Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6509389 Napisano: 14.07.2018 14:28:47 w moje dzisiejsze wygrane :)

Claudia77

#6508782 Napisano: 12.07.2018 14:27:07 w Czy informują/ informowali?
jeremy napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

annnusss napisał(a):

FBsylwia14 napisał(a):

SCHWARZKOPF&HENKEL męski styl?

Tak informują teraz telefonicznie 

emotka

Ehh telefon milczy, a tak liczyłem na ten konkurs

to tak jak i ja, liczyłam i się przeliczyłam, już na pewno koniec, bo tam mało nagród było... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6508726 Napisano: 12.07.2018 13:18:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

już dawno się tak nie zdołowałam, tyle serca włożyłam w ten konkurs - chyba pierwszy raz tak mi zależało baaardzo i co??? i wielkie G!!! emotka emotka emotka -

Ale oni chyba dopiero dzwonią...  Tam nie było więcej nagród niż jedna? emotka

W temacie: Niech się Winiary... huśta. emotka

niech się Albodo......... buja........ Wyświetl w wątku >>
2 mia, agata6 0

Claudia77

#6508722 Napisano: 12.07.2018 13:10:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
już dawno się tak nie zdołowałam, tyle serca włożyłam w ten konkurs - chyba pierwszy raz tak mi zależało baaardzo i co??? i wielkie G!!!emotka emotka emotka - Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6508718 Napisano: 12.07.2018 13:07:38 w Czy informują/ informowali?
annnusss napisał(a):

FBsylwia14 napisał(a):

SCHWARZKOPF&HENKEL męski styl?

Tak informują teraz telefonicznie 

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6508264 Napisano: 11.07.2018 11:29:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nkba napisał(a):

emotka

emotka popłaczmy razem, będzie raźniejemotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

Claudia77

#6508260 Napisano: 11.07.2018 11:28:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

To w końcu wiadomo jak Albedo wybiera te huśtawki? Z tych zgłoszeń dziennych, które otrzymały lazybagi czy pozostałych?

ze wszystkich Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6508199 Napisano: 11.07.2018 08:58:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tygrysek82bu napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

akaska napisał(a):

nelunia napisał(a):

akaska napisał(a):

nelunia napisał(a):

akaska napisał(a):

Odnośnie krówki: tam chyba regulamin sobie, a wyniki sobie. O ile się orientuję (i czytam) to na fotce miały być krówki w NOWEJ OWIJCE, ponieważ konkurs jest w celu promowania ich sprzedaży. Dostępne w opakowaniach 1kg i na wagę. A fotki, hulaj dusza, opakowania po 6,99...  

Zmienili regulamin, jak zgłaszasz zdjęcie i zaznaczasz zgody jest informacja, że krówki mogą być też w starej owijce. 

Ano faktycznie, teraz widzę. Zmiana w ostatni dzień pierwszego etapu... Ostatnio moda w konkursach. Czasem warto nie czytać regulaminów, walić foty czemu popadnie, a nuż regulamin się zmieni, gdy organizatorzy zobaczą że kierunek wiedzie w inną stronę. Cóż, udziału nie wzięłam w 1 etapie, bo u mnie na wsi tylko stare opakowania były. A teraz zrobię foto z batonikiem;)..

emotka  tiaa, zwłaszcza jak popadnie. Poziom niektórych zwycięskich zdjęć dość nizinny, ale przecież w temacie nie chodzi o krówkę z Alp tylko o polską krasulę z krajowych nizin emotka

Dokładnie. I o to chodzi:"A słoma z butów wychodzi"... emotka

a mnie często zastanawia, czemu jest parcie na takie konkursy, w których nagrody są ...poniżej po prostu przeciętnej - ręcznik, cukierki, kod gdzieś tam, ok - jak kto co lubi, tylko przy konkach foto zawsze są jakieś "ale", bo to ble, tamten ble itd. itd., ale czy te nagrody są warte jakichkolwiek nerwów i pretensji, a za kilogram krówek mam sprzedać wizerunek dziecka lub swój, ba -  nawet mój pies jest więcej warty - nie wiem, nie kumam, udziału nie biorę, a powodzenia życzę wszystkim biorącym.)

Kiedy robiłam zdjęcia i to z wykorzystaniem tylko wizerunku krówki,bo wcale nie trzeba psa, kota, babci, siebie czy dziecka wykorzystać, żeby wygrać, córka zapytała co jest do wygrania. Wymieniam jej więc: leżak, ręcznik i paczka krówek (kartę pomijam bo mi nie nie przyda się). A córka na to: "To najlepiej zagraj o te krówki!" . Tu nie chodzi o poziom nagrody, a o to czy sprawi ona komuś radość. A radość córki wielka była, jak się dowiedziała, że dwie paczki krówek wygrane emotka  Ps. Dla sprostowania, bo sobie ktoś zaraz pomyśli, że się dziecko cieszy bo słodyczy nie je. Je i to tonami i krówki też dostała, nie tylko patrzyła na nie, jak zdjęcia pstrykałam emotka  A i leżaki się na ogródek przydadzą, a ręczniki wiadomo... ręcznik zawsze się przyda, przy trójce dzieci i basenie na podwórku...  Nie oceniajmy, tylko podziwiajmy tych, którzy potrafią się cieszyć z najdrobniejszej nagrody, bo dla jednych to "tylko"... A dla innych "aż". 

a czy ja kogoś tu oceniłam? Nie emotka , tylko zapytałam z czystej ciekawości i odpowiedź dostałamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6508190 Napisano: 11.07.2018 07:50:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

nelunia napisał(a):

akaska napisał(a):

nelunia napisał(a):

akaska napisał(a):

Odnośnie krówki: tam chyba regulamin sobie, a wyniki sobie. O ile się orientuję (i czytam) to na fotce miały być krówki w NOWEJ OWIJCE, ponieważ konkurs jest w celu promowania ich sprzedaży. Dostępne w opakowaniach 1kg i na wagę. A fotki, hulaj dusza, opakowania po 6,99...  

Zmienili regulamin, jak zgłaszasz zdjęcie i zaznaczasz zgody jest informacja, że krówki mogą być też w starej owijce. 

Ano faktycznie, teraz widzę. Zmiana w ostatni dzień pierwszego etapu... Ostatnio moda w konkursach. Czasem warto nie czytać regulaminów, walić foty czemu popadnie, a nuż regulamin się zmieni, gdy organizatorzy zobaczą że kierunek wiedzie w inną stronę. Cóż, udziału nie wzięłam w 1 etapie, bo u mnie na wsi tylko stare opakowania były. A teraz zrobię foto z batonikiem;)..

emotka  tiaa, zwłaszcza jak popadnie. Poziom niektórych zwycięskich zdjęć dość nizinny, ale przecież w temacie nie chodzi o krówkę z Alp tylko o polską krasulę z krajowych nizin emotka

Dokładnie. I o to chodzi:"A słoma z butów wychodzi"... emotka

a mnie często zastanawia, czemu jest parcie na takie konkursy, w których nagrody są ...poniżej po prostu przeciętnej - ręcznik, cukierki, kod gdzieś tam, ok - jak kto co lubi, tylko przy konkach foto zawsze są jakieś "ale", bo to ble, tamten ble itd. itd., ale czy te nagrody są warte jakichkolwiek nerwów i pretensji, a za kilogram krówek mam sprzedać wizerunek dziecka lub swój, ba -  nawet mój pies jest więcej warty - nie wiem, nie kumam, udziału nie biorę, a powodzenia życzę wszystkim biorącym.) Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

Claudia77

#6507804 Napisano: 10.07.2018 11:09:52 w Czy informują/ informowali?
holaaolaa napisał(a):

Męski Styl??? Wiadomo coś?

kurcze coś cisza, chyba już powinni - chyba, że już po... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6507798 Napisano: 10.07.2018 11:05:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cherry_coke napisał(a):

Drogie Albedo, myślę o Was ciepło emotka

i ja też, ale coś to u mnie nie działa....... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6507714 Napisano: 10.07.2018 07:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamimamu napisał(a):

Czy wygrany w konkursie Winiary lazybag (z pierwszego tyg) wyklucza mój numer z możliwości dalszej walki o hustawkę w kolejnych etapach? Ktoś z Was może lepiej ogarnia ten regulamin - bo w tym przypadku mój umysł zatracił chyba zdolność interpretowania emotka

Jeden Uczestnik może otrzymać w Konkursie nie więcej niż jedną nagrodę danego rodzaju (tj.jedną nagrodę pierwszego stopnia, jedną nagrodę drugiego stopnia oraz jedną nagrodę
trzeciego stopnia ).
możesz grać dalejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6507607 Napisano: 09.07.2018 19:30:38 w Dziś cieszę się z.....
dang21 napisał(a):

Wczoraj podczas spaceru najpierw znalzlam opakowanie Lay's z kodem, ktory wyslalam na loterie, a chwile pozniej znalazlam przy drodze w trawie telefon Lenovo. Mialam z nim jechac na policje, ale na szczescie zadzwonila wlascicielka i moglam jej oddac telefon do rak wlasnych emotka  Chciala mi dac znalezne, ale nie przyjelam, mowiac, ze mam nadzieje, ze kiedy sama kiedys zgubie telefon, ktos mi uczciwie go odda emotka

nam też oddano telefon zgubiony w Energylandii - ktoś zaniósł do punktu informacji - więc cieszę się również, że są tacy cudowni ludzie na świecie jak Ty.) Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6507433 Napisano: 09.07.2018 14:10:56 w Czy informują/ informowali?
zabcia0410 napisał(a):

męski styl emotka

też czekam z iskierką nadziei, chodź pewnie Albedo zgasi ją jeszcze szybciej niż się zapaliła... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6507386 Napisano: 09.07.2018 12:06:39 w Czy informują/ informowali?
Claudia77 napisał(a):

twój męski styl - informowali? chyba do dzisiaj mają czas czy już po? 

ktoś coś wie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6507310 Napisano: 09.07.2018 07:17:50 w Czy informują/ informowali?
twój męski styl - informowali? chyba do dzisiaj mają czas czy już po?  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6506732 Napisano: 06.07.2018 14:36:22 w Czy informują/ informowali?
zawszebeznagrod napisał(a):

Czy ktoś wygrał COKOLWIEK (plecak , skarpetki, coś lepszego) w I lub II etapie loterii McDonald's ? Jak ktoś nie chce się wpisać, proszę o priv

chętnie też bym się dowiedziała - strasznie tajemnicza ta loteriaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6506723 Napisano: 06.07.2018 14:04:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
cheetos lazybag (dziękuję buziolek) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6506456 Napisano: 05.07.2018 20:43:02 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

emotka Nosz kur... wkur.... nie wkurza, wkur.... mnie gra polskich siatkarzy....  emotka  grają gorzej niż u nas na wuefie ....  emotka  piłka leci a oni stoją jak słup soli  emotka  pojechali na turniej i nic nie robią żeby wygrać ten mecz... No ja pier.... 

Ty chyba z moją mamą ten mecz oglądasz, bo ona ma tak samo jak Ty...nawet zadzwoniła do mnie, aby pokrzyczećemotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

Claudia77

#6505840 Napisano: 04.07.2018 15:27:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mysia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Mysia napisał(a):

gdzie moja huśtawka? emotka

pewnie tam gdzie moja...

Oby się znalazły w kolejnym etapie emotka

o tak, tego nam wszystkim życzę .) Wyświetl w wątku >>
2 mysia, mia 0