Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magisterek
Postów 905
Data rejestracji 09.02.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nie działa ani na telefonach, ani na tabletach ani na komputerze, wszędzie biała plansza
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje małe Lay'sy CEBULKOWE, w letniej oprawie z kodem na loterie, są też paprykowe, fromage, solone...
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potwierdzam, że są i małe promocyjne. Kupiłem całą tasiemkę 10szt cebulkowych po 1,79
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kermit nie odbieram to jako ataku, z Blue Media kontaktowałem się 2 razy, i od niego mam takie informacje. Za każdym razem odbierał inny konsultant więc jedyne pretensje możesz mieć do nich. Na pewno ludzie wysyłali hasła nie robiąc doładowań, e-maile i smsy też zostały wysłane, to że ktoś ma może blokade premium sms to raczej sms nie dotrze. Ja tylko napisałem to czego się dowiedziałem. Ktoś dzwonił też w sprawie rezerw i pisał, że rezerw nie ma! Napisałem CHYBA bo nie upewniłem się u tej osoby na 100% ale to jest już pewne. Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też myślę, że jednak weryfikowali doładowania. Ale historie na temat tego konkursu krażą różne, a w każdej historii jest ziarnko prawdy. Na pewno sporo osób grało nie zrobiwszy wcześniej doładowania, tak jak w przypadku wysyłaniu smsa bez zakupu produktu konkursowego. Uważam, że osoby, które nie odebrały e-maili z tych czterech brakujacych iphonów to automatycznie kolejne osoby powinny wskoczyć na tę nagrodę... pierwsze 4 osoby z Samsungami powinny mieć iPhona itd... zwyczajnie zająć ich miejsce na liscie laureatów
Jedno jest pewne. Konkurs był fajny, zgłoszeń były tysiące. Nikomu nie dogodzisz. Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z pociągu do nagród, po skargach na brak smsów, e-maili, można było napisać e-maila lub zadzwonić i upewnić się czy dany numer wygrał. Odpowiedź była natychmiastowa. iPhony, Samsungi, smartwatche i nagrody po 100zł, które niby nie zostały rozdane - zostały przyznane i miały swoich właścicieli!!! Jednak po weryfikacji doładowań okazało się, że te osoby wysyłały propozycje nazwy pociągu bez doładowania telefonu, licząc chyba, że tego nie bedzie chciało im sie weryfikować. To tak jak granie bez paragonu! Organizator po skargach, na brak e-maili, nieterminowość, postanowił sobie dokładnie zweryfikować laureatów i Ci, którzy ZAGRALI bez doładowania z nagrodami się pożegnali. Rezerw z tego co ktoś pisał niestety nie ma
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
numer telefonu oraz e-mail. Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Numer podany jest na dole strony pociagdonagrod.pl Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Akurat te hasła to nie wiem w jakim konkursie można wykorzystać? I widząc hasła zawsze możesz zgłosić PLAGIAT! A tak może się okazać, że przegrałaś z hasłem PEPSI, LAY'SY, KUKURYKU, PIŁKA BRAMKA NA PATYKU. Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OBY LAY'SY wróciły do BBDO Warszawa
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dzięki allegro i kodom okaże się, że sprzedano mniej promocyjnych PEPSI i LAY'S niż zgłoszon kodów w konkursie
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już zgłaszałem do fritolay to całe kuriozum wokół haseł i nazwisk, bo to nie może być tak, żeby wygrać danym hasłem muszę wysłać je na chomika - w efekcie nagroda i tak jest moja, KONKURS TO KONKURS, jak się jest dobrym to można wygrać, ale jeśli komuś nie daje się wygrać choć jest dobry bo już coś KIEDYŚ w innym konkursie wygrał to już jest nie fair play. Jedno jest pewne kochani to NIE JEST KONKURS NA NAJLEPSZE HASŁA tylko na NOWE NAZWISKA, czasem maszyna przepuści konkursowicza, a reszta wyjadaczy śle hasełka, nie ma nic, a Lidka ma baze ZAJEFAJNYCH DOPINGÓW
PEPSI I LAYSY konkursowiczów zajawką, a Tobie Lidio za nasze bany niech odbije się on moralną czkawką! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
magisterek
Postów 905
Punkty karne 0
Konkursy dodane