Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6563520 Napisano: 14.01.2019 14:37:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jedna wielka masakra.............. Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6563513 Napisano: 14.01.2019 14:31:06 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

astronautka napisał(a):

Ból. Tydzień temu miałam usuwana zastana dolną ósemkę. Nie chciała wyjść po dobroci tylko było rozkruszanie i dlutowanie. Mam 6 szwów i boli jak skurczybyk. Karmię piersią i mogę brać tylko niektóre srodki przeciwbólowe które działają krótko. Wkurza mnie że choleratwo boli ale miałam już stan zapalny i musialam ja usunąć....ehhh co się człowiek wycierpi to jego 

kochana miałam to samo - okładaj policzek zimnym lodem a kostki sobie ssaj, ulgę poczujesz, ja dostałam jeszcze antybiotyk, a przestało boleć dopiero po około trzech tygodniach....

Dałaś nadzieję że wreszcie przestanie boleć  emotka

i koniecznie kup w aptece płyn antybakteryjny, bo to nie przelewki po takim zabiegu, tym bardziej jak był stan zapalny... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6563467 Napisano: 14.01.2019 12:52:34 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

Ból. Tydzień temu miałam usuwana zastana dolną ósemkę. Nie chciała wyjść po dobroci tylko było rozkruszanie i dlutowanie. Mam 6 szwów i boli jak skurczybyk. Karmię piersią i mogę brać tylko niektóre srodki przeciwbólowe które działają krótko. Wkurza mnie że choleratwo boli ale miałam już stan zapalny i musialam ja usunąć....ehhh co się człowiek wycierpi to jego 

kochana miałam to samo - okładaj policzek zimnym lodem a kostki sobie ssaj, ulgę poczujesz, ja dostałam jeszcze antybiotyk, a przestało boleć dopiero po około trzech tygodniach.... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6561526 Napisano: 07.01.2019 15:17:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy mogę prosić priv osoby, które wzięły udział w konku z avon Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6561146 Napisano: 05.01.2019 07:30:06 w Paragony na trwające konkursy
i tak w temacie paragonów drodzy konkursowicze

https://zdrowepas...VO5IaXcKmTnoPicXPMOA Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6560677 Napisano: 03.01.2019 16:06:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
roksana2802 napisał(a):

Chyba nie rozpocznę tego roku.... ;/

i ja też nieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6559342 Napisano: 28.12.2018 08:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy ze stocka przychodzi jakieś potwierdzenie, bo wysłałam zgłoszenie i przywróciło mnie na stronę główną od razu...? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6558623 Napisano: 21.12.2018 17:50:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

właśnie dostałam kartę z Kaufa budżetu. kurier GLS bez wcześniejszego info

i ja też o dziwo jaki ekspres, ale ktoś pisał, że są nieaktywne... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6557051 Napisano: 16.12.2018 16:11:31 w Kupię...
ma ktoś jakiś fajny gadżet na sprzedaż ( jako prezent) dla fana piłki nożnej?  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6556990 Napisano: 16.12.2018 10:02:19 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

margobb napisał(a):

Pomysłu na prezent świąteczny dla 15 latka... z moich obserwacji wynika, ze glownie interesuje się - spędzaniem czasu przed komputerem. Moze ktos mial podobny problem i wpadl na cos uniwersalnego. Z gory dziekuje emotka

jak spędza czas przed komu to pewnie gra w gry - karta gogle Play na pewno będzie zadowolony emotka

a może właśnie coś z innej beczki, jakiś wyjątkowy prezent - wspinaczka, strzelnica ( myśmy kupili w tym roku) lub coś podobnego... Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

Claudia77

#6556988 Napisano: 16.12.2018 09:33:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy jak wysyłacie zgłoszenie do konkursu - kawa za marzenie, to macie jakieś potwierdzenie?   Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6556783 Napisano: 14.12.2018 21:56:20 w Wkurza mnie...
pikantny napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze wlasnie dostalam sms ze mam sobie odebrac przesylke kurierska (a maz byl dzisiaj w domu), kurierom po prostu d...sie nie che ruszyc pod dany adres, lepiej wszystko wziac i wrzycic do jednego wora do punktu odbioru emotka

Idą święta i to ludziom w du.pach się przewraca a nie kurierom, zamawiają wszystko w necie bo jak mowisz "du.py im sie nie chce ruszyc". Zapytaj jakiegokolwiek kuriera albo listonosza ile teraz mają paczek, na ile zmian pracują i jak stają na głowie żeby chociaz 3/4 tego wszystkiego dostarczac, a dopiero pozniej sie glupio wypowiadaj.

a żebyś wiedział, że nie chce mi się d.upy ruszyć, bo po pracy nie mam czasu, a w weekendy wolę spędzać z rodziną niż chadzać po galeriach i nic nikomu do tego, każdy ma jakąś rolę i pracę do wykonania, tak jak dzisiaj - inpost, widzę pana, wysiada z auta, by pakować paczki, więc proszę by poczekał minutę zanim zacznie, bo mam paczkę do odebrania, a on mi jak nie huknie, że 600 paczek ma itd., itd., więc go doprowadziłam do pionu - a g. mnie to obchodzi, nie życzę sobie żeby na mnie mordy darł, a jak mu się nie podoba, to może zawsze zmienić pracę, a taka prawda, że w każdej pracy jest zawsze kiedyś sezon na coś, ja też mam sezon i to w sezonie, to co mam się wyżywać na ludziach, że nie mogę na plaży poleżeć... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6555995 Napisano: 12.12.2018 14:27:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Halszka napisał(a):

Słuchajcie (czytajcie hihi), mam dylemat jak usytuować w kuchni piekarnik i mikrofalówkę w zabudowie - pionowo czy poziomo obok siebie? Jakie macie doświadczenia?

ja mam pionowo i sobie chwalę, piekarnik na wysokości takiej, abym się nie musiała schylać i nad nim mikrofala, bo z tej bardzo rzadko korzystamy, poziomo nie robiłam, bo obok mam wielką szafę cargo, która służy mi za mini spiżarkę i szkoda mi było miejsca.) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6555249 Napisano: 10.12.2018 15:57:16 w SZUKAM....
szukam kurna szczęścia w konkach - bo ani loterie, ani bramki ani opisówki- emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

Claudia77

#6555164 Napisano: 10.12.2018 11:48:08 w Wkurza mnie...
Pojechałam do Brico na zakupy i widzę taki piękny plakat z konkursem, więc biorę fakturkę, płacę i proszę o zdrapkę, a pani - NIE MA JUŻ ZDRAPEK ( ochrypłym głosem do mnie wyskrzeczała), A POZA TYM NA FAKTURĘ I TAK SIĘ NIE NALEŻY! więc jak ten zbity pies poszłam do auta i se myślę, a co tam  - odpalam e-konkursy, znajduję konek i czytam regulamin i jak byk jest napisane, że na fakturę też się należy, więc wracam i mówię: przepraszam, ale na fakturę się jednak też należy, na co pani gromkim spojrzeniem mnie obezwładniła i krzyczy TY ELKA DAJ JUŻ TE ZDRAPKĘ! - masakra, costumer service najwyższych lotów... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6553453 Napisano: 04.12.2018 14:54:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nie dość, że nic nie wygrywam, a jeszcze dziś znalazłam taki piękny żółty kubeczek na konkurs nescafe, który się skończył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6552978 Napisano: 03.12.2018 06:30:50 w Giełda Kodów ; )
wymienię kod inpost na wysyłkę ważną do 31.03 na kody lays Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6551692 Napisano: 28.11.2018 20:46:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e-e napisał(a):

pioge7 napisał(a):

lager napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W loterii lotto na święta wytłumaczcie mi jak się kupuje emotka  
mam kupić lotto lub lotto plus i tu daję 4 zł i dokupię np. Zdrapkę za 1 zł i mam kupon na loterie
czy 
mam kupić lotto lub lotto plus i tu daje 4 zł i dokupuję np. Zdrapkę za 2 zł zdrapkę za 3 zł (czyli w sumie 5 zł za dodatki) ?
 Bo nie Kapuje emotka
kupiłem lotto za 3 zł i zdrapkę za 3 zł i nie dostałem i nie wiem czy pan w kolekturze mi se go wziął czy rzeczywiście sie dokupuje dodatkowo za 5 zł  

ci se go wziął  emotka

Nie da się "go wziąć" bo nie jest drukowany osobno tylko razem z kuponem lotka

To nie wiem czemu sie nie wydrukował... powiedział że nic nie ma. Ostatnio się drukowały (w tej ostatniej co grałem ) osobno i w znajomej kolektorze pani dawała mi ich dużo bo klienci nie brali a wiedziała że ja gram wiec mi zbierała, niestety już tam nie pracuje  ... i one były osobno, a teraz nie wiedziałem jak bo pierwszy raz kupowałem emotka  jutro muszę znowu podejść... 

Drukowane są osobno, lotto plus dowolna :gra, zdrapka. Łączna kwota powinna wynieść minimum 5zł.  Może Pan w kolekturze zrobił oddzielną sprzedaż czyli najpierw skasował kupon a póżniej  na nowo zdrapkę.

e-e i chyba Ty masz rację, dlatego, że ostatnio kupiłam lotto za 6 zł i zdrapkę za dwa i dostałam kupon, dziś lotto za 3 i zdrapkę za 2 zł i nic nie dostałam, a patrzyłam tej pani na ręce - dosłownie, aż brzydko się przyznać - i maszyna nic nie wydrukowała, a po moim pytaniu gdzie kupon poinformowała mnie, że lotto musi być za 5, a ja myślę, że po prostu faktycznie nabiła osobno.... Wyświetl w wątku >>
2 brucee, pioge7 0

Claudia77

#6551681 Napisano: 28.11.2018 20:20:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

W loterii lotto na święta wytłumaczcie mi jak się kupuje emotka  
mam kupić lotto lub lotto plus i tu daję 4 zł i dokupię np. Zdrapkę za 1 zł i mam kupon na loterie
czy 
mam kupić lotto lub lotto plus i tu daje 4 zł i dokupuję np. Zdrapkę za 2 zł zdrapkę za 3 zł (czyli w sumie 5 zł za dodatki) ?
 Bo nie Kapuje emotka
kupiłem lotto za 3 zł i zdrapkę za 3 zł i nie dostałem i nie wiem czy pan w kolekturze mi se go wziął czy rzeczywiście sie dokupuje dodatkowo za 5 zł  

lotto za min. 5 i np zdrapka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0