Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika estrelitta

estrelitta

#6085099 Napisano: 01.10.2015 15:29:38 w Biedronka
0 0

estrelitta

#6084945 Napisano: 01.10.2015 11:59:28 w Biedronka
Taa, zmień miesiąc emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6084270 Napisano: 30.09.2015 13:52:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alea napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Ktoś podpowie gdzie sprzedają promocyjne łaciate?

Lidl emotka

Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6084264 Napisano: 30.09.2015 13:50:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Walizka z akcesoriami grillowymi - Kamis C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6083489 Napisano: 29.09.2015 13:31:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Loterie mnie już nie lubią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6083483 Napisano: 29.09.2015 13:20:10 w Biedronka
arya napisał(a):

mdb napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

https://scontent-...965a&oe=569658C2  Taka sytuacja  emotka emotka emotka

Hahaha jakie na czasie emotka

emotka

emotka  emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6083416 Napisano: 29.09.2015 12:24:59 w Biedronka
magnus napisał(a):

rogalino napisał(a):

arya napisał(a):

magnus napisał(a):

Czy otwiera się Wam Moc nagród ?

Nie  emotka

tak

U mnie na żadnej przeglądarce nie dział- niedostepnaemotka

u mnie na Chrome działa
Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6083374 Napisano: 29.09.2015 11:41:00 w Biedronka
estrelitta napisał(a):

magalan83 napisał(a):

donia7 napisał(a):

bartula napisał(a):

brylka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Byłam dziś w biedrze po kilkudniowej nieobecności... Wszystkie persile i soki lipton 0,85 l wymiecione, a na moje pytanie: kiedy będzie nowa dostawa, jak zwykle NIKT NIC NIE WIE... emotka

Zapewne nie będzie, bo to tylko oferty tygodniowe były chyba...

U nas persila tyle że pół miasta mogło by kupić emotka
Wychodząc z zakupów przy wózkach znalazłam nawet jeden paragon z proszkiem emotka

Ja nie zapomnę jak lata temu wychodząc z Auchan nadepnęłam na paragon, podniosłam (wtedy już miałam właściwy szacunek dla paragonów), okazał się być idealny na konkurs i ...wygrałam emotka

:D wow emotka  coś konkretnego?
mi udało się dotychczas dwa razy właściwe paragony znaleźć, ale niestety, nie okazały się szczęśliwe emotka

ja często znajdowałam paragon z coca-cola ale i tak nie dały mi szczęścia  emotka

Ja również znalazłam kiedyś paragon w Almie, który dał mi główną nagrodę. Aż grzech było nie wziąć i jeszcze ta oszczędność na zakupach... emotka A to dzięki mojej córeczce, która uparła się na duży wózek. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6083323 Napisano: 29.09.2015 10:25:56 w Biedronka
W jakiej cenie są teraz Persile? Znajdzie się coś jeszcze po 19,99? Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6083322 Napisano: 29.09.2015 10:25:03 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobię zakupy na konkurs Whiskas/Pedigree w Biedronce. Zapraszam PW Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6083314 Napisano: 29.09.2015 10:14:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kapsułki Ariel TNT - dwa opakowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6083279 Napisano: 29.09.2015 09:25:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co dziś  dostarcza kurier? Coś ma i zastanawiam się czy to czasem nie te kupony z Tesco ariel czy jakoś tak?

Do mnie dzwonił kurier Poczty - też czekam na Ariel Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6082789 Napisano: 28.09.2015 14:16:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To i ja sobie ponarzekam emotka Mizerny ten poniedziałek. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6082590 Napisano: 28.09.2015 10:20:59 w Biedronka
olabas napisał(a):

a były już jakieś przelewy z Mocy Nagród?

jeszcze nie Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6082533 Napisano: 28.09.2015 08:25:39 w Biedronka
krseta napisał(a):

czy z mocy nagród ktoś wysyła dokumenty np w 1 paczce więcej? na różne nazwiska?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6082481 Napisano: 27.09.2015 22:15:01 w Biedronka
bartula napisał(a):

Wiem, że gdzieś  była o tym mowa, ale tyle tego jest w tym wątku, ze nie znalazłam. Czy na moc nagród wysyłacie pocztą? Nie widzę w regulaminie innej opcji (dopiero zaczynam z tym konkursem), chyba że jakaś pomroczność jasna

Tak, pocztą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6082464 Napisano: 27.09.2015 21:32:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika1989 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

A ja wcale nie jestem taka pewna czy to jest uczciwe ze strony Albedo. Co jeżeli "przypadkiem "wszystkie auta przypadną osobom które wpisały zły nr i organizator będzie zmuszony zostawić je dla siebie? Moim zdaniem to było bardzo celowe zagranie .  Sprawdzałem  zwrotnego maila  w którym także widnieje nr paragonu a nie nr systemowy. Coś czuje ze organizator zgarnie spora pulę nagrod przez to zamieszanie. Wystarczyło w formularzu napisać nr systemowy- i dla jasności we zwrotnej wiadomości także. Skoro są dwa różne nr na paragonie i noszą dwie różne nazwy, różnią się ilością cyfr to po co w formularzu wymagać jednego a w regulaminie drugiego? Moim zdaniem to spisek i jeżeli nie ma rezerwy to każdy z Nas będzie poniesie straty. Nie mogą teraz odrzucić zgłoszeń ze złymi nr bo przecież zostały zakwalifikowane z innymi ,poprawnymi....Dla jasności nie usprawiedliwiam swojej głupoty bo nawet jeżeli fizycznie nie mogłam przeczytać regulaminu mogłam poprosić kogoś aby mi go skopiowal  i przesłał   w innym                 formacie niż pdf. q

Tylko, że jedni się pomylili a drudzy zdublowali sobie szansę na wygraną, grając na dwa numery. Albedo na pewno zepsuje sobie reputację tym konkursem, bo jaką decyzję nie podejmą to i tak będzie źle.

W takim wypadku regulamin mówi "Zastrzega się, że Uczestnik, który przesłał więcej niż jedno zgłoszenie może zostać zobligowany do przesłania wszystkich oryginalnych dowodów zakupu produktów
promocyjnych odpowiadających ilości dokonanych zgłoszeń poprzez formularz konkursowy.
Uczestnik, który nie będzie w stanie przesłać oryginalnych dowodów zakupów
odpowiadających ilości wysłanych formularzy konkursowych zostanie, po przeprowadzeniu
postępowania wyjaśniającego, wyeliminowany z Konkursu" 

Wszyscy powołują się na regulamin, a wygląda na to, że nie każdy przeczytał go w całości.

Tak, masz rację. Można wysłać nr par i nr syst. na dwie różne osoby - i o takich cyrkach tu słyszałąm. Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6082432 Napisano: 27.09.2015 20:00:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jolajolanta napisał(a):

A ja wcale nie jestem taka pewna czy to jest uczciwe ze strony Albedo. Co jeżeli "przypadkiem "wszystkie auta przypadną osobom które wpisały zły nr i organizator będzie zmuszony zostawić je dla siebie? Moim zdaniem to było bardzo celowe zagranie .  Sprawdzałem  zwrotnego maila  w którym także widnieje nr paragonu a nie nr systemowy. Coś czuje ze organizator zgarnie spora pulę nagrod przez to zamieszanie. Wystarczyło w formularzu napisać nr systemowy- i dla jasności we zwrotnej wiadomości także. Skoro są dwa różne nr na paragonie i noszą dwie różne nazwy, różnią się ilością cyfr to po co w formularzu wymagać jednego a w regulaminie drugiego? Moim zdaniem to spisek i jeżeli nie ma rezerwy to każdy z Nas będzie poniesie straty. Nie mogą teraz odrzucić zgłoszeń ze złymi nr bo przecież zostały zakwalifikowane z innymi ,poprawnymi....Dla jasności nie usprawiedliwiam swojej głupoty bo nawet jeżeli fizycznie nie mogłam przeczytać regulaminu mogłam poprosić kogoś aby mi go skopiowal  i przesłał   w innym                 formacie niż pdf. q

Tylko, że jedni się pomylili a drudzy zdublowali sobie szansę na wygraną, grając na dwa numery. Albedo na pewno zepsuje sobie reputację tym konkursem, bo jaką decyzję nie podejmą to i tak będzie źle. Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6082137 Napisano: 26.09.2015 21:23:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

beata21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Haha, jedni będą pisać o tym, że zostali wprowadzeni w błąd i wysłali zły numer, a drudzy będą pisać, żeby nie uznawać błędnych numerów paragonów, bo było jasne, który podać. I taka walka jednych z drugimi, a wygra ALBEDO, które dziwnym trafem nie przewidziało rezerwy... Ten zapis z przejściem nagród na organizatora to największy regulaminowy absurd... 

moim zdaniem automatycznie odrzucą numery paragonów, które mają powyżej 4 cyfr
a jeśli chodzi o nagrody główne to wiem, że rzetelnie rozdają, choć czasem mają poślizg z wysyłką emotka

zgadzam się z powyższymi zdaniami emotka
edzia21 napisał(a):

beata21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Haha, jedni będą pisać o tym, że zostali wprowadzeni w błąd i wysłali zły numer, a drudzy będą pisać, żeby nie uznawać błędnych numerów paragonów, bo było jasne, który podać. I taka walka jednych z drugimi, a wygra ALBEDO, które dziwnym trafem nie przewidziało rezerwy... Ten zapis z przejściem nagród na organizatora to największy regulaminowy absurd... 

moim zdaniem automatycznie odrzucą numery paragonów, które mają powyżej 4 cyfr
a jeśli chodzi o nagrody główne to wiem, że rzetelnie rozdają, choć czasem mają poślizg z wysyłką emotka

zgadzam się z powyższymi zdaniami emotka

Też tak mi się wydaje. Tyle co ludzi do nich dzwinilo z zapytaniem co mają zrobić jak podali nr paragonu a nie system. Wszystkich poinformowali aby wysłali zgłoszenie jeszcze raz z prawidłowym numerem - czyli będą weryfikować na wstępie. Bynajmniej powinni. Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6081155 Napisano: 25.09.2015 12:45:36 w Biedronka
trampek napisał(a):

Kiedy mają informować z pralek III etap (persil)?

tydzień temu było info w piątek Wyświetl w wątku >>
0 0