Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magisterek

magisterek

#6259806 Napisano: 26.09.2016 10:55:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

Lay's-  podpowiedzcie mi proszę, które połówki częściej się trafiają w Laysach prawe czy lewe?

ja 10zł mam same prawe, a 20zł same lewe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6259800 Napisano: 26.09.2016 10:50:38 w Smolar
rpk napisał(a):

magisterek napisał(a):

rpk napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rpk napisał(a):

eliot120282120282 napisał(a):

Witam,
wiecie czy została gdzieś opublikowana lista laureatów loterii Coca Cola z Biedronki ?
Jeżeli tak to proszę o namiary

Raczej nie będzie. Smolar bardzo niechętnie zamieszcza listy laureatów. Ciekawe jaki mają w tym cel emotka

Cudów bym się raczej nie dopatrywała...zapewne zwyczajny brak czasu. Podziwiam ich, że tyle zleceń ogarniają swoją "skromną flotą"  emotka

Gdyby to była kwestja braku czasu to by właśnie zamieszczali listę telefonów z nr paragonów a nie odbierali 200 czy 500 telefonów i podawali nr paragonów emotka   Można próbować wymóc zamieszczenie listy jak zaczną dostawać po kilka set telefonów dziennie z zapytaniem gdzie można znaleźć listę z wynikami może im się jednak zechce zamieścić wyniki.

zwłaszcza, że zdarzało się tak, że SMSy jakimś cudem z informacją o wygranej niektórym nie docierały! Dopiero na podstawie LISTY ZWYCIĘZCÓW ludzie się odnajdywali, a tak nagroda by przepadła.

Tak było z warką z biedronki 30% sms nie dotarła dopiero na stronie po sprawdzeni okazało się że są trafione.

Z PERSILEM i PRALKAMI w Biedronce było tak samo! Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6259556 Napisano: 25.09.2016 13:04:15 w Smolar
rpk napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rpk napisał(a):

eliot120282120282 napisał(a):

Witam,
wiecie czy została gdzieś opublikowana lista laureatów loterii Coca Cola z Biedronki ?
Jeżeli tak to proszę o namiary

Raczej nie będzie. Smolar bardzo niechętnie zamieszcza listy laureatów. Ciekawe jaki mają w tym cel emotka

Cudów bym się raczej nie dopatrywała...zapewne zwyczajny brak czasu. Podziwiam ich, że tyle zleceń ogarniają swoją "skromną flotą"  emotka

Gdyby to była kwestja braku czasu to by właśnie zamieszczali listę telefonów z nr paragonów a nie odbierali 200 czy 500 telefonów i podawali nr paragonów emotka   Można próbować wymóc zamieszczenie listy jak zaczną dostawać po kilka set telefonów dziennie z zapytaniem gdzie można znaleźć listę z wynikami może im się jednak zechce zamieścić wyniki.

zwłaszcza, że zdarzało się tak, że SMSy jakimś cudem z informacją o wygranej niektórym nie docierały! Dopiero na podstawie LISTY ZWYCIĘZCÓW ludzie się odnajdywali, a tak nagroda by przepadła. Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6248488 Napisano: 01.09.2016 10:33:17 w Giełda Kodów ; )
MAM 2 LEWE 20 - potrzebuje prawych
MAM 7 PRAWYCH 10 - potrzebuje lewych

ZAMIANA PRIV? Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6247711 Napisano: 30.08.2016 17:01:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PYtanie odnośnie konkursu Odkryj Grecje w DC - czy ktoś już dostał swój rower? Ten, który przysłali jest z czarnym koszykiem a nie białym, bez przerzutek i z tego co sprawdzałem kosztuje średnio 418zł a jego wartość miała być ok 800zł no i oczywiscie sposób dostarczenia - DPD owinelo zwykłą folią, podrapali go i okleili nalepakmi TOWAR PRZEPAKOWYWANO! Masakra! Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6245835 Napisano: 25.08.2016 10:51:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Torba piknikowa Lay's - c4 Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6245525 Napisano: 24.08.2016 16:58:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

Przed chwilą odebrałam bon z Auchan i niesympatyczna pani poinformowała mnie że miałam szczęście bo ostatniego dnia odbieram go  emotka  mówię jej że coś nie halo, a ona że ma zapisane że wygrałam 17.08 i dziś 7 dzień. Ale 17.08 to ja dopiero zagralam, wyniki były 18.08 a bon można odbierać od kolejnego dnia czyli w moim przypadku od 19.08. Nie rozumiem w takim razie.. od kiedy oni kuźwa te dni liczą?. kurde a tatko dopiero jutro miał odebrać bon i chyba cenzura bo wychodzi że przepadnie emotka  co robić?

Powiedz Pani, żeby przeczytała regulamin lepiej bo ma tam jasno napisane, że bon możesz odebrać osobiscie w przeciągu 7 dni roboczych od powiadomienia o wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6242343 Napisano: 18.08.2016 12:00:28 w Kaufland konkursy
monisss napisał(a):

proszę Was jeszcze wierzycie, ze jak jest dokończ zdanie to serio dokończ zdanie? juz się na te konkursy napatrzyłam.. a autka.. boskie <3

Pozostaje tylko wierzyć, że definicję ZDANIA organizatorzy znają i OPOWIADANIA i LINKI DO PREZENTACJI YOUTUBOWYCH i MAKIETEK będą ignorowali. Choć a nóż widelec, babcia Audi A3 wydzierga z włóczki na 15-stolecie i już wiadomo kto urzeknie kreatywnością zacne jury przecie... Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

magisterek

#6242272 Napisano: 18.08.2016 11:13:33 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ah, te autka w Kauflandzie...  <3

Ciekawe ile linków do prezentacji ujrzą organizatorzy w formularzach... I ile z nich nagrodzą emotka

Napisz do nich i zapytaj emotka

Takie pytanie i tak wielkie G daje...bo pomimo "uwag" robią co chcą. emotka  Przykładem może być konkurs z Leonami w Biedrze. Oczywiście warto ich uczulić, ale jak będzie - kto wie emotka

I jeszcze jedna kwestia, czy konkursowicze DOKOŃCZĄ ZDANIE czy OPOWIADANIE! ehhh / bo limitu znaków brak! Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6240665 Napisano: 12.08.2016 22:00:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda dzienna z DC - ROWER MIEJSKI emotka z konkursu ODKRYJ GRECJĘ z Delikatesami Centrum Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6235427 Napisano: 31.07.2016 10:43:57 w Paragony
Paragon Loreal SuperPharm? Kupię lub oddam wygraną / rezerwa Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6234872 Napisano: 29.07.2016 12:22:27 w Paragony
KUPIE LUB NA WYMIANE PARAGON LOREAL SUPERPHARM - dostalem maila z rezerwy o voucherze a moje już dawno wyrzucilem. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6230246 Napisano: 18.07.2016 11:05:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

magisterek napisał(a):

taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Znajoma mi mówiła, że odpisali na maila o ograniczeniu do 1 SMS`a, czyli 160 znaków. 

Dzięki. 
Szkoda, że nie umieją napisać regulaminu porządnego. emotka

Sądzą że SMS to 1 SMS (liczba pojedyncza) a nie SMSy emotka . Nie wiem, ja tam wszytko wysłałam na 160 znaków. emotka

bo tak powinno być, 1 sms = 160 znaków, a nie jakies kombinacje...

że jakie kombinacje? regulamin powinien być jasny, a w tym nie widzę ograniczenia znaków. wiem, że i takie konkursy są, więc piszę więcej. normalna agencja potrafi napisać, że jest ograniczenie, ale tutaj widzę im się nie chciało. nieładnie, bo ludzie napisali odpowiedzi, zmarnowali paragony i nic z tego mieć nie będą. przez niedokładność agencji. /oddawać Lidię, ona wszystko ma zawsze jasno i w porządku!  niech robi wszystkie konkursy! 

jutro zamierzam napisać do tej agencji, by to wyjaśnili, bo zmarnowałam paragon. a jeżeli nie potrafią pisać jasno, niech się najpierw podszkolą od powaznych agencji.

W REGULAMINIE JEST ZAPIS: 1 sms to 1 zgłoszenie. NIE OD DZIŚ WIADOMO, że 1 sms to 160 znaków. WYSTARCZY MYŚLEĆ, CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM. Ci co pisali na więcej niż 160 znaków pytanie: ZA ILE SMSÓW OPERATOR POLICZYŁ 1 czy 2 czy 3? Sprawdź i będzie odpowiedź czy wysłało 1 SMSa czy kilka.

No nie jest to wcale takie OCZYWISTE. Bo dla mnie 1 sms to wcale nie 160 znaków, tylko po prostu wiadomość. W innych regulaminach jest to dobrze określone: wielokrotnie piszą, że powyżej 160 znaków zgłoszenie jest nieważne. Wiele razy brałem udział w konkursach bez takiego wyjaśnienia zgłoszeniem dłuższym niż 160 znaków i wygrałem. Więc MYŚLENIE i CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM nie ma tu nic do rzeczy. emotka

Luko922 z definicji każdego operatora telefonii komórkowej 1 SMS to zawsze 160 znaków. Piszesz na max 160 znaków wiadomość i płacisz jak za 1 wiadomość! Przekroczenie liczby 160 znaków w telefonie sygnalizuje, że rozpoczęła się kolejna wiadomość i wysyłając tak rozbudowaną wiadomość płacisz jak za 2 smsy a nie za 1.

Dla mnie regulamin był jasny i zrozumiały. 1 SMS to 1 SMS - wystarczyło zmieścić hasło w 1 wiadomości a nie 2. 
Równie dobrze, powinni uściślać, że hasło ma być tekstem konkursowym a nie ciągiem / linkiem do prezentacji youtubowych. Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6230207 Napisano: 18.07.2016 09:41:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Znajoma mi mówiła, że odpisali na maila o ograniczeniu do 1 SMS`a, czyli 160 znaków. 

Dzięki. 
Szkoda, że nie umieją napisać regulaminu porządnego. emotka

Sądzą że SMS to 1 SMS (liczba pojedyncza) a nie SMSy emotka . Nie wiem, ja tam wszytko wysłałam na 160 znaków. emotka

bo tak powinno być, 1 sms = 160 znaków, a nie jakies kombinacje...

że jakie kombinacje? regulamin powinien być jasny, a w tym nie widzę ograniczenia znaków. wiem, że i takie konkursy są, więc piszę więcej. normalna agencja potrafi napisać, że jest ograniczenie, ale tutaj widzę im się nie chciało. nieładnie, bo ludzie napisali odpowiedzi, zmarnowali paragony i nic z tego mieć nie będą. przez niedokładność agencji. /oddawać Lidię, ona wszystko ma zawsze jasno i w porządku!  niech robi wszystkie konkursy! 

jutro zamierzam napisać do tej agencji, by to wyjaśnili, bo zmarnowałam paragon. a jeżeli nie potrafią pisać jasno, niech się najpierw podszkolą od powaznych agencji.

W REGULAMINIE JEST ZAPIS: 1 sms to 1 zgłoszenie. NIE OD DZIŚ WIADOMO, że 1 sms to 160 znaków. WYSTARCZY MYŚLEĆ, CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM. Ci co pisali na więcej niż 160 znaków pytanie: ZA ILE SMSÓW OPERATOR POLICZYŁ 1 czy 2 czy 3? Sprawdź i będzie odpowiedź czy wysłało 1 SMSa czy kilka. Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6228946 Napisano: 14.07.2016 10:15:37 w Biedronka
cherry_coke napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

shell napisał(a):

czy przychodzi Wam zwrotka z lodow Nestle?
nr 4031

Parę dni temu jak wysłałam to zwrotka przyszła dopiero po paru godzinach.

A jaka zwrotka Ci przyszła? Mnie się wydaje, że tam w ogóle nie ma zwrotek

Zwrotka jest natychmiastowa! "Dziękujemy a udział w konkursie Nestle Scholler. Twoje zgłoszenie zostało przyjęte" Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6225577 Napisano: 06.07.2016 10:54:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

magisterek

#6215896 Napisano: 17.06.2016 10:00:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

Jak się wygra pufę a nie ma się za to telewizora ,czy można  grać w następnych tygodniach ....i co nie dadzą drugiej pufya np. dadzą tv ?

TAK! Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6213091 Napisano: 13.06.2016 20:08:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

magisterek napisał(a):

marlena083 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Dzisiaj sprawdzam na Ponymania czy coś wygrałem! WPisuję nr tel i GRATULACJE: WYGRAŁEŚ ZAMEK CANTERLOTT ale SMS-a z informacją o wygranej nie dostałem emotka ktoś tak miał?

U mnie to samo... tyle ze tylko kucyk podstawowy, a sms-a niet... zastanawiam sie czy pisac do nich, ale zamku bym nie odpuscila...

Dzwoniłem i Pani ma to wyjaśnić i oddzwonić. Gdybym na stornie nie sprawdził, to bym nawet nie wiedział, że wygrałem ZAMEK, siostrzenica by się ucieszyła, ale loteria zakończyła się 5 czerwca. Było 7 dni na odesłanie oświadczenia od momentu poinformowania, tylko że nie dostałem  żadnej informacji - ani sms - ani telefon, że coś wygrałem. Czekam na odpowiedź w tej sprawie.

u mnie to samo kucyk i nerf! daj znac co ci odpowiezieli, proszę
Troche mi szkoda wyrzutni 

benasia napisał(a):

mysz-s napisał(a):

magisterek napisał(a):

marlena083 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Dzisiaj sprawdzam na Ponymania czy coś wygrałem! WPisuję nr tel i GRATULACJE: WYGRAŁEŚ ZAMEK CANTERLOTT ale SMS-a z informacją o wygranej nie dostałem emotka ktoś tak miał?

U mnie to samo... tyle ze tylko kucyk podstawowy, a sms-a niet... zastanawiam sie czy pisac do nich, ale zamku bym nie odpuscila...

Dzwoniłem i Pani ma to wyjaśnić i oddzwonić. Gdybym na stornie nie sprawdził, to bym nawet nie wiedział, że wygrałem ZAMEK, siostrzenica by się ucieszyła, ale loteria zakończyła się 5 czerwca. Było 7 dni na odesłanie oświadczenia od momentu poinformowania, tylko że nie dostałem  żadnej informacji - ani sms - ani telefon, że coś wygrałem. Czekam na odpowiedź w tej sprawie.

u mnie to samo kucyk i nerf! daj znac co ci odpowiezieli, proszę
Troche mi szkoda wyrzutni 

a u mnie tam gdzie wygrałam kucyka pisze, że nic nie wygrałeś - dziwne  emotka

Zadzwoniłem i dowiedziałem się, że smsy zostały wysłane do wszystkich - pytanie tylko dlaczego nie doszły. Pani kazała mi dzisiaj odesłać Oświadczenie Laureata i paragon na adres kontakt@ponymainia.pl - Tak zrobiłem i jestem ciekaw czy Zamek dostanę! Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6212870 Napisano: 13.06.2016 13:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

magisterek napisał(a):

konrads6 napisał(a):

pytał ktoś czy można zgłaszać paragon z  piwem za 1 grosz w konkursie Graj o emocje ?

a dlaczego nie? Paragon to paragon, zakup był? Był emotka

Czyli fortuna kołem się toczy emotka

Radzę zapytać u źródła emotka  bo Smolar to Smolar emotka

Zakup to zakup! Nie ma podanej za jaką cenę emotka Paragon jest? Nie rozumiem po co drążyć temat emotka Słać i szczęścia w losowaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6212861 Napisano: 13.06.2016 13:40:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konrads6 napisał(a):

pytał ktoś czy można zgłaszać paragon z  piwem za 1 grosz w konkursie Graj o emocje ?

a dlaczego nie? Paragon to paragon, zakup był? Był emotka Wyświetl w wątku >>
0 0