Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6471482 Napisano: 09.03.2018 14:20:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
brzozak napisał(a):

bon na zakupy do Kauflandu o wartości 50 zł z 50 lat Kaufland

U mnie też emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6471172 Napisano: 08.03.2018 17:35:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonooka85 napisał(a):

a ja zastanawiam się, jak mam wpaść na równie głupie pomysły emotka

To równie proste emotka mi się udało zrealizować plan "zrób foto bez sensu i wygraj";) Natomiast co do tych paintowych szaleństw, to nie mam odwagi robić, aż tak żenującego zgłoszenia.. Dostałam kilka paragonów więc może jeszcze coś "wymyślę" a że mi się nie chce to chyba nadal mam szansę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

mysia

#6471153 Napisano: 08.03.2018 17:12:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Ja się z księdza śmieję  emotka

No ja nie wiem jak tego księdza skomentować.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6471129 Napisano: 08.03.2018 16:05:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kolejne wyniki z Monstera, szczękę z podłogi zbieram.. https://monstermunch.pl/#laureaci emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, tupotka 0

mysia

#6471013 Napisano: 08.03.2018 11:29:32 w Dziś cieszę się z.....
Mam dzisiaj super wenę, świetny humor i czekam na nagrody emotka emotka przy okazji dla wszystkich koleżanek z forum wszystkiego dobrego, przyjemnego dnia i wielu wspaniałych nagród! emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6469901 Napisano: 05.03.2018 16:12:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gramtatatam napisał(a):

razdwatrzycztery napisał(a):

Hej emotka  

Jest ktoś kto jeszcze nie dostał karty do Biedronki (Winiary)?

Tak  emotka

Też czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6469339 Napisano: 03.03.2018 12:36:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

amastowa napisał(a):

krzych88 napisał(a):

Czy w loterii Kinder można wziąć udział 3 razy jeśli na paragonie są 3 produkty Kinder?

tak, możesz dokonać tyle zgłoszeń ile produktów kinder na paragonie. max 20 dziennie

Jakie mąż 20 dziennie? Zgłoszenia do Kinder można dokonać raz dziennie i 50 razy w ciągu całego konkursu bodajże 

Pytanie było o loterię, a nie konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6468633 Napisano: 01.03.2018 14:59:43 w Informują
Mail Monster Munch emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mysia

#6468123 Napisano: 28.02.2018 11:31:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba pierwszy raz nic z foto Kaufland emotka czekam dziś na cokolwiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6467807 Napisano: 27.02.2018 13:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

Mysia napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Nie ma jeszcze listy zwycięzców, więc wątpię w to że już komuś posłali bony emotka

nie zawsze dają listę a jak dają to zazwyczaj jak ostatnie przesyłki poślą- przynajmniej tak zauważyłam
a co do listów to owszem dochodzą
koleżanka wygrała w połowie konkursu i dostała wczoraj a ja w pierwsze dni i jeszcze nie dostałam emotka

Ok w takim razie dziękuję za info, z Nestle dostałam jak już lista była, myślałam że tak to u nich działa emotka ja czekam na 2 karty. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6467790 Napisano: 27.02.2018 13:02:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

barcza napisał(a):

monisss napisał(a):

rufus napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy wszyscy dostali już bony z Winiary z Biedronki? Widziałam, że ktoś już wspominał, że ma je u siebie. 

Nie

tez ie mam..

też czekam

zanim te 2400 kart zapakują i wyślą pocztą to im pewnie zejdzie jeszcze z dwa tygodnie emotka  

Nie ma jeszcze listy zwycięzców, więc wątpię w to że już komuś posłali bony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6467322 Napisano: 26.02.2018 10:47:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

rebelmen napisał(a):

bagietkoweniebo napisał(a):

W tym NicNac's jakas parodia. Wyslalam zgłoszenie 19/02 wieczorem, ale napisałam do nich bo mi się nie wyswietlalo żadne potwierdzenie wyslania. I powiedzieli mi, ze moja zgłoszenie bralo udział w rozstrzygnieciu już 19/02! Jakim cudem skoro wyniki były rano, a ja zgłoszenie wyslalam wieczorem??? Jakies błędy techniczne chyba mają

Co najmniej jest to dziwne, tura trwa do północy , a kolejnego dnia w poniedziałek już wyniki,w pierwszej turze było 900 zgłoszeń,to w kolejnych pewnie wiecej, Chyba ze szybko obrabiają emotka

ciekawe czy siedzą od północy i wybierają ?:D

A ja właśnie się zorientowałam, że nie kliknęłam w link na mailu, a wczoraj się skończył etap.. ciekawe czy moje zgłoszenie przepadnie czy zaliczy się do nowego etapu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6466779 Napisano: 23.02.2018 14:05:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Pamiętacie może koszulki Barcelony, które najlepsi dostawali w kauflandowym budżecie? Właśnie zostałam posądzona o wciskanie ludziom kitu i że te koszulki to podróby. Faktycznie nie ma znaczka Nike, które są w oficjalnych koszulkach, ale czy to rzeczywiście podróbka, gdy regulaminową wartość miały chyba koło 200 zł? Ktoś orientuje się w temacie?

Podarowałam ją osobie z rodziny, też miałam wątpliwości, to była koszulka robiona przez jakąś hiszpańską firmę (wyszukałam chyba po kodzie ean na opakowaniu) ale mimo wszystko na licencji, tyle że rzeczywiście trochę badziew.. emotka na pewno nie ta oryginalna z nike, jedyne co z niej miała to podaną wg. nich wartość emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6466142 Napisano: 22.02.2018 09:21:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki dziewczyny, zaraz im się przypomnę emotka
   monnikk a za co odrzucili? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6466138 Napisano: 22.02.2018 09:16:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Monster zdjęcie zgłoszone na początku tego etapu nadal nie pojawiło się w galerii, natomiast wysłane pod koniec etapu już tak, żadnego maila o odrzuceniu zgłoszenia. Czy oni tak skaczą z tą weryfikacją, czy coś mogło nie przejść? emotka Potwierdzenie zgłoszenia na mailu mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6465506 Napisano: 20.02.2018 14:21:55 w Wkurza mnie...
Troszkę wkurza mnie temat Informują emotka jedno wkurzenie, że to nie mnie ostatnio informują emotka
Drugie, że jeżeli dobrze rozumiem powinny tam się pojawiać informacje typu: smolar wysyła smsy z konkursu jakiegoś tam, lub albedo dzwoni z konkursu z nr jakiegoś tam itd. (czyli organizator informuje o wygranej)
Czy informacje w stylu: mail od dpd jakaś agencja wysyła tablety, albo wrzucili wyniki (skoro jest temat wyniki konkursów) do tego dyskusje są potrzebne? Czy tylko mnie to tak troszkę wkurza? emotka
Widzę nowy post, zerkam z czego informują.. a tu jednak nie informują emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6464864 Napisano: 18.02.2018 13:56:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

isiulka napisał(a):

Chciałabym poznać Waszą opinię na temat agencji Streamline i Plej? 
Nie za dobrze mi się kojarzą dlatego praktycznie nie grywam w ich konkursach. Być może robię błąd. Będę wdzięczna za informację, czy komuś z Was udało się w ostatnim roku wygrać u nich jakąkolwiek główną nagrodę ( nie mam na myśli 1 z 100 past do zębów itp emotka )?

W 2016 trafilam u nich główną jeden jedyny raz. Następnie już było tylko gorzej. Nawet pasty nie moge trafić teraz

Streamline u mnie ciągle nic, aż tu nagle coś ruszyło, nawet 2 główne wpadły szkoda tylko że nie były to samochody.. emotka Teraz znowu nic, nadal nie wiem jak tam pisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6464638 Napisano: 16.02.2018 21:06:11 w Kaufland konkursy
Jak szybko weryfikują paragony z loterii? Bo czekam z poprzedniego etapu i póki co cisza.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6461235 Napisano: 08.02.2018 13:32:21 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluje zmywarek emotka (oczywiście po tylu wpisach odrobinę żałuję, że nie zagrałam emotka ) fajnie rozpoczyna się ten rok, tyle już wygranych w MDW iiii coraz więcej konkursów się pojawia emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6459524 Napisano: 04.02.2018 13:42:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

Tytuł konkursu Durex w Tesco mnie rozbroił emotka "Podaruj jej wielkieO" emotka

MAŁO tego ja teraz tak szybko przeglądam konkursy, że przeczytałam WIELKIEGO emotka Wyświetl w wątku >>