Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6574523 Napisano: 24.02.2019 21:38:31 w Wkurza mnie...
lb napisał(a):

jokan napisał(a):

lb napisał(a):

wkurza mnie brak wygranej w loterii LOTTO a jeszcze bardziej fakt że pani sprzedająca kupon wiedziała pierwsza czy mam wygraną czy nie

jak to pierwsza?

bo na kuponie pisało "spróbuj ponownie"

a możecie mnie oświecić jak to naprawdę wygląda, bo już drugi raz kupiłam lotto za 8zł i żadnego kuponu nie dostałam, a się pytałam i pani powiedziała, że nic nie wie Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6573627 Napisano: 21.02.2019 11:52:22 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Życie i codzienność mnie wkurza. Wróciłam po dwutygodniowej chorobie do pracy i od razu z każdej strony "w łeb". A nie jestem z tych, co potrafią olać i się nie przejmować. No to się przejmuję i odezwały mi się kwasy żołądkowe. Jasny pierun by to.
Posucha konkursowa też mnie, bardziej niż wkurza, ale wyrażać się nie można na forum.
I władze mojej mieściny mnie do szału doprowadzają swoimi pomysłami. A miało być tak pięknie (w kampanii).

Ja dziś wróciłam do pracy po 7 dniach roboczych zwolnienia lekarskiego i poczułam się tak jakoś dziwnie, miałam ochotę stamtąd wyjść i wrócić z powrotem do łóżka emotka Mam tak za każdym razem, gdy wracam z urlopu/l4, mam poczucie,że mogłabym w zasadzie pracować całkiem gdzie indziej,ale w sumie sama nie mam pomysłu, gdzie by tu uderzyć.Pewnie 35 lat życia to już nie czas na zmiany emotka

kochana ja jestem 40+ i właśnie zmieniłam pracę i myślę, że w końcu trafiłam na to co chcę, tzn. branża od lat ta sama, ale w końcu cudowni ludzie, na zmiany nigdy nie jest za późno, kto w końcu za nas życie przeżyje, które mamy tylko jedno, zastanawiam się jeszcze nad jedną, ale to już grubszy problem dla mnie niż praca... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6573609 Napisano: 21.02.2019 11:29:25 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

Czy moglibyście polecic mi jakiś fajny hotel w Bułgarii dla rodziny z dziećmi 10 i 8 lat
Tylko prosze o opinie z włąsnego doświadczenia

duni royal marina palace polecam byłam osobiście.)
https://www.tui.p...wcB&gclsrc=aw.ds Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6572641 Napisano: 18.02.2019 16:14:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Silan???no nie....... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6572217 Napisano: 16.02.2019 19:24:55 w Avanti
superloser napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

asie90 napisał(a):

a czy wysyłają na maila informację, że chrupek jest odrzucony? bo patrząc na te numery porządkowe mój już powinien być, a za to w okolicy jego numeru jest czarna dziura ?

tak, mi odrzucili - chciałam być szczera i napisałam, no cóż: ktoś to musi napisać, toż to przyrodzenie męskie.) - chyba ich nie rozbawiło  emotka

Nie kazdy chce "to" mieć w ramce  emotka  , na pokaz.

oj tam wszyscy tacy pruderyjni, a w chipsach same pindleemotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6572168 Napisano: 16.02.2019 14:34:03 w Avanti
asie90 napisał(a):

a czy wysyłają na maila informację, że chrupek jest odrzucony? bo patrząc na te numery porządkowe mój już powinien być, a za to w okolicy jego numeru jest czarna dziura ?

tak, mi odrzucili - chciałam być szczera i napisałam, no cóż: ktoś to musi napisać, toż to przyrodzenie męskie.) - chyba ich nie rozbawiło emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6570705 Napisano: 12.02.2019 14:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dużo zgłoszeń na Kinder bueno wysyłacie? pytanie do wygranych i przegranych.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6570674 Napisano: 12.02.2019 13:21:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

Ale posucha:(((

masakryczna po prostuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6568811 Napisano: 04.02.2019 16:17:26 w Lay's
magie1982 napisał(a):

E tam nuda. Albo jestem wyposzczona, albo serio większość z tych chrupek przypomina penisy? emotka

ja wyposzczona nie jestem i też mi się tylko z tym kojarząemotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6568544 Napisano: 03.02.2019 19:01:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jak tam wasze chrupki i ich kształty?
macie coś fajnego czy tylko miecze i członki  emotka

Ja znalazłem dużo zwierzęcych podobieństw, ale raczej nic spektakularnego. Swoją drogą, o ile wszelkiego rodzaju przeróbki, wraz z dorysowanym na kartce tłem będą zabronione, to całkiem fajny pomysł na konkurs! emotka

a czy jedno zgłoszenie musi się równać jednemu paragonowi? - powie ktoś leniwcowi.) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6568457 Napisano: 03.02.2019 13:31:33 w dziś mam urodzinki
alaalicja napisał(a):

Urodziny są jak wypicie kolejnego kieliszka... Hm... Może ktoś mi pomoże bo dziś mam 37 do wypicia emotka  
W krzyżu strzyka, tłuszcz mnie gnieci tak świętuję swoje 37lecie emotka  
emotka emotka

PS. A może mam bliźniaka urodzinowego na forum? 

Oda do starości
Co to za życie bywa w MŁODOŚCI !?
Nie czujesz serca ...wątroby ...kości ...
Śpisz jak zabity, popijasz gładko ...
i nawet głowa boli cię rzadko.
Dopiero człeku twój wiek DOJRZAŁY!
Odsłania życia urok wspaniały ...
Gdy łyk powietrza, z wysiłkiem łapiesz...
Rwie Cię w kolanach ...
Na schodach sapiesz ...
Serce jak głupie szybko ci bije ...
Lecz w każdej chwili czujesz że ŻYJESZ !
Więc nie narzekaj z byle powodu
Masz teraz wszystko ,czego za młodu
nie doświadczyłeś. Ale DOŻYŁEŚ!
Więc chociaż czasem w krzyżu cię łupie
Ciesz się dniem każdym!
Miej wszystko w D**IE!!!

i tego się trzymajmy - wszystkiego najlepszego!!!  Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6568251 Napisano: 02.02.2019 10:29:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ach luty..w Tobie nadzieja... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6568042 Napisano: 01.02.2019 16:52:58 w Żegnamy zmarłych
mia napisał(a):

Dziś rano zmarła moja Mama... Ciągle w to nie wierzę. emotka Na pewno obudzę się jutro i okaże się, że to był tylko koszmarny sen...
To przecież nie może być prawda. Miałam iść do niej dzisiaj jak zwykle na kawę - tak cieszyła się, że znów dziś są skoki... emotka emotka emotka

emotka  bardzo mi przykro, wyrazy współczucia Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mia

Claudia77

#6567874 Napisano: 01.02.2019 11:47:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i dalej pusto... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6567289 Napisano: 28.01.2019 15:14:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

juz nawet tutaj mi sie nie chce wpisywac...serio 1 nagroda od poczatku roku ? po mału wypadam z gry emotka  

u Ciebie chociaż jedna, u mnie okrąglutkie, tłuściutkie 0 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6567188 Napisano: 28.01.2019 10:16:00 w Przedszkolaki i przedszkola :)
freyja88 napisał(a):

Dzwonię dzisiaj do przedszkola, że córki nie będzie a kobieta mi mówi, że pół przedszkola nie ma. Ze od rana odbiera telefony od rodziców. Epidemia grypy..
Moja Kamilka ma od piątku 39, kaszel i ciągle narzeka na ból nóg.
Takie świństwo znowu panuje...
Dodam, że 1,5tyg temu skończyła antybiotyk, bo miała anginę.

u mnie właśnie to samo, gorączka, ból nóg, a antybiotyk też był ok 2 tyg temu - angina też - dziś z rana zrobiłam wszystkie badania, bo już mnie trafia, ale co wypisać z przedszkola? raczej sensu nie widzę, zwolnić się z pracy, bo nie mam z kim małego zostawiać - same dylematy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6566997 Napisano: 27.01.2019 12:05:41 w Przedszkolaki i przedszkola :)
bruce napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

i chyba wybiorę się do ortopedy z małym, bo te bóle nóżek, to mnie trochę przerażają...

Przykro mi bardzo... emotka emotka Koleżanka, która ma syna w wieku mojej Córy, opowiadała mi, że jej mały w dzieciństwie ciągle nocami płakał, uskarżając się na bóle nóżek. Lekarze twierdzili, że to normalne, bo tak szybko rosną mu kości. Oboje rodzice są bardzo wysocy, ten maluch pewnie też poszedł w ich ślady. Może to takie same objawy? 

pójdę do lekarza i zrobię wszystkie możliwe badania, trochę jestem przewrażliwiona po tym, jak mojej znajomej córka tak się uskarżała na ból nogi - wszyscy lekarze mówili, że to bóle wzrostowe, a to okazał się nowotwór, mała miała 5 lat, całe szczęście, że wszystko skończyło się dobrze.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6566989 Napisano: 27.01.2019 11:07:17 w Przedszkolaki i przedszkola :)
i chyba wybiorę się do ortopedy z małym, bo te bóle nóżek, to mnie trochę przerażają... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6566988 Napisano: 27.01.2019 11:05:24 w Przedszkolaki i przedszkola :)
dzięki dziewczyny za odzew, po prostu nie wiem co mam robić, co chwila zwolnienia z pracy, a ledwo ją zaczęłam, a na domiar nie mam z kim małego zostawiać, a tu opiekunki nie chcą być dochodzące tylko na stałe...masakra Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6566962 Napisano: 27.01.2019 09:11:24 w Przedszkolaki i przedszkola :)
ja to chyba zaraz osiwieję, mały tydzień w przedszkolu i znów gorączka w nocy...ja wiem, że to podobno normalne, że musi przejść te choroby, ale po prostu już nie mam siły od października non stop coś, a do tego jeszcze płacze, że nóżki go bolą....czy Wasze dzieci też tak chorowały/chorują gdy zaczęły przygodę z przedszkolem? Wyświetl w wątku >>
0 0