Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6570674 Napisano: 12.02.2019 13:21:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

Ale posucha:(((

masakryczna po prostuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6568811 Napisano: 04.02.2019 16:17:26 w Lay's
magie1982 napisał(a):

E tam nuda. Albo jestem wyposzczona, albo serio większość z tych chrupek przypomina penisy? emotka

ja wyposzczona nie jestem i też mi się tylko z tym kojarząemotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6568544 Napisano: 03.02.2019 19:01:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jak tam wasze chrupki i ich kształty?
macie coś fajnego czy tylko miecze i członki  emotka

Ja znalazłem dużo zwierzęcych podobieństw, ale raczej nic spektakularnego. Swoją drogą, o ile wszelkiego rodzaju przeróbki, wraz z dorysowanym na kartce tłem będą zabronione, to całkiem fajny pomysł na konkurs! emotka

a czy jedno zgłoszenie musi się równać jednemu paragonowi? - powie ktoś leniwcowi.) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6568457 Napisano: 03.02.2019 13:31:33 w dziś mam urodzinki
alaalicja napisał(a):

Urodziny są jak wypicie kolejnego kieliszka... Hm... Może ktoś mi pomoże bo dziś mam 37 do wypicia emotka  
W krzyżu strzyka, tłuszcz mnie gnieci tak świętuję swoje 37lecie emotka  
emotka emotka

PS. A może mam bliźniaka urodzinowego na forum? 

Oda do starości
Co to za życie bywa w MŁODOŚCI !?
Nie czujesz serca ...wątroby ...kości ...
Śpisz jak zabity, popijasz gładko ...
i nawet głowa boli cię rzadko.
Dopiero człeku twój wiek DOJRZAŁY!
Odsłania życia urok wspaniały ...
Gdy łyk powietrza, z wysiłkiem łapiesz...
Rwie Cię w kolanach ...
Na schodach sapiesz ...
Serce jak głupie szybko ci bije ...
Lecz w każdej chwili czujesz że ŻYJESZ !
Więc nie narzekaj z byle powodu
Masz teraz wszystko ,czego za młodu
nie doświadczyłeś. Ale DOŻYŁEŚ!
Więc chociaż czasem w krzyżu cię łupie
Ciesz się dniem każdym!
Miej wszystko w D**IE!!!

i tego się trzymajmy - wszystkiego najlepszego!!!  Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6568251 Napisano: 02.02.2019 10:29:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ach luty..w Tobie nadzieja... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6568042 Napisano: 01.02.2019 16:52:58 w Żegnamy zmarłych
mia napisał(a):

Dziś rano zmarła moja Mama... Ciągle w to nie wierzę. emotka Na pewno obudzę się jutro i okaże się, że to był tylko koszmarny sen...
To przecież nie może być prawda. Miałam iść do niej dzisiaj jak zwykle na kawę - tak cieszyła się, że znów dziś są skoki... emotka emotka emotka

emotka  bardzo mi przykro, wyrazy współczucia Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mia

Claudia77

#6567874 Napisano: 01.02.2019 11:47:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i dalej pusto... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6567289 Napisano: 28.01.2019 15:14:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

juz nawet tutaj mi sie nie chce wpisywac...serio 1 nagroda od poczatku roku ? po mału wypadam z gry emotka  

u Ciebie chociaż jedna, u mnie okrąglutkie, tłuściutkie 0 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6567188 Napisano: 28.01.2019 10:16:00 w Przedszkolaki i przedszkola :)
freyja88 napisał(a):

Dzwonię dzisiaj do przedszkola, że córki nie będzie a kobieta mi mówi, że pół przedszkola nie ma. Ze od rana odbiera telefony od rodziców. Epidemia grypy..
Moja Kamilka ma od piątku 39, kaszel i ciągle narzeka na ból nóg.
Takie świństwo znowu panuje...
Dodam, że 1,5tyg temu skończyła antybiotyk, bo miała anginę.

u mnie właśnie to samo, gorączka, ból nóg, a antybiotyk też był ok 2 tyg temu - angina też - dziś z rana zrobiłam wszystkie badania, bo już mnie trafia, ale co wypisać z przedszkola? raczej sensu nie widzę, zwolnić się z pracy, bo nie mam z kim małego zostawiać - same dylematy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6566997 Napisano: 27.01.2019 12:05:41 w Przedszkolaki i przedszkola :)
bruce napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

i chyba wybiorę się do ortopedy z małym, bo te bóle nóżek, to mnie trochę przerażają...

Przykro mi bardzo... emotka emotka Koleżanka, która ma syna w wieku mojej Córy, opowiadała mi, że jej mały w dzieciństwie ciągle nocami płakał, uskarżając się na bóle nóżek. Lekarze twierdzili, że to normalne, bo tak szybko rosną mu kości. Oboje rodzice są bardzo wysocy, ten maluch pewnie też poszedł w ich ślady. Może to takie same objawy? 

pójdę do lekarza i zrobię wszystkie możliwe badania, trochę jestem przewrażliwiona po tym, jak mojej znajomej córka tak się uskarżała na ból nogi - wszyscy lekarze mówili, że to bóle wzrostowe, a to okazał się nowotwór, mała miała 5 lat, całe szczęście, że wszystko skończyło się dobrze.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6566989 Napisano: 27.01.2019 11:07:17 w Przedszkolaki i przedszkola :)
i chyba wybiorę się do ortopedy z małym, bo te bóle nóżek, to mnie trochę przerażają... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6566988 Napisano: 27.01.2019 11:05:24 w Przedszkolaki i przedszkola :)
dzięki dziewczyny za odzew, po prostu nie wiem co mam robić, co chwila zwolnienia z pracy, a ledwo ją zaczęłam, a na domiar nie mam z kim małego zostawiać, a tu opiekunki nie chcą być dochodzące tylko na stałe...masakra Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6566962 Napisano: 27.01.2019 09:11:24 w Przedszkolaki i przedszkola :)
ja to chyba zaraz osiwieję, mały tydzień w przedszkolu i znów gorączka w nocy...ja wiem, że to podobno normalne, że musi przejść te choroby, ale po prostu już nie mam siły od października non stop coś, a do tego jeszcze płacze, że nóżki go bolą....czy Wasze dzieci też tak chorowały/chorują gdy zaczęły przygodę z przedszkolem? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6566590 Napisano: 25.01.2019 14:26:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nie dość, że mało gram to jeszcze nic nie wygrywam, buuuuuuuuuuuuuu Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

Claudia77

#6565454 Napisano: 21.01.2019 14:26:23 w Wkurza mnie...
ZetZ napisał(a):

roponuję jak rodzic-rodzicowi lepiej przyjrzeć się własnemu
dziecku i zastanowić gdzie tkwi przyczyna tych wszystkich sytuacji i czy wszystko jest takim na jakie z pozoru wygląda, bo na koniec całej afery tak jak okazało się w naszym przypadku

ale co myślisz, że się nie przyjrzałam, wyciągnęłaś bezsensowne wnioski z mojego małego przykładu, gdzie sprawa jest dużo głębsza i doskonale wiem o co chodzi, ale nie miałam zamiaru opisywać życiorysu tu ani swojego ani mojego syna, a wiesz, gdzie u nas tkwi przyczyna, to Ci powiem, w braku k.....wa tolerancji, bo mój syn się wyróżnia z tłumu  Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6565019 Napisano: 19.01.2019 07:33:52 w Wkurza mnie...
freyja88 napisał(a):

kermit napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Wiem, ze zabito człowieka, ale wkurzać będzie mnie niezmiennie szum wokół tych "równiejszych".

Smutne, że tak uważasz emotka .  Bo smutek i poruszenie jest nie tylko teraz. Jak zginęły dziewczynki w escape room-ie, jak zginęli górnicy w Czechach - było podobnie  A w przypadku zabójstwa poruszenie zawsze jest większe, bo mimo wszystko chyba łatwiej pojąć i zaakceptować wypadek niż fakt, że ktoś z chorym umysłem  postanowił pozbawić drugiego człowieka życia.

W poniedziałek potrącono  śmiertelnie na pasach w moim mieście 40-letniego mężczyznę. Wracał do domu, do swojej rodziny,do trójki małych dzieci z torba pełną zakupów. Szybkie info na fb (głównie: uwaga! Utrudnienia na drodze! Nosz qrwa mać!) i cisza. Myślisz, że po jego matke, która mieszka w innym kraju poślą samolot? Myślisz, że ludzie bedą roztrząsać to co się stało? Stawiać niezliczone ilości zniczy i w każdym kosciele w Polsce modlic się w jego intencji? Nie. Bo: są równi i równiejsi.

a mi się właśnie ten szum medialny podoba i tak powinno być, bo naprawdę nie widzicie  w tym wszystkim głównego przesłania? Nie chodzi tylko o to, że był 20 lat prezydentem, znanym człowiekiem, politykiem, bardziej, czy mniej lubianym, tylko o to jak zginął. Fakt, że w Polsce również dochodzi do różnych zbrodni, ale gdzieś tam pokątnie, człowiek przeczyta, wyrazi swoje współczucie, ale dociera to do mniejszej ilości odbiorców, aż tu nagle "w biały dzień" facet zabija człowieka na oczach tysięcy ludzi!! Takie rzeczy działy się z reguły na zachodzie, aż tu nagle w Polsce, w której do tej pory człowiek czuł się raczej bezpiecznie, bo nie ma uchodźców, terrorystów i tym podobnym dzieją się takie same rzeczy! Czy możemy dalej się czuć bezpiecznie? Czy nasze dzieci będą żyły w kraju, w którym mogą czuć się bezpieczne? Teraz już nie wiem. I ten cały " szum", jak to niektórzy nazywają nie tylko jest spowodowany osobą jaką był prezydent, ale tym, że my nie godzimy się na taką eskalację przemocy, jest to manifest, który może zobaczyć cała Polska i cały świat dlatego, że właśnie był znany.  Adamowicz stał się symbolem - stop przemocy! stop nienawiści! Ja chętnie biorę udział w tym szumie, bo ja się nie zgadzam na taką Polskę, nie chcę żyć w takim kraju, chcę dla moich dzieci, by spały spokojnie, by do szkoły szły w poczuciu bezpieczeństwa. Dla mnie jest to coś więcej niż tylko szum, może dlatego, że moje dziecko często doświadczało w szkole przemocy słownej jak i również nienawiści, tylko za to, że np. miał dłuższe włosy, a walka z tym przypominała walkę z wiatrakami, a z jednej szkoły to myśmy się wynieśli, bo nikt sobie nie mógł poradzić, bo to dzieci dopiero, bo też mają prawa itd., a gdzie kurna prawo mojego dziecka??? i wiecie co, w tym tygodniu do syna doczepił się znowu jakiś typek, poszłam do szkoły, a pani mówi" w świetle ostatnich wydarzeń, najmniejsza przemoc w szkole będzie natychmiast eliminowana w trybie natychmiastowym z widocznymi konsekwencjami" - więc nie mówcie mi, że ten szum jest zbyteczny... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6564214 Napisano: 16.01.2019 14:56:10 w Wkurza mnie...
prosiaczek napisał(a):

ja też jestem wyrozumiała. mogę na przykład poczekac 2-3 dni. ale tego mi nikt nie zaproponował

mnie najbardziej uderzyły słowa " co mnie to obchodzi" - dzisiaj niestety nastały takie czasy, że obchodzi nas tylko własna upa, nawet nauczycielka mojemu synowi tak powiedziała, gdy na wigilii klasowej poprosił, by prezenty otworzyć wcześniej, bo on występuje w chórze szkolnym i musi wyjść szybciej. Nie wiem, ja inaczej na to patrzę, mnie właśnie obchodzą inni, nawet obcy, przecież właśnie powinno nas obchodzić. Mi w święta kurierzy też zostawiali paczki w punktach odbioru bez wcześniejszego powiadomienia, ale ja zdawałam sobie sprawę, że mają roboty od diabła i nie stanowiło to dla mnie problemu, ale za to teraz zbieram tego efekty - w podziękowaniu za wyrozumiałość, mam najlepszą obsługę kurierską chyba w całym mieście.))) Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6564202 Napisano: 16.01.2019 14:17:53 w Wkurza mnie...
prosiaczek napisał(a):

To chyba jakiś żart. co mnie obchodzi absencja kuriera, skoro ja jestem w domu, a przesyłam miała być dostarczona do mnie? Wyobraźcie siebie takie informacje: Witam, w związku z absencją szewca proszę sobie samemu naprawić buty, na półce po lewej są fleki i zelówki...

nie do końca się z Tobą zgodzę, może faktycznie chłopu coś się stało, a firma nie miała go kim zastąpić, różne rzeczy się zdarzają, ja przynajmniej jestem bardziej wyrozumiała w takich sprawach, uważam, że zawsze potrzeba postawić się z drugiej strony, bo nie wiadomo co nas może spotkać.... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6563580 Napisano: 14.01.2019 17:02:51 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a DPD co może wozić dzisiaj?

Milka - karty i bilety.

niestety nie wygrałamemotka , słoiki z bakalland podobno Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6563576 Napisano: 14.01.2019 16:58:12 w SZUKAM....
a DPD co może wozić dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
0 0