Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#5904928 Napisano: 20.08.2014 12:34:11 w WC - rozmowy o wszystkim
asante napisał(a):

size napisał(a):

Nie wiecie moze co mnie moglo użreć?

Czy ugryzienie przez kleszcza jest na tyle zauważane/bolesne ze mogłam -->Go<-- siupnąć po fakcie użarcia a przed zagnieżdżeniem?

OPIS:
-ugryzienie ok. dwa dni temu, prawie na oczach - wielkosć gada jak muszki owocowki, ae wyglądał jak pajęczak /chyba
- po godzinie dwa bąbelki ok. 3 mm
- po niecałej dobie zlane bebelczysko, 3 cm, rumień na 7 cm/od śladu wgryzienia
- struktura bąbla pęcherzykowata, cały dzien z miejsc ugryzienia wyplywa osocze. Łapa suchnięta, nie gorąca.

Przeanalizowalam znane mi gady/meszki/kleszcze i nie wiem was ist das.

Do lekarza nie pojdę poki co, bo chyba śmiech z takim czymś iść.

Niestety po pajakach/pajęczakach występuje bardzo silna reakcja alergiczna. Mnie kiedyś ugryzł w powiekę, oko spuchło tak, że przez 3 dni nic nie widzialam i musialam miec zaklejone, bo wygladało okropnie. Kolezankę ostatnio ugryzl i wlaśnie przy takich objawach jak Twoje (coś się wylewalo) dostala antybiotyk, bo to był już stan zapalny. Chyba dobrze byłoby udac się do lekarza, przynajmniej po jakąś maść z antybiotykiem.

Witam
ja tylko Was tak obserwuję czasami i gram w coś od czasu do czasu, ale apropo tego ugryzienia radzę szybko iść do lekarza i nie dać się zbyć , prowizorycznie wziąć antybiotyk
silny, ja niestety zbagatelizowałam podobne ugryzienie i od 2 lat borelioza niszczy mi życie.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#5875570 Napisano: 15.06.2014 16:55:47 w Oddam za darmo
wiktor25 napisał(a):

czy ma ktoś kody z tymbarków? emotka

Proszę bardzo:
RN7PY9L9
734Q9X6Q Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#5864628 Napisano: 20.05.2014 22:12:07 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
witam,
jestem nowa więc serdecznie pozdrawiam wszystkich konkursowiczów.
Gram sobie na razie po cichu sama, ale odzywam się bo mam podobny problem ale z portalem tanie zakupy.pl
Przekierowało z tych licytacji i też pajacują.
Ale płacić nie będziemy kij im w oko... pozdrawiam, także uwaga na licytacje-komornicze i tanie zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0