Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7281857 Napisano: 25.07.2025 14:23:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lipton Lidl 200 emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7281695 Napisano: 24.07.2025 23:21:56 w Oddam za darmo
Cinema City kod "-10zł na zestaw nachos i dwa napoje" do 31.08
Oddam pierwszej chętnej osobie

Oddane Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7281594 Napisano: 24.07.2025 15:48:34 w Zdjęcia naszych wygranych

Wyjątkowo piękny kosz piknikowy z BIC od Fortisa 😍 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7281511 Napisano: 24.07.2025 10:53:44 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
kumulacja napisał(a):

agicho napisał(a):

Co w przygotowaniu IQ Marketing ma za przesyłkę ?

Bony do Smyka z konkursu Capri Sun.

Capri Sun robi ERGO Marketing emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7280102 Napisano: 18.07.2025 11:17:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
wziumbadam napisał(a):

rudzixon i Nuna1210
GRATULUJĘ! Proponuję zagrać w LOTTO, bo rozwaliłyście system w tym tygodniu emotka

Ode mnie również gratulacje dziewczyny  emotka Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

zezowaty_kot

#7279929 Napisano: 17.07.2025 23:51:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy w Fortisie osoby z rezerwy to osoby spoza listy wszystkich laureatach nagród, czy raczej nagrody poszczególnego stopnia maja osobne zestawienie laureatów rezerwowych? Trosze przykro by było być rezerwowym w ogóle i nie dostać nagrody nawet najniższego stopnia. Załóżmy, ze mamy nagrody I, II i III stopnia. Laureat nagrody I stopnia nie spełnił jakichś warunków konkursu i wygra osoba z listy rezerwowej dla wybranego stopnia. W tym przypadku pierwszego stopnia. Otrzymuje ją osoba której nie przyznano II stopnia, ani III.  A może jest tylko jedna rezerwowa (niezależnie od rodzaju nagród) i osoba, która nie otrzymała III stopnia zostanie rezerwowym I stopnia? 
Kolejny wariant, równie niekorzystny dla innych laureatów, ale już lepszy wariant, gdy już komuś wysłali nagrodę II stopnia, okazało się, że wygrał tez I stopnia (z rezerwy). Jak to się mówi, na dwoje babka wróżyła.

A Smolar nie losuje np
1 Glowna + 1 Rezerwa
Drugi stopien + Rezerwa

Szkoda zdrowia na debate, bo nigdy sie wszystkim tu nie dogodzi

Tu akurat jest w pełni sprawiedliwe, bo to loteria, a nie konkurs kreatywny.

Dlaczego to sprawiedliwe? 
Konkursy promocyjne to tez loteria - trafisz czy nie trafisz w gusta, zdolnosci polinistyczne ect. czy tez humor członka komisji w danej akcji, dniu
Biorqc pod uwage opis tych konkursow w regulaminach to z konkursu promomujacego konkretny produkt to robia sie konkursy polonistyczne, literackie, fotograficzne, muzyczne, sztuki aktorskiej ect  - takie, gdzi zwykly, przecietny obywatel szans nie ma emotka    I to uwazasz za sprawiedliwe?

Dla "zwykłego, przeciętnego obywatela" są loterie, konkursy kreatywne są dla obywateli kreatywnych. To jest sprawiedliwe, bo sprawiedliwie nie znaczy po równo. Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

zezowaty_kot

#7279712 Napisano: 17.07.2025 12:51:27 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7279688 Napisano: 17.07.2025 12:10:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Spotify z Davidoff, to chyba ten etap, w którym pisało się piosenkę Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279661 Napisano: 17.07.2025 11:23:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Maggie81 napisał(a):

Zestaw do personalizacji butów od Orbit

A ja mam 600 zł zalando emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279412 Napisano: 16.07.2025 16:22:05 w Smolar
mysia napisał(a):

Mieliście jakieś problemy z loterią Kaufland? 
Próbowałam zgłosić paragon i wyskoczyło:
Zgłoszenie z podanymi danymi zostało już zarejestrowane.
Na pewno nie zgłaszałam tego paragonu, zresztą jak klikam sprawdź zgłoszenie to pojawia się komunikat:
Twoje zgłoszenie nie zostało zarejestrowane.

Ja notorycznie mam problem z ich loteriami, teraz np Minutka - jak wchodzę w link to wybija mi komunikat, że połączenie nie jest bezpieczne i cofa do poprzedniej strony. Specjalnie się tym nie przejmuję, bo zgłaszam tam rzadko, ale teraz np mam minutkę na paragonie i nawet nie chce mi się jej już zgłaszać 😆 Czy Wy też tak macie, czy to tylko u mnie? Mam tak często ze stronami Smolara. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7279381 Napisano: 16.07.2025 15:15:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
Nuna masz wykupiony karnet na ten wątek? emotka
Gratuluję wyjazdu o wartości 20 tys! Meeeegaaaaa Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279379 Napisano: 16.07.2025 15:13:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
estrelitta napisał(a):

Na grilla mi skapnęło od Amooco - 500 zł emotka  Wątek do narzekania działa emotka

Ja nie narzekałam (chociaż w głowie swoje myślałam) i też mam 500. Widocznie wystarczy narzekać w myślach 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279187 Napisano: 15.07.2025 22:32:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy ktoś z Was może kojarzy, czy 1stLine daje jakieś dokumenty do podpisu przy odbieraniu nagrody od kuriera i czy oni wysyłają w miarę od razu, czy raczej pod koniec ostatecznego terminu wysyłki?

Do patelni i oleju z loterii Kujawskiego nie było nic, wysłane DPD emotka

Na 99% były. I bardzo się wkurzałam, że właśnie przez dokumenty nie można było przekierować paczki do punktu.

Jak to? Mi kurier zostawił na podwórku paczki... wróciłam z pracy i leżały...

W wątku Dziś dotarła nagroda z też jest pełno wpisów o dokumentach. Może masz tak fajnego kuriera, że podpisuje za Ciebie? emotka

Tak, on często podpisuje, ale z reguły mi o tym mówił 😂 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279176 Napisano: 15.07.2025 21:39:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy ktoś z Was może kojarzy, czy 1stLine daje jakieś dokumenty do podpisu przy odbieraniu nagrody od kuriera i czy oni wysyłają w miarę od razu, czy raczej pod koniec ostatecznego terminu wysyłki?

Do patelni i oleju z loterii Kujawskiego nie było nic, wysłane DPD emotka

Na 99% były. I bardzo się wkurzałam, że właśnie przez dokumenty nie można było przekierować paczki do punktu.

Jak to? Mi kurier zostawił na podwórku paczki... wróciłam z pracy i leżały... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7279170 Napisano: 15.07.2025 21:19:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś już wie jaki jest limit Dino everyday? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7279168 Napisano: 15.07.2025 21:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Do patelni i oleju z loterii Kujawskiego nie było nic, wysłane DPD emotka Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

zezowaty_kot

#7279118 Napisano: 15.07.2025 18:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agunia666 napisał(a):

Wiem że nie można zadawać pytania o paragon z konkursu który już się zakończył, to u mnie 1 taka sytuacja, zawsze mam, przeszukałam pół chaty ale wcieło emotka  Rozumiem sytuację, ale co jeśli nie chcę go za darmo, mogę się na coś zamienić lub osoba która mogłaby się nim podzielić sama coś zaproponuje? Czy to też będzie źle odebrane?

Zasada jest taka, że nie szuka się tu paragonu, będzie to źle odebrane. Bo jak był konkurs bez numeru paragonu, to się okazywało, że większość laureatów paragonów szuka (bo pies zjadł akurat ten, bo dziecko pomazało kredką, bo paragon wyblakł, bo córka chora). Nigdy nikomu nie giną paragony te przypisane do zgłoszenia, natomiast te bez numeru ginęły zawsze. Sytuacje są różne, ja nie oceniam Twojej, ale ta reguła powstała w odpowiedzi na prośby FORUMOWICZÓW. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279090 Napisano: 15.07.2025 17:04:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nuna1210 napisał(a):

Varta nagroda dzienna, mail 16:55 ☺️

Też mam emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7278194 Napisano: 11.07.2025 22:13:24 w Gratulacje! Dla wygranych!
Morganeczka! Gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7278127 Napisano: 11.07.2025 18:21:56 w Kupię...
Jeżeli ktoś wygrał i chce sprzedać PIŁKĘ Z PODPISEM IGI ŚWIĄTEK z konkursu Oshee, to chętnie odkupię emotka Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0