Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6501817 Napisano: 24.06.2018 22:02:42 w Sport
kawazczekolada napisał(a):

mia napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

Japończycy zrobią z nas sushi...

No weź... Przegraliśmy już z czarnymi, przerżnęliśmy sromotnie z czekoladowymi, jeszcze z żółtymi mamy polec? emotka I to nie rasizm, tylko tam sobie myślę, jak to się ludziska cieszyli, że mamy taką łatwą grupę... Egzotycznom takom. emotka

nasi jedzą parówki i popijają Oshee. A Japończycy masową jedzą rybę i popijają sake...D Myślę, że dla nas każda grupa byłaby ciężka...

no tak a Kolumbijczycy lecą na koceemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6501816 Napisano: 24.06.2018 22:00:59 w Sport
freyja88 napisał(a):

słuchajcie...jakaś tam "wygrana" jest...
Jako PIERWSI odpadamy z mundialu.

zawsze trzeba znaleźć dobrą stronę, tekst zapożyczam - jeśli mogęemotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

Claudia77

#6501811 Napisano: 24.06.2018 21:57:09 w Sport
No nic, dziękujemy za uwagę, szkoda mi tylko tych prawdziwych kibiców, którzy płaczą na trybunach,katastrofa......... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6501801 Napisano: 24.06.2018 21:46:04 w Sport
79magda napisał(a):

jeżeli bramkarz kolumbijski zejdzie z boiska, mamy szanse emotka

dodajmy, że kulawy bramkarzemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6501788 Napisano: 24.06.2018 21:36:01 w Sport
synk napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

synk napisał(a):

buuuuuuuu

jakie buuuuuuuuuuuuu, to ja  emotka emotka emotka emotka emotka

buu bo 2:0........i 3:0 ............ale leci

może...jeszcze jeden i jeszcze raz.........emotka katastrofa........................ Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6501784 Napisano: 24.06.2018 21:31:28 w Sport
synk napisał(a):

buuuuuuuu

jakie buuuuuuuuuuuuu, to ja emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6501780 Napisano: 24.06.2018 21:27:22 w Sport
radosna napisał(a):

Mówili coś tam pod nosem,
że wciągną nas dzisiaj nosem.
Wyjdzie nam bokiem przegrana,
a z żalu ugną kolana …

i łzy rzewne ronić będziemy
i żal Head&Shoulder's zmyjemy, 
i porażkę  naszą parówkami zagryziemy
pepsi popijemy i chipsami zachrupiemy
i piwem się na... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6501768 Napisano: 24.06.2018 21:06:12 w Sport
mia napisał(a):

No i powiedzcie mi, jak na dzisiejsze konkursy mam pisać hasła zagrzewające naszych do walki, czy toasty na cześć naszej reprezentacji, jak za chwilę może być po ptokach? emotka Przecież to się mija z celem... Chyba, że będę im życzyć przyszłego Mundialu.
Wena mi spadła do zera. emotka

Tradycyjnie mia, tradycyjnie  - nic się nie stało... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6501755 Napisano: 24.06.2018 20:56:02 w Sport
nelunia napisał(a):

A może by tak wyjść z psem na spacer, żeby ostudzić emocje?... kurde, zapomniałam, że nie mam psa emotka

Ty zapomniałaś o psie, jak nasi po co pojechali do Rosji... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6501440 Napisano: 23.06.2018 07:37:28 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

superloser napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ja jeszcze chętnie wrócę do sprawy tego dziecka, co to nie wiedziało, co zakłada, ale założyło. otóż, to nie jest tak, że "dziecko to tylko dziecko" i dzięki temu może robić, co mu się zachce. bo takie podejście pozwalałoby na wszystko - nie tylko założenie profilu komuś innemu, ale też na wrzucenie tam różnych rzeczy, o wbijaniu widelców w gołębie nie wspominając. w taki sposób można więc tłumaczyć albo totalnego noworodka albo dziecko nie do końca umysłowo sprawne (bo zapewniam, że 12 latek czytać powinien potrafić i to ze zrozumieniem, a jeżeli nie potrafi, to, na boga, co to mówi o nim i jego rodzicach? emotka  )

i jednak właśnie rodzicom bym się przyjrzała, bo to nie jest tak, że jest jakaś "moda" i każde dziecko za nią pędzi. też dzieckiem byłam i pamiętam, że raczej miałam śmiech z panien, które biegły za jakąkolwiek "modą". tak, miałam wtedy 12 lat i nie biegłam z nurtem ani rzeki (bo znałam coś takiego, jak prognozy pogody i warunki bezpieczeństwa), ani z nurtem rówieśniczym (bo rodzice uzmysłowili mi, że jednak jestem indywidualną jednostką, która nie musi robić tego, co wszyscy, tak samo się ubierać i tak samo zachowywać). dziękuję za uwagę, wy tylko człowieki. emotka

Nie zgadzam się z Twym zdaniem. Oczekujesz, by dziecko w wieku 12 lat podejmowało SŁUSZNE I UCZCIWE decyzje?
To dlaczego DOROŚLI nie mogą być przykładem cnoty? Zobacz Galerie Puma. Regulamin mówi " 1 uczestnik = 1 nagroda". 

A 2 osoby mają 5 pseudonimów i już 4 nagrody. Brak im świadomości? Czy z premedytacją okradają z nagród tych co grają uczciwie? 
Przykład dla dzieci godny naśladowania?  emotka

wy tak o błędach dzieci, a rodzice na fb zamieszczają zdjęcia świadectw dzieci z wszystkimi ich danymi  emotka  podanymi jak na tacy...

Jakie dane imię nazwisko i data urodzenia

jaka szkoła, data urodzenia, pesel - całe pierwsze strony Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6501435 Napisano: 23.06.2018 07:28:32 w WC - rozmowy o wszystkim
superloser napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ja jeszcze chętnie wrócę do sprawy tego dziecka, co to nie wiedziało, co zakłada, ale założyło. otóż, to nie jest tak, że "dziecko to tylko dziecko" i dzięki temu może robić, co mu się zachce. bo takie podejście pozwalałoby na wszystko - nie tylko założenie profilu komuś innemu, ale też na wrzucenie tam różnych rzeczy, o wbijaniu widelców w gołębie nie wspominając. w taki sposób można więc tłumaczyć albo totalnego noworodka albo dziecko nie do końca umysłowo sprawne (bo zapewniam, że 12 latek czytać powinien potrafić i to ze zrozumieniem, a jeżeli nie potrafi, to, na boga, co to mówi o nim i jego rodzicach? emotka  )

i jednak właśnie rodzicom bym się przyjrzała, bo to nie jest tak, że jest jakaś "moda" i każde dziecko za nią pędzi. też dzieckiem byłam i pamiętam, że raczej miałam śmiech z panien, które biegły za jakąkolwiek "modą". tak, miałam wtedy 12 lat i nie biegłam z nurtem ani rzeki (bo znałam coś takiego, jak prognozy pogody i warunki bezpieczeństwa), ani z nurtem rówieśniczym (bo rodzice uzmysłowili mi, że jednak jestem indywidualną jednostką, która nie musi robić tego, co wszyscy, tak samo się ubierać i tak samo zachowywać). dziękuję za uwagę, wy tylko człowieki. emotka

Nie zgadzam się z Twym zdaniem. Oczekujesz, by dziecko w wieku 12 lat podejmowało SŁUSZNE I UCZCIWE decyzje?
To dlaczego DOROŚLI nie mogą być przykładem cnoty? Zobacz Galerie Puma. Regulamin mówi " 1 uczestnik = 1 nagroda". 

A 2 osoby mają 5 pseudonimów i już 4 nagrody. Brak im świadomości? Czy z premedytacją okradają z nagród tych co grają uczciwie? 
Przykład dla dzieci godny naśladowania?  emotka

wy tak o błędach dzieci, a rodzice na fb zamieszczają zdjęcia świadectw dzieci z wszystkimi ich danymi  emotka  podanymi jak na tacy... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6501006 Napisano: 22.06.2018 07:18:56 w co chcielibyście wygrać?
tylko iphona...chcę spełnić czyjeś marzenie, nie swoje... Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

Claudia77

#6500909 Napisano: 21.06.2018 19:35:35 w WC - rozmowy o wszystkim
moniazr napisał(a):

Nie masz dzieci i nie wiesz, jak ważna dla nastolatków jest grupa rówieśnicza i jak czasami trudno jest nad wszystkim zapanować.

dlatego codziennie tłukę synowi do głowy, że z prądem to tylko zdechłe ryby płyną Wyświetl w wątku >>
2 moniazr, joan 0

Claudia77

#6500727 Napisano: 21.06.2018 13:23:11 w WC - rozmowy o wszystkim
marcinek1985 napisał(a):

Czy w konkursie „Wygrywaj z mistrzowskimi produktami” odpowiedź musi być rozwinięta czy wystarczy podać samą markę?  emotka

Wysłać SMS na numer 7036 ze swoją autorską propozycją zapytania konkursowego, więc czekają na Twoją inwencję twórczą Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6500721 Napisano: 21.06.2018 13:16:50 w Dziś cieszę się z.....
mia napisał(a):

Deszcz, deszcz, deszcz! emotka emotka emotka Pierwszy od co najmniej miesiąca! Niech leje strumieniami i nie przestaje przynajmniej ze 24 h! emotka

mia szepnij mu na uszko, żeby i mnie odwiedził, niech leje.........a tak a propo cieszę się, że już wakacje.... Wyświetl w wątku >>
2 mia, joasiunia 0

Claudia77

#6500719 Napisano: 21.06.2018 13:12:10 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

Mnie w ogóle dziwi, że (nawet nie w sensie policyjnym) można przesłuchiwać osobę nieletnią w czasie nieobecności jej rodziców.

Mnie to dziwi, że oczekujesz wzywania na dywanik do dyrektora szkoły najpierw rodziców dziecka, które nabroiło.
Pierwszy krok to przecież normalna rozmowa wyjaśniająca, jak szkoła ma to technicznie realizować? Przykładowo dzieciak pobił na przerwie drugiego, to co, najpierw wołamy starych, a bez ich obecności nie odzywamy się do dziecka-bandyty? Bo to co, bardziej wychowawcze jest?
Jakaś chora polityka zapanowała w zakresie wyimaginowanej "ochrony interesów dziecka". Ten strach nauczycieli, by się nie wychylić, nie dotknąć (dosłownie też), nie urazić biednego dziecka. A potem są historie z włażeniem nauczycielom na głowę albo zakładanie na tę głowę kosza na śmieci. Nie, no sorry, coś tu jest nie tak w tym systemie emotka

i masz rację i nie masz. Ok nauczyciela, dyrekcji obowiązkiem jest wezwać ucznia w celu wyjaśnienia co i jak itd., i tu rodzice nie są potrzebni, jednak powinni rodzica poinformować, że coś się stało lub coś się dzieje i zostają wyciągnięte konsekwencje takie a takie, bo nie wyobrażam sobie, by moje dziecko nabroiło i wszyscy by wiedzieli tylko nie ja, najpierw jemu bym nogi z d...powyrywała, a potem zrobiła szum w szkole, bo jak mamy reagować kiedy nie wiemy, że coś się dzieje.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6500683 Napisano: 21.06.2018 12:37:44 w WC - rozmowy o wszystkim
glena napisał(a):

Ja tam zdecydowanie jestem zdania, że linczować to się jednak powinno Rodziców, a nie Dzieci i że te "gnoje" to są produkty naszych nieudolnych metod wychowawczych. 

niestety w szkole często zachodzi do zachowań " grupowych" i aby nie odstawać dzieciaki robią różne głupie rzeczy, bo "razem" znaczy ok i jesteś wtedy cool, a jak pewna matka na zebraniu kiedyś powiedziała bardzo mądrą rzecz - " dzieci mają podwójne osobowości - domową i szkolną" i dokładnie tak bywa... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6500672 Napisano: 21.06.2018 12:32:43 w WC - rozmowy o wszystkim
androm napisał(a):

Moim zdaniem, skoro był to profil bez złośliwości, bez naśmiewania się, to zawieszenie w prawach jest zbyt dużą karą na to. Stawiałabym raczej na uświadomienie, jakąś lekcję wychowawczą w szkole, pogadankę, aby wiedzieli, że nie można bawić się czyjąś tożsamością.
Myślę, że skoro Twoja córka wzięła sprawę na siebie ratując dwie koleżanki, to jako matka masz powód do dumy, że jest taka honorowa, ma charakter!

chyba ma charakter...ale kozła ofiarnego, nic a nic nie pochwalam takiego zachowania - razem broimy razem ponosimy konsekwencje, a tak tylko uświadomiła koleżankom, że mogą być bezkarne, a ona nauczona takiego postępowania będzie płakać kiedyś rzewnie, bo niestety ludzie są jacy są, dokładnie wszyscy o tym wiemy, nawet patrząc przez pryzmat konkursów co się dzieje... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6500233 Napisano: 20.06.2018 12:29:18 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Z jednej strony masz rację.. Ja na przykład uwielbiam dostawać kosmetyki każdej maści emotka   z tego co zauważyłam teściowa strasznie sobie sepi na kosmetyki, kupuje jakiś tani badziew, dlatego pomyślałam o jakimś fajnym markowym zestawie kremów czy coś...

Storczyków już ma od nas ze 4 emotka

Podejrzewam, że na zaproszenie do restauracji zareagowalaby jak teściowa Joasiuni... 

A ja z kolei nie lubię dostawać kosmetyków (chyba, że sama je wskażę) -> bo opakowanie plastikowe razi mnie w oczy / bo to nie mój rodzaj cery / bo nie podoba mi się skład kosmetyku (to powód nr 1) emotka

To wybierz kabarety, razem się pośmiejecie emotka Co do restauracji, to w pełni rozumiem, bo kiedyś zaprosiliśmy rodziców w piękne miejsce, żeby się oderwali od codzienności, a oni zamówili dokładnie to samo, co jedzą w domu, czyli kluski + rolada + modro kapusta. Rozwalili mnie! emotka

ja z kolei mojej mamie podarowałam bilety na siatkówkę, bo bardzo lubi, ale ile się nagadała, a po co, a nie chce mi się, wolę w tv itp., myślałam, że mnie coś trafi, ale pojechała w końcu i ...teraz tylko na żywo mecze by oglądała, tak jej się spodobało... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6500199 Napisano: 20.06.2018 11:54:45 w Czy informują/ informowali?
blanca napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

A do kiedy musza z Fuzztea poinformować?

w regulaminie, że niby w ciągu 5 dni od posiedzenia komisji - a posiedzenie komisji - któż to wie, a nagrody wydane do 30 czerwca, więc....masło maślane

Posiedzenie komisji 18-19.06, powiadomienie 5 dni.

to mi umknęło, jak wszystko ostatnio zresztą.....a poza tym, to nie mam na co czekać...buuu Wyświetl w wątku >>
0 0