Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6550003 Napisano: 22.11.2018 20:49:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Czy mi się wydaje czy w wynikach z 19 z Henia pokazały się w 2 przypadkach adresy emotka   Były wcześniej? Czy mają coś spieprzone i uzupełniając może się okazać że wrzucą w wynikach nasze dane..

dopiero teraz adresy się pokazały, wcześniej na sto procent nie było ....

W takim razie poczekam z odsyłaniem danych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6549998 Napisano: 22.11.2018 20:39:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mi się wydaje czy w wynikach z 19 z Henia pokazały się w 2 przypadkach adresy emotka   Były wcześniej? Czy mają coś spieprzone i uzupełniając może się okazać że wrzucą w wynikach nasze dane.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6549995 Napisano: 22.11.2018 20:27:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
bagietkoweniebo napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Henio za 19 i 20 emotka emotka emotka

ale jak to za 20?? jesteś pewna? na stronie są wyniki za 19 tylko

Tak bo ja też mam wygraną, a na liście z 19 mnie nie ma yeaaah Heniu dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

mysia

#6549865 Napisano: 22.11.2018 15:04:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Już szukacie pomocy w Heinekenie? Dajcie sobie trochę czasu, może się uda emotka Ja dzielnie walczę choć póki co zamiast kartonu - pudło emotka emotka
Ale zawsze się w końcu udaje i wierzę, że Heniuś będzie a kusi bardziej bo dostanę z tego 2 piwka 0% emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6549237 Napisano: 20.11.2018 17:29:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

monkakk napisał(a):

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Lista zwycięzców  wakacje z orange, bez rodzaju nagrody emotka

Sądzę, że jest ułożona wg kolejności nagród...
Pytanie 1: A co na to RODO? emotka Pytanie 2: A kaj te doładowania? Znów dzwonić będą? emotka

Wapie, żeby wg nagród. Zobacz że jest alfabetycznie wg imion. Co do doładowań obstawiam smsy. 

Faktycznie. emotka Zmyliło mnie to, że jest według mnie w takiej kolejność jak dzwonili...  A obstawiłam podświadomie dzwonienie od najlepszej do najsłabszej.

Masakra z tą agencją, orange sobie odpuściłam, 3mam za Was kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, kreatia 0

mysia

#6549233 Napisano: 20.11.2018 17:10:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Oooo i ja mam 100zł z rezerwy Winiary emotka tylko widzę, że paragon kiepsko opisany wrrrr oby przeszło emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6548072 Napisano: 16.11.2018 16:22:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kitu napisał(a):

[quote=Na 100% było w regulaminie, że Superpharm.
nkba]

wea86 napisał(a):

Ech, też kupiłam gdzieś indziej Mixe. I też jestem pewna że czytałam regulamin, ale nigdzie w pobranych go nie mam:-(

tez kupiłam gdzie indziej ale jestem pewna, że nie było info, że w sph.

Nie brałam udziału w końcu, ale interesowałam się tym konkursem i też sobie zakodowałam, że można kupić wszędzie... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

mysia

#6547812 Napisano: 15.11.2018 21:40:50 w Auchan
kawazczekolada napisał(a):

Byłam wczoraj w Auchan i Panie nie wiedziały o co chodzi z oświadczeniami do podpisu... Najpierw chciały wydać bon... bez listy a na ekspres miałam czekać aż dostarczą do sklepu. Pokazuje Pani maila że na razie tylko oświadczenie i paragon... to Pani usta rozszerzyła, oczy wyłupiła i nie wie o co kaman. Dobrze że koleżanka obok podsunęła jej pomysł aby zajrzała do teczki z regulaminem... emotka Teraz mam czekać na telefon że można odbierać nagrodę

U nas jak zawsze Panie niestety nieprzygotowane... ale obrażać się nie będę, bo Auchan mnie nawet lubi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6547468 Napisano: 15.11.2018 10:10:22 w Auchan
doode napisał(a):

Losowane były nagrody główne oraz niewydane nagrody dodatkowe z bramek, więc może cos sie trafi.... emotka

Tylko na główne nadzieja, losowanie dodatkowe z bramek tylko pod warunkiem, że było zbyt mało zgłoszeń. Myślę, że wszystkie bramki poszły, a nie napisali nic o rezerwie w przypadku braku czy błędnego paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6546170 Napisano: 11.11.2018 13:13:11 w Auchan
rutka napisał(a):

korci by wpisywac fikcyjne dajne i sprawdzic czy te nagrody są

Jakieś są, aleeee z tego co kojarzę dodatkowe losowanie będzie tylko jeśli będzie mało zgłoszeń, a jak ktoś poda fałszywe dane, to nikt nie dostanie tej nagrody emotka Więc dajcie jeszcze innym szansę, ja nie miałam 30, 50, czy 100 paragonów i się udało... Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6546166 Napisano: 11.11.2018 12:57:39 w Auchan
aleks1983 napisał(a):

Cos nie tak z tym Auchanem...bo to niemożliwe ze slyszymy o 3 wygranych...ja wyslalsm12,tez nic...ktos 70 i nic...jakies jaja

Ja mam ekspres, ale poczekam aż zweryfikują różnie bywa, jak coś źle wpisałam czy coś... nie zrobiłam PrtSc emotka Mało wygranych trochę to dziwne, poza tym nikt się 100 nie pochwalił emotka
Ps. Miałam 5 paragonów. Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

mysia

#6546164 Napisano: 11.11.2018 12:53:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Mysia napisał(a):

bandit napisał(a):

ika1 napisał(a):

z winiar trzeba było wysłać paragon nawet jeśli się było rezerwowym  a ja tego nie zrobiłam ale gapa emotka

Na pewno ? ja miałem maila o rezerwie i informację w nim że jestem rezerowy do zwrotu i jak coś to się odezwą , nic nie było o wysyłce 
i tak sie nie załapałem, po co wysyłać coś jak są małe szanse na kase ?

To dlaczego w mailu podają: Jeśli prawo do nagrody przejdzie na Ciebie, skontaktujemy się z Tobą ponownie na adres e-mail, który podałeś w formularzu zgłoszeniowym. Pamiętaj aby zachować paragon.emotka

Bo ja pierwszy laureat nie wywiąże się z odesłania paragonu, to prawo przechodzi na Ciebie. Wtedy Cie poinformują w kolejnym @ i po takiej wiadomości odsyłasz paragon.

Ja wiem emotka  emotka ale ika1 napisała, że należy odesłać paragon nawet jak się jest laureatem rezerwowym, a nie trzeba i tego dotyczyła moja odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6546158 Napisano: 11.11.2018 12:41:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

ika1 napisał(a):

z winiar trzeba było wysłać paragon nawet jeśli się było rezerwowym  a ja tego nie zrobiłam ale gapa emotka

Na pewno ? ja miałem maila o rezerwie i informację w nim że jestem rezerowy do zwrotu i jak coś to się odezwą , nic nie było o wysyłce 
i tak sie nie załapałem, po co wysyłać coś jak są małe szanse na kase ?

To dlaczego w mailu podają: Jeśli prawo do nagrody przejdzie na Ciebie, skontaktujemy się z Tobą ponownie na adres e-mail, który podałeś w formularzu zgłoszeniowym. Pamiętaj aby zachować paragon.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6546112 Napisano: 11.11.2018 09:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

Mysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś już dostał ( z osób, które wygrały oczywiście) gwarancję do iRoomba z konkursu foto w Biedronce? Pisałam już do organizatora dwa maile, ale mnie ignorują.

Mnie też ignorują... emotka

Potwierdzam, a telefonu nie odbierają emotka

Nieładnie, a jak wyszła sprawa z kradzieżą to grzecznie maile czy dotarło, proszą o nr seryjne a teraz olewka... Wyświetl w wątku >>

mysia

#6546043 Napisano: 10.11.2018 20:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś już dostał ( z osób, które wygrały oczywiście) gwarancję do iRoomba z konkursu foto w Biedronce? Pisałam już do organizatora dwa maile, ale mnie ignorują.

Mnie też ignorują... emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6544835 Napisano: 07.11.2018 06:54:50 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Mysia napisał(a):

kerocna napisał(a):

Mysia napisał(a):

Szukam czy są jakieś konkursy gdzie trzeba kupić proszek do prania/kapsułki. Szkoda mi wydawać większą kasę na budżet emotka loteria Rex też mnie nie interesuje emotka

Budżet od czwartku w Kauflandzie (Vizir, Ariel) lub Jesienne porządki w ITM też z Vizirem i Arielem. emotka

No właśnie na budżet możesz zrobić zakupy za 5zł, wolę tam gdzie trzeba kupić proszek/kapsułki i wydać te 20-30zł emotka niestety takie konkursy chyba przegapiłam i będę musiała poczekać emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-jesien-z-rodzina-e-leclerc.html#.W-H4eIzTmhA
A ten?

Ooo! Dzięki  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mysia

#6544791 Napisano: 06.11.2018 21:02:38 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

Mysia napisał(a):

Szukam czy są jakieś konkursy gdzie trzeba kupić proszek do prania/kapsułki. Szkoda mi wydawać większą kasę na budżet emotka loteria Rex też mnie nie interesuje emotka

Budżet od czwartku w Kauflandzie (Vizir, Ariel) lub Jesienne porządki w ITM też z Vizirem i Arielem. emotka

No właśnie na budżet możesz zrobić zakupy za 5zł, wolę tam gdzie trzeba kupić proszek/kapsułki i wydać te 20-30zł emotka niestety takie konkursy chyba przegapiłam i będę musiała poczekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6544786 Napisano: 06.11.2018 20:47:59 w SZUKAM....
Szukam czy są jakieś konkursy gdzie trzeba kupić proszek do prania/kapsułki. Szkoda mi wydawać większą kasę na budżet emotka loteria Rex też mnie nie interesuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6543416 Napisano: 31.10.2018 21:22:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

mia napisał(a):

Czy z Soraya są jakieś zwrotki? U mnie głucha cisza na telefonie... emotka

U mnie tez głucha cisza...

W regulaminie chyba nic nie było o potwierdzeniu, wysyłałam kilka dni temu i też zwrotki brak. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mysia

#6541595 Napisano: 24.10.2018 14:52:20 w SZUKAM....
Czy zdarza się, że agencje dzwonią z nr prywatnego? Wczoraj i dzisiaj miałam wyciszony telefon, wyświetla się nr prywatny, myślę że pewnie jakieś usługi bankowe czy coś, ale wolę się upewnić czy nie dzwoniła ostatnio jakaś agencja z prywatnegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0