Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6524912 Napisano: 03.09.2018 06:47:37 w Giełda Kodów ; )
mariolakal napisał(a):

boss75 napisał(a):

Moi drodzy ,jutro kończy się etap  w LM
Mas pomysł na zadanie?Nie masz kodów ?
Możesz zakupić u mnie emotka

Gdzie te kody się znajdują ? Zakupiłam kilka paczek i chyba ślepa jestem...  emotka emotka

bo nie we wszystkich paczkach są te inserty, jak otwierasz fajki powinna być na początku taka wkładka z kodem Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6524911 Napisano: 03.09.2018 06:37:03 w Paragony na trwające konkursy
sydariameki napisał(a):

Zbieram zamówienia na paragony z Intermarche na rozpoczynający się konkurs emotka

a co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6524289 Napisano: 31.08.2018 13:26:26 w Albedo Marketing
haima napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

haima napisał(a):

Czy bierze ktoś udział w loterii Kamis? 

ja mam zamiar emotka

Ja już wysłałam parę zgłoszeń, ale pewnie skończy się tak, że zostanę z zapasem przypraw i kupą kasy na minusie  emotka
Chociaż wolę takie konkursy niż te, gdzie trzeba coś napisać, bo widać z profesjonalistami nigdy nie uda mi się wygrać..  emotka

kiedyś Ci się uda, tylko próbuj, mi też wychodzi z różnym skutkiem, ale czasami wychodzi, co prawda jeszcze u Albedo nigdy, ale jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6524269 Napisano: 31.08.2018 12:43:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
ktosiu napisał(a):

Walizki z Activii ITM emotka

i u mnieemotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6524149 Napisano: 31.08.2018 08:29:40 w Albedo Marketing
soulfly napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

haima napisał(a):

ja mam zamiar emotka

Bardzo fajne nagrody,wakacje życia byłyby.

oj byłyby, ale Albedo zbytnio mnie nie lubi emotka , niestety, ale próbować warto emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 soulfly

Claudia77

#6524127 Napisano: 31.08.2018 07:15:47 w Albedo Marketing
haima napisał(a):

ja mam zamiar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6524051 Napisano: 30.08.2018 20:05:39 w Konkursy firm tytoniowych
niunia-k napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a czemu mnie przekierowuje na stronę marlboro, konkursu lm nie widzę...

Poczytaj wcześniejsze posty było opisane co i jak robić emotka

wyczyściłam i nic dalej to samo....... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6524048 Napisano: 30.08.2018 19:55:49 w Konkursy firm tytoniowych
a czemu mnie przekierowuje na stronę marlboro, konkursu lm nie widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6523923 Napisano: 30.08.2018 14:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwek2015 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

jak wstawić swoje foto do raffaello? zielonego pojęcia nie mam...

swojego zdjęcia niestety nie idzie wstawić, możesz jedynie zapisać swoją pracę w rozszerzeniu "json" by następnie ją wczytać

dzięki, a już się łudziłam... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6523921 Napisano: 30.08.2018 14:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak wstawić swoje foto do raffaello? zielonego pojęcia nie mam...
a można tak w ogóle? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6523898 Napisano: 30.08.2018 13:01:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kaka72 napisał(a):

a ja tak lubię nagrody szkoda że bez wzajemności  emotka

witam w klubie i tulam mocno, bo u mnie to samoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6523816 Napisano: 30.08.2018 08:50:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toka napisał(a):

haima napisał(a):

Czy w Lajkoniku nie za mało jest tych laureatów podanych na stronie? emotka

skoro nikt u nas nie pochwalił się wygraną to "wiedz,że coś się dzieje"  emotka

ktoś się chyba jednak chwalił z tego co pamiętam,) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6523808 Napisano: 30.08.2018 07:43:06 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

superloser napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

wkurza mnie, że ludzie działają nie tak, jak chcą, tylko tak, jak SIĘ ROBI. bo po szkole to trza na studia, po studiach ślub i - a jakże - weselicho. po roku dziecko i oczywiście żłobek, bo nie ma to jak zostawić dzieciaka obcej kobiecie pół roku po urodzeniu. itd. itd. ludzkość nie myśli, ludzie zachowują się jak automaty, a potem zdziwieni, że coś jest nie tak. 

sorki, ale w moim otoczeniu nie mam takich osób, wręcz wszystko z reguły jest odwrotnie, nawet w moim przypadku, więc ja nie wiem skąd takie wnioski...ja nigdy bym na to nie wpadła.), a poza tym myślę, że właśnie dzisiaj ludzie są bardziej świadomi swoich wyborów, bo z roku na rok kobiety rodzą coraz później dzieci, coraz później wychodzą za mąż, lub wręcz żyją w związkach nieformalnych, a i przy szukaniu pracy nie biorą byle czego, takie obserwacje mam właśnie ja.)

Nie wiem w jakiej bajce żyjesz, bo w Polsce 500plus dają na te bycie AUTOMATEM / inkubatorem pokolenia zadłużonego bardziej niż Grecja.

widocznie żyję w tej lepszej i nie było tu mowy o 500+, bo raczej ta grupa beneficjentów 500+, o której ja myślę, że ty myślisz, to raczej nie idzie na studia, bierze ślub, robi dziecko i idzie do pracy, raczej tylko robią dzieci, więc nie tego dotyczyła ta dyskusja...

Ale to ta grupa jest jak AUTOMAT się rozmnaża. Inni się wyłamali od tych standardów jak za komuny, kiedy matki miały po 20-25 lat, 2 dzieci a Mąż o 15ej wracał. 

tylko, że za komuny był obowiązek pracy, a teraz tego nie ma, a mój tato nie wracał o 15 tylko ciężko pracował icałe dnie nie było go w domu i mama też pracowała, więc nie uogólniajmy wszystkiego, mam znajomych co mają po 3/4 dzieci i bardzo dobrze im się powodzi i biorą też 500+ ( bo niby czemu nie skoro płacą bardzo wysokie podatki) i sama mam sąsiadów co żyją tylko z 500+ i też mnie to wkurza niemiłosiernie, tylko ja odniosłam się do postu taalvikki, w której była dyskusja o czymś zupełnie innym, a 500+ uważam, że byłoby ok, tylko powinna ją dostać każda rodzina, w której przynajmniej jeden rodzic pracuje i odprowadza podatki Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6523805 Napisano: 30.08.2018 07:26:00 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

wkurza mnie, że ludzie działają nie tak, jak chcą, tylko tak, jak SIĘ ROBI. bo po szkole to trza na studia, po studiach ślub i - a jakże - weselicho. po roku dziecko i oczywiście żłobek, bo nie ma to jak zostawić dzieciaka obcej kobiecie pół roku po urodzeniu. itd. itd. ludzkość nie myśli, ludzie zachowują się jak automaty, a potem zdziwieni, że coś jest nie tak. 

sorki, ale w moim otoczeniu nie mam takich osób, wręcz wszystko z reguły jest odwrotnie, nawet w moim przypadku, więc ja nie wiem skąd takie wnioski...ja nigdy bym na to nie wpadła.), a poza tym myślę, że właśnie dzisiaj ludzie są bardziej świadomi swoich wyborów, bo z roku na rok kobiety rodzą coraz później dzieci, coraz później wychodzą za mąż, lub wręcz żyją w związkach nieformalnych, a i przy szukaniu pracy nie biorą byle czego, takie obserwacje mam właśnie ja.)

Nie wiem w jakiej bajce żyjesz, bo w Polsce 500plus dają na te bycie AUTOMATEM / inkubatorem pokolenia zadłużonego bardziej niż Grecja.

widocznie żyję w tej lepszej i nie było tu mowy o 500+, bo raczej ta grupa beneficjentów 500+, o której ja myślę, że ty myślisz, to raczej nie idzie na studia, bierze ślub, robi dziecko i idzie do pracy, raczej tylko robią dzieci, więc nie tego dotyczyła ta dyskusja... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6523802 Napisano: 30.08.2018 06:59:24 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

sorki, ale w moim otoczeniu nie mam takich osób, wręcz wszystko z reguły jest odwrotnie, nawet w moim przypadku, więc ja nie wiem skąd takie wnioski...ja nigdy bym na to nie wpadła.), a poza tym myślę, że właśnie dzisiaj ludzie są bardziej świadomi swoich wyborów, bo z roku na rok kobiety rodzą coraz później dzieci, coraz później wychodzą za mąż, lub wręcz żyją w związkach nieformalnych, a i przy szukaniu pracy nie biorą byle czego, takie obserwacje mam właśnie ja.) Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

Claudia77

#6523354 Napisano: 29.08.2018 06:53:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
red bull...buuuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6522564 Napisano: 27.08.2018 08:58:40 w Kupię...
lego duplo dla chłopca 3 latka - oferty proszę na priv Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6521240 Napisano: 22.08.2018 15:17:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
noska81 napisał(a):

a tak liczyłam na kamerkę z Red Bulla... coś nie mogę jej nigdzie wygrać...

no ja też i lipa Wyświetl w wątku >>
1 noska81 0

Claudia77

#6521002 Napisano: 22.08.2018 07:21:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś wysyłał zgłoszenie na haribo abc - jest tam limit znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6520796 Napisano: 21.08.2018 13:51:47 w Wkurza mnie...
nkba napisał(a):

monisss napisał(a):

szukam już tyle pracy.. w tym momencie to telefon z zaproszeniem na rozmowę to święto.. ;( kurczę a ja naprawdę jestem dobrym pracownikiem, lojalnym, oddanym i pracowitym, do tego szybkim i pomysłowym emotka oczywiście mam swoje wady i nienawidzę! niejasnych reguł i niesprawiedliwości... niech mi ktoś napisze,że w końcu się uda... i to taką na przynajmniej kolejne kilka lat emotka  

Uda się, zobaczysz emotka

pewnie, że się uda! Moja siostrzenica szukała pracy, miała straszne ciśnienie - mówię wyluzuj, to tak jak z konkami czasami, im bardziej ciśniesz, tym bardziej jesteś rozczarowana i nic z tego nie ma i się wtedy nakręcasz i w kółko, a moja siostra ( notabene mama tej siostrzenicy) tak z głupia franc wysłała zgłoszenie do pracy licząc, że do niej nie zadzwonią ( bo miała wyjechać na urlop z mężem) i za 3 dni była już w pracy, tak więc powoli, dasz radę i znajdziesz i Ty .)) Trzymam kciuki Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0