Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7161753 Napisano: 28.02.2024 23:20:30 w Gratulacje! Dla wygranych!
Vazz gratuluję serdecznie, wspaniała nagroda! emotka Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

zezowaty_kot

#7161501 Napisano: 27.02.2024 21:30:09 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

STRASZLIWIE MNIE WKURZA, że nie wygrałem Toyota Yaris od Milki emotka emotka emotka emotka
Już nawet nie o to chodzi, że sobie nie pojeżdżę (nie dostanę prawa jazdy z powodów zdrowotnych, ech, chlip emotka ), ale że nie dali mi szansy sprzedania autka choćby za pół ceny! Co za straszna niewdzięczność! Rzyg, rzyg! Pies ogrodnika z tego Organizatora, ech... Sam nie skorzysta, to i mnie nie da... Buuu...
Ale generalnie to jednak dominuje wkurz-wkurz emotka emotka a nie buu-buu... emotka emotka

Dopadła Cię wiosenna głupawka. Zajmij się ogródkiem przed domem. Zajmij się swoją Ukochaną. Pisz świetne teksty konkursowe. Nie rozpaczaj po stracie auta w losowaniu. PS. Samochód jest Tobie zupełnie niepotrzebny. Przecież wolisz rower, o ile dobrze pamiętam. Samochody zostaw nam, zdolnym kobietom emotka

W ogóle zostawmy te parytety. Apeluję żeby wszystko zostawić zdolnym kobietom. 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7160825 Napisano: 23.02.2024 15:50:56 w Czy informują/ informowali?
A soplica za ostatni etap już było? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7160734 Napisano: 23.02.2024 10:26:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Żelazko z konkursu Bryza ITM, sms przed chwilą emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7160703 Napisano: 22.02.2024 22:53:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja na forum jestem 11 lat. A pamiętacie swoją pierwszą nagrodę? Ja pamiętam. To był tukan-pluszak z... uwaga (to jest najlepsze) Katolickiego Radia Podlasie 😆 napisałam wierszyk, w podstawówce. Moja mama słuchała tego radia i ogłosili konkurs dla dzieci. Pamiętam, że wysłaliśmy do nich pocztą tradycyjną obrazek z wierszykiem (nie złamałam regulaminu, wtedy tak się wysyłało) emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7160686 Napisano: 22.02.2024 21:58:55 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Nigdy nie dodałam zdjęcia do opinii na wizażu,opinie też napisałam kilka przez wszystkie lata istnienia wizażu.
Tam w sumie nie ma reguł by się do testu dostać.
Przez lata na gg nie umiem pisać z przecinkami jak dziecko co podstawówki nawet nie  skończyło jakie to przykre.
Ale nie o tym.Ukryli w Biedrze sodę oczyszczoną Ge.... a wystawili Oetkera i musiałam się przez cały regał przebić dobrze,że nie mam 150 w kalpeluszu bo bym tej sztuki nie dokonała.I to kopanie w pudłach i regałach w poszukiwaniu produktów promo mnie mega wkurza.

" ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, " - proszę, weź trochę moich  😅 Wyświetl w wątku >>
2 Yoko, cb656 0

zezowaty_kot

#7159999 Napisano: 19.02.2024 16:54:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Czy użycie w odpowiedzi konkursowej określenia "w pytę" będzie odebrane jako wulgaryzm, jak sądzicie? Wg mnie i słowników nie jest to wulgaryzm, mimo, że się jednoznacznie kojarzy.

Moje poczucie estetyki odrzuca taki zwrot. W haśle konkursowym, które ma budzić dobre skojarzenia, odniosłoby skutek odwrotny, rynsztokowy, odpychający.

Wg Ciebie marki E, Persil, Silan, Perwoll to nie są marki w pytę? 

E, PERSIL, SILAN, PERWOLL to marki w pytę.
Z HENKEL o ubrania dbam staranne, to dla mnie priorytet.

Taki mam wstęp odpowiedzi konkursowej i to zgłoszę na konkurs Henkela w Auchan. Zastrzegam sobie na ten konkurs. No i dziękuję za cenne rady. Wolę używać określenia "w pytę" (czyli coś świetnego niż nijakiego słowa roku "rel"). Słowo rel to akurat coś innego znaczy, może to niewłaściwy przykład - język polski ewoluował. Te potoczne określenie stały się przestarzałe i powiem szczerze, że to "w pytę" żadnego wrażenia nie robi. Czasem zdaję sobie sprawę, jaki ja jestem stary, kiedy słyszę dialog jakichś młodych osób - jakby w innym języku ze sobą rozmawiali, jakichś tajnych skrótów używają i mam wrażenie, że tylko oni siebie rozumieją.  emotka

Ktoś tak jeszcze mówi? Weź po uwagę, że w agencjach często pracują osoby młode (dwudziestokilkuletnie), które może nawet nie zrozumieją co to znaczy  emotka . Pytanie więc czy użycie boomerskiego określenia (lub słowa) jest klawe, "w dechę", git czy to raczej kaszana proszę ja Ciebie... emotka
Boomerskie Słowo Roku 2023. W rankingu wygrywa "proszę ja ciebie" - TVN24

Ja miałam na myśli, nie tyle archaiczność- bo tego się nie boję, sama na wielu płaszczyznach nie rozumiem dzisiejszego świata, więc bliżej mi do boomerstwa, a o wydźwięk tekstu, hasła. Hasło, które zawiera w sobie zwrot odbierny jako pejoratywny, samo takie się stanie. Ta ta przysłowiowa łyżka dziegciu w beczce miodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7159981 Napisano: 19.02.2024 16:19:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zezowaty_kot napisał(a):

Czy użycie w odpowiedzi konkursowej określenia "w pytę" będzie odebrane jako wulgaryzm, jak sądzicie? Wg mnie i słowników nie jest to wulgaryzm, mimo, że się jednoznacznie kojarzy.

Moje poczucie estetyki odrzuca taki zwrot. W haśle konkursowym, które ma budzić dobre skojarzenia, odniosłoby skutek odwrotny, rynsztokowy, odpychający.

Wg Ciebie marki E, Persil, Silan, Perwoll to nie są marki w pytę? 

E, PERSIL, SILAN, PERWOLL to marki w pytę.
Z HENKEL o ubrania dbam staranne, to dla mnie priorytet.

Taki mam wstęp odpowiedzi konkursowej i to zgłoszę na konkurs Henkela w Auchan. Zastrzegam sobie na ten konkurs. No i dziękuję za cenne rady. Wolę używać określenia "w pytę" (czyli coś świetnego niż nijakiego słowa roku "rel"). Słowo rel to akurat coś innego znaczy, może to niewłaściwy przykład - język polski ewoluował. Te potoczne określenie stały się przestarzałe i powiem szczerze, że to "w pytę" żadnego wrażenia nie robi. Czasem zdaję sobie sprawę, jaki ja jestem stary, kiedy słyszę dialog jakichś młodych osób - jakby w innym języku ze sobą rozmawiali, jakichś tajnych skrótów używają i mam wrażenie, że tylko oni siebie rozumieją.  emotka

Ależ oczywiście, zgłaszaj. Zapytałeś o nasze zdanie, więc moje poznałeś. Na jeżyki też można napisać, że ktoś jest wycoolwisty. W końcu to nie wulgaryzm  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7159962 Napisano: 19.02.2024 15:51:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Moje poczucie estetyki odrzuca taki zwrot. W haśle konkursowym, które ma budzić dobre skojarzenia, odniosłoby skutek odwrotny, rynsztokowy, odpychający. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7159749 Napisano: 18.02.2024 01:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

W konkursie Bourjois w Hebe na ile znaków ma być odpowiedź, może ktoś już wysyłał lub znalazł taką informacje w Regulaminie?

Nie pamiętam dokładnie, miałam coś koło 600 znaków i udało mi się wysłać emotka Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

zezowaty_kot

#7159741 Napisano: 17.02.2024 22:57:28 w WC - rozmowy o wszystkim
bezaczek7 napisał(a):

Nie wiem czy mogę z linkiem, ale dostałam od znajomej link do jednej strony, na której było info o wycofaniu 3 partii batonów Milka Oreo, których wielu z nas podejrzewam może mieć sporo w domu emotka  pierwszy raz w życiu miałam w domu produkt z dokładnie taką partią, o którym pisali, że ma zostać wycofany emotka

Jaka to partia? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7159602 Napisano: 16.02.2024 19:03:51 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

AnBliSzo napisał(a):

wkurza mnie to, że przeważnie zawsze jak znajdę daną rzecz na konkurs w niższej cenie niż w innych sklepach, to te najlepsze ceny trafiają się oczywiście w Auchan   

Wkurza mnie, że nie rozumiem istoty TEGO powyższego wkurzenia, ech... emotka emotka

Pierwsze przykazanie konkursowicza - nie liczy się cena, a opis na paragonie emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7159385 Napisano: 15.02.2024 14:40:11 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy z Maoam informują na bieżaco? Jeśli tak to do jakiego dnia poszlo?

Ja dzisiaj dostałam maila, ale zgłoszenie było jeszcze w styczniu.

Ja mam za 7 albo 8 lutego.

A ma ktoś Energylandię czy same zestawy poszły?

Ja mam zestaw. Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

zezowaty_kot

#7159377 Napisano: 15.02.2024 14:22:33 w Czy informują/ informowali?
8igora9 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy z Maoam informują na bieżaco? Jeśli tak to do jakiego dnia poszlo?

Ja dzisiaj dostałam maila, ale zgłoszenie było jeszcze w styczniu.

Ja mam za 7 albo 8 lutego. Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

zezowaty_kot

#7159237 Napisano: 14.02.2024 20:17:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

pusheen napisał(a):

yaagatka napisał(a):

notta napisał(a):

Agnes napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

https://www.e-kon...u-tak-latwo-pokochac

Chyba pora kupić gitarę - nasz ulubiony gitarzysta zgarnął główną nagrodę

Masakra

Odpuściłam.. szkoda mi było moich nerwów. Jakoś konkursy na fb mniw odstraszają jak widzę ile jest komentarzy. Wolę wysłać sms lub formularż i nie mieć tej świadomości ile osób zrobiło tak samo jak ja emotka

Jesteście już w fanklubie? emotka
https://www.youtube.com/@marcinbogus713

Mysle, ze z okazji Walentynek moze dzisiaj byc premiera jakiegos nowego teledysku 

Może dacie mu w końcu spokój? Gość nic Wam nie zrobił, a jest tutaj regularnie wyśmiewany. Dorośli ludzie, a zachowują się gorzej niż dzieci... 

Może nie byłoby problemu gdyby "czasem" czytał ze zrozumieniem polecenia konkursowe gdzie pisze NAPISZ a nie NAGRAJ... Niejednokrotnie dodawany był filmik tam gdzie polecenie brzmiało NAPISZ no ale... fakt link do Youtuba to ciąg liter/cyferek więc można podpiąć pod zgłoszenieemotka  a to że komisja w to klika i nagradza to 2 sprawa.

Problemem jest tu przede wszystkim ORGANIZATOR. Jeśli on nie przestrzega stworzonych przez siebie zasad, to dlaczego ktokolwiek inny ma traktować je poważnie? A nie oszukujmy się, fb, insta to są konkursy dla innego rodzaju gracza niż my. Nas poważne agencje nauczyły czytać regulaminy dokładniej niż wyrok śmierci. Wybudzeni w nocy podamy każdy paragraf. Social media to samowolka, widma i zjawy. Konkursy rozwiązuje stażystka, która dorabia prowadząc profil. I nic z tym nie zrobimy. Dlatego ja zostawiam takie konkursy ludziom, którzy sobie z tym radzą. Ja sobie nie radzę, frustruję się, ludzie prują się w komentarzach i dostają w nagrodę bana. Pocieszającym jest fakt, że fejsbukowi gracze nie przebiją się u Smolara, Avanti, Albedo. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7159126 Napisano: 14.02.2024 11:18:04 w Żabka
adamo86 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Pytanie, jeśli dobrze rozumiem, dotyczyło kwestii formalnych a nie etycznych - czy można zagrać "cudzym" kodem w żabie. TAK, MOŻNA. Nikt tego nie sprawdza. Takimi kodami się wygrywa, nagrody przychodzą. 

Ps. Nie wiem czy pamiętacie, że na stosie czarownice palili ci, którzy byli najmocniej zdemoralizowani. emotka

Jeżeli chodzi o kwestię formalne to oczywiście można - o ile Regulamin tego nie zabrania
Nie rozumiem tępienia za łamanie punktu o formie zgłoszenia, a namawianie kogoś do łamania innych punktów regulaminu.

Na czerwonym świetle też możesz przejechać... póki nie będziesz mieć wypadku albo Cię nie złapią emotka

Faktycznie, boję się myśleć co się stanie jak odkryjesz wątek "paragony na trwające konkursy" i wpadniesz tam z miotełką  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7159065 Napisano: 13.02.2024 23:25:12 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

Mhmmm ależ ja jestem zorganizowana. Czuję wyraźnie różnicę w pracy nad prokrastynacją. Jest 22.51 a ja JUŻ wysłałam konkursy na które terminy były DO DZISIAJ. 
Nie jak zwykle 23.50 ale o CAŁĄ godzinę wcześniej. 
Brawo ja!
Chrum emotka

Zazdroszczę, ja drugi miesiąc tkwię w martwym punkcie. Ani w lewo, ani w prawo. Pisać mi się nie chce w ogóle. Zmusiłam się żeby napisać na Bourjois i co? I zapomniałam wepchnąć w tekst lokowanie produktu. Pojawiło się sporo konkursów, a ja nawet nie zaplanowałam wycieczek zakupowych. Trasa "konkursowym Szlakiem" zarasta nudą i brakiem motywacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7159018 Napisano: 13.02.2024 18:06:16 w Żabka
Pytanie, jeśli dobrze rozumiem, dotyczyło kwestii formalnych a nie etycznych - czy można zagrać "cudzym" kodem w żabie. TAK, MOŻNA. Nikt tego nie sprawdza. Takimi kodami się wygrywa, nagrody przychodzą. 

Ps. Nie wiem czy pamiętacie, że na stosie czarownice palili ci, którzy byli najmocniej zdemoralizowani. emotka Wyświetl w wątku >>