i to wybranych, nie w każdym. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7251370 Napisano: 03.04.2025 15:59:42 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7251292 Napisano: 03.04.2025 12:30:48 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka

Sami sobie jesteśmy winni biorąc udział w takich konkursach.
Rozumiem, że jest kilka nagród głównych, a reszta to reklamowe badziewie.
Nie odbierajmy tego szajsu, to może nie pożałują na lepsze nagrody hajsu.

Podzielam tę opinię. Jestem za totalnym bojkotem nagrodowego badziewia. emotka

Ja się bije z myślami i pokusą... czy pisać na ten nowy Lejs w żabie. Główna kusi, ale czy dokładać cegiełkę do walki o ścierki... Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7251278 Napisano: 03.04.2025 11:52:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
A ja mam blender Kiczenajda i przyprawy, jupi (Prymat)emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7251269 Napisano: 03.04.2025 11:24:17 w Wkurza mnie...
Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7250970 Napisano: 01.04.2025 22:49:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

U mnie jest sklep mięsny emotka  super.

Panie tu jest kiosk, ja tu mięso sprzedaję  😂 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7250969 Napisano: 01.04.2025 22:48:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

myszania napisał(a):

A ja mam dwa sklepy spożywcze pod jednym adresem i kurde nie wiem który jest dobry, bo w liście nie ma nazw 🙈

U mnie to są sklepy ODiDo, które już dawno nie istnieją. Listę wzięli z jakiegoś archiwum X  emotka

Oooo I to jest wspólny mianownik, u mnie oba sklepy pojawiają się w necie jako jakieś archiwalne odido, teraz są pod innymi szyldami. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7250279 Napisano: 30.03.2025 03:10:53 w moje dzisiejsze wygrane :)

I bilecik numer 8, rodziny my zabraknie emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7250277 Napisano: 30.03.2025 01:25:26 w WC - rozmowy o wszystkim
InkaR napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

InkaR napisał(a):

Jak wygrać te bilety do wedla? Niedługo dojdę do 100 zgloszen... emotka

Jeja ale wiesz ,że ten bilet kosztuje 70 zł 😔

Wiem wiem.. ale mam w domu fanów Pawełków....

Skoro nie śpisz, to poluj w nocy  emotka Wyświetl w wątku >>
2 niunio, InkaR 0

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7250200 Napisano: 29.03.2025 13:05:27 w Wkurza mnie...
agnesita napisał(a):

W pełni się podpisuję pod tym. Mam ostatnio straszne problemy ze snem a na dodatek wkurza mnie to, że w Wawelu nie dość, że nic nie trafiam, ale skusiłam się na kolejny zakup, przychodzę do domu a na paragonie cukierki roshen, paragon z milki z delikatesów udarty na dole, niby wszystkie ważne informacje widać, ale i tak waham się czy zgłosić

Ja pamiętam, że dziś koło 2 w nocy pisałam jakieś konkursy. Ale zupełnie nie pamiętam nawet jakie. Aż boję się sprawdzać co wysłałam. Może kolgejtowi napisałam, że bio madent jest najlepsza na świecie, a bio madentowi, że tylko kolgejt w moim serduszku, jak już zdarzało mi się robić 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7250198 Napisano: 29.03.2025 13:00:12 w Wkurza mnie...
endrjuen napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś puściłem Kinder podczas rozmowy telefonicznej, zapomniałem zdrapać zdrapkę i zamknąłem stronę. Teraz nie wiem, czy wygrałem czy nie emotka  Pewnie nie, ale nadzieja umiera ostatnia.

Jeśli wygrałeś to mniej więcej za tydzień dostaniesz sms i mail. emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7250133 Napisano: 28.03.2025 20:55:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wziumbadam napisał(a):

Konkurs "Odkryj Nowy Wymiar Orzeźwienia" Lidl
Jaki nr paragonu podajecie?

Ja podałam ten u góry i mi zaakceptowali emotka Wyświetl w wątku >>