Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6371522 Napisano: 24.06.2017 19:42:32 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

nel1984 napisał(a):

Wkurza mnie, że w wątku "moje dzisiejsze wygrane" nie mogę pogratulować autorowi super pomysłu na fartuch do grillowania, który wygrał główną (mdepfs) tylko muszę szukać po forum jakiegoś wątku do gratulacji, a tego to mi się już po prostu nie chce. Kilka razy już chciałam tam komuś pogratulować, ale głupio tak zaczynać przygodę z forum od punktów karnych. 

A ja się cieszę, że w wątku MDW nie można gratulować, bo wchodzę tam, by raz dwa zobaczyć jakie konkursy zostały rozwiązane. A wkurzają mnie bezsensowne dyskusje w innych wątkach, przez które trzeba się przekopywać, żeby wyłuskać istotne informacje. A jeśli nie chce Ci się przejść z wątku MDW do Gratulacji, to znaczy, że niezbyt mocno chcesz komuś pogratulować i lepiej dać sobie spokój  emotka

Mnie wkurzają dyskusje w wątku informują, czasem jak się ludzie rozkręcą to 2 strony czytam odnośnie jednego rozwiązanego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
2 ziolko, mia 0

mysia

#6371416 Napisano: 24.06.2017 11:57:04 w WC - rozmowy o wszystkim
anula81 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

anula81 napisał(a):

a ja tak z innej beczki, nowe konto ktoś założył 22.06, od razu pisze, że chce to i to i wysłać za pobraniem, obawiam się .... też tak uważacie że trzeba być z nowymi ostrożnym ? zapewne zajrzy do tego wątku emotka i w dalszym ciągu uważam iż wstęp na forum powinny mieć osoby które dodają te 3 konkursy to daje pewność, ze nie wpadają tutaj wyłudzacze i oszuści emotka

Oczywiście, że należy być ostrożnym. Jak ten ktoś nie ma zaufania do Ciebie i tak argumentuje wysyłkę za pobraniem to niech na konto zapłaci Ci za samą wysyłkę. Jeśli nie odbierze jej Ty nie będziesz stratna na wysyłce. Jeśli się nie zgodzi to ... wiadomo. emotka  

dobrze mówisz czekam na odp. a tak mnie pikło sparwdzić, czy długo jest na forum emotka a tu bach 1 dzień

A ja myślę że to może być "stary" forumowicz, który nie chce żebyś znała jego dane i stąd nowe konto emotka ale też bym prosiła o pieniążki za przesyłkę wcześniej i z głowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6369487 Napisano: 19.06.2017 17:24:26 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Mysia napisał(a):

Reklamowałaś kiedyś?  emotka Bo moja mama kupiła kilka miesięcy temu,okularki fajne ale zaczęły jej się zsuwać, oprawki zrobiły się luźne i poszła do VE a tam jej powiedziała kobieta, że ona może spróbować to naprawić ale jak w trakcie naprawy jej się zepsują to już na moją mamę odpowiedzialność i to mnie wkurzyło, powiedziałam mamie że ja z nią tam pojadę, w końcu należy jej się reklamacja emotka

Dziwne, bo to nawet nie podlega pod reklamacje. To zwykła regulacja na zasadzie dogięcia/odgięcia zauszników. Generalnie robią to za darmo. Może mama trafiła na kiepską osobę. Jeśli chodzi o polisę to korzystam z niej co roku. Nigdy nie było problemów. 

Zapewne tak, dlatego się z nią wybiorę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6369475 Napisano: 19.06.2017 17:02:21 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

angie222 napisał(a):

Ok, przyznaję - mam złe nastawienie do okularów. Nawet nie do okularów, a raczej do swoich oczu. Pokonałam zeza (plus nadwagę), ale i tak boję się głupiego noszenia oprawek. To jest trochę zabawne, bo nie obawiam się, pracując w ulubionej firmie publicznej każdego konkursowicza, paradować z wygolonym bokiem, czerwoną grzywką i tatuażem z wokalistą Visage. Okulary wywołują u mnie pewnego rodzaju fobię, dlatego przekornie zdecydowałam się na odważną oprawkę awiatorkę. Póki co jestem zmotywowana do wprowadzenia zmiany w swoje życie i zostawanie w okularach po pracy. Tylko cena tego gadżetu tak mnie poraziła. Człowiek po latach brzydoty jednak chce być atrakcyjny.

Powinnaś być z siebie dumna! 
Ubieraj się dla siebie, a nie dla innych i bądź z tego dumna. Powiedz sobie jaka fajna z Ciebie babka i heja. Ludzie z kosmosu skaczą, a Ty się okularów wstydzisz.  ;) 
Tak dla informacji dodam, że istnieje coś takiego jak ubezpieczenie okularów. Ja płacę rocznie 10% wartości okularów w Vision Express. Jeżeli w ciągu roku zniszczysz okulary to 80% wartości okularów zniszczonych masz na nowe okulary, a jeżeli zgubisz to 50 %. Naprawdę polecam, bo kupując drogie okulary np. za 1000 zł nie trzeba rozpaczać po ich utracie, a jeśli przez rok nic się nie stanie to na sam koniec ubezpieczenia zgłaszasz "kradzież" lub "zgubienie" i połowę wartości okularów możesz wykorzystać na nowe. 

Reklamowałaś kiedyś?  emotka Bo moja mama kupiła kilka miesięcy temu,okularki fajne ale zaczęły jej się zsuwać, oprawki zrobiły się luźne i poszła do VE a tam jej powiedziała kobieta, że ona może spróbować to naprawić ale jak w trakcie naprawy jej się zepsują to już na moją mamę odpowiedzialność i to mnie wkurzyło, powiedziałam mamie że ja z nią tam pojadę, w końcu należy jej się reklamacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6368772 Napisano: 16.06.2017 19:53:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

monkakk napisał(a):

pakowa napisał(a):

czy zgłaszając się do Konkurs "Daj się poRUSZYĆ" Kaufland Nestle jednocześnie bierzemy udział w tej loterii ogólnopolskiej ? Po zgłoszeniu paragonu w Kauflandzie otrzymałam komunikat DZIĘKUJEMY ZA ZGŁOSZENIE.SPRAWDŹ SWÓJ E-MAIL, POWINIENEŚ OTRZYMAĆ WIADOMOŚĆ Z POTWIERDZENIEM WZIĘCIA UDZIAŁU W LOSOWANIU.  stąd moje pytanie ??

osobno zgłaszasz się do Nestle Kaufland i osobno do loterii. Są dwie zakładki na stronie

dzięki emotka

pytanie czy na pewno możemy zgłosić do loterii ten sam paragon, mam nadzieję że tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6368771 Napisano: 16.06.2017 19:51:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Cóż na 505 nagród w Colgate nic, na 45 w Palmolive nagroda jest emotka jestem z siebie dumna emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6368403 Napisano: 15.06.2017 19:14:50 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja myślę, że każdy musi wyluzować jeśli chodzi o konkursy. emotka  Ty tylko konkursy. Życie kopie, nie - przegrane. emotka  Obyśmy wszyscy tylko takie problemy mieli, jak niewygrane w konkursie! emotka  Ktoś tu bardzo mądrze wczoraj napisał (tylko ten post też zniknął) - sprawy osobiste załatwiamy inaczej, trudno kogoś publicznie gnoić za wygraną spoza bazy; jeśli mam do niej żal (możliwe, że uzasadniony), to jej to piszę na pw.   emotka

Wreszcie dojrzałaś do tego odkrycia... emotka
Konkursy to tylko zabawa, rozrywka emotka

Jeżeli chodzi o dodawanie konkursów to staram się dodać jak coś widzę, bo doceniam ilość konkursów które mogę dzięki Wam znaleźć, oraz żeby mieć dostęp do niektórych tematów. Jednak są użytkownicy, którzy tylko korzystają z tego co dodają inni, dostają informacje czytając to co piszą aktywni i pomocni forumowicze, dlatego gdybym czegoś nie dodała a wzięłabym udział nie czułabym się źle bo jest tu wiele osób które nie dają z siebie nic, a korzystają emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6368398 Napisano: 15.06.2017 18:56:47 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje i udanego wypoczynku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6368212 Napisano: 14.06.2017 22:59:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
byłam taka dumna z mojej odpowiedzi emotka jak zawsze to samo.. ale ja się nie poddam emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

mysia

#6368025 Napisano: 14.06.2017 19:17:13 w Wkurza mnie...
Wystałam się dzisiaj z moim już brzucholem przy kasie pierwszeństwa, a zakupy Nestle wyszły mnie około 19zł, a myślałam że wyliczyłam ponad 20zł emotka ale jak się dokulałam to nie odpuściłam i poszłam raz jeszcze, omijając kasę pierwszeństwa dla nastolatków z energetykami i ludzi którym się pewnie bardzo śpieszy i stąd ta kasa (w "normalnej" kasie poszło mi szybciej emotka )
Mam nadzieję, że te wydane łącznie 41zł na konkurs przyniosą jakąś wygraną emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6368019 Napisano: 14.06.2017 19:07:04 w PLAGIATY
joan napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Pan Paweł i Pani Agnieszka pousuwali swoje nagrodzone zdjęcia z Somersby. Były to oczywiście wersje wersji... (...)

Logiczne, bo to na pewno nasi forumowicze.

Plagiat plagiatem, ale swoją drogą widzę niepokojącą tendencję, by nagradzać ludzi co wyglądają, jakby uciekli z pokoju bez klamek. W związku z tym gdy tylko dorwę jakiś zarąbiaszczy durszlak, włożę go sobie na głowę i stanę do boju o nagrodę z babą w kartonie i kaftaniarzami bez piątej klepki emotka

zapraszam, chętnie pstryknę Ci tą fotę rybim okiem i jak zrobisz odpowiedni wyraz twarzy to wygraną masz w kieszeni emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6367881 Napisano: 14.06.2017 15:23:34 w Wkurza mnie...
nkba napisał(a):

malutka456 napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Idźcie do ślubu tanecznym krokiem, to nawet tuż przed ceremonią dodatkowo zrzucisz kilka kg, jak nic! emotka

Idąc w TYM TEMPIE zrzuci z siebie po kolei wszystko... emotka

no to lepiej niech trochę zwolni...bo do nocy poślubnej wypadałaby poczekać  emotka emotka

No ale po co? emotka

Oj teraz to te noce poślubne wyglądają tak, że człowiek taki zmęczony że nawet nic zrzucić z siebie nie potrafi emotka a co do sukienki, ja odebrałam swoją po ostatniej przymiarce i myślę kurde odstaje, dziwnie coś i dzwonię do salonu, że jednak za duża, kazali przyjechać na następny dzień, przed wyjściem narzeczony przygotował pyszny obiad, przymierzam w salonie i w sam raz,strasznie mi głupio było, dobrze że ten obiad zrobił bo jakby mi ją poprawili to bym chyba tylko przystawkę zjadła emotka
paula9891 trzymam kciuki! emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6367835 Napisano: 14.06.2017 14:43:54 w Lay's
bruce napisał(a):

Mysia napisał(a):

mi natomiast kod nie wchodzi miałam 3 kody, na 2 mam maile na ten trzeci info"sprawdź kod" kody z dużych paczek,czytelne.. emotka

Strona im prawdopodobnie znowu pada; jeśli dziś już jest tak źle, to pod koniec tygodnia pewnie będzie powtórka z rozrywki... emotka

całe szczęście to tylko loteria, nie zależy mi tak więc chwilowo tam nie zaglądam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6367833 Napisano: 14.06.2017 14:39:44 w Lay's
bruce napisał(a):

monisss napisał(a):

synk napisał(a):

ksantypa napisał(a):

agicho napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czemu ciągle mi pisze że sprawdź kod ,nie mogę żadnego wysłać ,chociaż bardzo wyraźnie go widzę emotka

Może wbijasz kod z poprzedniej promocji ? emotka

u mnie była podobna sytuacja w pierwszy dzien ( kiedy strona działała jak chce) -napisalam do nich i okazalo sie ze ten kod , mimo , że nie mialam potwierdzenia juz był użyty-pierwsze moje zgloszenie z tym kodem zostalo zarejetrowane a u mnie na @ bylo brak potwierdzenia

u mnie czasem dostaję nawet 3 maile po wklepaniu kodu. A czasem maila nie ma. Strona dalej chodzi jak chce.

to ja ani jednego maila nie mam emotka

Ja znowu odwrotnie miałam: kiedy wpisywałam kody pierwszego dnia, strona na pierwszy rzut oka nie działała, a okazało się, że mail o jednym kodzie dawno był, a ja ciągle go próbowałam wpisywać... emotka

mi natomiast kod nie wchodzi miałam 3 kody, na 2 mam maile na ten trzeci info"sprawdź kod" kody z dużych paczek,czytelne.. emotka

przy okazji, opakowania trzeba zostawiać? po tych błędach z wysyłką nawet nie wczytałam się w regulamin.. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6367401 Napisano: 13.06.2017 15:05:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

kiedy ja wygram nowego laptopa emotka emotka

Nie chcę Cię załamywać, ale forum głosi... że statystycznie biorąc: dzień po tym, jak kupisz go w sklepie emotka

Ech to może gdzieś za 2 lata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6367397 Napisano: 13.06.2017 14:51:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kiedy ja wygram nowego laptopa emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6367332 Napisano: 13.06.2017 11:53:26 w Lay's
Nie ma co się licytować z godzinami pracy, zgodzę się że jeśli ktoś zobowiązuje się do organizowania kolejnego konkursu to powinien nad nim czuwać, ale cóż wpadki się zdarzają. Mi akurat aż tak na tej loterii nie zależy, jak wspominałam wolałabym, żeby formularze były bez nazwisk bo bardziej to człowieka denerwuje.. No i współczuje Pani Magdalenie, bo czy otrzymał ktoś kiedyś maila z tej agencji od innego pracownika? emotka Za dużo zleceń na siebie wzięli.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6367052 Napisano: 12.06.2017 18:12:08 w Lay's
lolzek napisał(a):

Fakt - z loterią są problemy, ale Avanti to moim zdaniem i tak jedna z lepszych agencji organizujących konkursy. Tyle konkursów a wszystko odbywa się dosyć sprawnie, szybko są wyniki, dobry kontakt z agencją. Z tego co wiem bywają wyrozumiali dla laureatów, którzy np. zbyt późno odsyłają oświadczenia, etc. emotka

Nic tylko czekać, aż loteria zacznie "działać" i grać z podwójną mocą  emotka  

Ja im wybaczę nawet takie wpadki, jak zaczną tworzyć formularze konkursowe bez nazwisk, bo w przeciwnym razie wciąż będę miała wątpliwości czy warto było zrobić zakupy i myśleć nad odpowiedzią emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6366473 Napisano: 10.06.2017 21:49:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Mieszkam sobie teraz w zielonym otoczeniu, wszystko pięknie, ale komary i pająki brrrr jeszcze mnie sąsiadka straszy, że wielkie okazy to jesienią spotkam w domu..emotka szukam skutecznych preparatów,roślin ale myślę też nad moskitierą do okien które najczęściej mam pootwierane, czy ktoś coś doradzi? Szczególnie jaki rodzaj moskitiery wybrać emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6366398 Napisano: 10.06.2017 15:21:28 w Lay's
barcza napisał(a):

u mnie też nie działa

u mnie też.. Wyświetl w wątku >>
0 0