Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6529328 Napisano: 18.09.2018 09:22:48 w Przedszkolaki i przedszkola :)
a
andziulka21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

U nas na całe szczęście nie ma lezakowania, bo to by była tragedia. 

i to jest właśnie ta tragedia, mały jest bardzo kontaktowy, chciał iść do przedszkola, na dniach otwartych było super, pierwsze dni super, tylko raz zmusiły go do leżakowania i pozamiatane....

Kurczę, jedyne wyjście to porozmawiać z Panią, i tłumaczyć dziecku, że jak nie chce to nie musi, ale to długa droga emotka

ale właśnie w tym przedszkolu musi leżeć, najgorsze jest to że on nie lubi tych pań, a znam swoje dziecko, to nie był i nie jest maluch chowany pod kloszem, potrafił zostać u moich znajomych, których pierwszy raz na oczy widział, nigdy nie miałam problemu z jego zostawianiem gdziekolwiek, a tu proszę jaka lipa... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6529314 Napisano: 18.09.2018 09:03:59 w Przedszkolaki i przedszkola :)
andziulka21 napisał(a):

U nas na całe szczęście nie ma lezakowania, bo to by była tragedia. 

i to jest właśnie ta tragedia, mały jest bardzo kontaktowy, chciał iść do przedszkola, na dniach otwartych było super, pierwsze dni super, tylko raz zmusiły go do leżakowania i pozamiatane.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6529312 Napisano: 18.09.2018 08:53:49 w Przedszkolaki i przedszkola :)
nikos napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

nie wiem, kurcze już się łamie, mały cały czas płacze w przedszkolu, wczoraj jak go odbierałam samiuteńki siedział zapłakany - żadna z pań nie podeszła go przytulić chociaż, poza tym wkurzyłam się, bo taka piękna pogoda a oni nie wychodzą na dwór ( tak samo było w piątek), bo spotkanie z panią psycholog u trzylatków było - masakra

Kiepskie to pocieszenie, ale dwa lata temu, kiedy mój trzylatek szedł do przedszkola klimatyzacja trwała równy MIESIĄC. Płacz przy wchodzeniu, niby w ciągu dnia ok, po południu różnie. Po miesiacu jak ręką odjął. Conajmniej 20 razy każdego dnia jak Go odprowadzałam myślałam, że to ostatni dzień, kiedy idzie do przedszkola...

Są dzieci, które łatwiej się aklimatyzują i takie, którym jest bardzo trudno. U nas druga opcja. W końcu się udało, a od października wstawał dzielnie i z uśmiechem na twarzy maszerował do przedszkola. Trzymam mocno kciuki za Was!

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6529311 Napisano: 18.09.2018 08:52:01 w Przedszkolaki i przedszkola :)
andziulka21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

nie wiem, kurcze już się łamie, mały cały czas płacze w przedszkolu, wczoraj jak go odbierałam samiuteńki siedział zapłakany - żadna z pań nie podeszła go przytulić chociaż, poza tym wkurzyłam się, bo taka piękna pogoda a oni nie wychodzą na dwór ( tak samo było w piątek), bo spotkanie z panią psycholog u trzylatków było - masakra

Nie łam się, dasz radę. To normalne, że płaczę, wiem, że serce się łamie, bo również to przeżywam, szczególnie rano, ale czas adaptacyjny dla dziecka to miesiąc, dla innych dwa, i dopiero po tym okresie jesteś w stanie na 100% stwierdzić że to jeszcze nie ten czas.
Porozmawiaj z Panią, aby jeśli może poświęciła małemu więcej uwagi, niech zabiera że sobą maskotke i będzie dobrze zobaczysz. 

Ja akurat mam takie panie przedszkolaki, ufam im i widzę że potrafią przytulić, ponosić, nakarmić czy rozbawić mojego synka, a to bardzo poprawia mój i jego komfort psychiczny. 

Jedyny problem, który mam to to, iż synek codziennie rano płaczę bo boi się że nie odbiorę go po obiadku i zostanie dłużej, a ja nigdy się nie spóźniłam po niego i tłumacze mu na wszelkie sposoby, że na pewno będę i już nie wiem jak go przekonać emotka

masz andiulka21 rację, właśnie wczoraj mnie to rozwaliło, że siedział zapłakany przy tym stoliku jako jedyny i nikt na niego nie zwracał uwagi, ja też małego odbieram po obiadku tak się z paniami umówiłam, żeby nie był na leżakowaniu, a one wczoraj wcześniej te leżaki rozłożyły i myślał, że będzie musiał spać,a  tego spania to ja chyba nie przeskoczę - wszystkie dzieci muszą leżeć i koniec kropka, dzisiaj odwiedziłam inne przedszkole, w którym mają dwie sale dla maluchów, w jednej które chcą to leżą, a w drugiej jak nie chcą to się bawią...nie wiem zobaczę, na razie mam mętlik w głowie Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6529291 Napisano: 18.09.2018 07:18:26 w Przedszkolaki i przedszkola :)
nie wiem, kurcze już się łamie, mały cały czas płacze w przedszkolu, wczoraj jak go odbierałam samiuteńki siedział zapłakany - żadna z pań nie podeszła go przytulić chociaż, poza tym wkurzyłam się, bo taka piękna pogoda a oni nie wychodzą na dwór ( tak samo było w piątek), bo spotkanie z panią psycholog u trzylatków było - masakra Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6529194 Napisano: 17.09.2018 19:00:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lidl nic a nic? buuu a tak się starałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

Claudia77

#6529072 Napisano: 17.09.2018 13:17:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
mrs-mg napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

mnie rozwalają już te zdjęcia lężące na podłodze, na trawie itp, a dookoła napisy emotka wszystko na jedno kopyto i najlepsze, że komisje ciąglę to nagradzają. 

No tak, ale z drugiej strony - jest popyt, jest podaż emotka  Jestem w stanie zrozumieć osoby, które robią takie zdjęcia (lub malowane kartony lub cokolwiek innego), bo sama nieco zmieniam styl robienia zdjęć, widząc, co wygrywa. Nie sztuką jest zrobić super zdjęcie, które spodoba się tylko autorowi i zostanie bez nagrody. Smutna prawda, ale wydaje mi się, że ciężko wymagać kreatywności od konkursowiczów, jeśli agencje, które te konkursy organizują, same nie grzeszą kreatywnością przy wyborze zwycięzców.

P.S.: nie, nie zgłosiłam zdjęcia na podłodze, chociaż czasami też takie popełniam  emotka

a mi tak szczerze to wisi, niech sobie robią co chcą, ja udziału w foto z reguły nie biorę, chyba, że dotyczy ewentualnie zwierza mego i nawet nie mam nic do zdjęć z dziećmi póki są estetyczne, ładne, nieośmieszające, a matce dziecka co napisała mu na czole NETTO gratuluję głupoty i poziomu poniżej  którego nic nie ma i mam nadzieję, że to przeczyta, nie wiem kim trzeba być, żeby zrobić to własnemu dziecku, nawet za miliony bym tego nie uczyniła....mogłaś se to napisać na własnym, byłoby śmieszniejemotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6528975 Napisano: 17.09.2018 09:34:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to i ja się dopiszę od poniedziałku, który uwielbiam.) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6528970 Napisano: 17.09.2018 09:10:58 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

szukam w dobrej cenie noclegów w Wawie  dla 2+2 na najbliższy weekend 2+2  może   ktoś się orientuje?

ale jakieś konkretne preferencje masz np.  cenowe, położenia, itd?, bo myśmy byli na ledóchowskiej w apartamentach i 210 zapłaciliśmy za nocleg Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6528463 Napisano: 14.09.2018 16:23:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy przy odbiorze serkow Danio kurier chciał uzupelniony protokol odbioru? U mnie zostawił oba. Nie wiem czy to wyrzucić czy zostawic. 

u mojej mamy też zostawił oba ostatnio i się wracał po jeden za parę godzinemotka  - ale to było przy innym konku Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6528396 Napisano: 14.09.2018 13:16:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
bilety - casting creme - e mail Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

Claudia77

#6528302 Napisano: 14.09.2018 10:23:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tereniagno napisał(a):

haima napisał(a):

Miałam cztery nieudane podejścia z Crunchips. Co jest  emotka

No,u mnie też pudła:)
I kolejny dzień bez nagród emotka

u mnie to 5/0 - crunchipsemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6527636 Napisano: 12.09.2018 06:38:26 w Kupię...
jakieś spa na weekend - byle nie na południu Polski - za daleko .) oferty priv proszę  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6527434 Napisano: 11.09.2018 13:42:27 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a czy bez problemu wysyłacie sms na Milka abc? Mi cały czas wyskakuje - wysłano pusty sms...

wyślij na próbę tego samego esemesa na swój własny numer, to się dowiesz, czy to z esemesem coś nie halo, czy z systemem Organizatora

wysłałam z innego tel i poszło, ale innego dnia, chyba było coś u nich nie halo..ale dzieki za odzewemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6527326 Napisano: 11.09.2018 09:31:53 w SZUKAM....
szukam info co dziś wozi GLS? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6527297 Napisano: 11.09.2018 07:09:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic i u mnie...dziś, wczoraj, w zeszłym tygodniu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6527152 Napisano: 10.09.2018 15:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Ja nie rozumiem, a co Wam te paragony przeszkadzają Ja mam założone specjalne, blaszane pudełko na dowody zakupu-konkursowe i nie tylko i wywalam dopiero tak gdzie po 4 miesiącach od zakończenia loterii/konkursu.

to i tak szybko, ja to po roku jak mam czas dopiero robię generalne porządki emotka  ostatnio znalazłam paragony z 2016emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6527127 Napisano: 10.09.2018 13:59:44 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

Faktycznie, jedno jest pewne: "KOBIETĘ ZROZUMIEĆ" to pojęcie tylko z sennika egipskiego.

https://www.faceb...ssWJ&__tn__=FC-R Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

Claudia77

#6527110 Napisano: 10.09.2018 13:26:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

dostałam info że jestem w rezerwie zwrotu z Winiar... a wczoraj wywaliłam ten paragon

Miałam identyczną sytuację: najpierw powiadomili podczas zgłaszania, że się nie udało, duuużo później, że jednak jest się rezerwowym.  emotka

ja właśnie też dostałam maila, że jestem na rezerwie... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6526787 Napisano: 08.09.2018 17:27:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

milka abc - w odpowiedzi dostaję, że wysłałam pusty sms  emotka ktoś coś wie na ten temat???

Spoko, ja 2 dni temu przez pomylke puscilam smsa o tresci abc z kropka i dostalam podziekowania za zgloszenie...

ale jak abc.nrparagonu.tekst- tak ma być?

Tak, tak ma byc. Ja niechcacy wyslalam sam prefix z kropka, bez nr i tresci. I mi podziekowali za zgloszenie. To ja powinnam dostac tresc, ze pusty sms, albo ze tresc nieprawidlowa.

to ja nie wiem czemu u mnie tak jest za każdym razem, chyba muszę do nich maila wyskrobać... Wyświetl w wątku >>
0 0