Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6594195 Napisano: 29.04.2019 11:33:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to się dzisiaj rozczarowałam.......emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6593822 Napisano: 27.04.2019 22:31:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

No ładnie napisałaś, ale i tak uważam, że myślenie (czytanie) nie boli. Trzeba byc zaradnym, bo inaczej się ginie w tłumie...

tak trzeba być zaradnym, tylko tych co nie umieją trzeba nauczyć nie ganić, tak jak z dziećmi, jak bedziemy im wmawiać, że są ofermami to za takich się będą uważać i nic dobrego z nich nie wyrośnie, ale zamiast powiedzieć ty fajtłapo znowu się przewróciłeś, powiedzmy wstań, bo za każdym razem jak wstajesz jesteś silniejszy! Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6593801 Napisano: 27.04.2019 20:33:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

emotka  no tak, w dzisiejszych czasach, wszyscy są fachowcami, więc i definicje swoje mają.

łatwo Ciebie sprowokować, co udało mi się perfekcyjnie i taki miałam zamiar tym tekstem ( fachowo tłumacząc czyt. podejście psychologiczne) gdyż obnażyło Twoje podejście do ludzi, co jedynie tylko świadczy o Tobie i jak innych postrzegasz- i tu nie wyolbrzymiam

Dokładnie, głupotą łatwo mnie sprowokować, bo lubię ją wytykać, jeśli ktoś sam lubi się kompromitować. Psychologiczne podejście emotka ?? To była kompromitacja, bo jak nazwać tworzenie własnej definicji "ubliżania"

to ja Ci życzę abyś wrzucił na luz i głupotami się nie przejmował, bo o ile piękniejsze będziesz mieć życie i łatwiejsze, kiedy ominiemy to, na co niepotrzebnie tracimy pozytywną energię, spróbuj, naprawdę działa, po co się denerwować, po co komplikować życie, zobacz o ile przyjemniej by było, gdybyś odpisał, przeczytaj kartkę dołączoną do karty, tam wszystko jest - dziewczyna pewnie Ci by jeszcze podziękowała z uśmiechem, a Ty byś miał satysfakcję, że jej nie ułatwiłeś zbytnio zadania, a przy tym pomogłeś- to działa zapewniam Cię, a poza tym zobacz jak inaczej można powiedzieć co to co  chciałeś , dokładnie to samo znaczy, ale wydźwięk całości jest zupełnie inaczej postrzegany i zapewniam Cię, że ludzie więcej przyjmują do wiadomości, gdy nie budzą one złych emocji... Wyświetl w wątku >>
2 reniii, notta 0

Claudia77

#6593797 Napisano: 27.04.2019 20:24:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

emotka  no tak, w dzisiejszych czasach, wszyscy są fachowcami, więc i definicje swoje mają.

łatwo Ciebie sprowokować, co udało mi się perfekcyjnie i taki miałam zamiar tym tekstem ( fachowo tłumacząc czyt. podejście psychologiczne) gdyż obnażyło Twoje podejście do ludzi, co jedynie tylko świadczy o Tobie i jak innych postrzegasz- i tu nie wyolbrzymiam Wyświetl w wątku >>
1 paulina89 0

Claudia77

#6593793 Napisano: 27.04.2019 20:08:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Cóż za hiperbolizacja- ubliżać? WOW

taj jak kij ma dwa końce, tak  każdy ma swoją perspektywę, dla jednego to hiperbolizacja dla innego takie odniesienie się do innej osoby będzie ubliżeniem Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0

Claudia77

#6593763 Napisano: 27.04.2019 16:27:45 w Wkurza mnie...
ren napisał(a):

Strona owocowa jazda z tymbarkiem nie wchodzi nie mogę nadać kodu  emotka

u mnie też od rana nie wchodzi, ewidentnie coś u nich Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6593756 Napisano: 27.04.2019 15:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gutka94 napisał(a):

Czy ktoś podpowie jak aktywować tą kartę przedpłaconą z Carexa? 

Jeśli potrafisz czytać, to aktywacja nie powinna sprawić ci żadnego kłopotu.

emotka lol powiało optymizmem

Niewątpliwie można wpaść w pesymizm w postrzeganiu otoczenia, gdy ktoś pyta o coś, co jest podane na tacy...

w pesymizm to można wpaść czytając/patrząc jak człowiek drugiego człowieka traktuje, już nie pierwszy raz ktoś pyta o coś grzecznie, a odpowiedzi są po prostu katastrofalne - ludzie wymagacie kultury od innych, to tak się zachowujcie, nie masz nic miłego do powiedzenia, to się nie odzywaj, albo nie przytykaj bezczelnie, ja pierdziule i jak ma być lepiej na tym świecie, przecież to forum po to jest, by pytać, nawet o pierdoły, inaczej może lepiej je zamknąć  Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6593561 Napisano: 26.04.2019 15:16:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy Fortis dzwoni czy wysyła smsy o wygranych? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6593290 Napisano: 26.04.2019 06:31:18 w Kupię...
wejściówki do Energylandii kupię Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6593140 Napisano: 25.04.2019 13:57:00 w Czy informują/ informowali?
owocna jazda z Tymbarkiem? - któryś z etapów był już informowany? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6591888 Napisano: 21.04.2019 09:49:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mata śniadaniowa od mus kubuś/tymbark - mały prezent świąteczny a cieszy Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6591810 Napisano: 20.04.2019 19:38:40 w Życzenia na święta i nie tylko
Wszystkim razem i każdemu z osobna życzę Wesołych Świąt!!! Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6591731 Napisano: 20.04.2019 07:20:57 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Specjalnie dzisiaj wcześniej wstałam, żeby zdążyć ze zgłoszeniem na Farmio przed świątecznymi przygotowaniami... Konkurs niby do 20.04, a tu przychodzi zwrotka, że zakończony... no to super... 

ja tak samo...masakra Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6591665 Napisano: 19.04.2019 19:00:21 w SZUKAM....
szukam dobrej duszyczki co podpowie mi co lubi Fortis?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6590635 Napisano: 16.04.2019 14:38:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ludzka_istota napisał(a):

Zdołował mnie Garnier emotka

i mnie też........emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6590433 Napisano: 16.04.2019 06:21:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

asantesana napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Czy ktoś kiedyś w Kaufland budżet wysyłał paragon szczegółowy?
Właśnie robię porządki w paragonach, patrzę A paragon sprzed 2 tyg wyblakl i ledwo co widać...Kurczę A gdzie tam ogłoszenie wyników?
Wkurza się jak wygram A tu lipa bo paragon blady,dlatego w razie w... chciałam wziąć szczegółowy ale nie wiem czy przejdzie u nich

A po co masz czekać na wyniki, wystarczy odrobinkę pomyśleć i zrobić zdjęcie/skan dzisiaj, a nie czekać aż wyblaknie. Najwyżej się nie przyda. W programie graficznym można ewentualnie potem trochę wyostrzyć i gotowe.

Ja brałam w sklepie paragon zastępczy . Wydrukowali ma dużej kartce i im odsyłałam . Bez problemu uznali o bon dotarł

aleks1983,  anialistopad ma rację, ja też tak miałam i przeszło bez problemu.) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6589710 Napisano: 13.04.2019 07:41:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czytam i czytam i nie widzę - konkurs farmio - jest limit znaków czy nie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6589059 Napisano: 11.04.2019 06:29:56 w SZUKAM....
agusiac87 napisał(a):

Szukam info czy butelki kasztelan też są promocyjne  czy tylko puszki? Bo nigdzie butelek z etykietą dom nie znajduje. Ktoś gdzieś widział? 

widziałam w żabce Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

Claudia77

Claudia77

#6586845 Napisano: 03.04.2019 19:13:21 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

kermit napisał(a):

W Polsce przede wszystkim mamy fatalny, niewydolny system szkolnictwa: przeładowany program pełen zbędnych definicji, formułek oraz sfrustrowanych, wypalonych nauczycieli, często nie lubiący dzieci i swojej pracy. Z punktu widzenia rodzica - masa prac domowych, dzieci śleczące nad książkami czasem całe popołudnia i niestety często zaangażowani w to rodzice, którzy pomagają, tłumaczą, przepytują lub wydają kasę na korepetycje. Moim marzeniem jest system fiński - tam dziecko uczy się w szkole, a nie popołudniami w domu, a po lekcjach naprawdę może odpocząć, bo prace domowe są rzadkością. Nauczyciel na każdym etapie chętnie służy pomocą, a płatnych korepetycji nie ma. I wówczas niech będzie jak w Finlandii, gdzie nauczyciel jest prestiżowym zawodem jak lekarz czy prawnik, zarabia świetnie i dlatego nauczycielami zostają najlepsi, a nie w większości ci, którzy nie wiedzą co ze sobą w życiu począć. Ale nie teraz kiedy pracę nauczycieli w dużej części odwalają rodzice w domu. Swoją drogą to chyba jedyny zawód, w którym można przerzucić brak efektów swojej pracy na inną osobę ("syn nie umie rozwiazywać równań" hmm bo widocznie pani nie potrafi mu wytłumaczyć ale spoko luz mąż dziś wykona pani pracę i mu wytłumaczy).

Zapomniałaś o jednej bardzo istotnej rzeczy/różnicy. Liczba dzieci w fińskiej klasie, a liczba dzieci w polskiej. I tu też jest przyczyna (i to jedna z ważniejszych), dlaczego pani w szkole "nie potrafi" wytłumaczyć równań. A może nie ma nawet opcji do każdego dzieciaka podejść w ciągu 45 minut (minus czas na wyłożenie tematu - wyłożenie na poziomie tzw. średnim, bo jakiś trzeba przyjąć - jedni nie nadążą, inni się nudzą, trudno emotka ważne, że połowa klasy załapie).

dokladnie mia masz rację, a jak koleżanki córka podeszła do nauczyciela i poprosiła o wytłumaczenie, to ta powiedziała, że to już było i co najwyżej może jej jedynkę postawić, że nie umie.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0