Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6531835 Napisano: 26.09.2018 06:23:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pani-filifionka napisał(a):

Nie kumam konkursu Kindera - tam na stronie są dwa - na marzenia i na loterię. Czy jeśli mam paragon, to muszę wybrać do którego konkursu go zgłaszam, czy mogę na oba? Próbowałam to znaleźć w regulaminie, ale poległam.. 

możesz zagrać w obu lub w jednym  - wybór należy do Ciebie. Zaznaczasz na stronie, w którym chcesz brać udział, zaznaczając marzenia, jak już wypełnisz wszystko i dasz opis urodzinowy to na koniec będziesz miała pytanie, czy chcesz wziąć udział również w loterii... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6531104 Napisano: 23.09.2018 21:58:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBania8 napisał(a):

mojej tez nie ma. dzisiaj napisałam do nich

titinunu napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

marfiusza napisał(a):

Mysia napisał(a):

Namówiłam znajomego na konkurs nagrody wymiatają dodał foto,dostał akceptację a fotki brak, przejrzałam galerię i wygląda na to, że zniknęły foty z pierwszych dni 2 etapu (więc może jego też się "załapało" do znikniecia) emotka ciekawe czy będą brane pod uwagę,sprawdźcie czy są wasze fotki bo może im system świruje..

Ja dostałam maila z akceptacją dzisiaj o 13, a w galerii fotki nie ma...

mojej też nie ma

Moja już była w galerii, a teraz/dzisiaj zniknęła, nie ma emotka

Ja teraz sprawdziłam i mojej tez niema,a parę dni temu była

i co piszecie do nich w tej sprawie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6531100 Napisano: 23.09.2018 21:52:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

marfiusza napisał(a):

Mysia napisał(a):

Namówiłam znajomego na konkurs nagrody wymiatają dodał foto,dostał akceptację a fotki brak, przejrzałam galerię i wygląda na to, że zniknęły foty z pierwszych dni 2 etapu (więc może jego też się "załapało" do znikniecia) emotka ciekawe czy będą brane pod uwagę,sprawdźcie czy są wasze fotki bo może im system świruje..

Ja dostałam maila z akceptacją dzisiaj o 13, a w galerii fotki nie ma...

mojej też nie ma

Moja już była w galerii, a teraz/dzisiaj zniknęła, nie ma emotka

Ja teraz sprawdziłam i mojej tez niema,a parę dni temu była

moich 3 zdjęć też nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6531099 Napisano: 23.09.2018 21:51:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

FBania8 napisał(a):

mojej tez nie ma. dzisiaj napisałam do nich

Może już laureaci wybrani emotka

wątpię, bo dałam trzy zdjęcia i nie ma mojego  ani jednego... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6530863 Napisano: 22.09.2018 17:27:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

masza napisał(a):

Tez tego nie rozumiem , zgłosiłam hasło Nivea w zeszła sobotę , zaakceptowali je wczoraj, a po 2 godzinach niby wyniki emotka .../to cały tydzień nie dali rady przeczytać , a wczoraj ogarnęli to w 2 godziny ...??!

Miałam dokładnie tak samo. Widac jak czytają zgloszenia

umnie dokładnie tak samo, a na drugi hasło do dzisiaj nie mam akceptacji, chyba muszę do nich coś wyskrobaćemotka Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

Claudia77

#6530548 Napisano: 21.09.2018 13:12:18 w SZUKAM....
Claudia77 napisał(a):

hejka szu kam kogoś kto zna gwarę warszawską - proszę na priv - pilne

nieaktualne - jak zawsze cb656 niezawodnyemotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

Claudia77

#6530517 Napisano: 21.09.2018 12:00:36 w SZUKAM....
hejka szu kam kogoś kto zna gwarę warszawską - proszę na priv - pilne Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6530448 Napisano: 21.09.2018 08:22:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czekam dziś na wysyp nagródemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6530285 Napisano: 20.09.2018 14:52:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

marzanna napisał(a):

Dostałam maila od Albedo, że moje zgłoszenie w konkursie decydujwswoimstylu Syoss zostało zaakceptowane. Problem polega na tym, że nie brałam w nim udziału.... Natomiast wzięłam udział w zakończonym wczoraj konku w Kauflandzie. Ktoś jeszcze ma podobną sytuację?

Też tak mam...

o i oto jest spisek, bo niby jak to? mi nawet nie chcą dać nic za udział w konkursie, a co dopiero jak w nim udziału nie biorę...a Wy gracie czy nie gracie i tak zgłoszenie macie, a potem wygrywacie...emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6530271 Napisano: 20.09.2018 14:17:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onka37 napisał(a):

no i wg. mnie większość świetnych prac nie załapała sie nawet na najmniejsze nagrody...

to może i ja spróbuję z moim beztalenciem fotograficznym może w końcu coś ugram ino...emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6530248 Napisano: 20.09.2018 13:05:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onka37 napisał(a):

Chyba przemawia przeze mnie rozżalenie.... że się starałam 

jak ja się napracuję, to też zawsze jestem rozżalona, to jest normalne, lecz musisz pamiętać, że niezbadane są wyroki szanownego jury... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6530230 Napisano: 20.09.2018 12:37:10 w Przedszkolaki i przedszkola :)
no i przygoda z przedszkolem się mojego dziecka kończy, przynajmniej w tym przedszkolu, jak usłyszałam dzisiaj jak pani krzyczała na płaczące dziecko, że ma nie przeszkadzać...masakra Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6530138 Napisano: 20.09.2018 06:48:47 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Halszka napisał(a):

Mam nadzieję, że moje pytanie mieści się ramach tego wątku.

Do tej pory nie dawałam dziecku tabletu, w telefonie pozwalam oglądać tylko zdjęcia, a wkurza mnie oglądanie wciąż tych samych bajek w TV. Pomyślałam więc, że może zainteresuję małolata (heh pewnie na 100%!)czymś nowym, aplikacją na tablecie, której używanie będzie nieść ze sobą korzyści.
Poszukuję sprawdzonej aplikacji na Androida dla 5-latka w polskiej wersji językowej - nauka literek, składanie sylab, układanie wyrazów.
Zależy mi na tym, żeby litery były wymawiane poprawnie, tzn.:
D- "dy" a nie "de"
S- "sy" a nie "es"
Y- "y" a nie "igrek"

Polecicie mi coś

mój to chyba ogląda tablet od urodzenia emotka oczywiście w ramach rozsądku, z tym, że od małego mały miał upodobania do piosenek i to po angielsku - teraz ma trzy lata skończone i mówi i śpiewa w tym właśnie języku świetnie...a co nauki literek u nas świetnie sprawdza się tablica z magnesowymi literkami - świetna zabawa dla nas obojga... Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

Claudia77

#6529846 Napisano: 19.09.2018 11:05:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ladyinred napisał(a):

Sprzątam sama, biedra irobota nie dala

unie to samo, masakraemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6529515 Napisano: 18.09.2018 13:43:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
kosmetyki z tego konka, super, bo to ulubiony sklep mojego dzieckaemotka
https://www.e-kon...ka.html#.W6Dkrc5_LIU Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

Claudia77

#6529506 Napisano: 18.09.2018 13:19:29 w Przedszkolaki i przedszkola :)
zarania napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

zarania napisał(a):

A czy maluch musi już iść do przedszkola? Może dla niego to za wcześnie albo należy zmienić przedszkole na takie, gdzie nie ma obowiązku
leżakowania i w trakcie leżakowania mogą przejść na inną salę się
pobawić?

wiesz nie musi chodzić, ale tak ciągnie do dzieci, jest naprawdę fajnym towarzyskim, kontaktowym dzieciakiem, tylko chodzi o to  koszmarne leżakowanie, a tam nie ma słuchania bajek, czytania dzieciom, muszą leżeć w ciszy i spokoju...chyba zmienię mu to przedszkole, bo on się męczy a ja podwójnie...

Może faktycznie spróbuj zmienić przedszkole tylko sprawdź kwestię leżakowania jak jest tak istotna. Jeśli będzie mu bardzo źle, to odpuść mu w tym roku. Jeżeli syn tak bardzo lubi dzieci to może wystarczy mu zabawa na placu zabaw albo Twoje kawki z inną mamusią, gdy będzie mógł bawić się z rówieśnikiem.
Jak będzie szedł do przedszkola to koniecznie daj mu coś do rączki, jak wchodzi na salę; kocyk-przytulankę, misia itp. Niech sam wybierze, z czym chce iść do przedszkola. Dla mnie to była bzdura jak ktoś (chyba przedszkolanka) mi to podpowiedział, bo syn nie miał specjalnie ulubionej zabawki. Ale przekonałam się, że wiele dzieci coś ze sobą targa z domu i okazało się, że naprawdę dzięki temu się lepiej czują. Dodaje im to otuchy i pewności siebie. A jak już ten przedmiot nie jest potrzebny to odkładają na półkę.
Uszy do góry! emotka

już dzisiaj byłam na rozmowie w innym przedszkolu, które dopiero otworzyli i tam właśnie nie ma przymusu leżakowania, jest drugie pomieszczenie dla dzieci nieśpiących i tak się właśnie zastanawiam... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6529479 Napisano: 18.09.2018 12:17:56 w Przedszkolaki i przedszkola :)
zarania napisał(a):

A czy maluch musi już iść do przedszkola? Może dla niego to za wcześnie albo należy zmienić przedszkole na takie, gdzie nie ma obowiązku
leżakowania i w trakcie leżakowania mogą przejść na inną salę się
pobawić?

wiesz nie musi chodzić, ale tak ciągnie do dzieci, jest naprawdę fajnym towarzyskim, kontaktowym dzieciakiem, tylko chodzi o to  koszmarne leżakowanie, a tam nie ma słuchania bajek, czytania dzieciom, muszą leżeć w ciszy i spokoju...chyba zmienię mu to przedszkole, bo on się męczy a ja podwójnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6529376 Napisano: 18.09.2018 10:47:12 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

ale na stronie konkursu lm napisano, że zgłoszenia przyjmowane są do 16 września - więc może już po zawodach...

nie wiem od kiedy do kiedy są etapy ale w regulaminie jest:
Konkurs jest prowadzony na terenie Rzeczypospolitej Polskiej w terminie 01.08.2018 –21.09.2018 roku
więc jeszcze niby trwa

w regulaminie tak, ale na stronie inaczej, bo niby są tygodniowe etapy, a to pytanie jest takie same jak w zeszłym tygodniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6529361 Napisano: 18.09.2018 10:18:10 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

pioge7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jakie to są te kody L&M? Mam 3, ale wyskakują mi przy nich krzyżyki, czyli, że błędne...

kody są 8 cyfrowe...

Dzięki, mam takie. To je trzeba wysłać smsem, bo wpisując na stronie wychodzi, że złe...?

nie nie, trzeba na stronie... nie smsem
a może są już wykorzystane? dziwne... może zadzwoń do nich i zapytaj emotka

ale na stronie konkursu lm napisano, że zgłoszenia przyjmowane są do 16 września - więc może już po zawodach... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6529347 Napisano: 18.09.2018 10:05:57 w Przedszkolaki i przedszkola :)
andziulka21 napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

wtrącę swoje trzy grosze - jak mój miał 4 lata zapisałam go do przedszkola- chodził na 2 zmianę czyli na 13. Potwornie płakał i nie chciał tam chodzić , jak go zaprowadzałam był ryk aż ja sama zawsze wychodziłam zapłakana. Minęło kilka dni - ja prócz odprowadzenia syna do przedszkola musiałam zawitać do sekretariatu i wtedy po wyjściu widziałam scenę kiedy to pani salowa ciągnęła za obie ręce mojego płaczącego syna do łazienki "by go ogarnąć" . Wtedy we mnie zawrzało - zrozumiałam że nie tędy droga a takie metody mi się nie podobają! To był ostatni dzień w tym przedszkolu! Rok później musiał iść jako 5 latek do zerówki i nie było problemów-  od samego początku chodził zadowolony emotka

Różne są historie ale takie coś to przegięcie emotka  mogły zarazić malucha na całe życie emotka   w przedszkolu nie najważniejsza jest renoma, sala czy zabawki a właśnie przedszkolanki, bo one muszą być z powołania a nie z zawodu.. 

to moja szwagierka jak odbierała swoją corkę z przedszkola( parę dobrych lat temu) weszła do sali, a pni była w łazience z dziewczynką, która się posiusiała w majtki i wydzierała na nią się - ty gówniaro nie szcza się w majty itd. to był ostatni dzień jej córki w tym przedszkolu Wyświetl w wątku >>
0 0