Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6520755 Napisano: 21.08.2018 11:55:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisss napisał(a):

cb656 napisał(a):

monisss napisał(a):

już nie grzebcie tak... dajcie spokój.. co za różnica... wyrobili się wcześniej to się cieszyć trzeba emotka  

Aha. Rozumiem z tego, że nie ma tu nic do rzeczy, że nagrodzono "naszego człowieka" emotka i radość byłaby taka sama, gdyby autko powędrowało do Pani Kartonowej albo Pana Czerwone Gatki? emotka Nie, no słusznie, słusznie emotka emotka

szczerze? jeśli ktoś nie robi plagiatów i gra fair to dlaczego w ogóle miałoby mnie to interesować kto to jest ?;)  fajnie,że to nasza koleżanka z forum ale jak dla mnie nie ma to nic do rzeczy. Gratuluję szczerze i oczywiście, ze pozytywnie zazdroszczę,może kiedyś mi się uda wygrać, a wtedy nie chciałabym czytać takich wpisów.. po prostu emotka co innego jakby zaistniało naruszenie regulaminu lub byłby to plagiat. 

ja szczerze gratuluję również, ale ze strony organizatora troszkę niepoważne, ze zmienia termin, bo mi czy innemu forumowiczowi, to nie przeszkadza, ale założę się, że już się znalazł ktoś, kto pewnie do nich napisał i sieje zamęt, bo dla niektórych to nawet przecinek w złym miejscu będzie stanowił podstawę do reklamacji, a co dopiero zmiana daty i mam nadzieję, że się mylę... Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

Claudia77

#6520648 Napisano: 21.08.2018 07:24:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a co z tym konkursem - dodany do bazy, brak regulaminu, a na dodatek wprowadzona źle data zakończenia konkursu nie do 29.09 - tylko 29.08 powinno być ...
https://www.e-kon...bc.html#.W3uh0M7-jIX Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6520509 Napisano: 20.08.2018 17:36:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
amastowa napisał(a):

Energylandia emotka emotka emotka
i 17 poradników

u mnie tylko 3/3 poradniki - szkoda, że gdzie indziej nie mam takiej skutecznościemotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6520218 Napisano: 20.08.2018 07:26:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://sklepyabc...ribo-abc-kv-druk.PDF

wiecie coś o tym konkursie? w bazie go nie ma, a regulamin mi się nie otwiera, ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6519627 Napisano: 16.08.2018 20:14:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myla napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

działa Wam ta stronka z konkursu abc m&ms?

Nie.

dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
1 myla 0

Claudia77

#6519618 Napisano: 16.08.2018 19:55:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
działa Wam ta stronka z konkursu abc m&ms? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6519613 Napisano: 16.08.2018 19:50:57 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Scena z dziś. Dworzec, wjeżdża pociąg.
Idzie mama z dzieckiem, przyśpieszają, to ich pociąg.
Mama nie chce zgubić dziecka, trzyma więc je za rękę. Troskliwa? Rozsądna? Kochająca? Takie sprawia wrażenie.
Tylko w pewnym momencie nie dostrzegła, że dziewczynka już idzie... 2 czy 3 cm od końca peronu!!! 
Nic się nie stało. Tym razem nic. 
Ale wkurza mnie łatwe osądzanie innych. To słynne "ja to sobie nie wyobrażam, by..." 
Tu wystarczyło, by się dziecko wystraszyło podmuchu pociągu, zrobiło krok w bok... i tragedia gotowa  emotka

kobieta wsiadała już z dzieckiem do pociągu i małej/małemu nóżka się ześlizgnęła ze schodka i wpadło dziecko pod pociąg, mimo że mama trzymała je za rękę - widziała to moja teściowa bardzo dawno temu, więc powinniśmy wszyscy trzymać dzieci albo kurczowo za ręce albo na smyczy, tu na szczęście nic się też nie stało, bo była szybka reakcja... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6519492 Napisano: 16.08.2018 13:41:27 w Dziś cieszę się z.....
Strasznie się cieszę, że spełniłam ( spełniliśmy) marzenie mojego syna i że jest zadowolony z pobytu na tym obozie, bo to jest jego pierwszy samodzielny wyjazd.))) strasznie się cieszę, że on jest szczęśliwy.))) Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6519367 Napisano: 16.08.2018 07:44:18 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

Jak mnie ciężko wpienia to, co się dzieje ostatnio nad polskim morzem... Ewakuacja setek ludzi, bo nagle znaleziono niewypały z... czasów II wojny światowej emotka , standard - mnóstwo utonięć i brak rozwagi oraz zdrowego rozsądku podczas kąpieli, teraz znowu te dzieci z Darłówka oraz ich matka, opiekująca się jeszcze czwartym, dwuletnim... Masakra i koszmar po prostu...  emotka emotka

właśnie czytam że dwójki nie odnaleziono A 14 letni niestety umarł. współczuję tej kobiecie . wkurzaja takie informacje gdy człowiek jest bezsilny

Czytałam gdzieś,że ta matka poszła z najmłodszym dzieckiem do toalety.W tym czasie powinna nakazać pozostałym dzieciom, aby nie wchodziły do wody.Mam 8 letniego siostrzeńca i gdy on przebywa w morzu/jeziorze, zawsze ktoś dorosły z rodziny wchodzi z nim do wody, by w razie gdyby się zachłysnął czy topił, natychmiast zareagować.Ale to trzeba mieć oczy dookoła głowy, czasem nie upilnujesz.Bardzo współczuję tej pani.

a ja jakoś nie współczuję. najłatwiej zrobić sobie liczną gromadkę dzieci, nie mając możliwości, by zapewnić im opiekę. to raz. nie wspominam już o tym, że to nie były jakieś małe dzieciątka, tylko osoby w takim wieku, w którym tylko niedouczony ktoś wbiega do wody, gdy są bardzo złe warunki. przeraża mnie więc i wkurza fakt, że dzieci mają ludzie, którzy nie tylko nie potrafią ich otoczyć opieką, ale nawet nie potrafią przekazać im podstawowych zasad bezpieczeństwa. mówię to jako osoba uwielbiająca pływać od dziecka (w morzu kąpałam się mając dużo mniej niż 14 lat), ale osoba, którą rodzice nauczyli, kiedy się wchodzi w morze, a kiedy nie. a poza tym mieli mnie na widoku (och, może dlatego, że nie mieli jeszcze całej chmary rodzeństwa, bo patrzą na życie realnie i odpowiedzialnie). 

bo, gdy masz jedno dziecko, a nie czworo, czy pięcioro, wcale nie musisz mieć oczu dookoła głowy. zwłaszcza, gdy to jedno mądrze wychowujesz. 

taalvikki masz dzieci? podejrzewam, że nie... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6519215 Napisano: 15.08.2018 08:01:09 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

donia7 napisał(a):

jola29k napisał(a):

Wkurza mnie zdradziecka  świnia mąż , zastanawiam się czy ze względu na dzieci  mam męczyc się z tym kur.... . Nie wiem co mam robić , najchętniej wyszłabym z domu i już nie wróciła .

Czasem warto zabrać dzieci, wyjść i zatrzasnąć drzwi...

Coraz bardziej o tym myśle

z reguły tak jest, że wszystkim się fajnie doradza, póki nie znajdą się w podobnej sytuacji, lecz ja wychodzę z założenia, że lepiej się męczyć samemu niż z kimś, a w życiu tak jest, że jeśli się sama nie będziesz szanować, to inni tym bardziej nie będą. Mojej znajomej w podjęciu decyzji pomógł psycholog, poszła na rozmowę do obcego faceta, który okazał się super ogarniętym gościem i powiedziała mi potem, że właśnie najlepiej iść do kogoś obcego na taką rozmowę...a z innej beczki, dawno dawno temu, znajoma inna miała podobny problem, nagrała go i ...puściła z torbami.) Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6519211 Napisano: 15.08.2018 07:32:44 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurzają mnie "wymagania" wrocławskiego schroniska...
chciałam podwieźć karmy z ActivePet z Biedry, a tu na stronie opis, że "życzą sobie karmy z średniej półki, bo dyskontowych ich podopieczni nie jedzą" zajebongo  emotka

ale to dobrze, że dbają o ich zdrowie

z jednej strony tak, zgadzam się emotka  ale z drugiej...co zrobić z taką karmą, skoro nawet schronisko jej nie chce?  emotka  
Taka byłam dumna z tego konkursu, że można wziąć udział + pomóc psiakom, a tu taki kubeł zimnej wody na głowę.

ja kiedyś oddałam karmę Panu co stał na ochronie i miał ze sobą pieska, ucieszył się bardzo, tak więc może gdzieś w okolicy będzie jakaś firma co mają pieski, albo na fb poszukać domów tymczasowych dla zwierzaków, a może ktoś ze znajomych weźmie - na pewno ktoś przyjmie z wielką chęcią.) Ja to kiedyś chciałam oddać zabawki w superowym stanie do domu dziecka - też nie wzięli bo tylko nowe muszą być - masakra, zaniosłam do kościoła by ksiądz rozdał biednym dzieciom w końcu.... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6519028 Napisano: 14.08.2018 14:00:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
delfinka101 napisał(a):

Wielka porażka....gdzie mój rower za łapki? BUuu:(

katastrofa i u mnie łapkowo-rowerowa........emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6518099 Napisano: 10.08.2018 14:33:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

Claudia77

#6517973 Napisano: 10.08.2018 08:47:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

https://intermarc.../konkurs-nestle-2-2/

Czy ktoś wie jaka dokladnie treść (prefiks itd) należy wysłać na ten numer 3777 w konkursie nałęczowianki w Inter? Bo ja chyba ślepy jestem.  emotka

tu nie ma prefiksu, ślesz samą odpowiedź na ten nr Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

Claudia77

#6517918 Napisano: 09.08.2018 20:13:10 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Wkurza mnie :
-po 1 :że wakacje nie wyszły ..bo auto się zepsuło na Słowacji i zmuszeni byliśmy wrócić do domu spowrotem (docelowo miały być Węgry )
-po 2 :że auto które się zepsuło (traci ładowanie i staje ) mimo wymiany pompy paliwa wczoraj  u mechanika  ...nadal nie jeździ i nie wiadomo dla czego (podobno Ford guw..o wort - tu się sprawdza )mimo iż wydawało się że to już to go boli emotka  nadal nie chce jeździć:(
-po 3 liczyłam chociaż że Kania : mile zaskoczy i da w rekompensacie wakacyjnej bilety ...  i oczywiście dał : 2 ręczniki : na otarcie łez emotka
wymarzone wakacje emotka  

z tego co pamiętam dobrych parę lat temu u nas w fordzie też był podobny problem i przeszło po wymianie pompy wody i mąż też powiedział ford g...wort i forda już żadnego nie było więcej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6517704 Napisano: 09.08.2018 07:37:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kinzao napisał(a):

RedBull ucina Ci skrzydła - nowe hasło reklamowe emotka

mi podcina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

Claudia77

#6516695 Napisano: 06.08.2018 13:32:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

dlatego ja wstawiłam łapki.. ale boje się, że właśnie przez to nie wygram.

to tak samo jak ja-u mnie łapki i też już nie liczę na wygraną.( Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6516680 Napisano: 06.08.2018 13:07:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ktosiu napisał(a):

I u mnie śliczna, malutka walizeczka z konkursu WellaFlex z kosmetykami do włosów i suszarką turystyczną Alda - (inPost)

u mnie też - jestem mile zaskoczona - bo super mi się podoba Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6516500 Napisano: 06.08.2018 07:28:49 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

Szukam pomocy w sprawie wakacji w Chorwacji (ewentualnie Bułgarii) - jakie sprawdzone miejscówki polecacie dla 2 dorosłych i 2 dzieci (10 i 8 lat) - może macie sprawdzone hotele, pensjonaty, plaże? Będę wdzięczna za każdą sugestię.

w Bułgarii mam sprawdzony Duni Royal Marina Palace - hotel petarda, wszystko super i moc atrakcji dla dzieciaków Wyświetl w wątku >>
1 moskala22 0