Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6494916 Napisano: 05.06.2018 21:47:33 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Zadzwoń i wyjaśnij. Będą chcieli akt zgonu i nic więcej. Tylko nie daj się wkręcić że Ty to masz splacac

Dla mnie to śmierdzi szwindlem. Osiem lat milczeli??

po 10 latach się przedawnia z tego co pamiętam, więc poczekali swoje, odsetki urosły i bieg sprawy od wezwania zaczyna się od nowa... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6494820 Napisano: 05.06.2018 17:48:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Grand błogie chwile - tylko netflix ale co za błogostan pierwszy raz w życiu wygrać pisząc hasłełkoemotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6492079 Napisano: 24.05.2018 18:12:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
myla napisał(a):

No cóż, i mnie dopadł ten "zaszczyt" wpisania się z Poradnikiem emotka

mam i ja yupiemotka na bezrybiu i rak rybaemotka  i to jednym jedynym zgłoszeniem emotka Wyświetl w wątku >>
1 myla 0

Claudia77

#6491783 Napisano: 24.05.2018 09:02:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magalan83 napisał(a):

Ani dziś, ani wczoraj, tydzień temu... i jeszcze dłużej! Nic nie wygrywam emotka  loteria, hasło... po prostu zero wiadomości od kogokolwiek w temacie wygranej emotka
nawet nic nie daje wpisywanie się do tego wątku emotka dola mam w tym temacie 

nie ma się co łamać - ja czekałam na wygraną od stycznia i w końcu się udało - więc bądź dobrej myśli, a wygrana przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie, a w temacie wczoraj nic.) Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

Claudia77

#6491460 Napisano: 22.05.2018 20:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

superloser napisał(a):

: w Loterii jest zdefiniowanych 11 100 Kodów z przyznaną Nagrodą.

tak dla zabawy od czasu do czasu, a tak na poważnie czasami i tak kupuję Raffaello więc co mi szkodzi, ale ogolnie masz rację, takie konkursy nie powinny mieć racji bytu, zbojkotować to w cholerę, już wolę bramki pomimo, że nie wygrywam i w nich (w tym roku jeszcze)

Jak już cos musi być SŁODKIEGO, to wybieram Wawel - bo coś od siebie daje na charity.
A Raffaello z 25 samochodów, rok temu až DWA wydał.
Tak z ciekawosci, jaki te opakowania promocyjne MAJĄ termin przydatnosci? 

nie wiem, u mnie wszystkie słodycze schodzą na bieżąco, bo jak się pojawiają to jest święto - muszę tym łasuchom wydzielać.) Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6491458 Napisano: 22.05.2018 19:52:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

: w Loterii jest zdefiniowanych 11 100 Kodów z przyznaną Nagrodą.

tak dla zabawy od czasu do czasu, a tak na poważnie czasami i tak kupuję Raffaello więc co mi szkodzi, ale ogolnie masz rację, takie konkursy nie powinny mieć racji bytu, zbojkotować to w cholerę, już wolę bramki pomimo, że nie wygrywam i w nich (w tym roku jeszcze) Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6491454 Napisano: 22.05.2018 19:32:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

joan napisał(a):

kate87 napisał(a):

Czy na MDW chwalił się ktoś o wygranej w Raffaello? Niby tych fotoksiąg jest tysiak ale jakby głucho na forum. Ja próbowałam 4 razy i wielkie nic.

U mnie nic. I nie kojarzę, żeby ktokolwiek coś tam wygrał emotka

ja miałam 2 zgłoszenia i mam ich w d...

u mnie 5 z największych paczek i nic emotka

ale co myślisz, że większa paczka to większa szansa emotka

dokładnie tak myślę emotka  

no dobra, jutro zaryzykuję, będzie adrenalinaemotka Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, joan 0

Claudia77

#6491449 Napisano: 22.05.2018 19:29:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

joan napisał(a):

kate87 napisał(a):

Czy na MDW chwalił się ktoś o wygranej w Raffaello? Niby tych fotoksiąg jest tysiak ale jakby głucho na forum. Ja próbowałam 4 razy i wielkie nic.

ja miałam 2 zgłoszenia i mam ich w d...

u mnie 5 z największych paczek i nic emotka

ale co myślisz, że większa paczka to większa szansaemotka Wyświetl w wątku >>
1 klara1 0

Claudia77

#6491447 Napisano: 22.05.2018 19:26:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kate87 napisał(a):

ja miałam 2 zgłoszenia i mam ich w d... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6491431 Napisano: 22.05.2018 18:39:47 w SZUKAM....
gryszelm napisał(a):

Szukam z jakiego adresu przychodziły @ z Bobovity?

konkurs@studioversus.pl Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

Claudia77

#6491407 Napisano: 22.05.2018 17:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBslawek5 napisał(a):

Witam chcę wziąć udział w tym konkursie smsowym https://www.carre...riel-i-wygraj-pralke co znaczy wstaw ten prefiks jak go wstawić przed wiadomością  
może ktoś ma wzór gotowego prawidłowo wyglądającego zgłoszenia?

wykonanaPraca Konkursowa–dokończ zdanie:„Mój sposób na czyste pranie z Arielem to ... ”Przykład:ARIEL.23789.wrzucamdo pralki kapsułkę Ariela,która wszystkie plamy spiera.b)Maksymalna długość całego SMS-abędącego zgłoszeniem udziału w Konkursiewynosi 400 znaków (wliczając w to: prefiks,numer transakcjioraz treść Pracy Konkursowej, znaki przestankowe i spacje).

np.
Ariel.12586.i piszesz co tylko sobie wymyślisz. Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6491392 Napisano: 22.05.2018 16:29:52 w SZUKAM....
klaudiag19 - szukam kontaktu z Tobą... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6491391 Napisano: 22.05.2018 16:29:20 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

działa Wam poczta wp?

no właśnie nie...

nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6491071 Napisano: 21.05.2018 13:51:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
będzie zakupowe szaleństwo z Fantasią!!! Yupi!!!emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6490221 Napisano: 17.05.2018 10:00:22 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

glena napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

wkurza mnie, że rzucam te dziadowskie fajki już drugi raz i znowu czarno to widzę...

Próbowałaś elektronicznego? Mi pomógł emotka  

nie nie próbowałam, ale chce rzucić bez żadnych dodatkowych wspomagaczy, rzucić w diabły - no nic będę walczyć siłą umysłu.))

Uda Ci się! Ja już nie palę ponad półtora roku - też myślałam, że nie dam rady. W pierwszym podejściu poddałam się po dobie, ale potem się strasznie zawzięłam i bez żadnych gum, plastrów dałam radę. Ty też dasz! 

Gratulacje wielkie!!! jaki to człek głupi, niszczy sam zdrowie za to płacąc grubą kasę, a teraz jeszcze się męczy na własne życzenie ...no nic oby tym razem mi wyszło - będziesz moją inspiracją emotka

Ja nie palę 6 lat - motywacja - CIĄŻA emotka a mój małżonek szprycował się Desmoxanem- 1 opakowanie i udało się rzucić palenie po kilkunastu latach emotka
Wkurza mnie praca!

w ciąży też nie paliłam, a po porodzie to podwójnie mnie ciągnęło, ale jak zobaczyłam jak mój dwulatek włożył sobie peta do buzi i powiedział, że on jak mama to mną zatrzęsłoemotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6490215 Napisano: 17.05.2018 09:49:34 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

wkurza mnie, że rzucam te dziadowskie fajki już drugi raz i znowu czarno to widzę...

nie nie próbowałam, ale chce rzucić bez żadnych dodatkowych wspomagaczy, rzucić w diabły - no nic będę walczyć siłą umysłu.))

Droga trudniejsza, ale bardziej satysfakcjonująca emotka  
Pamiętaj, że jak wytrzymasz jeden dzień to już połowa sukcesu. To!pierwszy dzień dzisiaj? 

kochana to pierwsze pół dnia dzisiaj, wczoraj wieczorem poszłam zapaliłam ostatniego ( mam nadzieję) a reszte połamałam i wyrzuciłam do śmieci Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6490214 Napisano: 17.05.2018 09:48:12 w Wkurza mnie...
glena napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Uda Ci się! Ja już nie palę ponad półtora roku - też myślałam, że nie dam rady. W pierwszym podejściu poddałam się po dobie, ale potem się strasznie zawzięłam i bez żadnych gum, plastrów dałam radę. Ty też dasz! 

Gratulacje wielkie!!! jaki to człek głupi, niszczy sam zdrowie za to płacąc grubą kasę, a teraz jeszcze się męczy na własne życzenie ...no nic oby tym razem mi wyszło - będziesz moją inspiracjąemotka Wyświetl w wątku >>
1 glena 0

Claudia77

#6490201 Napisano: 17.05.2018 08:50:04 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

nie nie próbowałam, ale chce rzucić bez żadnych dodatkowych wspomagaczy, rzucić w diabły - no nic będę walczyć siłą umysłu.)) Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6490200 Napisano: 17.05.2018 08:48:40 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

rzucam te dziadowskie fajki 

Super emotka Trzymam kciuki emotka  I niech ten drugi raz będzie już ostatni! Najważniejsze, że chcesz, a to już wieeelki krok! Powodzenia!!! Nie dziękuj  emotka

nie będę dziękować za kciuki, ale podziękuję za wsparcie, kurka tego mi potrzeba...emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

Claudia77

#6490193 Napisano: 17.05.2018 08:04:20 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że rzucam te dziadowskie fajki już drugi raz i znowu czarno to widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0