Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7158976 Napisano: 13.02.2024 14:42:14 w Avanti
mietowa napisał(a):

rufus napisał(a):

mietowa napisał(a):

https://www.lays.pl/konkurskibica
w końcu!  emotka

Rezerwuje bilety. emotka

Luzik, mnie wystarczy czysty hajsik emotka

To ja klepię drugi 😁 Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

zezowaty_kot

#7158049 Napisano: 07.02.2024 22:05:26 w Wkurza mnie...
Empatia napisał(a):

W loterii milka wpisuje poprawny numer paragonu po raz pierwszy i często pojawia się komunikat,że ten numer paragonu został już wykorzystanyemotka też tak macie?

W tej agencji tak mam, kiedy wpisuję dwa paragony kupione po sobie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7158030 Napisano: 07.02.2024 21:19:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Hej, mam prosbe do osob, ktore wygraly w eveline o doprecyzowanie co wchodzi z zakres pielęgnacji, będę wdzięczna. Malo korzystam z kosmetyków i nie mam rozeznania.

Info może być pw, będę wdzięczna.

Jak masz możliwość to wysyłaj w nocy, jest dużo otwartych bramek, między 2 a 5 rano. Z działu pielęgnacja możesz np wziąć sobie krem do rąk, pomadka do ust, albo maseczkę za 2 zł. Ogólnie zamówienie musi być za minimum 30 zł + przesyłka. Mają też kremy z filtrem spf 50. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7157903 Napisano: 07.02.2024 15:15:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Ktos znalazl w ogole te produkty?
Ani dzemu, ani makaronu ani sosu
Chyba keczup pozostaje, ale ciezko wspiac sie na wyzyny kreatywnosci i z nim samym zrobic jakies danie 😁

Ogólnie to jakaś kpina. U nas i w Lidlach w miejscowościach w pobliżu tylko ogórki. A ja już zrobiłam dwa piękne zdjęcia dań z Lubellą emotka .

Ogórki gotowane w sosie własnym, podane z aromatycznym musem ketchupowym w asyście kieliszka wytrawnego octu z zalewy. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7157541 Napisano: 06.02.2024 13:40:07 w Czy informują/ informowali?
8igora9 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Nie grałam w tym Arielu, ale jak czytam to mam taką refleksję, że powinna tu na forum istnieć czarna lista agencji. Jakiś system oceniania (terminowość, Zgodność narody z regulaminem, kontakt z agencją, przejrzystość itp). Żeby wszyscy widzieli u kogo nie warto grać. Inwestujemy pieniądze, czas i perfidnie zostajemy oszukani. Kiedy ludzie zaczną omijać takie agencje szerokim łukiem, to jeszcze szerszy łuk wykonają w końcu sponsorzy.

Bez szans. 2 osoby ominą ich szerokim łukiem, a w odpowiedzi na to kolejne 4 tym bardziej wezmą udział z myślą, że będzie mniejsza konkurencja. 🤪 
Może regularne pisanie skarg do sponsorów by coś pomogło, ale też niekoniecznie. Mi normalnie szkoda czasu i nerwów na takie rzeczy, ale raz się wyjątkowo wkurzyłam i zaczęłam napastować Lidla mailami o konkursach widmo na FB i insta Parkside (na stronie Parkside, jak się chce skontaktować z obsługą klienta, to przekierowuje na stronę Lidla). Skończyło się na tym, że w pewnym momencie po prostu przestali odpisywać. 🤣

A widzisz, może jakbyś wiedziała wcześniej, że agencja jest nierzetelna, to uniknęłabyś stresu związanego z kolejnym przewałem. Ryzyko uczestnika, ale przynajmniej byśmy to ryzyko wcześniej znali. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7157531 Napisano: 06.02.2024 13:22:40 w Czy informują/ informowali?
Nie grałam w tym Arielu, ale jak czytam to mam taką refleksję, że powinna tu na forum istnieć czarna lista agencji. Jakiś system oceniania (terminowość, Zgodność narody z regulaminem, kontakt z agencją, przejrzystość itp). Żeby wszyscy widzieli u kogo nie warto grać. Inwestujemy pieniądze, czas i perfidnie zostajemy oszukani. Kiedy ludzie zaczną omijać takie agencje szerokim łukiem, to jeszcze szerszy łuk wykonają w końcu sponsorzy. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7157482 Napisano: 06.02.2024 12:04:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wszyscy dostali bluzy z Grześków? Od piątku mam w aplikacji informację, że przesyłka jest w trakcie przygotowania i nie wiem, czy jeszcze w ogóle nie wysyłali, czy moja paczka się zawieruszyła. Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

zezowaty_kot

#7157397 Napisano: 05.02.2024 23:53:58 w Wkurza mnie...
MamaKinga napisał(a):

Czy wkurza to nie wiem,ale agencje mogłyby dawać w konkursach na jakąś odpowiedź, nagrodę dla osoby rezerwowej przy głównej emotka

To prawda. Teoretycznie rezerwista ma tak dobre zgłoszenie, że jest na drugim miejscu, a praktycznie z reguły w nagrodę zostaje z chwałą i pucharem największego przegranego konkursu. Zamiast stanowić osobnego rezerwistę, lepiej byłoby przesunąć nagrody w dół i dołożyć kogoś na ogon kolejki. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7156917 Napisano: 03.02.2024 17:08:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

W aplikacji InPostu mam info o nadaniu przesyłki od Logaris, ktoś wie co to może być?

koszulka grzeski?

Czekam tylko na bluzę z Grześków, a też mam info w aplikacji. Obstawiam, że to Grześki. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7156796 Napisano: 03.02.2024 09:19:10 w Smolar
Agnes napisał(a):

Mam problem  fakturą z Eveline.
Jak ją wydrukowałam to nie widać numeru faktury.
Zrobiłam zdjęcie z ekranu i kilka razy musiałam je zmniejszać bo nie chciało przejść. W końcu wysłałam takie że moim zdaniem też nie wiele co widać ale inaczej już się nie dało. 
Smolar to dla mnie porządna agencja . Jak myślicie napisać to nich zapytanie czy wszystko ok nim zaczną wysyłać weryfikację? Wiadomo negatywnych nie wysyłają.

Ja pobieram fakturę na telefon i robię screena. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7156775 Napisano: 03.02.2024 01:35:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Co z tego Eveline najbardziej opłaca się kupić? ;) zamówienie musi być zrobione na co najmniej 30 zł + koszty przesyłki?

A gdzie jest napisane, że trzeba zrobić zakupy za 30 zł, żeby zamówić u nich coś przez internet? Wystarczą najtańsze maseczki. To znaczy tak uważam. Z tym, że musi to być produkt z działu "Pielęgnacja". No niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu.

Wyprowadzam. Jak przejdziesz do koszyka, to pojawi się komunikat, że minimalna wartość zamówienia to 30 zł. Do tego przesyłka 12 zł. Produktow musisz wziąć 3 (w tym jeden z działu pielęgnacja) Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7156764 Napisano: 02.02.2024 23:26:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hahahah i trzeci zestaw, tam chyba każdy paragon(faktura) trafia 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7156754 Napisano: 02.02.2024 22:31:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
A teraz drugi zestaw eveline, Wow emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7156749 Napisano: 02.02.2024 21:48:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
O Wow zestaw kosmetyków eveline, nie mogę uwierzyć, że ja coś trafiłam w loterii emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7156032 Napisano: 31.01.2024 02:38:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A co z budyniami ,dalej cisza?

Głośno, co "chwilę" ktoś pyta- ostatnio stronę wcześniej, ze 4 godziny temu.

Hm a teraz? Może teraz już coś wiadomo? 

emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

zezowaty_kot

#7154784 Napisano: 24.01.2024 11:22:50 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7153830 Napisano: 19.01.2024 00:22:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do ekspresu z Tchibo ITM dali paragon, jest luzem wrzucony do pudełka i łatwo go przeoczyć. Nie w pudełku od ekspresu, tylko pudełku zewnętrznym(ochronnym). Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7153821 Napisano: 18.01.2024 22:19:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Majkii napisał(a):

Ciuchy i stówki z Grześki nadal cisza? Pewnie tez czekają do marca...

Cisza Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

zezowaty_kot

#7153649 Napisano: 18.01.2024 10:36:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ekspres z Tchibo i bon do ITm Jacobs - DPD. Do ekspresu jest protokół do podpisania. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7153320 Napisano: 16.01.2024 18:59:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
Bardzo dziękuję za Wasze słowa, wsparcie. Cieszę się, że jest tu tak duża społeczność pozytywna, która chce się cieszyć z innymi. Mnie też zawsze bardzo cieszą wygrane na forum, to pomaga mi myśleć, że każdy z nas ma wiele szans, że mamy prawo przerwacać się wiele razy, ale to nigdy nie spowolni naszego biegu ku nagrodom - i wiem, że to nie chodzi o pieniądze, a o nasz rozwój, szukanie informacji, uczenie się. Bo właśnie tym są konkursy, rozwojem. I wiem, że my nie walczymy wzajemnie z innymi forumowiczami, a sami ze sobą. Żeby wstać, żeby kupić, żeby napisać. Żeby się nie zatrzymać, być dzieckiem, wierzyć w magię. Ten wątek czeka na każdego, wiem to! emotka Wyświetl w wątku >>