Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6684078 Napisano: 18.02.2020 20:22:24 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza szkoła syna - sprawdzianów więcej niż dni tygodnia! Dziś odwołaliśmy zajęcia dodatkowe, bo musi się uczyć. Nigdy nie zrozumiem fenomenu nauczycieli, ze wszyscy muszą być fizykami, chemikami i każą na pamięć się uczyć regułek i wzorów, masakra! Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6684017 Napisano: 18.02.2020 15:48:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nivea Lidl - jest organiczenie znaków? "Koszt wysłania SMS wynosi 0,62 PLN brutto (tj. 0,50 PLN netto + VAT)" - tylko tyle doczytałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6683993 Napisano: 18.02.2020 13:25:48 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Lidl z kotami wymienię na inny  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6683697 Napisano: 17.02.2020 13:54:48 w Żegnamy zmarłych
moskala22 napisał(a):

W środę bedzie pogrzeb niespełna 4-miesięcznego synka mojej kuzynki - co chwilę łzy napływają mi do oczu, jak pomyslę jakie to życie jest niesprawiedliwe

emotka tulam Ciebie mocno - tak nie powinno być, by rodzice chowali dzieci. Zawsze boli mnie serce ogromnie jak czytam gdy dzieci odchodzą z tego świata  - łączę się w bólu Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6683694 Napisano: 17.02.2020 13:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

rufus napisał(a):

Los Mejores lubi lokowanie produktu, czy bardziej neutralną odpowiedź. Podpowie ktoś PW?  emotka

To jak ktoś Ci podpowie, to może i mi podpowie(sz)  emotka

a ja chętnie się dowiem co lubi avanti -  konkurs staremotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6683692 Napisano: 17.02.2020 13:49:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
oj słabiutko luty... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6683009 Napisano: 15.02.2020 06:40:47 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Claudia 77 brawo tez bym tak postąpiła . Tylko nie wiem czy znając siebie w końcu z nerwów bym nie trzepnela gościa  po  łbie .  Całkiem niedawno  opieprzyłam babkę w autobusie , bo wyzywała swojego synka. Chłopczyk miał może ze 4 lata i widać,ze chory .nie wiem autyzm  czy coś podobnego i  krzyczał.,piszczał, a ta pinda  wyzywała go od małych debili  i itp . Ludzie słuchają i nikt nie reaguje. Dopiero jak się odezwałam to zaczęli komentować  .A starsza  babka  powiedziała ,ze już nie pierwszy raz ona tak wyzywa tego chłopczyka . 

Brawo! Reagujmy - nie bądźmy jak te marionetki, co wszystko widzą, słyszą, a potem lament, że znowu ktoś skrzywdził dziecko czy kogokolwiek innego! Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6682830 Napisano: 14.02.2020 15:53:34 w Wkurza mnie...
takaja86 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Dzisiaj wyszłam z siebie i stanęłam obok, jestem tak roztrzęsiona...byłam na zakupach w Rossmanie i zbiegowisko zrobiło się przy witrynie i słychać było tylko krzyki na zasadzie gówniaro uspokój się, no to podchodzę do okna za tłumem i widzę stoi facet nad dzieckiem ( dziewczynka trzy lata ), mała płacze w wniebogłosy w wózku, obok mamusia i dwoje jeszcze dzieci, a ten  emotka emotka szarpie za głowę to maleństwo i krzyczy na nią. Wszyscy stoja, patrzą i kiwają głowami, no masakra, więc jak nie wystartowałam z tego sklepu i mówię do faceta - czy uważa Pan, że w ten sposób uspokoi Pan dziecko? A spier on do mnie - moje dziecko! więc zagroziłam, że wezwę policję - oczywiście wyzwał mnie od najgorszych itd. itd. więc powiedziałam mu, że mam nadzieję, że jak będzie stary i niedołęzny to mała zrobi z nim tak samo. Poużywał se na mnie - pogratulowałam kobiecie męża i ojca i jej jako matce! Jednego żałuję, że nie wezwałam policji - następnym razem zrobię to najpierw zanim się wtrącę. Mówię wam, jestem tak roztrzęsiona - jak można, też przeszłam wiele z moimi dziećmi, ale nie wyobrażam sobie, by tak ich szarpać i wyzywać! A najlepsze, jak wróciłam do sklepu do ludzie komentowali, że biedne dzieci itd., to jeszcze z nerwów ich ochrzaniłam, że nikt nie reagował oprócz mnie, bo jakby zobaczył więcej ludzi to by mu faja zmiękła....muszę się napić melisy. bo nie wytrzymam...

Gratuluję odwagi i uważam że wspaniała postawa, podziwiam i ja także w takich sytuacjach zawsze reaguje. A wyzywa innych tylko człowiek slaby

Dziękuję, ale mi to się płakać chce po prostu. Nie rozumiem ludzi i tego świata....

Też tak mamtym bardziej, że moja córka też ma aktualnie 3 lata i ja nigdy jej nie uderzyłam. Uważam, że lepiej przytulić porozmawiać wytłumaczyć niż bic. przemoc Rodzi przemoc

mój starszy syn w tym wieku miał ataki histerii - pół biedy w domu - z bezsilności i by nie stracić cierpliwości zamykałam się w łazience i czekałam, aż mu przejdzie i o dziwo działało, bo widział, że nie ma audytorium to odpuszczał, gorzej było w sklepie jak leżał na podłodze - odchodziłam i też czekałam i w końcu przestał i nie było wtedy tabletów - a dziś się wszystko zwala na te gry i tablety - taki po prostu miał etap... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6682816 Napisano: 14.02.2020 15:04:19 w Wkurza mnie...
takaja86 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Dzisiaj wyszłam z siebie i stanęłam obok, jestem tak roztrzęsiona...byłam na zakupach w Rossmanie i zbiegowisko zrobiło się przy witrynie i słychać było tylko krzyki na zasadzie gówniaro uspokój się, no to podchodzę do okna za tłumem i widzę stoi facet nad dzieckiem ( dziewczynka trzy lata ), mała płacze w wniebogłosy w wózku, obok mamusia i dwoje jeszcze dzieci, a ten  emotka emotka szarpie za głowę to maleństwo i krzyczy na nią. Wszyscy stoja, patrzą i kiwają głowami, no masakra, więc jak nie wystartowałam z tego sklepu i mówię do faceta - czy uważa Pan, że w ten sposób uspokoi Pan dziecko? A spier on do mnie - moje dziecko! więc zagroziłam, że wezwę policję - oczywiście wyzwał mnie od najgorszych itd. itd. więc powiedziałam mu, że mam nadzieję, że jak będzie stary i niedołęzny to mała zrobi z nim tak samo. Poużywał se na mnie - pogratulowałam kobiecie męża i ojca i jej jako matce! Jednego żałuję, że nie wezwałam policji - następnym razem zrobię to najpierw zanim się wtrącę. Mówię wam, jestem tak roztrzęsiona - jak można, też przeszłam wiele z moimi dziećmi, ale nie wyobrażam sobie, by tak ich szarpać i wyzywać! A najlepsze, jak wróciłam do sklepu do ludzie komentowali, że biedne dzieci itd., to jeszcze z nerwów ich ochrzaniłam, że nikt nie reagował oprócz mnie, bo jakby zobaczył więcej ludzi to by mu faja zmiękła....muszę się napić melisy. bo nie wytrzymam...

Gratuluję odwagi i uważam że wspaniała postawa, podziwiam i ja także w takich sytuacjach zawsze reaguje. A wyzywa innych tylko człowiek slaby

Dziękuję, ale mi to się płakać chce po prostu. Nie rozumiem ludzi i tego świata.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6682790 Napisano: 14.02.2020 14:16:13 w Wkurza mnie...
Dzisiaj wyszłam z siebie i stanęłam obok, jestem tak roztrzęsiona...byłam na zakupach w Rossmanie i zbiegowisko zrobiło się przy witrynie i słychać było tylko krzyki na zasadzie gówniaro uspokój się, no to podchodzę do okna za tłumem i widzę stoi facet nad dzieckiem ( dziewczynka trzy lata ), mała płacze w wniebogłosy w wózku, obok mamusia i dwoje jeszcze dzieci, a ten emotka emotka szarpie za głowę to maleństwo i krzyczy na nią. Wszyscy stoja, patrzą i kiwają głowami, no masakra, więc jak nie wystartowałam z tego sklepu i mówię do faceta - czy uważa Pan, że w ten sposób uspokoi Pan dziecko? A spier on do mnie - moje dziecko! więc zagroziłam, że wezwę policję - oczywiście wyzwał mnie od najgorszych itd. itd. więc powiedziałam mu, że mam nadzieję, że jak będzie stary i niedołęzny to mała zrobi z nim tak samo. Poużywał se na mnie - pogratulowałam kobiecie męża i ojca i jej jako matce! Jednego żałuję, że nie wezwałam policji - następnym razem zrobię to najpierw zanim się wtrącę. Mówię wam, jestem tak roztrzęsiona - jak można, też przeszłam wiele z moimi dziećmi, ale nie wyobrażam sobie, by tak ich szarpać i wyzywać! A najlepsze, jak wróciłam do sklepu do ludzie komentowali, że biedne dzieci itd., to jeszcze z nerwów ich ochrzaniłam, że nikt nie reagował oprócz mnie, bo jakby zobaczył więcej ludzi to by mu faja zmiękła....muszę się napić melisy. bo nie wytrzymam... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6682629 Napisano: 14.02.2020 06:43:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

Claudia77

#6682061 Napisano: 12.02.2020 14:44:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 zł w Tymbark - pierwsza bramka od dawien dawnaemotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6681906 Napisano: 12.02.2020 07:00:34 w Biedronka
czy te karty do Biedronki od Albedo są już aktywne? płacił już ktoś nimi? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6681607 Napisano: 11.02.2020 06:57:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
wczoraj Dzienna z loterii ,,Weź wodę wygraj nagrodę ,,  zestaw Pop Adventures  -chętnie sprzedam Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6681513 Napisano: 10.02.2020 19:05:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

Claudia77

#6681233 Napisano: 09.02.2020 19:08:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Pytanie o Farmio - te karty sadexo - potwierdzenie słaliście na maila? Mogę prosić o jego podanie, bo mi cały czas wraca, że nie dostarczono....

Kurcze jakie potwierdzenie?

Ja w ogóle mam ciągle stan 0 zł

tam dołączone były pisma, by podpisać i odesłać Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

Claudia77

#6681232 Napisano: 09.02.2020 19:06:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Pytanie o Farmio - te karty sadexo - potwierdzenie słaliście na maila? Mogę prosić o jego podanie, bo mi cały czas wraca, że nie dostarczono....

Kurcze jakie potwierdzenie?

Ja w ogóle mam ciągle stan 0 zł.

ja wysłałem potwierdzenie na podanego emaila na tej kartce i podziękowali.
Odpowiedź od nich:

Szanowna Pani,

dziękujemy za przesłanie potwierdzenia odbioru zamówienia. Karta jest aktywna, zasilona i gotowa do użycia.

W załączeniu zamieszczam listę punktów akceptujących otrzymaną kartęW przypadku dodatkowych pytań pozostaję do dyspozycji.

email:  info.svc.pl@sodexo.com

Karta była już zasilona przed pisaniem do nich.

Próbował ktoś płacić np. w Rossmanie tą kartą?

dzięki, spróbuję wysłać jeszcze raz Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6681226 Napisano: 09.02.2020 18:56:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie o Farmio - te karty sadexo - potwierdzenie słaliście na maila? Mogę prosić o jego podanie, bo mi cały czas wraca, że nie dostarczono.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6679508 Napisano: 03.02.2020 13:01:40 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

patyk napisał(a):

Tak z ciekawości zapytam ile płacicie za śmieci od osoby? U mnie ostatnio podwyżka gigant i aż dojść do siebie nie moge emotka  było 14 a jest 33  emotka

W tym roku będę płaciła po podwyżkach (o ile nic się nie zmieni):
- zimna woda -> 15,11 zł za m3,
- wywóz śmieci -> 12,00 zł za osobę miesięcznie (segregujemy, jakby co).

to smieci macie tanie, w Katowicach przed podwyzka bylo 14 zł, a teraz 21,30 zl (segregowane)

U mnie z 11 na 27 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6679502 Napisano: 03.02.2020 12:51:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ikropka napisał(a):

tadam tadam kolejne pudła mam emotka

żeby smutno Ci nie było to i u mnie też pudło kolejne wyskoczyło.) Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0