Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika donia7

donia7

donia7

#7236061 Napisano: 20.01.2025 11:17:16 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dziś przeżyłam horror.Córka pojechała z zięciem do lasu.Zabrali ze sobą 2,5 letniego Haskiego, żeby wybiegał się.
Nie zauważyli jak oddalił się, zapewne puścił się za jakimś zwierzakiem.Córka dzwoni do mnie z płaczem, że Paguś zaginął.
Szukali go w lesie przeszło 40 minut, mgła, że nic nie widać.Objechali las wzdłuż i w szerz.Po drodze pytali ludzi, czy nie spotkali.
Gwizdali gwizdkiem, bo na to reagował, wołali i cisza.Ktoś widział nad jeziorem 4 km od lasu i to z drugiej strony jeziora,
to jakieś 8 km od nich.Zięć pojechał, a Paguś szczekał przeraźliwie( Paguś nigdy nie szczeka)-dawał znać gdzie jest i gdzie mają go szukać. Gdy do niego dotarł, to śmierdział bagnem, cały brudny.Wyglądał jak dzik emotka . Dodam, że bardzo zadbany pies,członek rodziny.Był bardzo przestraszony i wyczerpany.Myślę, że jakiś zwierzaczek uciekał przed nim w bagno,a ten leciał za nim na oślep bez pohamowania.Jak wzięli go do auta, to zaraz zasnął.W połowie drogi obudził się i obserwował, czy aby napewno jadą do domu.
Oczywiście tapicerka w aucie cała do wyprania, brudna i śmierdząca. Wrócili do domu zaraz do kąpania,suszenie i czesanie.Najadł się i cały czas śpi, tylko przechodzi z miejsca na miejsce cały czas przy córce.Nie wiem co go pikło, że poleciał za zwierzakiem.On nigdy nie oddalał się daleko od córki.Zawsze oglądał się i kontrolował gdzie jest córka.Zięć powiedział,  że już do lasu nigdy z nim nie pojedzie.Więcej jak miesiąc nie byli z nim w lesie i taki numer odwalił.Zawsze idą w stronę wsi, żeby wybiegał się w polu lub 2x wokół jeziora.No podniósł mi dziś solidnie adrenalinę ten nasz Paguś, ma czipa, ale nie był uaktualniony. Na obroży też ma nr telefonu  w razie co. Dobrze,że znalazł się i jest bezpieczny.To tyle na dziś emotka

Szwagierki 11-letni Haski non stop kombinuje jak uciec z podwórka i nawet dość często mu się to udaje. Efekt tego jest taki że pobiega po tej naszej miasto-wiosce po czym zmęczony gdzieś siada i czeka aż go znajdą - na obroży ma imię i numer telefonu więc zawsze znajdzie się ktoś kto zadzwoni z informacją gdzie jest pies. Pies już tyle razy zwiał że pół miasta go zna i i jak znajomi widzą że biegnie to już do niej albo do mnie dzwonią z informacją gdzie sobie hasa albo siedzi.

Nasz się nauczył klamkę od furtki otwierać (już mamy bramę wjazdową) i raz też uciekł, na szczęście niedaleko i jeszcze bezczelnie stał na drodze i czekał na męża, czy go już szuka czy jeszcze nie emotka  Furtka musi być zamykana na klucz emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

donia7

#7236052 Napisano: 20.01.2025 10:43:53 w WC - rozmowy o wszystkim
tereniagno niech córka i zięć mają nauczkę i psa już nigdy nie spuszczają emotka My mamy rocznego Thai Ridgebacka. Jest to pupilek męża. I jakoś 2 miesiące temu, kiedy nie mieliśmy jeszcze bramy wjazdowej, to wysunął głowę z obroży (na smyczy był) i mi zwiał. Pobiegłam oczywiście za nim przerażona, w wyobraźni widząc rozpacz męża i zastanawiając się jaką kwotę będę musiała oferować komuś, kto go znajdzie z ogłoszenia. Ale mimo, że poleciał nie wiadomo gdzie, to za 10 min wrócił pod drzwi domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7235984 Napisano: 19.01.2025 20:31:50 w WC - rozmowy o wszystkim
snowflake napisał(a):

donia7 napisał(a):

Dziś dowiedziałam się, że mam być jakimś beznadziejnym świadkiem w sądzie w środę. Kiedyś jakieś wezwanie przyszło, mąż nie odebrał i ponoć było ponowne awizo. Osoba, która mnie wezwała na świadka straszy mnie, że jak się nie wstawię, to będę płacić karę. Skoro nie odebrałam wezwania, to mam ponosić jakieś konsekwencje? No masakra jakaś. W dodatku rozprawa, w której wielki G wiem.

Niestety nieodebrane wezwanie do Sądu jest traktowane jako odebrane 😵‍💫 Polska...

Porażka jakaś emotka  nie mam nawet jak jechać, bo to do sąsiedniego miasta, mam dzieci, lekarza w tym terminie. Ale mi się ciśnienie podniosło! Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7235980 Napisano: 19.01.2025 20:05:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Dziś dowiedziałam się, że mam być jakimś beznadziejnym świadkiem w sądzie w środę. Kiedyś jakieś wezwanie przyszło, mąż nie odebrał i ponoć było ponowne awizo. Osoba, która mnie wezwała na świadka straszy mnie, że jak się nie wstawię, to będę płacić karę. Skoro nie odebrałam wezwania, to mam ponosić jakieś konsekwencje? No masakra jakaś. W dodatku rozprawa, w której wielki G wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7235720 Napisano: 17.01.2025 14:51:42 w Avanti
Napiszcie proszę czy emaile z tego konkursu bez paragonu macie o tej samej porze. Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7235331 Napisano: 16.01.2025 09:19:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

taak napisał(a):

https://freewolucja.pl/galeria-zwyciezcow/

wrzucili filmik, który dostał główną nagrodę emotka

No i spoko. Wole taki filmik niż, fest profesjonalny niczym z reklamy tv. 
Gratulacje  emotka

Uważam podobnie emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#7234647 Napisano: 13.01.2025 19:31:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Malabecia napisał(a):

Piatek 14:24 info 2x wyjazd do Texasu u mnie i w rodzinie z Jack Daniels .2 miejsca są na sprzedaz.oraz kilkanascie butelek ale to zostawiam dla meza.wpis dzis bo dopiero przylecialam z innej wygranej wycieczki z Australii .Iga Iga na przod

Daj linka do konkursów z Wedlem i Australią.

W temacie stówki z DC od Avanti emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#7234432 Napisano: 13.01.2025 10:19:14 w Wkurza mnie...
kalmia86 napisał(a):

Od wtorku jestrm z synem w szpitalu z zapaleniem płuc. Początkowo myślałam, że wypiszą nas przed weekendem, później że w poniedziałek a dzis juz całkiem stracilam nadzieje... dziecko też się załamało, bo w płucach nadal trzeszczy. Cała rodzina pyta kiedy wyjdziemy a mnie te pytania doprowadzają do szału, bo też chcialabym wiedziec kiedy. Jestem sfrustrowana i załamana.

Zapalenie płuc to poważna sprawa i lepiej dla syna, że go nie wypuszczają... Wyświetl w wątku >>

donia7

#7234310 Napisano: 12.01.2025 10:32:42 w Czy informują/ informowali?
agaga napisał(a):

A czy Finlandia Żabka nagrody dodatkowe też już rozdane?

Bliki raczej nie... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

donia7

#7233995 Napisano: 10.01.2025 11:13:04 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Mój 18 latek ma ospę i marudzi gorzej niż młodsze dzieci . Wszystko go boli ,nie ma siły. Skóra głowy pokryta pęcherzami i piecze go . Macie jakieś sprawdzone preparaty na te pieczenie? Idę właśnie do apteki i nie wiem co mu kupić

Oj, faktycznie późno. Im człowiek starzy tym gorzej przechodzi. A był u lekarza? Na pewno musi brać coś przeciwwirusowego. Ja pierwszej córce dawałam Heviran, ale nie cały czas i przez tą nieregularność zachorowała za niedługo dwa razy na półpasiec. Ospa musi być dobrze wyleczona. Przy kolejnych dzieciach już wiedziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7233808 Napisano: 09.01.2025 11:56:31 w Czy informują/ informowali?
rudzixon napisał(a):

Donia7
Mają czas do końca stycznia

To czemu ja ciągle myślę, że 9 stycznia było posiedzenie? emotka  dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7233802 Napisano: 09.01.2025 11:48:37 w Czy informują/ informowali?
Miło, jakby było wiadomo, do kiedy mają się rozwiązać te Lajkoniki, bo z regulaminu ciężko wydedukować emotka Wyświetl w wątku >>
1 Maria 0

donia7

#7233655 Napisano: 08.01.2025 18:11:24 w NA CO CZEKAMY?
do 07.01 (02.01 + 3 dr) Loteria Coca-cola Orlen - główna
do 09.01
?? (26.12 + 14 dni??) Konkurs Lajkonik Stokrotka
do 10.01 (07.01 + 3 dr) Loteria Kaufland Card - główne
do 10.01 (08.01 + 2 dr) Loteria Wypasiona - główna
do 10.01 Konkurs Kubuś baby Biedronka
do 10.01 Loreal/Maybelline w Hebe - sms
do 13.01 (08.01 + 3 dr) Loteria HoopCola - główna
do 13.01 (08.01 + 3 dr) Loteria Delicje - główna i rezerwa
do 14.01 Konkurs Tefal Biedronka
do 15.01 - Konkurs "Kierunek na TY" Tyskie, 18+ - mail
do 15.01 - Konkurs "Świąteczna dostawa Kozla" 18+ - mail

do 16.01 zawieszki Bref sms
do 17.01 Stokrotka Hellmann's mail
do 17.01 DC kawa sms
do 20.01 - Konkurs "Nowy Rok z Captain Jack" Żabka, 18+ - mail
do 31.01 - Konkurs "Moc nagród do zgarnięcia" - SMS + lista na stronie konkursu
Wyświetl w wątku >>

donia7

#7233533 Napisano: 08.01.2025 14:41:16 w Informują
Informują z Konkurs "Chwile pełne smaku" Żabka, 18+

Rodzaj powiadomienia: email
Dodatkowe informacje:
przed chwilką emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#7233530 Napisano: 08.01.2025 14:33:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kawy z Jacobs ITM i bon z Lidla Jacobs emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#7233470 Napisano: 08.01.2025 12:31:01 w Zdjęcia naszych wygranych
To mój dla odmiany bogaty zestaw z Haribo (zakupy za 1 tys.zl) emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#7233323 Napisano: 07.01.2025 20:53:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Miś Saga mama emotka  i jak tu nie grać o takie gadżety, jak córeczka już pół dnia się nim bawi i cieszy z niego tak, jak ja, gdy wygram coś fajnego:p Wyświetl w wątku >>

donia7

#7233124 Napisano: 06.01.2025 20:06:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michalina0085 napisał(a):

Nie ogarniam jeszcze zbyt dobrze tego forum, bo jestem tu nowa. Ale chciałabym odpisać użytkownikowi lukaszn12 co do Lajkonika to już nie pierwszy raz próbuje swoich sił. Tym razem wysłałam dwie fotki, jedna zwyczajna krótko i na temat, tej drugiej pracy byłam prawie pewna, że cokolwiek wpadnie a tu jednak totalnie NIC. Też podejrzewam ich o losowanie. Mimo wszystko gratulacje dla nagrodzonych!
Ostatnio był też konkurs M&M's również wysłałam dwie prace i myślę że były one dość na poziomie i też okrągłe 0 więc może poprostu to ja mam ostatnio słaby czas. 🤔

To, że Ty czy lukaszn12 nie wygraliście, to nie znaczy, że oni sobie losowali i inne prace były kiepskie. Akurat tej agencji nie podejrzewałabym o losowanie. Widocznie im się spodobało coś innego. Wyświetl w wątku >>

donia7

#7233096 Napisano: 06.01.2025 16:19:08 w co chcielibyście wygrać?
Wycieczkę do Finlandii emotka  po dwóch tygodniach wolnego od szkoły przyda mi się emotka Wyświetl w wątku >>