Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7284880 Napisano: 05.08.2025 22:21:40 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

kumulacja napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czekam cierpliwie do 14.08. potem zrozumieją, że jedynym błędem był ich pomysł dorabiania na konkursowiczach emotka

Jeśli nie dostałeś nagrody, to już jej nie dostaniesz, bo wysłali wcześniej.
Ciekawi mnie, jaki Ty błąd zrobiłeś.

Czekam na odpowiedź, jedną z trzech.
Przesyłka  nie dotarła
Błąd cyferki w numerze paragonu
Błąd cyferki w numerze telefonu

Jeden z czterech, zapomniałeś dopisac:
Błąd że śmiałeś zostać laureatem 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7284582 Napisano: 04.08.2025 23:36:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Emememe napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Lidl wawrzyniec wraca mi zwrotka z błędem. Ktos też tak ma? Wysłałam im na adres biuro Odpowiedź konkursowa i ciekawe czy weźmie udział w konkursie?

A wysyłasz na dobry adres?  kujawski-wawrzyniec@1stline.pl - przed chwilą poszło bez problemu

Tak na dobry. Nawet specjalnie skopiowałam ten email by nic nie pokręcić.  Może za dużo napisałam?

Wpisz adres ręcznie, nie kopiuj, u mnie dopiero wtedy poszło Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7284525 Napisano: 04.08.2025 20:00:46 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
termitek99 napisał(a):

Czy z OFF/RAID ktoś jeszcze czeka na przelew 100 zł?

Zapomniałam o tym... teraz sprawdziłam historię przelewów i nie mam, wygrałam jakoś w połowie konkursu chyba. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7284520 Napisano: 04.08.2025 19:48:24 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
joan napisał(a):

onmyown napisał(a):

U mnie to samo. Kilkanaście lat grania, nigdy żadnej pomyłki, zawsze jestem bardzo skrupulatna, a tylko u Kropki od zeszłego roku się mylę. I to nawet dwa razy w jednym konkursie!emotka  Cuda panie, cuda. Chyba zacznę nagrywać filmiki podczas wysyłania zgłoszenia

Oj tak! emotka

BTW -> dopiero co skończyły się 2 konki Kropki Bordo (Łap lato -> Aldi oraz Nuii -> Kaufland). Obserwujmy, co się wydarzy...

Ja też czuję jakąś taką bezsilność, ostatnio prawie nie gram, bo:
1.  Nie wierzę, że w konkursie z 200 nagrodami na forum wpadnie TYLKO 5
(nie chodzi mi o wpisy na forum, przecież my rozmawiamy prywatnie i z tych rozmów wynika, że NIKT nie wygrywa w danym konkursie)
2. Jak już mail o nagrodzie jest, to na tym się kończy - bo podobno źle wpisujemy numery paragonów, telefonów, źle stawiamy krzyżyk w formularzu.
3. Wszechobecny CZAT, teraz nie dość rywalizować z ludźmi, trzeba jeszcze z supermaszyną.
4. Nagrodami w tak ogromnej skali są pokiestrowe ubrania, szma cia ne torby, kapcie, czapeczki... 

Nie mam żalu o zmiany, świat się zmienia, albo się umiemy dostosować, albo nie. Po prostu uwłacza mi walka o dresy, które albo przyjdą OKROPNE, albo nie przyjdą wcale i my nic nie możemy na to poradzić. Agencje śmieją się nam w twarz, żonglując naszymi drobnymi urywkami radości. 

Są agencje, które wpisy o wygranych mnożą (ja ostatnio tam nie wygrywam, ale znajomi tak, są wpisy na forum), takie jak avanti, smolar, fortis. I są aktywacje, mysiorki i inne twory sprawiające, że... no sami wiecie. 
I grając przyczyniam się do sukcesów tych kombinatorów, co robią wały nawet na niewiele wartych plecakach i torbach. Wyżaliłam się. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7284402 Napisano: 04.08.2025 14:57:15 w Czy informują/ informowali?
Soplica z insta nadal idzie, wiadomość kilka minut temu Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7283769 Napisano: 01.08.2025 12:40:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
mellowfruit napisał(a):

Sierpień rozpoczynam 100 do going z Lipton Ice Tea emotka

I u mnie emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7283342 Napisano: 31.07.2025 10:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nie ma to jak kupić colę w stokrotce po czym zobaczyć, że konkurs odwołany  emotka  jak to możliwe  emotka

To samo, chyba sobie jaja robia. Piszę do nich, niech kasę za paragony zwracaja:/ A swoją drogą ciekawe co z nagrodami za 1 etap, który już rozwiazali.

Ja bym tych paragonów nie wyrzucała, a może będzie można ich użyć jak od nowa uruchomią konkurs? Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7283120 Napisano: 30.07.2025 15:41:34 w WC - rozmowy o wszystkim
makra napisał(a):

Gdzie trzymacie te wszystkie paragonu z konkursów promocyjnych? Ja zagrałam w kilku a mam już ich sporo choć nie gram nałogowo. Nie gubicie się z nimi ?

Segregator, koszulki, kartka z opisem. Teraz z reguły na górze mam zapisany sklep, pod spodem konkursy w jakich paragon jest wykorzystany. Po rozwiązaniu konkursu paragony przekładam do koszulki zbiorczej i trzymam w szafce na wypadek jakiejś rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7282860 Napisano: 29.07.2025 20:40:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Głośnik JBL FLIP 6 (niebieski) 320 zł
Głośnik JBL FLIP 6 (czerwony-malinowy) 320 zł

Drukarka instax LINK WIDE 420 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7282612 Napisano: 29.07.2025 00:16:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję dzisiejszych wielkich nagród, super że dzielicie się z nami radością emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7281695 Napisano: 24.07.2025 23:21:56 w Oddam za darmo
Cinema City kod "-10zł na zestaw nachos i dwa napoje" do 31.08
Oddam pierwszej chętnej osobie

Oddane Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7281594 Napisano: 24.07.2025 15:48:34 w Zdjęcia naszych wygranych

Wyjątkowo piękny kosz piknikowy z BIC od Fortisa 😍 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7281511 Napisano: 24.07.2025 10:53:44 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
kumulacja napisał(a):

agicho napisał(a):

Co w przygotowaniu IQ Marketing ma za przesyłkę ?

Bony do Smyka z konkursu Capri Sun.

Capri Sun robi ERGO Marketing emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7280102 Napisano: 18.07.2025 11:17:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
wziumbadam napisał(a):

rudzixon i Nuna1210
GRATULUJĘ! Proponuję zagrać w LOTTO, bo rozwaliłyście system w tym tygodniu emotka

Ode mnie również gratulacje dziewczyny  emotka Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

zezowaty_kot

#7279929 Napisano: 17.07.2025 23:51:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy w Fortisie osoby z rezerwy to osoby spoza listy wszystkich laureatach nagród, czy raczej nagrody poszczególnego stopnia maja osobne zestawienie laureatów rezerwowych? Trosze przykro by było być rezerwowym w ogóle i nie dostać nagrody nawet najniższego stopnia. Załóżmy, ze mamy nagrody I, II i III stopnia. Laureat nagrody I stopnia nie spełnił jakichś warunków konkursu i wygra osoba z listy rezerwowej dla wybranego stopnia. W tym przypadku pierwszego stopnia. Otrzymuje ją osoba której nie przyznano II stopnia, ani III.  A może jest tylko jedna rezerwowa (niezależnie od rodzaju nagród) i osoba, która nie otrzymała III stopnia zostanie rezerwowym I stopnia? 
Kolejny wariant, równie niekorzystny dla innych laureatów, ale już lepszy wariant, gdy już komuś wysłali nagrodę II stopnia, okazało się, że wygrał tez I stopnia (z rezerwy). Jak to się mówi, na dwoje babka wróżyła.

A Smolar nie losuje np
1 Glowna + 1 Rezerwa
Drugi stopien + Rezerwa

Szkoda zdrowia na debate, bo nigdy sie wszystkim tu nie dogodzi

Tu akurat jest w pełni sprawiedliwe, bo to loteria, a nie konkurs kreatywny.

Dlaczego to sprawiedliwe? 
Konkursy promocyjne to tez loteria - trafisz czy nie trafisz w gusta, zdolnosci polinistyczne ect. czy tez humor członka komisji w danej akcji, dniu
Biorqc pod uwage opis tych konkursow w regulaminach to z konkursu promomujacego konkretny produkt to robia sie konkursy polonistyczne, literackie, fotograficzne, muzyczne, sztuki aktorskiej ect  - takie, gdzi zwykly, przecietny obywatel szans nie ma emotka    I to uwazasz za sprawiedliwe?

Dla "zwykłego, przeciętnego obywatela" są loterie, konkursy kreatywne są dla obywateli kreatywnych. To jest sprawiedliwe, bo sprawiedliwie nie znaczy po równo. Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

zezowaty_kot

#7279712 Napisano: 17.07.2025 12:51:27 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7279688 Napisano: 17.07.2025 12:10:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Spotify z Davidoff, to chyba ten etap, w którym pisało się piosenkę Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279661 Napisano: 17.07.2025 11:23:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Maggie81 napisał(a):

Zestaw do personalizacji butów od Orbit

A ja mam 600 zł zalando emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279412 Napisano: 16.07.2025 16:22:05 w Smolar
mysia napisał(a):

Mieliście jakieś problemy z loterią Kaufland? 
Próbowałam zgłosić paragon i wyskoczyło:
Zgłoszenie z podanymi danymi zostało już zarejestrowane.
Na pewno nie zgłaszałam tego paragonu, zresztą jak klikam sprawdź zgłoszenie to pojawia się komunikat:
Twoje zgłoszenie nie zostało zarejestrowane.

Ja notorycznie mam problem z ich loteriami, teraz np Minutka - jak wchodzę w link to wybija mi komunikat, że połączenie nie jest bezpieczne i cofa do poprzedniej strony. Specjalnie się tym nie przejmuję, bo zgłaszam tam rzadko, ale teraz np mam minutkę na paragonie i nawet nie chce mi się jej już zgłaszać 😆 Czy Wy też tak macie, czy to tylko u mnie? Mam tak często ze stronami Smolara. Wyświetl w wątku >>
0 0