Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6510276 Napisano: 17.07.2018 13:46:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Ja nie rozumiem czemu piszecie z rezygnacją w mdw, że tylko lazybag, a nie huśtawka... Przecież tydzień się nie zakończył, jeszcze możecie ją wygrać, czy się mylę?

tu jest takie zamieszanie z tym konkursem, że ja pierdziu, informują katastroficznie z tymi datami, więc w sumie masło maślene, a ja to się cieszę, że w ogóle coś u Albedo trafiłam - jak wygrana w totkaemotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

Claudia77

#6510273 Napisano: 17.07.2018 13:43:59 w Winiary
scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/forum/moje-dzisiejsze-wygrane/strona/1267#p6505709

defed prawdę powie :P 

Oki, ale mogła wysłać 2 hasła w tym samym tygodniu, z tego samego numeru. Trzeba by zapytać... Każdy uczestnik może otrzymać po 1 nagrodzie każdego stopnia. 

dla mnie jasno napisane, że wygrana na wcześniejszy lazybag  Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

Claudia77

#6510259 Napisano: 17.07.2018 13:36:32 w Przedszkolaki i przedszkola :)
benasia napisał(a):

Tornister dla 1-klasisty - co myślicie o Herlitz Smart? Co prawda z minusów zauważyłam,że nie ma twardego spodu -poza tym wydaje mi się porządny a synowi podoba się jeden wzór. Polecacie ?  emotka  

ja miałam dla syna ten z serii be.bag - super sprawa, bo tamte troszkę były za szerokie na plecach, syn wynosiła całe trzy lata, poszedł do 4 i chciał być dorosły i mieć plecak typu vans, a po dwóch miesiącach przeprosił stary plecak, bo sam mówił, że od tamtego plecy go bolały.) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6510232 Napisano: 17.07.2018 13:09:57 w Winiary
izkak napisał(a):

Monika11 napisał(a):

na jakim dniu stanęło Winiary ?

Lazy bag z 10.07 - mąż wysłał jedno zgłoszenie, wiec to na pewno za ten dzień   emotka  

to cisną ładnie, spieszą się strasznie, by nadrobić stracony czas... Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

Claudia77

#6510108 Napisano: 17.07.2018 09:19:45 w Informują
Winiary przed chwilą- albo 5 albo 12  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6510107 Napisano: 17.07.2018 09:18:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
lazybag Winiary, tylko nie wiem czy 5 czy 12 bo wtedy zgłaszałam się do konkursu Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6509405 Napisano: 14.07.2018 16:15:05 w PODZIĘKOWANIA
mariolakal,
udało się właśnie dzięki Tobie, bo dałaś mi paragon na słowo.) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6509401 Napisano: 14.07.2018 16:07:32 w PODZIĘKOWANIA
mariolakal,
dziękuję za zaufanie Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6509389 Napisano: 14.07.2018 14:28:47 w moje dzisiejsze wygrane :)

Claudia77

#6508782 Napisano: 12.07.2018 14:27:07 w Czy informują/ informowali?
jeremy napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

annnusss napisał(a):

FBsylwia14 napisał(a):

SCHWARZKOPF&HENKEL męski styl?

Tak informują teraz telefonicznie 

emotka

Ehh telefon milczy, a tak liczyłem na ten konkurs

to tak jak i ja, liczyłam i się przeliczyłam, już na pewno koniec, bo tam mało nagród było... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6508726 Napisano: 12.07.2018 13:18:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

już dawno się tak nie zdołowałam, tyle serca włożyłam w ten konkurs - chyba pierwszy raz tak mi zależało baaardzo i co??? i wielkie G!!! emotka emotka emotka -

Ale oni chyba dopiero dzwonią...  Tam nie było więcej nagród niż jedna? emotka

W temacie: Niech się Winiary... huśta. emotka

niech się Albodo......... buja........ Wyświetl w wątku >>
2 mia, agata6 0

Claudia77

#6508722 Napisano: 12.07.2018 13:10:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
już dawno się tak nie zdołowałam, tyle serca włożyłam w ten konkurs - chyba pierwszy raz tak mi zależało baaardzo i co??? i wielkie G!!!emotka emotka emotka - Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6508718 Napisano: 12.07.2018 13:07:38 w Czy informują/ informowali?
annnusss napisał(a):

FBsylwia14 napisał(a):

SCHWARZKOPF&HENKEL męski styl?

Tak informują teraz telefonicznie 

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6508264 Napisano: 11.07.2018 11:29:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nkba napisał(a):

emotka

emotka popłaczmy razem, będzie raźniejemotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

Claudia77

#6508260 Napisano: 11.07.2018 11:28:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

To w końcu wiadomo jak Albedo wybiera te huśtawki? Z tych zgłoszeń dziennych, które otrzymały lazybagi czy pozostałych?

ze wszystkich Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6508199 Napisano: 11.07.2018 08:58:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tygrysek82bu napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

akaska napisał(a):

nelunia napisał(a):

akaska napisał(a):

nelunia napisał(a):

akaska napisał(a):

Odnośnie krówki: tam chyba regulamin sobie, a wyniki sobie. O ile się orientuję (i czytam) to na fotce miały być krówki w NOWEJ OWIJCE, ponieważ konkurs jest w celu promowania ich sprzedaży. Dostępne w opakowaniach 1kg i na wagę. A fotki, hulaj dusza, opakowania po 6,99...  

Zmienili regulamin, jak zgłaszasz zdjęcie i zaznaczasz zgody jest informacja, że krówki mogą być też w starej owijce. 

Ano faktycznie, teraz widzę. Zmiana w ostatni dzień pierwszego etapu... Ostatnio moda w konkursach. Czasem warto nie czytać regulaminów, walić foty czemu popadnie, a nuż regulamin się zmieni, gdy organizatorzy zobaczą że kierunek wiedzie w inną stronę. Cóż, udziału nie wzięłam w 1 etapie, bo u mnie na wsi tylko stare opakowania były. A teraz zrobię foto z batonikiem;)..

emotka  tiaa, zwłaszcza jak popadnie. Poziom niektórych zwycięskich zdjęć dość nizinny, ale przecież w temacie nie chodzi o krówkę z Alp tylko o polską krasulę z krajowych nizin emotka

Dokładnie. I o to chodzi:"A słoma z butów wychodzi"... emotka

a mnie często zastanawia, czemu jest parcie na takie konkursy, w których nagrody są ...poniżej po prostu przeciętnej - ręcznik, cukierki, kod gdzieś tam, ok - jak kto co lubi, tylko przy konkach foto zawsze są jakieś "ale", bo to ble, tamten ble itd. itd., ale czy te nagrody są warte jakichkolwiek nerwów i pretensji, a za kilogram krówek mam sprzedać wizerunek dziecka lub swój, ba -  nawet mój pies jest więcej warty - nie wiem, nie kumam, udziału nie biorę, a powodzenia życzę wszystkim biorącym.)

Kiedy robiłam zdjęcia i to z wykorzystaniem tylko wizerunku krówki,bo wcale nie trzeba psa, kota, babci, siebie czy dziecka wykorzystać, żeby wygrać, córka zapytała co jest do wygrania. Wymieniam jej więc: leżak, ręcznik i paczka krówek (kartę pomijam bo mi nie nie przyda się). A córka na to: "To najlepiej zagraj o te krówki!" . Tu nie chodzi o poziom nagrody, a o to czy sprawi ona komuś radość. A radość córki wielka była, jak się dowiedziała, że dwie paczki krówek wygrane emotka  Ps. Dla sprostowania, bo sobie ktoś zaraz pomyśli, że się dziecko cieszy bo słodyczy nie je. Je i to tonami i krówki też dostała, nie tylko patrzyła na nie, jak zdjęcia pstrykałam emotka  A i leżaki się na ogródek przydadzą, a ręczniki wiadomo... ręcznik zawsze się przyda, przy trójce dzieci i basenie na podwórku...  Nie oceniajmy, tylko podziwiajmy tych, którzy potrafią się cieszyć z najdrobniejszej nagrody, bo dla jednych to "tylko"... A dla innych "aż". 

a czy ja kogoś tu oceniłam? Nie emotka , tylko zapytałam z czystej ciekawości i odpowiedź dostałamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6508190 Napisano: 11.07.2018 07:50:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

nelunia napisał(a):

akaska napisał(a):

nelunia napisał(a):

akaska napisał(a):

Odnośnie krówki: tam chyba regulamin sobie, a wyniki sobie. O ile się orientuję (i czytam) to na fotce miały być krówki w NOWEJ OWIJCE, ponieważ konkurs jest w celu promowania ich sprzedaży. Dostępne w opakowaniach 1kg i na wagę. A fotki, hulaj dusza, opakowania po 6,99...  

Zmienili regulamin, jak zgłaszasz zdjęcie i zaznaczasz zgody jest informacja, że krówki mogą być też w starej owijce. 

Ano faktycznie, teraz widzę. Zmiana w ostatni dzień pierwszego etapu... Ostatnio moda w konkursach. Czasem warto nie czytać regulaminów, walić foty czemu popadnie, a nuż regulamin się zmieni, gdy organizatorzy zobaczą że kierunek wiedzie w inną stronę. Cóż, udziału nie wzięłam w 1 etapie, bo u mnie na wsi tylko stare opakowania były. A teraz zrobię foto z batonikiem;)..

emotka  tiaa, zwłaszcza jak popadnie. Poziom niektórych zwycięskich zdjęć dość nizinny, ale przecież w temacie nie chodzi o krówkę z Alp tylko o polską krasulę z krajowych nizin emotka

Dokładnie. I o to chodzi:"A słoma z butów wychodzi"... emotka

a mnie często zastanawia, czemu jest parcie na takie konkursy, w których nagrody są ...poniżej po prostu przeciętnej - ręcznik, cukierki, kod gdzieś tam, ok - jak kto co lubi, tylko przy konkach foto zawsze są jakieś "ale", bo to ble, tamten ble itd. itd., ale czy te nagrody są warte jakichkolwiek nerwów i pretensji, a za kilogram krówek mam sprzedać wizerunek dziecka lub swój, ba -  nawet mój pies jest więcej warty - nie wiem, nie kumam, udziału nie biorę, a powodzenia życzę wszystkim biorącym.) Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

Claudia77

#6507804 Napisano: 10.07.2018 11:09:52 w Czy informują/ informowali?
holaaolaa napisał(a):

Męski Styl??? Wiadomo coś?

kurcze coś cisza, chyba już powinni - chyba, że już po... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6507798 Napisano: 10.07.2018 11:05:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cherry_coke napisał(a):

Drogie Albedo, myślę o Was ciepło emotka

i ja też, ale coś to u mnie nie działa....... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6507714 Napisano: 10.07.2018 07:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamimamu napisał(a):

Czy wygrany w konkursie Winiary lazybag (z pierwszego tyg) wyklucza mój numer z możliwości dalszej walki o hustawkę w kolejnych etapach? Ktoś z Was może lepiej ogarnia ten regulamin - bo w tym przypadku mój umysł zatracił chyba zdolność interpretowania emotka

Jeden Uczestnik może otrzymać w Konkursie nie więcej niż jedną nagrodę danego rodzaju (tj.jedną nagrodę pierwszego stopnia, jedną nagrodę drugiego stopnia oraz jedną nagrodę
trzeciego stopnia ).
możesz grać dalejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0