Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6457637 Napisano: 30.01.2018 11:04:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
halo halo jesienią się zmobilizowałam i to całkiem nieźle emotka zmobilizujcie się zimowo i dzwońcie do mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6457634 Napisano: 30.01.2018 11:01:25 w WC - rozmowy o wszystkim
mietowa napisał(a):

lubi podskakiwać na moich kolanach więc i ja łapiąc go pod paszki podnoszę do góry i co? Naczytałam się, że mogę dziecko popsuć, kiedyś opisywano w książkach te zabawy które teraz tak krytykują i stwierdzają, że są niebezpieczne. Teraz staram się nie tarmosić nim zbytnio, trudno frajdy dziecko nie ma, ale się wystraszyłam i już sama nie wiem co robię dobrze a co źle emotka

Aż mi się przypomniało, jak kiedyś, leżąc na plecach, bawiłam się tak z moim synem (dziś prawie 8-letnim kawalerem). Miał wtedy nie wiem, z 3 czy 4 miesiące. Podnosiłam go, opuszczałam, podnosiłam, opuszczałam, coś tam do niego gadając, w stylu: "a ti ti ti". W jednym momencie on ulał. Prosto, zupełnie prosto w moje otwarte, gadające usta. Minęło 7 lat, a ja wciąż to pamiętam emotka .Także ten - uważaj, bo to rzeczywiście jest bardzo niebezpieczne  emotka .
A tak do tematu - nie czytaj tyle i zaufaj sobie. Często te ostrzeżenia odnoszą się do o wiele bardziej intensywnych czynności, niż ludzie sobie to wyobrażają. 

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6457623 Napisano: 30.01.2018 10:45:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 No właśnie czekamy na te pierwsze ząbki..emotka
bruce Lunatyk tak to słowo do mnie pasuje emotka
nkba emotka
natka90 z prasowaniem zawsze jestem do tyłu, więc fajny pomysł, spróbuję wcisnąć do sypialni deskę, choć mały zazwyczaj protestuje jak jestem w pobliżu a zajmuje się czymś innym emotka
ondine Dziękuję zajrzę tam emotka
slonko365 Zaczęłam mu podawać to co przy kolkach, bo też o brzuszkumyślę, ale póki co bez zmian, raczej ząbki ale długo to trwa no nic zobaczymy emotka
Dziękuję dziewczyny za pomoc emotka emotka
Mamy jakiś temat typu niemowlęta"madki" emotka czy coś w tym stylu? Nie chcę wkurzać innych pisaniem o "madkowych" sprawach emotka Może trzeba będzie założyć taki, bo fajnie dostać tyle rad i miłych słów wsparcia emotka
Ciągle się uczę, ostatnio maluch uwielbia jak z nim tańczę, lubi podskakiwać na moich kolanach więc i ja łapiąc go pod paszki podnoszę do góry i co? Naczytałam się, że mogę dziecko popsuć, kiedyś opisywano w książkach te zabawy które teraz tak krytykują i stwierdzają, że są niebezpieczne. Teraz staram się nie tarmosić nim zbytnio, trudno frajdy dziecko nie ma, ale się wystraszyłam i już sama nie wiem co robię dobrze a co źle emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6457395 Napisano: 29.01.2018 18:06:30 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja znowu o dzieciach.. Mój maluszek nadal się budzi w nocy, a od 1,5 miesiąca potrafi i co godzinę, utulę go chwilkę na rękach i zasypia. Jest nauczony zasypiania na rękach, wyczytałam że gdyby w łóżeczku sam zasypiał to by pobudek nie było, często trafiam na metodę "wypłakania" się dziecka, dla mnie to przerażające, dziś znowu trafiłam na taką poradę, ale czytając komentarze natrafiłam na wpis który mnie zasmucił strasznie "Powiem jeszczetylko jedną rzecz - a propo dzieci, które nie płaczą, bo wiedzą, ze nikt
nie przyjdzie. Mam znajomą pracująca w domu małego dziecka - swoją
drogą matkę trójki już dorosłych dzieci. Kobieta opowiadała, jak miała
nocne zmiany. Mówiła, że w pokojach malutkich dzieci, rocznych,
półrocznych, dwuletnich, przez cała noc panuje cisza. Przerażająca
cisza. Te dzieci się budzą, patrzą, potrafią tak leżeć godzinami, z
otwartymi oczami, nie reagując na nic. Takie dziecko nie daje znac o
niczym - i to zawsze jej mrozi krew w żyłach, ponoć nocek w domu dziecka
nikt nie lubi." I tak oto przestałam szukać, nadal będę tulić to moje kochane małe dziecko nawet jak się wydziera na całe osiedle. Chyba,że jest tu jakaś mama z dobrą radą, bo tu nie chodzi o moje niewyspanie (choć marzy mi się czasem wyspany umysł zdolny do pisania tekstów emotka ), chcę żeby moje dziecko było wypoczęte i szczęśliwe emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6457080 Napisano: 28.01.2018 13:42:04 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie olx i ich "zmiany" w limitach ogłoszeń od 1 lutego (kategoria Dom i ogród). 
Ogólnie wielkie G***O się sprzedaje przez to całe olx...a teraz jeszcze opłaty będą siorbać za ilość dodawanych ogłoszeń.  emotka

A co to za zmiany i opłaty? Bo nie mogę tego znaleźć. Kurde, mi po Allegro, gdzie liczą sobie mega prowizję i facebooku, gdzie wszystkie posty sprzedażowe uznają mi za spam, to tylko OLX zostało, a teraz wygląda, że i to dopadnie...  emotka

https://www.olx.pl/zasady/ "limity" 

edzia21 tylko nie pisz, że Cię wkurzam emotka aleeee rozumiem, że dodane już ogłoszenia spokojnie będą "za darmo"juhuuu wisieć bo dodane przed 01.02. Bo nie wiem czy się nie zmobilizować do wrzucenia tam jeszcze kilku rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6456620 Napisano: 26.01.2018 13:42:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
opryszek95 napisał(a):

Właśnie zaczynam przygodę z konkursami. Kupiłam kilka produktów promocyjnych na jeden paragon i udalo się wygrac z tigerem. Musze wyslac oryginal paragonu a co jesli uda sie tez wygrac z innym produktem? Ktoś ma jakies rady?

Wyślij znaczek i poproś o odesłanie paragonu po weryfikacji, może się uda. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6456617 Napisano: 26.01.2018 13:39:39 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Eh... Źle emotka

emotka .. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6456616 Napisano: 26.01.2018 13:38:27 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

Ja się z moją nie odzywam od miesiąca emotka  dlatego, że jej córeczka chciała mieszkanie kupić na spółkę z nowym facetem a to mieszanie miało być tylko na niego przepisane (i oni nie widzieli w tym żadnego problemu, bo ona mu przecież ufa) emotka  i my z mężem się wtrącaliśmy, że to jest chore i ona zostanie z niczym emotka  i my (a w szczególności ja) jesteśmy teraz najgorsi  emotka  ale dobrze mi z tym emotka

Znam takiego co ufał.. kupił mieszkanie, garaż i samochód na ukochaną bo ciężko pracował za granicą.. Teraz ma nauczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6456346 Napisano: 25.01.2018 18:01:46 w Smolar
mariolakal napisał(a):

alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

SMOLAR oddaje kasę za listerine w tym testowaniu każdemu czy pierwszym iluś tam...? Czytam i czytam i nie wiem czy brać się za to czy już nie emotka  

kazdemu nawet jezeli bylbys milionowy hehe

O co chodzi w tym testowaniu ? Nigdy nie brałam udziału w takich akcjach...  emotka

Kupujesz a potem wypełniasz ankietę, że jesteś niezadowolona i Ci zwracają kasę, ja w takich akcjach raczej nie biorę udziału emotka Wyświetl w wątku >>
1 pablo75 0

mysia

#6455799 Napisano: 24.01.2018 11:16:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Reni napisał(a):

Mysia napisał(a):

Aż mi się coś przypomniało i trochę mi dzisiaj weselej dzięki joan emotka Kupuj somat, ja nie kupuję więc nie ma konkurencji emotka emotka emotka ech gdybym miała zmywarkę może bym zagrała, ale nie będę marnować kasy bo i tak nie wygram emotka
Pytanie mam z BELVITY (tu też mam ogromne szanse haha) paragon musi być z danego etapu? Bo mam aż 2 z poprzedniego tygodnia i nie wiem czy mogę ich użyć emotka

Paragon nie musi być z danego etapu - tak pisała belVita na swoim fanpage   emotka

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 Reni 0

mysia

#6455794 Napisano: 24.01.2018 10:53:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Karniaki się należą -> część dzisiejszych wpisów nadaje się jedynie do "Popraw sobie humor"! emotka

Zmywarka pluje wodą na moją kuchnię i mam dylemat, czy zapłacić kolesiowi, żeby ją przyszedł zobaczyć / naprawić, czy może w zasługujący na pogardę sposób wydać pijondze celem zakupu niepotrzebnych tabletek Somat? Już drugi dzień się zastanawiam emotka

Aż mi się coś przypomniało i trochę mi dzisiaj weselej dzięki joan emotka Kupuj somat, ja nie kupuję więc nie ma konkurencji emotka emotka emotka ech gdybym miała zmywarkę może bym zagrała, ale nie będę marnować kasy bo i tak nie wygram emotka
Pytanie mam z BELVITY (tu też mam ogromne szanse haha) paragon musi być z danego etapu? Bo mam aż 2 z poprzedniego tygodnia i nie wiem czy mogę ich użyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6455304 Napisano: 22.01.2018 19:22:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
buziolek napisał(a):

mastah napisał(a):

Nie wiem czy jest to odpowiedni wątek, ale chciałbym poruszyć pewną frapującą mnie kwestię. Pewnie włożę trochę przysłowiowy kij w mrowisko swoją wypowiedzią, ale w końcu mamy wymieniać się poglądami emotka

Chodzi mi o Wasz stosunek do wygrywania sporej liczby tych samych nagród w konkretnym konkursie przez jedną osobę. I abstrahuję tu od kwestii wygrania zabawek dla kilkorga dzieci/chrześniaków/dziecka koleżanki itp, czy wygrania kilku bonów do jakiegoś sklepu i od tego, że widocznie ktoś jest na tyle zdolny, że jego kilka prac wygrało, a 10 kogoś innego nie. Bardziej zastanawia mnie czy faktycznie o to tu chodzi, czy to trochę nie "zabija przyjemności" z grania i nie zaburza całej idei grania w konkursach.
I żeby nie było nie przemawia przeze mnie zazdrość  emotka  a raczej "idealistyczne" podejście do tematu  emotka

Od przybytku głowa nie boli emotka kilka wygranych można sprzedać i kupic np wymarzona wycieczkę , ktorej sie nie wygrało emotka  dlaczego ma ktoś mieć wyrzuty sumienia ze wygral kilka razy a ktos zero? Każdy ma równe szanse w konkursach emotka  

Oddajcie mojego BB8 emotka A tak serio to jeśli regulamin pozwala to czemu nie, jeden konkursowicz zostanie polubiony przez daną agencję, drugi przez inną, a jeszcze inny (ZAZDROSZCZĘ emotka ) przez wszystkie! Choć jest mi też smutno, że nie mam żadnego robocika (w dodatku na każde zgłoszenie miałam paragon i nie NIE sprzedam jakby co emotka ).. ale trudno może jakimś cudem załapię się na rezerwę.. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6455231 Napisano: 22.01.2018 14:54:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Styczeń nie jest taki zły, ale zbyt cicho.. dzwoń telefoniku, nawet jeśli udało mi się złapać na mini drzemkę w ciągu dnia po nieprzespanej nocy.. emotka budź i powiadamiaj! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6454535 Napisano: 19.01.2018 17:12:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bony do TESCO (konkurs Kruszwica) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6454529 Napisano: 19.01.2018 17:05:27 w Gratulacje! Dla wygranych!
lager napisał(a):

Bardzo bardzo bardzo wszystkim dziękuje  emotka

Wow! Gratulacje! Cudowna nagroda! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6453583 Napisano: 17.01.2018 15:48:24 w Informują
ToysRUs jakiś czas temu wiadomość prywatna na facebooku (z konkursu fotograficznego). Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

mysia

#6452425 Napisano: 14.01.2018 18:01:12 w Dziś cieszę się z.....
https://www.siepomaga.pl/ocalic-lenke 100%  emotka czyli Lenka jedzie na leczenie, teraz 3mać kciuki! Cieszę się, że ludzie tak sobie pomagają emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6451980 Napisano: 12.01.2018 14:20:57 w WC - rozmowy o wszystkim
lowmacp napisał(a):

Mysia napisał(a):

Pytanie do rodziców, podróżowaliście/podróżujecie z maluchami które skończyły już roczek? Chcemy dokonać rezerwacji na wakacje, ale nasza pani doktor powiedziała, że nie możemy lecieć jeśli maluch będzie miał katar, że wtedy trzeba zmienić termin wylotu hmm ja pierwsze słyszę, ale to też moje pierwsze dziecko emotka W samolotach widuję młodsze dzieciaczki więc nastawiłam się, że nie powinno być problemu, teraz już sama nie wiem emotka
edit już trochę poczytałam i rozumiem z tym katarem(ból uszu,a nawet poważne uszkodzenia).. emotka

Ja latam z moimi dziećmi na wakacje nawet dwa razy w roku. Pierwsza córka miała roczek, gdy polecieliśmy z nią pierwszy raz. Przy drugiej już nie było takiej paniki, dlatego miała tylko 3 miesiące jak wybraliśmy się do Bułgarii. Najmłodsza poleciała już w brzuchu (byłam wtedy w 5 miesiącu ciąży emotka ). Myślę, że nie ma co przesadzać ani w jedną, ani w drugą stronę. My mieliśmy to szczęście, że dzieci były zdrowe przed wylotem, natomiast na wakacjach zdarzało się nam wzywać lekarza ( wirusówka, czy kaszle i katary).
Jeśli chodzi o sam lot, to dzieci reagują bardzo różnie. Niejednokrotnie współczułam rodzicom, którzy przez dwie godziny nie potrafili uspokoić dziecka, bo niemowlak tak strasznie płakał- widocznie tak duży miał dyskomfort.
Nie nastawiaj się negatywnie, czy kupisz bilet teraz, czy 3 dni przed samymi wakacjami, może być różnie.
Kupuj i nastaw się pozytywnie emotka

Dziękuję emotka raczej polecimy, ale przed wylotem będę koło niego skakać byle nie zachorował, gorzej jak mi się rozchoruje na miejscu, ale masz rację muszę się pozytywnie nastawić. Też w ciąży latałam (martwiłam się też niepotrzebnie) i było ok, no ale teraz już dzidziuś poza brzuchem więc jakoś tak to bardziej stresuje.. Dzięki raz jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
1 lowmacp 0

mysia

#6451968 Napisano: 12.01.2018 13:40:31 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

Przysięgam - jak mnie jeszcze raz w jakimś konkursie zapytają o postanowienie noworoczne to oszaleję!
Już by się mogło na babcię i dziadka zmienić, bo Nowy Rok mi już uszami wychodzi!  emotka

Poczekaj, za chwilę będą Ci uszami wychodzić serduszka i życzenia walentynkowe emotka

Póki co pragnę jakiejkolwiek zmiany, bo w tym momencie sama już nie wiem, jakie mam postanowienie i czy jakiekolwiek. emotka

Ale każdy organizator, co podaje takie zadanie konkursowe myśli, że jest "TAAAAAKI ORYGINALNY" i nikt więcej nie wpadł na tak genialny pomysł, jak postanowienia noworoczne  emotka emotka emotka

Jeju jak ja jestem do tyłu, skoro jeszcze na takie pytanie w tym roku nie natrafiłam emotka muszę sporo nadrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0