Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magisterek

magisterek

#6601898 Napisano: 21.05.2019 12:36:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Orientuje się ktoś może czy w loterii Plusa mogę wziąć udział w przypadku gdy wygrałam w panelu badawczym doładowanie za 10 zł, podam swój numer w simplusie na stronie tego panelu i oni mi doładują z ichniejszego systemu emotka

Nie jest ważne w jaki sposób numer będzie zasilony! Ważne aby był zasilony kwotą m.in 5zł Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6597041 Napisano: 08.05.2019 14:17:32 w Lay's
anaesth napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Informują za II etap emotka

Gratulację

Dziękuję emotka

Powiedzcie proszę, czy poprzez "nick facebook" w formularzu mają na myśli nazwę mojego profilu (czyli imię i nazwisko), czy moją ksywkę, na zasadzie "facebook.com/ksywka";?

Dobrze masz na mysli! Nick to ten po facebook.com/NICK

Imię i nazwisko podaje się w innym polu. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6596064 Napisano: 06.05.2019 13:21:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

baxter napisał(a):

jokan napisał(a):

reniii napisał(a):

baxter napisał(a):

Mam pytanie, co macie na paragonach Loreal z rossmana? https://www.e-kon...lownej-rossmann.html
ja kupiłam szampon  L’ORÉAL PARISElseve, MagicznaMoc Olejków
i mam na paragonie ELSEVE  czy to jest dobry paragon do tej loterii?

Też tak mam tak na paragonie i myślę, że wiadomo, iż chodzi o L'Oreal. A nam powinno zaś chodzić o to, aby trafić w nagrodę, ale u mnie zero. Mam jeszcze jeden paragon, ale aż boję się wysłać. Podpowie ktoś, coś???

nikt ci nic nie podpowie, bo przeciez to bramki - wysylaj i tak jest 50% szansy ze trafisz...trzymam kciuki

Bramki też przecież maja swój system ale niestety nie znam tej loteri, sms poszedł i nic nie wygrane emotka

Bramki też mają w sobie element losowości, więc dla mnie stricte loteria czy też owe bramki, to jeden pies.

BRAMKI omijam szerokim łukiem, dla mnie sprawiedliwsze jest losowanie z puli konkretnych zgłoszeń! Nigdy nie udało mi się trafić w bramkę, być tym pierwszym, przed barmanem wklepującym co 20 sekund kody spod kapsli, drukarzem paragonów wklepującym numery paragonów co 20 sekund, NIGDY moim jednym PARAGONEM czy KAPSLEM nie trafiłem w BRAMKĘ, ale w tradycyjnej loterii i owszem! Często jedno zgłoszenie zostało jakimś cudem przez komputer losujący wylosowane emotka

Nie lubię bramek! Wyświetl w wątku >>
2 reniii, mia 0

magisterek

#6596061 Napisano: 06.05.2019 13:17:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam dzisiaj jakiś myślenie ameby, bo zupełnie nie wiem o co w tym pytaniu chodzi! Co jest dla każdego tak jak H2Owoc? Mam tutaj na myśli konkurs Tymbarka w Żabce.

Rozumiem, że tak jak H2Owoc jest dla każdego, tak dla każdego może być... (tu ma mnie ponieść kreatywność, nietuzinkowy przykład, jak nietuzinkowy jest napój H2Owoc)

Poprawcie mnie jeśli jestem w błędzie! Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6595389 Napisano: 03.05.2019 13:08:13 w Czy informują/ informowali?
frodo napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Może smsy nie były brane pod uwagę. 

Wszystko możliwe...  emotka

BIORĄC POD UWAGĘ DŁUGI MAJOWY WEEKEND, SMSY może pojdą po niedzieli! Czas wydania nagród jest do 30.07 więc spokojnie.

Jestem dobrej myśli. Zwłaszcza, że apaszke i t-shirt wygrałem ze zgłoszeń sms! Na bluze też posłałem sms-em emotka Wyświetl w wątku >>
1 frodo 0

magisterek

#6595360 Napisano: 03.05.2019 11:28:10 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam/wymienie PARAGON na konkurs WSZECHKOTY FELIX z datą 2 maj! Teraz zauważyłem, że to konkurs na lajki więc ja odpadam. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6593430 Napisano: 26.04.2019 11:37:04 w Lay's
niunio1994 napisał(a):

Dawajcie znac jak tylko ktos dostanie wiadomosc z wygraną emotka  

Dajcie znać zwłaszcza Ci, którym udało się wygrać w I TURZE emotka Ciekawe czy w drugiej też komuś uda się wygrać znów! Cokolwiek! Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6593400 Napisano: 26.04.2019 10:51:32 w Lay's
jacu007 napisał(a):

coś

androm napisał(a):

magisterek napisał(a):

asandraa napisał(a):

magisterek napisał(a):

asandraa napisał(a):

Dziś mają informować z 2 etapu?

Jak już to z DRUGIEJ TURY - PIERWSZEGO ETAPU. ETAP DRUGI, a raczej PIERWSZA TURA ETAPU DRUGIEGO jeszcze trwa do niedzieli emotka

Źle napisałam, w takim razie poprawka: czy dziś mają informować z drugiej tury - pierwszego etapu?

Mają poinformować nie później niż do 26.04 emotka więc teoretycznie dzisiaj Kuba powinien odezwać się na messengerze do szczęśliwców.

ale wiecie, że można tylko raz brać udział w każdej turze, czyli jak ktoś brał w pierwszym etapie to w drugim nie może
w obecnym etapie też tak jest.

Coś kręcisz, można brać udział raz w każdej turze czyli dwa razy w etapie: "Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie ETAP I tylko jeden raz w każdej z Tur"

DOKŁADNIE! Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie ETAP I tylko jeden raz w każdej z Tur. Zasady w ETAPIE II są identyczne! Po jednym zgłoszeniu na turę! Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

magisterek

#6593372 Napisano: 26.04.2019 10:25:33 w Lay's
asandraa napisał(a):

magisterek napisał(a):

asandraa napisał(a):

Jak już to z DRUGIEJ TURY - PIERWSZEGO ETAPU. ETAP DRUGI, a raczej PIERWSZA TURA ETAPU DRUGIEGO jeszcze trwa do niedzieli emotka

Źle napisałam, w takim razie poprawka: czy dziś mają informować z drugiej tury - pierwszego etapu?

Mają poinformować nie później niż do 26.04 emotka więc teoretycznie dzisiaj Kuba powinien odezwać się na messengerze do szczęśliwców. Wyświetl w wątku >>
1 ajaxa 0

magisterek

#6593368 Napisano: 26.04.2019 10:21:03 w Lay's
asandraa napisał(a):

Jak już to z DRUGIEJ TURY - PIERWSZEGO ETAPU. ETAP DRUGI, a raczej PIERWSZA TURA ETAPU DRUGIEGO jeszcze trwa do niedzieli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6593353 Napisano: 26.04.2019 10:05:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

magisterek napisał(a):

deva napisał(a):

czy te karty z coca coli sa juz aktywne?

A czytała Pani dołączoną informację? Karta bedzie aktywna do 3 dni od doręczenia.

A ja poproszę jeszcze informację do kiedy te środki trzeba wykorzystać

Proszę sprawdzić do kiedy karta jest ważna! Jest na przodzie karty podane data ważności karty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6593154 Napisano: 25.04.2019 14:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

czy te karty z coca coli sa juz aktywne?

A czytała Pani dołączoną informację? Karta bedzie aktywna do 3 dni od doręczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6592368 Napisano: 23.04.2019 17:32:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak dobrze, że w tym Tymbarkowym cyrku nie brałem udziału emotka a Wawel ustawką trącił od początku... emotka Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

magisterek

#6592090 Napisano: 23.04.2019 09:44:53 w Paragony na trwające konkursy
KUPIĘ w rozsądnej cenie paragon lub 2 na konkurs WODY w Intermarche. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6591513 Napisano: 19.04.2019 09:29:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Ktoś kojarzy czy z Nivea z Natury koszulki to są rozmiary damskie czy męskie? 

To są UNISEX, rozmiary tej koszulki możesz znaleźć w sklepie online paprockibrzozowski.com Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6591423 Napisano: 18.04.2019 18:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Macie link do formularza z nivea na koszulki? Czy każdy ma swój indywidualny i nie można wejść z innego?

Linki są indywidualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6588031 Napisano: 08.04.2019 13:58:11 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon (1-2szt) na konkurs KNORR i HELLAMNS w TESCO emotka Propozycje atrakcyjne cenowo poproszę o priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6587764 Napisano: 07.04.2019 11:04:47 w Loterie bramkowe
mika287 napisał(a):

e-e napisał(a):

ikropka napisał(a):

e-e napisał(a):

Co z tym kasztelanem? nikt nic nie trafia?  emotka

jedna osoba chwaliła się fartuchem. Ja i rodzina ponad 90 wpisanych i wielkie zero emotka

:O aż się grać odechciewa czytając takie statystyki...

Napisałam wiadomość do Smolara z zapytaniem czy aby na pewno w bramkach znajdują się nagrody i oto odpowiedź jaką od nich uzyskałam : Szanowny Panie,
Codziennie cała pula jest "zgarniana" i wygrywana.
To jest kwestia skali i rachunku prawdopodobieństwa, to jest loteria.

Nie mogę powiedzieć ile mamy dziennie zgłoszeń, ponieważ jest to tajemnica handlowa ale idzie to w naście, dziesiąt tysięcy i to jest tylko i wyłącznie kwestia prawdopodobieństwa.

Pozwolę sobie zadać Panu pytanie - czy zna Pan kogoś kto wygrał w LOTTO ? Co tydzień (2 x w tygodniu) setki tysięcy Polaków wysyłają losy i grają, i czy zna Pan osobiście kogoś kto wygrał ?
I czy jeżeli Pan nie zna takiej osoby to czy uprawione jest wyciąganie wniosku że nikt nie wygrywa?

Pozdrawiam,
Robert Wojkowski
Smolar Agencja Promocyjno - Reklamowa
93-569 Łódź, ul. Inżynierska 15

Uważam, że gdyby nie były to bramki, tylko co tydzien losowali sami spośród dokonanych zgłoszeń, to w wątku moje dzisiejsze wygrane zapewne wiecej byłoby wpisów. Z moich obserwacji wynika, że w bramkę trudniej trafić aniżeli być wylosowanym przez komputer. W góralkach na 30 wafelków NIC nie trafiłem, a kiedyś w loterii TIGERA wysłałem 26 paragonów i trafiłem w losowaniu karte mediamarkt, ale ja niestety do bramek szczescia nie mam... więc zwyczajnie nie krecą mnie tego typu loterie emotka W goralkach spróbowałem i po odniesionej porażce odpuszczam emotka w Kasztelana nawet nie zamierzam inwestować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6586781 Napisano: 03.04.2019 17:22:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

dysia napisał(a):

Rejestrujesz się tylko raz, a później wystarczy tylko 1 transakcja blikiem dziennie, aby wziąć udział w dziennym (w tym w którym płaciłaś blikiem) losowaniu.

Od momentu zarejestrowania bierze się udział w każdym dziennym losowaniu, dlatego najlepiej robić transakcje blikiem codziennie, bo jeśli Cię wylosują, to sprawdzają czy była transakcja blikiem, jeśli akurat tego dnia nie robiłaś/eś transakcji nagroda przepada! Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

magisterek

#6586739 Napisano: 03.04.2019 15:52:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
GRATULACJE Adrian! emotka Pięknie! Wyświetl w wątku >>