Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6542473 Napisano: 28.10.2018 07:27:31 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

nataszka napisał(a):

Nie dajmy się zwariować ...świat do góry nogami się przewraca....!!! 

"W sytuacji, kiedy nauczyciel postawi dziecku ocenę za brak pracy domowej, rodzic ma prawo żądać pisemnego uzasadnienia i złożyć zażalenie do kuratorium, a nawet pójść do sądu - powiedział w Polsat News Mariusz... jakiś tam, organizator akcji "Dom nie jest filią szkoły". Podkreślił, że dzieci i ich rodzice nie mają obowiązku realizowania za szkołę podstawy programowej w domach"

mnie to przeraża. raz rodzice mówią, że "dom nie jest filią szkoły", żeby potem zapisać dziecko na tysiąc pięćset zajęć dodatkowych, o czym pisała Joasiunia. nie mam na celu nikogo obrażać, ale ci rodzice współcześni to jacyś dziwni są......

ale to się zaczyna ta wariacja od przedszkola już, w poprzednim gdzie synek chodził - zajęć dodatkowych sto tysięcy (w grupie 2,5 latków i trzylatków) - pogoda we wrześniu była cudowna i przychodzę po małego trzeci dzień z kolei i pytam się czy dzieci były na dworze? - i kolejny raz słyszę, że niestety nie, bo tyle zajęc dodatkowych, że nie zdążyły - masakra jakaś, więc się pytam wykwalifikowanych pań, czy ważniejsza jest religia dla trzylatka czy zabawa na świeżym powietrzu, bo mój syn ma czas na naukę wszystkich pierdół, ja chcę aby się bawił i spędzał czas na dworze, bo to jest dzieciństwo... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6542395 Napisano: 27.10.2018 12:49:58 w Mam problem...
maslo1 napisał(a):

Witam, mam pytanie czy u kogoś oprócz mnie nie działa wyszukiwanie konkursów? cokolwiek wpiszę zawsze jest 0 rezultatów. Sprawdzi ktoś 

nie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6542357 Napisano: 27.10.2018 09:14:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
blanca napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

czy może ktoś mi podać link do konka bakalland, wyszukiwarka nie mi tu nie działa emotka  z góry dziękuję

https://www.e-kon...ow.html#.W9QPyeKYR9M

o dziękuję bardzo Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6542354 Napisano: 27.10.2018 09:00:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

czy może ktoś mi podać link do konka bakalland, wyszukiwarka nie mi tu nie działa emotka  z góry dziękuję

Mi dziś też nie, nic nie mogę wyszukać bo tagu. Mam info, że znaleziono 0 konkursów. Może jakiś błąd

u mnie jest tak samo Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6542352 Napisano: 27.10.2018 08:51:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy może ktoś mi podać link do konka bakalland, wyszukiwarka nie mi tu nie działa emotka  z góry dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6542163 Napisano: 26.10.2018 14:02:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic, dalej nic...samo wielkie nic Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6541778 Napisano: 25.10.2018 08:52:56 w Paragony na trwające konkursy
ma ktoś może bakalland carrefour? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6541267 Napisano: 23.10.2018 14:54:03 w WC - rozmowy o wszystkim
mary18 napisał(a):

Mam takie pytanie ( może trochę głupie) o wysyłanie paczeknp na  poczcie polskiej . Otóż to niewysyłałam jeszcze nigdy żadnych większych paczek w pudełkach i po prostu nie
wiem tego ,  moje pytanie czy moge wysłaćpaczke w swoim pudełku i czy sama podpisuje to pudełko danymi nadawcy i
odbiorcy czy wypełniam jakiś druczek który zostaje przyklejony na paczkę ? ktoś poratuje odpowiedzią bo wole się was zapytać  emotka  niż robić sobie wstyd na poczcie, 

wypełniasz gotowe druki, a paczę możesz nadać w swoim opakowaniu Wyświetl w wątku >>
1 mary18 0

Claudia77

#6540957 Napisano: 22.10.2018 15:12:59 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
prosiaczek napisał(a):

gizmo napisał(a):

Navagency. Co myślicie?
Chciałam dziś sprawdzić 'Nagrody na drogę' z Activii, bo mi się paragon pałęta.
Na ich stronie z wynikami właściwie nie ma wyników. Jak się kliknie w 'zwyciezcy' to załączniki są puste.
Ktoś coś wygrał w konkursach przez nich organizowanych?
https://konkursy.navagency.com/

o ile wiem, listy są puste, do czasu ostatecznej weryfikacji laureatów. A NAV uważałam za agencję "która mnie nie lubi" emotka do przedwczoraj, kiedy w niej wygrałam emotka więc mi spiskowa teoria dziejów upadła emotka

ja czekam, aż moja teoria spiskowa upadnie na temat Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

Claudia77

#6540953 Napisano: 22.10.2018 15:10:01 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a mnie od rana ból gardła żyć nie daje - poproszę o rady jak się tego pozbyć - tantum verde, płukanka z soli zrobiona i lipa emotka

ssij gozdziki

o tym nie słyszałam, już idę wypróbować.) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6540949 Napisano: 22.10.2018 15:04:41 w Wkurza mnie...
a mnie od rana ból gardła żyć nie daje - poproszę o rady jak się tego pozbyć - tantum verde, płukanka z soli zrobiona i lipaemotka Wyświetl w wątku >>
1 madzia34 0

Claudia77

#6540938 Napisano: 22.10.2018 14:22:23 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
gizmo napisał(a):

Dziwny przypadek, że akurat TERAZ o to pytasz emotka

Polecam zajrzeć w MDW, ostatnie wpisy jednoznacznie potwierdzają poinformowanie laureatów z dwóch ich konkursów, czyli Kiri oraz Pudliszki.

Zatem chyba koniec tematu.

Cierpisz na zespół Macierewicza? Wszędzie spiski i wrogowie?
Co to jest MDW?

MDW - moje dzisiejsze wygrane - tam poczytaj wątki i dowiesz się kto, gdzie i kiedy coś wygrał Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6540933 Napisano: 22.10.2018 14:14:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jeden kupi, jeden napisze wiersz, jeden wyśle a wszyscy podzielimy się nagrodą emotka  

W zależności od tego, która agencja będzie nadzorować ten konkurs, wiersz napisze albo osoba trzeźwa... albo nie emotka

wyślemy jeden napisany po pijaku, drugi na trzeźwo i sprawdzimy preferencje agencjiemotka Wyświetl w wątku >>
3 joan, pioge7, glena 0

Claudia77

#6540929 Napisano: 22.10.2018 14:13:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

To jest wyzwanie, które jestem skłonny podjąć

no dobra, ale jak już przyjdzie do picia, to pijemy tylko konkursowe trunki, tak żeby pożytek był podwójny emotka

A kto bierze wtedy paragony emotka emotka ?  

Ja, bo nie piję alkoholu. Ale wygraną możemy się podzielić. Żeby było etycznie emotka

Też nie piję emotka  także będzie trzeba więcej kupić emotka  

Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

no dobra, ale jak już przyjdzie do picia, to pijemy tylko konkursowe trunki, tak żeby pożytek był podwójny emotka

podzielimy się po równo przecież emotka

Jeden kupi, jeden napisze wiersz, jeden wyśle a wszyscy podzielimy się nagrodą emotka

i jeszcze jeden wypijeemotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

Claudia77

#6540923 Napisano: 22.10.2018 14:06:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

podzielimy się po równo przecież emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

Claudia77

#6540918 Napisano: 22.10.2018 13:54:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

no dobra, ale jak już przyjdzie do picia, to pijemy tylko konkursowe trunki, tak żeby pożytek był podwójny emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, pioge7 0

Claudia77

#6540908 Napisano: 22.10.2018 13:43:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pan Tomek chce tylko pomóc a nie dowalić każdemu z osobna

oby ta pomoc nie wyszła mu bokiem, bo faktycznie  będzie potrzebował litrów wódki emotka

Wiesz... dużo zalezy od nas samych... jeżeli nikt nie będzie chciał nadwyrężyć „znajomosci” albo nie doniesie bo „coś” to nic nie będzie. Chyba dobrze wie na ile pan Tomek może sobie pozwolić jeśli wie, że się może tu udzielać to czemu ma tego nie robić... 

ja o tym wiem, Ty o tym wiesz, a ilu tego nie wie? pioge7 dobrze wiemy, że jest tu grono cudownych ludzi i zarówno takich, którzy zrobią g*wno burzę pod byle jakim pretekstem Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6540903 Napisano: 22.10.2018 13:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Pan Tomek chce tylko pomóc a nie dowalić każdemu z osobna

oby ta pomoc nie wyszła mu bokiem, bo faktycznie  będzie potrzebował litrów wódki emotka Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, nkba 0

Claudia77

#6540899 Napisano: 22.10.2018 13:19:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

dzień dobry, Tomek Seremet

Dzień dobry,
witamy w " naszych" skromnych progach i osobiście jestem pod wrażeniem, że się tu ujawniłeś, bo szczerze, nie wiem czy to był dobry pomysł emotka   Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6540796 Napisano: 22.10.2018 09:13:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

mia napisał(a):

Jasne. Statystycznie nie ma wszak różnicy, czy się wyśle 10 dobrych zgłoszeń, czy jedno. Być może nawet dojdziemy do konsensusu, że jedno ma większe szanse wstrzelić się w gust niż dziesięć. emotka
To po prostu taka luźna dygresyjka - w dyskusję się nie wdaję, bo dziś nie mam dnia na odwracanie kota ogonem. emotka

W konkursach organizowanych przez NAV gram czasem (zniechęca mnie brak podawania nr paragonu), kilka nagród wygrałam. Mogę więc założyć, że gdybym wysłała 15 różnych zgłoszeń to miałabym większą szansę coś trafić. Wysłałam 1 zgłoszenie, miałam 1 paragon. Nie wygrałam nic, ale płakać nie będę bo nie kupowałam produktu głównie ze względu na konkurs... 

a ja wysłałam jedno zgłoszenie - w sumie mąż i trafił w noże, które akurat nam się przydadzą.), chociaż nie powiem, konki bez nr paragonów też nie należą do moich ulubionych i rzadko w nich biorę udział, chyba, że tak jak Ty akurat używam danego produktu Wyświetl w wątku >>
1 joan 0