Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7135067 Napisano: 30.10.2023 19:19:05 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

Nie dość, że jak już uda się coś wygrać to jest to tylko drobnica, to jeszcze ze zgłoszeniami mam jak koń pod górkę. Weny brak i motywacji, bo i porządnej wygranej brak.  Ale miałam paragon na Stock, dziś ostatni dzień, oświeciło mnie i napisałam zgłoszenie. Wchodzę na stronę po 18, a konkurs był do 15.59. Do tego Nivea Black&White. Po przeczytaniu jednej z dyskusji tu na forum tknęło mnie, że nie otrzymałam od nich pozytywnej weryfikacji zgłoszenia. Napisałam maila do agencji i co się okazuje? Nie mają mojego zgłoszenia w bazie. A zgłaszałam na pewno....a konkurs skończony wczorajemotka

Ja nie mam dwóch weryfikacji... oba zgłoszenia z Interii. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7134787 Napisano: 29.10.2023 19:01:50 w Albedo Marketing
dwaburekoty napisał(a):

No właśnie Albedo taki mi się bardzo luzackie wydaje - na pewno mają u siebie mnóstwo studentów. Średnia wieku to mam wrażenie u nich poniżej 30, plus mają spoko okolice na Sołaczu.

Do Goldena to bym chciała trafić, ale za dużo tam wygrywałam, żeby sobie odpuścić emotka .

Idź do Albedo i naucz ich ciekawych promocji, bo ich pytania są strasznie tendencyjne i nudne. Jak oszczędzasz, dlaczego lubisz ten produkt, jak żyjesz w zgodzie z naturą. Co prawda i tak lepiej niż Los Mejores i ich "dlaczego lubisz czystość o białe zęby?" 🙈 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7134781 Napisano: 29.10.2023 18:34:16 w Avanti
FBmarzena5 napisał(a):

Czy można (ewentualnie) wygrać w każdym etapie po 1 nagrodzie w konku MOL ?
czy jest jedna nagroda na osobę w całym konkursie?
z góry dziękuję za odpowiedź

Właśnie ja w regulaminie nie mogę znaleźć ograniczenia, jakiegokolwiek. Ale nie ma też rozpiski na etapy, a etapy są. Z reguły u Avanti jest jedna nagroda danego stopnia na jedną osobę, ale ja wysłałam w tym etapie mimo wygranej w pierwszym, bo i tak miałam paragony. W najgorszym wypadku nie wygram 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7134760 Napisano: 29.10.2023 16:04:59 w Wkurza mnie...
koszalek napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

koszalek napisał(a):

Mimo, że napisałam bardzo jasno dlaczego jest to nielogiczne (bo nagrody trafią głównie do biznesmenów zamiast do kogoś kto chcę wygrać nagrodę bo z niej skorzystać)

Myślisz, że Iga Świątek ma prawo znów startować po Porshe? Może Sabalenka bardziej chce wygrać ten samochód i Iga powinna to uszanować i przestać grać?

Nie jestem ekspertem od tenisa, ale o ile mnie pamięc nie myli to w danym turnieju bierze sie udział raz i to pod jednym imieniem i nazwiskiem. Nie da się osiem razy wygrać tego samego turnieju (w danym roku). Analogia nie wyszła. Każdy turniej to jak nowy konkurs, więc Iga pod swoim imieniem i nazwiskiem niech sobie gra emotka , niech w siebie wierzy.

Naginasz interpretację, raz prujesz się o to, że ludzie wygrywają rzeczy na handel, innym razem prujesz się, że wygrywają na słupy, a jeszcze innym prujesz się, że wygrywają w ogóle. Jedyne co jest u Ciebie niezmienne, to prucie się do innych. Prześledź własne wpisy na forum, ile z nich ma wydźwięk pozytywny, a ile negatywny. Dużo energii tracisz na ściganie się z własną frustracją. Warto ten czas zainwestować w analizowanie własnych zgłoszeń, a nie cudzych portfeli. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7134753 Napisano: 29.10.2023 15:41:02 w Wkurza mnie...
koszalek napisał(a):

Mimo, że napisałam bardzo jasno dlaczego jest to nielogiczne (bo nagrody trafią głównie do biznesmenów zamiast do kogoś kto chcę wygrać nagrodę bo z niej skorzystać)

Myślisz, że Iga Świątek ma prawo znów startować po Porshe? Może Sabalenka bardziej chce wygrać ten samochód i Iga powinna to uszanować i przestać grać? Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7134752 Napisano: 29.10.2023 15:38:54 w Wkurza mnie...
budryska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Dlaczego? Bo np. jedna z moich krów działa dziwnie - raz muczy, raz nie (światło nie ma na to wpływu - przypuszczam iż bateria słaba?)

Nie pocieszę Cię - moja po zmianie baterii nadal ma takie "zawahania".

Może ona zanim zamuczy to ocenia... czy Ty naprawdę potrzebujesz tej przekąski przed snem? 🐄 więc niech martwią się ci, którym Krowa muczy bezustannie 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7134512 Napisano: 27.10.2023 20:15:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie zwrotki na Interię z konkursu Nivea Black&White? O pozytywnej weryfikacji zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7134390 Napisano: 27.10.2023 11:18:42 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

olunka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

olunka napisał(a):

szukam odkurzacza pionowego, takiego co działa, czyli zbiera kurz i przede wszystkim sierść psów, i objedzie na jednym ładowaniu min 60-70 m kw, moze ktos może cos polecić

Dyson V15. To mój czwarty odkurzacz i odkąd mam ten, wszystkie inne wyniosłam do garażu. Mam w domu dwa koty i psa, a i męża z asmtą, i naprawdę ten odkurzacz wciąga cały syf, sierść, kołtuny. Na jednym ładowaniu ogarniam dwa piętra.

O to chyba cos dla mnie, poczytam, dzieki

też polecam - bardzo zadowolona jestem a i serwis jest ponad przeciętny - szwankowała część jedna od pojemnika na ten cały syf, to przysłali nowy odkurzacz bez pytań i nie wzięli nawet  poprzedniego.)))

oo, no to super, a jak się czyści? znaczy opróżnia po odkurzaniu?

Ma bardzo sprytny mechanizm, opróżniasz pojemnik jednym kliknięciem dosłownie, bez brudzenia rąk emotka Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

zezowaty_kot

#7134315 Napisano: 26.10.2023 23:55:35 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

szukam odkurzacza pionowego, takiego co działa, czyli zbiera kurz i przede wszystkim sierść psów, i objedzie na jednym ładowaniu min 60-70 m kw, moze ktos może cos polecić

Dyson V15. To mój czwarty odkurzacz i odkąd mam ten, wszystkie inne wyniosłam do garażu. Mam w domu dwa koty i psa, a i męża z asmtą, i naprawdę ten odkurzacz wciąga cały syf, sierść, kołtuny. Na jednym ładowaniu ogarniam dwa piętra. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7134314 Napisano: 26.10.2023 23:51:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
greka napisał(a):

wygrałam zestaw octow smakowych... emotka organizator chce abym wypełniła teraz, jeszcze przed wysyłką nagrody, oświadczenie o jej otrzymaniu w którym mam podać imie i nazwisko, nr dowodu i pesel
wypowiedzcie się
wydaje mi się to nadużyciem

Nie podawaj. Podaj jedynie dane do wysyłki, niczego innego za octy smakowe nie przehandluj.  On nie ma prawa prosić Cię o dane z dowodu. Wyświetl w wątku >>
2 darog, greka 0

zezowaty_kot

#7134123 Napisano: 26.10.2023 12:43:50 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

Dostaliście już mailowe potwierdzenie od Avanti o wpłynięciu dokumentów od laureata (1 etap Mol/Lotos)? Zawsze takie potwierdzenia wysyłali, nie wiem czy zaprzestali, czy do mnie nie dotarło  emotka

Tak, ja otrzymałam wczoraj. Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7133983 Napisano: 25.10.2023 20:40:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

gregory napisał(a):

Podpowie ktoś (moze byc priv) czym wygrywacie w Kauflandzie? Proza, wiersz, piosenka? % zgłoszeń i nawet 100 zł nie wpadło...

Losowaniem emotka

Gwarantuję Ci, że to nie jest losowanie 🙃 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7133605 Napisano: 24.10.2023 18:29:51 w Wkurza mnie...
agnesita napisał(a):

Nie mogę znaleźć paragonu wakacyjne wspomnienia, chyba przejrzałam już wszystkie możliwe miejsca. Jakim cudem nie odłożyłam go do koperty z paragonami? emotka

Sprawdź portfel i torebkę dokładnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7133427 Napisano: 24.10.2023 07:36:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Drodzy mam głupie pytanie, czy nie zaobserwowaliście u swoich domowników wymiotów po chrupkach Monster Munch? Nie wiem czy to jakiś wirus czy te cholerne duchy?

U nas przetrawione bezobjawowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7133266 Napisano: 23.10.2023 15:29:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7133194 Napisano: 23.10.2023 13:25:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

byekitty napisał(a):

nique napisał(a):

Formularz Żabka Wedel Snack przepuszcza emotka

uuu, dzięki! potwierdzam emotka

Idą maile:)

Jakoś dniami ślą i przepuszczają? Bo u nas na dwa zgłoszenia i 300 nagród nic nie puszcza 

Ja mam maile wysyłane do 2 minuty, na pewno nie poszło wszystko razem. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

zezowaty_kot

#7133182 Napisano: 23.10.2023 13:11:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7132698 Napisano: 20.10.2023 20:28:51 w Smolar
Pisałam dziś na Somersby w Żabce i formularz nie chciał mnie przepuścić, był komunikat "niedozwolone znaki". Kasowałam pojedynczo i przepuściło mnie po wywaleniu ze zgłoszenia " ; " (średnika). Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

zezowaty_kot

#7132658 Napisano: 20.10.2023 16:49:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Czy ktoś może wie, dlaczego w żappce, od jakiegoś czasu, nie widzę żadnych wyzwań? Robiłem reinstalację i to też nic nie dało:/

U mnie zniknęło ze dwa tygodnie temu i reinstalacja nie pomogła. Jestem odcięta od nowinek 😁 Wyświetl w wątku >>