Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6586680 Napisano: 03.04.2019 14:02:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję i ja!!! Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6586259 Napisano: 02.04.2019 14:44:48 w Informują

Claudia77

#6585283 Napisano: 30.03.2019 09:34:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

Czy promocyjne Góralki mają jakieś inne opakowanie z informacją o tej loterii?

tak, na opakowaniu jest informacja ze zdjęciem samochodu mini Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6584460 Napisano: 27.03.2019 19:29:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy orientujecie się, czy w Auchan będzie jakiś konkurs, bo mój małż był ostatnio i mówi, że jakieś widział ulotki o konkursie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6584003 Napisano: 26.03.2019 13:15:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czekam cierpliwie... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6577189 Napisano: 04.03.2019 19:00:18 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

mdepfs napisał(a):

wkurzam się na samą siebie. Jestem na urlopie, wypoczywam...
A chęci do grania w konkursy brak emotka  nie wiem co się dzieje, i tak już od grudnia emotka Robię to wszystko od niechcenia. Coś tam gram ale nie ma efektów; nie ma też frajdy. A wiem ze wypadałoby, bo się przecież to opłaca ;)
Jakby wpadła jakaś nagroda to pewnie bym się ogarnęła, ale jak ma wpaść jak ja nie mam siły tego ogarniać.
Z bezsilności tylko ...  emotka  Co się ze mną stało ? emotka

Wypalenie konkursowe - też to mam  emotka emotka

witam w klubie...a paragony leżą... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

Claudia77

#6577061 Napisano: 04.03.2019 15:05:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ameryka napisał(a):

Makaron ARRIGHI
UWAGA - w tym roku czerwiec ma 31 dni  emotka
 Sprzedaż Produktów Promocyjnych uprawniająca do wzięcia udziału w Loterii trwaod 1 marca 2019r. do 31 czerwca 2019r
wg regulaminu do 30 czerwca 2019 r.
To błąd czy mamy ustanowiony dodatkowy dzień w lecie emotka

a w ogóle gdzie ten makaron można kupić? nigdzie go nie mogę znaleźć...  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6575889 Napisano: 28.02.2019 14:49:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gutka94 napisał(a):

Czas zrezygnować z konkursów ITM. Tyle zgłoszeń na Wawel, Wedla, Astrę, Nivea i nic. Wielkie zero. emotka

u mnie Wedel totalna porażka teżemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6575887 Napisano: 28.02.2019 14:47:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
dobre i to...termosik milki za pierwszym razem.)  Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6575479 Napisano: 27.02.2019 15:55:45 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

superloser napisał(a):

luki28 napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

FBilona napisał(a):

Nie życzę sobie żadnych ataków na mnie! Nie podoba się co piszę ,to proszę to ignorować. Taka była sytuacja, a ja ją tylko powtórzyłam. Nigdzie nie piszę ,że to pochwalam. Skomentowałam tylko wydarzenie, które miało miejsce. I nie pisz "dla Ciebie", tylko dla Pani bo mogłabyś być moją córka/synem 

emotka
Przecież sama się zwracasz do kogoś per TY pisząc "nie pisz", poza tym na forum wykorzystujesz login/nick i równie dobrze możesz być starszym panem lub dziewczynką z 2 klasy podstawówki, dlaczego ktoś miałby pisać do ciebie per Pani na publicznym forum ?

Dokładnie, chyba jaśnie PANIĄ odrobinę poniosło... To jest forum, które rządzi się swoimi prawami, tutaj do siebie zwracamy się per Ty, bez względu na wiek i to jest spoko. Bo niby skąd mamy wiedzieć ile kto ma lat? Może będzie trzeba robić wnikliwą analizę przed odpowiedzią na czyiś post, jak się do kogo zwracać, bo być może ten ktoś jest starszy? To są jakieś jaja...

STAROŚČ nie jest wyznacznikiem okazywanego szacunku. Na szacunek trzeba zapracować a nie go wymuszać.
Przykro mi, że jesteś "komunistycznie stara" (TO NIE OBELGA, tylko wyznacznik wieku) - ale publicznie popierasz atak żołnierza na młodego chłopaka. I nie mam zamiaru do ciebie na per pani sie zwracać, zwłaszcza kiedy, ty sama "lecisz na ty".

Ode mnie nie oczekuj SZACUNKU. 

Co z tego, że człowiek sobie zapracuje na szacunek jak osoby nieznane o tym nie wiedzą?! "Komunistycznie stara?"- ale idiotyzm, miało być chyba śmiesznie, wyszło emotka . Niestety młode pokolenie zapomina co to szacunek do drugiej osoby, już nie mówiąc o starszych...

ale Wy macie problemy emotka

Jak nie masz problemów to po co wchodzisz w ten top? Mnie wkurza chamskie zachowanie więc mam prawo się wypowiedzieć!

wkurza Cię chamstwo? zatem przeczytaj jeszcze raz co do mnie napisałaś, kultura, że ho ho... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6575447 Napisano: 27.02.2019 14:34:44 w Paragony na trwające konkursy
0 0

Claudia77

#6575436 Napisano: 27.02.2019 13:42:23 w Wkurza mnie...

superloser napisał(a):

luki28 napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

FBilona napisał(a):

Nie życzę sobie żadnych ataków na mnie! Nie podoba się co piszę ,to proszę to ignorować. Taka była sytuacja, a ja ją tylko powtórzyłam. Nigdzie nie piszę ,że to pochwalam. Skomentowałam tylko wydarzenie, które miało miejsce. I nie pisz "dla Ciebie", tylko dla Pani bo mogłabyś być moją córka/synem 

emotka
Przecież sama się zwracasz do kogoś per TY pisząc "nie pisz", poza tym na forum wykorzystujesz login/nick i równie dobrze możesz być starszym panem lub dziewczynką z 2 klasy podstawówki, dlaczego ktoś miałby pisać do ciebie per Pani na publicznym forum ?

Dokładnie, chyba jaśnie PANIĄ odrobinę poniosło... To jest forum, które rządzi się swoimi prawami, tutaj do siebie zwracamy się per Ty, bez względu na wiek i to jest spoko. Bo niby skąd mamy wiedzieć ile kto ma lat? Może będzie trzeba robić wnikliwą analizę przed odpowiedzią na czyiś post, jak się do kogo zwracać, bo być może ten ktoś jest starszy? To są jakieś jaja...

STAROŚČ nie jest wyznacznikiem okazywanego szacunku. Na szacunek trzeba zapracować a nie go wymuszać.
Przykro mi, że jesteś "komunistycznie stara" (TO NIE OBELGA, tylko wyznacznik wieku) - ale publicznie popierasz atak żołnierza na młodego chłopaka. I nie mam zamiaru do ciebie na per pani sie zwracać, zwłaszcza kiedy, ty sama "lecisz na ty".

Ode mnie nie oczekuj SZACUNKU. 

Co z tego, że człowiek sobie zapracuje na szacunek jak osoby nieznane o tym nie wiedzą?! "Komunistycznie stara?"- ale idiotyzm, miało być chyba śmiesznie, wyszło emotka . Niestety młode pokolenie zapomina co to szacunek do drugiej osoby, już nie mówiąc o starszych...

ale Wy macie problemyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6575205 Napisano: 26.02.2019 16:07:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jakieś fatum konkursowe nade mną wisi....już dłuuugo nic Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6574523 Napisano: 24.02.2019 21:38:31 w Wkurza mnie...
lb napisał(a):

jokan napisał(a):

lb napisał(a):

wkurza mnie brak wygranej w loterii LOTTO a jeszcze bardziej fakt że pani sprzedająca kupon wiedziała pierwsza czy mam wygraną czy nie

jak to pierwsza?

bo na kuponie pisało "spróbuj ponownie"

a możecie mnie oświecić jak to naprawdę wygląda, bo już drugi raz kupiłam lotto za 8zł i żadnego kuponu nie dostałam, a się pytałam i pani powiedziała, że nic nie wie Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6573627 Napisano: 21.02.2019 11:52:22 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Życie i codzienność mnie wkurza. Wróciłam po dwutygodniowej chorobie do pracy i od razu z każdej strony "w łeb". A nie jestem z tych, co potrafią olać i się nie przejmować. No to się przejmuję i odezwały mi się kwasy żołądkowe. Jasny pierun by to.
Posucha konkursowa też mnie, bardziej niż wkurza, ale wyrażać się nie można na forum.
I władze mojej mieściny mnie do szału doprowadzają swoimi pomysłami. A miało być tak pięknie (w kampanii).

Ja dziś wróciłam do pracy po 7 dniach roboczych zwolnienia lekarskiego i poczułam się tak jakoś dziwnie, miałam ochotę stamtąd wyjść i wrócić z powrotem do łóżka emotka Mam tak za każdym razem, gdy wracam z urlopu/l4, mam poczucie,że mogłabym w zasadzie pracować całkiem gdzie indziej,ale w sumie sama nie mam pomysłu, gdzie by tu uderzyć.Pewnie 35 lat życia to już nie czas na zmiany emotka

kochana ja jestem 40+ i właśnie zmieniłam pracę i myślę, że w końcu trafiłam na to co chcę, tzn. branża od lat ta sama, ale w końcu cudowni ludzie, na zmiany nigdy nie jest za późno, kto w końcu za nas życie przeżyje, które mamy tylko jedno, zastanawiam się jeszcze nad jedną, ale to już grubszy problem dla mnie niż praca... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6573609 Napisano: 21.02.2019 11:29:25 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

Czy moglibyście polecic mi jakiś fajny hotel w Bułgarii dla rodziny z dziećmi 10 i 8 lat
Tylko prosze o opinie z włąsnego doświadczenia

duni royal marina palace polecam byłam osobiście.)
https://www.tui.p...wcB&gclsrc=aw.ds Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6572641 Napisano: 18.02.2019 16:14:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Silan???no nie....... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6572217 Napisano: 16.02.2019 19:24:55 w Avanti
superloser napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

asie90 napisał(a):

a czy wysyłają na maila informację, że chrupek jest odrzucony? bo patrząc na te numery porządkowe mój już powinien być, a za to w okolicy jego numeru jest czarna dziura ?

tak, mi odrzucili - chciałam być szczera i napisałam, no cóż: ktoś to musi napisać, toż to przyrodzenie męskie.) - chyba ich nie rozbawiło  emotka

Nie kazdy chce "to" mieć w ramce  emotka  , na pokaz.

oj tam wszyscy tacy pruderyjni, a w chipsach same pindleemotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6572168 Napisano: 16.02.2019 14:34:03 w Avanti
asie90 napisał(a):

a czy wysyłają na maila informację, że chrupek jest odrzucony? bo patrząc na te numery porządkowe mój już powinien być, a za to w okolicy jego numeru jest czarna dziura ?

tak, mi odrzucili - chciałam być szczera i napisałam, no cóż: ktoś to musi napisać, toż to przyrodzenie męskie.) - chyba ich nie rozbawiło emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6570705 Napisano: 12.02.2019 14:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dużo zgłoszeń na Kinder bueno wysyłacie? pytanie do wygranych i przegranych.... Wyświetl w wątku >>
0 0