Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5956270 Napisano: 16.12.2014 10:59:31 w Wkurza mnie...
ksantypa napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mnie denerwuje wątek z paragonami..Wiecznie te same osoby grające bez paragonów i kupujące paragony.Właśnie dlatego paragonów nie sprzedaje....

mnie tez to denerwuje-moge zrozumie, że raz ktos sie zagapil , zgibił ale notorycznie

Wierzę, że może się przytrafić, bo mi mój własny, osobisty i prywatny kot, który zjadał w młodości wszystko, pożarł kiedyś paragon. Na całe szczęście w konkursie nie wygrałam i kotu się upiekło. Ale jak wygłodzone zwierzęta muszą mieć nasi forumowi przyjaciele, skoro chomiki i koty zjadają nawet paragony? emotka Halo, pora darować sobie konkursy na godzinę i nakarmić zwierzaki. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955879 Napisano: 15.12.2014 15:49:33 w Informują
DC dzwoniły na pewno z 13.12
nr 533 309... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955760 Napisano: 15.12.2014 12:05:49 w WC - rozmowy o wszystkim
W dzisiejszych czasach strach się przyznać, że ma się ochotę na chwilę samotności, na wycieczkę z mężem do spa, bo zrobią z Ciebie wyrodną matkę i opiekę społeczna naślą... Niezdrowe skrajności też nie przynoszą zamierzonych efektów... emotka

Niedawno trafiłam na artykuł o tv, gdzie całe stado matek-polek prześcigało się w komentarzach:
1. a moje dzieci to do 1 roku życia nie oglądały tv!
2. A moje to do drugiego!
3. A moje to do trzeciego, o! i mało tego, ja to nawet telewizora nie mam (bo i po co skoro siedzę przy komputerze całe dnie)
4. Tak? A ja nie mam telewizora, moje dziecko nie ogląda nic, zupełnie nic, nawet smartfonów nie mamy! Mało tego, wcale mu słodyczy nie daję!
5. O patrzcie ją! O moje nie ogląda, nie je słodyczy i od 3 roku życia na angielski chodzi.
6. hahaha moje to jak się urodziło to mu bajki po angielsku czytaliśmy! i po hiszpańsku! i czytaliśmy mu o tym, że telewizja i słodycze to zło! i on teraz sam wie!

Itd, itp... ciągnęło się w nieskończoność. To już nawet nie jest śmieszne, tylko przykre... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955630 Napisano: 15.12.2014 01:18:34 w WC - rozmowy o wszystkim
Dolly, ja to się najlepiej relaksuję z mężem, więc moje pierwsze skojarzenie - dziecko do babci a my tylko we dwoje, w zupełnej ciszy... Czytamy książki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955625 Napisano: 15.12.2014 01:00:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Swoją drogą, uważam, że kobieta to nie męczennica i jak najbardziej powinna mieć możliwość zrelaksowania się z dala od swoich dzieci. Lepiej jak dziecko posiedzi jeden dzień z babcią a mama nabierze energii.

Pamiętam, była jakaś akcja dotycząca restauracji, w której pojawił się zakaz wprowadzania dzieci. Być może aż taki afisz nie był potrzebny, ale drobna aluzja, że to knajpa dla grup 18+ jest wg mnie bardzo ok. Jako matka nie poczułabym się urażona, wiem, że dzieci potrafią marudzić, gapić się na kogoś natrętnie itp więc należy szanować potrzebę ciszy innych ludzi. A obrażone babki rozkręciły na fb burzę z dyskryminacją w tle... Sama chętnie korzystałabym z oferty restauracji bezdzietnej, gdybym wyskoczyła z koleżanką na kawę... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955621 Napisano: 15.12.2014 00:27:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Kalisto1986, większość mężczyzn doskonale zdaje sobie sprawę jakim wyzwaniem jest opieka nad dziećmi, dlatego wolą pracować 12 godzin nawet w trudnych warunkach emotka

Osobiście - wolę 12 godzin przerzucać węgiel niż znów "siedzieć z dzieckiem i nic nie robić" - parafrazując, niektóre osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955614 Napisano: 14.12.2014 23:58:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Joan, bo ludzie coraz więcej wymagają, a coraz mniej dają od siebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955023 Napisano: 12.12.2014 17:25:41 w Inne mniejsze markety
monikar napisał(a):

Wy przynajmniej macie garnki z ITM a u mnie pudło emotka

U mnie to samo, jakaś aluzja od życia, że powinnam trzymać się z dala od kuchni? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954886 Napisano: 12.12.2014 13:55:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

A zmieniając temat: dziś mają informować za dzień wczorajszy z garnkami z DC?

Tak wynika z regulaminu, ale kto ich tam wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954828 Napisano: 12.12.2014 12:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Sferis juz ktoś na fc przyatakowal w związku z tym konkursem emotka
obstawiam ze odpisza coś w stylu "proszę się nie martwić wszystko gra i buczy " emotka

Hahahaha jakiś forumowy tajniak emotka
CSI e-konkursy, mamy swojego Hirejszjo Kejna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954807 Napisano: 12.12.2014 12:03:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podsumowując SFERIS:
1. Zgłoszenie należało wysłać w dniu zakupu.
2. Uczestnik miał sobie wybrać rodzaj nagrody - brak tej opcji.
3. Uczestnik wysyłający przez internet miał otrzymać maila potwierdzającego - brak maili.
4. Uczestnik miał prawo dopytać się o swoje zgłoszenia na podanego maila - brak odpowiedzi na te maile
5. Po pytaniach o zwrotki Organizator usuwa z regulaminu zapis, że zwrotki mają być.
6. Z autopsji - brak zwrotek=brak zapisania zgłoszenia w bazie (jeden mail od organizatora, że moich zgłoszeń nie ma)

Jeszcze jakieś spostrzeżenia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954805 Napisano: 12.12.2014 11:58:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

deva napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

marzenier napisał(a):

Pytanie brzmi czy ktokolwiek z tu obecnych i grających w tym konkursie dostał tego maila ?
Bo może będzie tak ze konkurs odwołany bo nie dostali żadnego zgłoszenia emotka emotka

Były jeszcze zgłoszenia urnowe, a te nie były potwierdzane mailem emotka

urnom jeszcze bardziej nie ufam

Jakie zgłoszenia urnowe?
Przecież kupon trzeba było zostawić sprzedawcy w sklepie.
W regulaminie nic o urnach nie pisali...
Skąd taka informacja w ogóle?!

Być może zostawiało się u Pana w sklepie, dawało mu kupon, on chował do szuflady - nie wiem, ja wysyłałam przez internet. Chodzi mi o analogowy sposób, wypisujesz ręcznie, oddajesz kupon. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954789 Napisano: 12.12.2014 11:43:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Pytanie brzmi czy ktokolwiek z tu obecnych i grających w tym konkursie dostał tego maila ?
Bo może będzie tak ze konkurs odwołany bo nie dostali żadnego zgłoszenia emotka emotka

Były jeszcze zgłoszenia urnowe, a te nie były potwierdzane mailem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954785 Napisano: 12.12.2014 11:38:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata21 napisał(a):

monikar, a skąd wiesz, że mimo informacji na stronie-zgłoszenie przyjęte, hasła do nich nie docierały?
mi odpisali,że w wszystko w porządku

Mi na początku odpisywali, że nie ma moich zgłoszeń i proszą o wysłanie drugi raz. A zwrotek nie było i nie było i nie było, i pisałam, i pytałam, ale odpowiedzi od nich też już więcej nie było, i skoro już wszystko zaczęło znikać to dotknęło to również regulaminu, który pewnego dnia stracił punkt dotyczący maili zwrotnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954783 Napisano: 12.12.2014 11:35:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

marzenier napisał(a):

beata21 napisał(a):

deva napisał(a):

dzisiaj powinny byc wyniki konkursu Sferis, a może już gdzieś są?

nie ma co się łudzić, że dziś pojawi się lista, dziś wybierają, a zresztą regulamin jest niedopracowany i tak do końca to nie wiadomo kiedy ta lista się pojawi emotka

Lista pojawi się na stronie do 20 emotka
Jeszcze dużo czasu mają i myślę że im się nie spieszy , choć bardzo chciałabym się mylić .

z tego co pamiętam, to pisało: Lista zwycięzców pojawi sie 12 grudnia emotka

Oooooj z tego co ja pamiętam, to było też wiele innych, sprzecznych informacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954144 Napisano: 11.12.2014 10:32:33 w Wkurza mnie...
aniolka2310 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Znowu zła data w konkursie! Jak zwykle ten przeklęty wizaż emotka Czy ludzie nigdy się nie nauczą, że czas trwania całego konkursu nie pokrywa się z czasem przyjmowania zgłoszeń!? emotka

Mój błąd, datę wpisałam z regulaminu zgodnie z tym co napisali : konkurs będzie trwał od, do.
Ale chyba nie jest dużym problemem sprawdzenie, do kiedy przyjmowane są zgłoszenia?
Cały konkurs trwa do 18.01.15
Ale ok emotka Masz prawo się wkurzać z tego powodu, mam nadzieję, że ten "problem" nie popsuje Ci humoru na cały dzień emotka

1. Akurat miałam na myśli test wrzucony przez kogoś innego emotka
2. Owszem, każdy czyta w regulamin, ale czasem w bazie konkurs wisi jako trwający a okazuje się, że zbieranie zgłoszeń dawno się skończyło. Na wizażu ZAWSZE najpierw podany jest termin całego konkursu (zbieranie zgłoszeń,testowanie, wystawianie opinii itp) a kilka akapitów niżej termin zbierania zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954129 Napisano: 11.12.2014 10:11:16 w Wkurza mnie...
Znowu zła data w konkursie! Jak zwykle ten przeklęty wizaż emotka Czy ludzie nigdy się nie nauczą, że czas trwania całego konkursu nie pokrywa się z czasem przyjmowania zgłoszeń!? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5953934 Napisano: 10.12.2014 19:35:42 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja starsza córa ściąga czapkę jak tylko zamknie drzwi za sobą i ani prośby ,ani groźby nie pomagają!
Dzisiaj taki ziąb ,a ona bez czapki do kościoła ,tzn. z czapką ,ale w kieszeni!Wyczaiłam ją przez okno ...
emotka emotka emotka

Z tym nie wygrasz, zrozumie jako 20-latka, kiedy zaczną jej dokuczać zatoki emotka

no wiesz,chyba ma to w genach emotka Gdzie Twój kot zezowaty_kocie emotka tzn ten kocurek też nie jest zły emotka

Czekaj, zaraz zmienię na Rosomaka emotka

Edit: teraz lepiej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5953928 Napisano: 10.12.2014 19:23:07 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja starsza córa ściąga czapkę jak tylko zamknie drzwi za sobą i ani prośby ,ani groźby nie pomagają!
Dzisiaj taki ziąb ,a ona bez czapki do kościoła ,tzn. z czapką ,ale w kieszeni!Wyczaiłam ją przez okno ...
emotka emotka emotka

Z tym nie wygrasz, zrozumie jako 20-latka, kiedy zaczną jej dokuczać zatoki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5953758 Napisano: 10.12.2014 12:58:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Laureat zostanie poproszony o podanie swoich danych
niezbędnych do przesłania mu wszelkich informacji związanych z wydaniem i odbiorem Nagrody.

I to jest mój punkt zaczepienia, tak szczegółowe dane nie są niezbędne. Niezbędne są: imię, nazwisko, adres, PESEL (do odprowadzenia podatku). I na tym koniec, nic więcej bym nie wpisała. A jak z tego powodu miałoby mi przepaść 100 zł... cóż, każdy niech sam oceni czy gra jest warta świeczki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0