Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6391226 Napisano: 18.08.2017 10:08:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

bruce napisał(a):

Mysia napisał(a):

ZOTT PRIMO w przewodniku wypisane są niby jogurty ze str. 4-5, ale nie widzę jogurt gęsty i jogurt z dodatkami (które też są opisane na str. 4-5), albo ja coś źle czytam i teraz nie wiem czy mogę też kupić jogurt z dodatkami lub gęsty emotka ktoś podpowie?

Mam dokładnie ten sam dylemat, wczoraj ich zapytałam, także na blogu, cisza na razie; nie wiem też, od kiedy mogę kupować, czy muszę wszystkie i ile paragonów maksymalnie.

ja z tego co zrozumialam chodzi o "czyste" produkty bez dodatkow, ale moze to byc jogurt, jogurt grecki, smietana, etc., byle bez dodatkow

Z dodatkami też są opisane w dodatku masz tam tabelki na których możesz sobie zaznaczyć idealny dla mnie/świetny wybór dla,jakbys miała sobie przygotowac komu kupisz na spróbowanieemotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, jokan 0

mysia

#6391219 Napisano: 18.08.2017 09:56:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Mysia napisał(a):

ZOTT PRIMO w przewodniku wypisane są niby jogurty ze str. 4-5, ale nie widzę jogurt gęsty i jogurt z dodatkami (które też są opisane na str. 4-5), albo ja coś źle czytam i teraz nie wiem czy mogę też kupić jogurt z dodatkami lub gęsty emotka ktoś podpowie?

Mam dokładnie ten sam dylemat, wczoraj ich zapytałam, także na blogu, cisza na razie; nie wiem też, od kiedy mogę kupować, czy muszę wszystkie i ile paragonów maksymalnie.

Wiesz później jest pytanie o zwrot kosztów "Aby otrzymać zwrot kosztów, musisz zakupić te produkty, które są objęte projektem – znajdziesz je na stronie 4. i 5. przewodnika." Więc według mnie można ech.. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6391190 Napisano: 18.08.2017 09:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZOTT PRIMO w przewodniku wypisane są niby jogurty ze str. 4-5, ale nie widzę jogurt gęsty i jogurt z dodatkami (które też są opisane na str. 4-5), albo ja coś źle czytam i teraz nie wiem czy mogę też kupić jogurt z dodatkami lub gęsty emotka ktoś podpowie? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6388968 Napisano: 11.08.2017 21:23:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ominęły mnie flamingi, chciałabym wygrać siostrze..emotka są gdzieś jeszcze do wygrania? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6388271 Napisano: 10.08.2017 11:37:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
oryginalny80 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Kaufland też i u mnie 100 zł   emotka

Mam tak samo jak Ty emotka

I ja emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6386970 Napisano: 07.08.2017 11:17:10 w Wkurza mnie...
Trochę mnie wkurza, że mniej czasu na konkursy=gorsza jakość zgłoszeń i tak gdy moje dziecko śpi ogarniam dom i biegam robiąc na szybko foty na belvitę niestety bez większej staranności i realizacji tego co mam w głowie.. wszystkie moje zgłoszenia ostatnio są gorszej jakości emotka ale cóż czasem takie właśnie zostają wybieraneemotka emotka   Żeby nie było, absolutnie nie wkurzam się na dziecko, jest pięknie! emotka
Miłego dnia:) Wyświetl w wątku >>

mysia

#6381218 Napisano: 20.07.2017 15:38:18 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy z Palmolive HEBE po odesłaniu paragonu przychodzi jakaś zwrotka (e-mail)?

dostałam potwierdzenie otrzymania maila,może mają pełną skrzynkę?

nie mam pojęcia...ale zawsze coś przychodziło, teraz nie dostałam nic. Dziwne  emotka

może spróbuj wysłać jeszcze raz, co Ci szkodzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

mysia

#6381216 Napisano: 20.07.2017 15:33:16 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Czy z Palmolive HEBE po odesłaniu paragonu przychodzi jakaś zwrotka (e-mail)?

dostałam potwierdzenie otrzymania maila,może mają pełną skrzynkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6380055 Napisano: 17.07.2017 16:49:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Hebe,Palmolive

u mnie też, Streamline zaczyna odwzajemniać moje uczucia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6376966 Napisano: 07.07.2017 12:33:30 w Dziś cieszę się z.....
Od kilku dni cieszę się moim synkiem emotka cieszę się, że już jest z nami emotka smutno mi tylko trochę, że chwilowo będę tu rzadziej do Was zaglądać.
Miłego dnia i cudownych wygranych! Wyświetl w wątku >>

mysia

#6374057 Napisano: 29.06.2017 20:12:38 w SZUKAM....
toka napisał(a):

scrabble napisał(a):

edzia21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

Odnośnie ŻÓŁTYCH walizek z Lays... czy Wasze też są Złote?  emotka

tak emotka

Kurrrrczaki! A mi się marzyła taka słoneczna właśnie.  emotka  Gdybym wiedziała to bym wzięła czarną. 

brzydkie są?Moja dopiero jedzie.Chciałam żółtą a nie złotą  emotka  Wkleicie zdjęcie?

https://www.e-kon...rum/lay-s/strona/281 tutaj fotki, też chciałam żółtą emotka Wyświetl w wątku >>
1 toka 0

mysia

#6373718 Napisano: 29.06.2017 09:53:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
budżet mnie olał, ale Wielkanocny kauflandzik się trafił emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6373356 Napisano: 28.06.2017 15:23:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no nie nooo kauflandzie Ty niedobry! Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6373304 Napisano: 28.06.2017 14:59:44 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

ikropka napisał(a):

cb656 napisał(a):

ikropka napisał(a):

nie mam czasu na siedzenie parę godzin na komisariacie. Wyleczyłam się z tego po kilku włamaniach do samochodu. Pół dnia na komendzie a po pół roku pismo o umorzeniu sprawy. Poczekam do niedzieli.

Bzdura! Zgłaszasz włamanie i policja ma zasrany obowiązek przyjechać na miejsce, gdzie muszą zrobić dokumentację. Sprawa pół godziny góra.WAŻNE: tyko ŻĄDAJ kopii zgłoszenia. Jak nie da się inaczej, chociaż fotkę smartfonem, NUMER zgłoszenia koniecznie!!!

Sprawdzę w poniedziałek. Z samochodami schodziło się 3-4 godziny

mi tez sporo czasu zeszlo, jak zglaszalam kradziez aparatu...i co? i moglam ta kartke sobie wektnac gdzie chcialam...aparatu nigdy nie odzyskalam...takze bym sie zastanowila nad taka "przyjemnoscia"....

Kiedyś koledze skradli sprzęt, okazało się że kiedyś na domówce robiłam fotki i dokładnie tam było widać, w którym miejscu jest jakieś zadrapanie/wlepka itd. kolega po pewnym czasie znalazł swój sprzęt wystawiony na allegro, zgłosił się z fotkami na policję. Okazało się, że sprzedawca już się pozbył, mieli namiary do kupującego, kolega wezwany jechał do innego miasta, a tam niby okazało się, że osoba kupująca nabrała podejrzeń i kupiła u innej osoby, koniec kropka po sprawie. Nikogo nie interesował już sprzedający, kolega sprzętu nie odzyskał emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6373110 Napisano: 28.06.2017 11:08:48 w Czy informują/ informowali?
aaa napisał(a):

Czy smakowie wyzwanie/ Zottarella były wyniki za ostatni etap?

Już informowali Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6371926 Napisano: 26.06.2017 11:03:43 w SZUKAM....
Nigdy nie wysyłałam dużych paczek,doradzi ktoś czym wysłać rower? emotka Tak żeby go w transporcie nie zniszczyli.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6371659 Napisano: 25.06.2017 12:28:21 w Wkurza mnie...
magalan83 napisał(a):

Tak strasznie mi jest smutno i źle! Wkurzam się, że musiało to spotkać mojego tatę emotka  wczoraj wykryto u niego nowotwora  jelita grubego ;( do piątku czekamy na wynik w jakim stopniu jest zaawansowany ... tak bardzo pragnę by długo żył! Tyle mamy planów związanych z nim! Nie wyobrażam sobie żeby mogłoby być  inaczej! emotka  
Łzy same ciekną, jak tylko wspomnę albo pomyślę o moim tacie ;( niby próbuję zająć się czymś innym by nie myśleć, by przez chwilę zapomnieć ALE się nie da! Szybko ból powraca, ból, który w sercu od wczoraj noszę ;( 
tak bardzo chcę wierzyć, że wszystko się uda! Że tata będzie żył, że nadejdzie cud! że nowotwór wyleczymy! 
Musiałam to napisać... wyrzucić z siebie... 

emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

mysia

#6371531 Napisano: 24.06.2017 20:19:35 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Mysia napisał(a):

dolly napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ja na olx też nie podaję nr tel. wystarczy że "zainteresowani" mnie wkurzają np: ostatnio kobieta negocjuje cene, ja już chcę się pozbyć,zgadzam się a ona potem się nie odzywa,by odezwać się po kilku dniach że nie no ona zdecydowana bierze! Ja odpisuje a ona znowu nic.. emotka Ostatnio wypisuje do mnie kobieta 4 wiadomosci  mam od niej z rana, bo chce rower, mam robić rezerwacje, ona przyjedzie jeszcze zobaczy czy może dzisiaj przyjechać itd. podaję jej nr i adres i znowu cisza, napisałam co sądzę że czekam, no to przeprasza jednak zrezygnowała i nie dała mi znać.. To w sumie pikuś, w porównaniu do zboczeńców na olx..

emotka tez mi sie taki trafił,  choc wtedy do smiechu mi nie bylo  emotka

Szkoda, że na allegro teraz takie prowizje tam się ktoś zdecyduje klika i jest PayU a tutaj szkoda gadać..

Podnieśli?  Nie sprawdzałam dawno...

Zależy jaka kategoria, ale są zbliżone opłaty np: 100zł 5-6% ceny, 100,01-1000 zł płacisz 6 zł plus 3% kwoty powyżej 100 zł, 1000,01-5000 zł płacisz 33 zł plus 1,5% kwoty powyżej 1000 zł itd. więc unikam już allegro emotka Wyświetl w wątku >>
3 brucee, joan, dolly 0

mysia

#6371526 Napisano: 24.06.2017 20:02:36 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ja na olx też nie podaję nr tel. wystarczy że "zainteresowani" mnie wkurzają np: ostatnio kobieta negocjuje cene, ja już chcę się pozbyć,zgadzam się a ona potem się nie odzywa,by odezwać się po kilku dniach że nie no ona zdecydowana bierze! Ja odpisuje a ona znowu nic.. emotka Ostatnio wypisuje do mnie kobieta 4 wiadomosci  mam od niej z rana, bo chce rower, mam robić rezerwacje, ona przyjedzie jeszcze zobaczy czy może dzisiaj przyjechać itd. podaję jej nr i adres i znowu cisza, napisałam co sądzę że czekam, no to przeprasza jednak zrezygnowała i nie dała mi znać.. To w sumie pikuś, w porównaniu do zboczeńców na olx..

emotka tez mi sie taki trafił,  choc wtedy do smiechu mi nie bylo  emotka

Szkoda, że na allegro teraz takie prowizje tam się ktoś zdecyduje klika i jest PayU a tutaj szkoda gadać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6371524 Napisano: 24.06.2017 19:51:28 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja na olx też nie podaję nr tel. wystarczy że "zainteresowani" mnie wkurzają np: ostatnio kobieta negocjuje cene, ja już chcę się pozbyć,zgadzam się a ona potem się nie odzywa,by odezwać się po kilku dniach że nie no ona zdecydowana bierze! Ja odpisuje a ona znowu nic.. emotka Ostatnio wypisuje do mnie kobieta 4 wiadomosci  mam od niej z rana, bo chce rower, mam robić rezerwacje, ona przyjedzie jeszcze zobaczy czy może dzisiaj przyjechać itd. podaję jej nr i adres i znowu cisza, napisałam co sądzę że czekam, no to przeprasza jednak zrezygnowała i nie dała mi znać.. To w sumie pikuś, w porównaniu do zboczeńców na olx.. Wyświetl w wątku >>
0 0