Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6365915 Napisano: 09.06.2017 08:49:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy były wyniki z Drogerii Natura, konkurs Dzień Matki z Henkel& Schwarzkopf, Albedo?

wydaje mi się, że jeszcze nie emotka

No właśnie nikt nic nie pisał o wygranej, są po terminie, a wczoraj Lidla rozwiązali dzień po zakończeniu konkursu. Gubią się bardzo ostatnio.

31.05 wybór + 5 dni roboczych, co daje 7.06, czekamy

I jak? Nadal cisza? Mało nagród więc może nikt się nie pochwalił.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6365830 Napisano: 08.06.2017 22:17:44 w TESCO konkursy
awe napisał(a):

anialistopad napisał(a):

awe napisał(a):

iszhara napisał(a):

Czy wszyscy dostaliście bony z Tesco Nivea  z przedłużonym terminem ważności?  emotka Realizował już dziś ktoś taki bon?

ja mam właśnie taki emotka  jak wybiorę się na zakupy dam znać czy udało się go zrealizować

U mnie bez problemu bon zrealizowalam

ja też już po bezproblemowej realizacji bonu

ja też, nawet nie sprawdzali go dokładnie zeskanowany, przeszedł i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6365742 Napisano: 08.06.2017 18:32:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
paula9891 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

1100 szczoteczek do testów z everyday me.
Myślicie,że faktycznie ich tyle było?
Moja koleżanka np.dostala się bez wypełniania maratonu, nie kojarzę czy on był obligatoryjny?

Był obligatoryjny.
A jest ktoś, komu nie dali szczoteczki? emotka

Ja zapomniałam wypełnić i nie testuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6365361 Napisano: 07.06.2017 23:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doris1 napisał(a):

bethan napisał(a):

mattadore napisał(a):

Belvita Leclerc rower to teraz trzeba czekać na kontakt ze sklepu na odbiór czy jak??

Tak. Ja już wczoraj odebrałam.

Do mnie dziś dzwoniła Pani w celu umówienia się na odbiór, bo musi dojechać daleko do sklepu, z protokołem, itd.
Mam pytanie do osób, które już odebrały rower: czy rower jest złożony? czy zapakowany w kartonie?

Jeśli wisiał w sklepie i reklamował konkurs to zapewne złożony, nasz rower był gotowy do jazdy emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6365036 Napisano: 07.06.2017 10:28:28 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

bruce napisał(a):

A ja ma często odczucie, biorąc udział w promocyjnych konkursach, że jestem normalnie wszystkożerna: lody Koral naprawdę bardzo mi smakują, co do gotowych dań Pudliszek (o których smaku niegdyś tu też pisano) mam całkiem dobre zdanie, tak samo na temat ciast w proszku Delecty czy Dr Oetkera oraz różnorakich chipsów. Cóż, oto zgubne skutki dorastania w zamierzchłych czasach wyrobów magrarynopodobnych...

Haha mam to samo! Kupowałam w Żabce duże chipsy (bo tylko takie były loteryjne), a w dodatku wszystkie 6 sztuk zjadłam sama emotka  Jedyne co mi niezbyt podchodziło to Graal, bo kupiłam kiepską puszkę z jakąś makrelą, czy paprykarzem, te większe, droższe były smaczne. Mokate też mi słabo podchodzi, ale piję czasem emotka No i oleju trochę rozdałam, bo ile można mieć w domu opakowań oleju emotka
Jak chodzi o słodycze, Milkę, lody wszelkiego rodzaju, chipsy, piwo. Ja lubię wszystko emotka  Niestety... Bo za tydzień biorę ślub, a ważę najwięcej w życiu emotka

Ja Lays'ow mało, za to lody teraz chętnie emotka paula9891 wszystkiego najpiękniejszego, dużo wygranych w małżeństwie czyli romantycznych wycieczek, samochodów..! emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6364695 Napisano: 06.06.2017 14:25:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy były wyniki z Drogerii Natura, konkurs Dzień Matki z Henkel& Schwarzkopf, Albedo?

wydaje mi się, że jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6364693 Napisano: 06.06.2017 14:22:53 w Lay's
deva napisał(a):

Kochani, jak u Lidki jest z wysyłką? Pierwszy raz mnie nagrodziła i nie wiem. Oficjalnie wysyłka jest do 31.07, czy można się spodziewać wcześniej?

Można się spodziewać, zależy jak będzie ogarniała aktualne promocje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6364595 Napisano: 06.06.2017 12:46:50 w Lay's
joan napisał(a):

Walizeczki rozdane, czyli mogę oficjalnie pożegnać się z Lidią -> nie chce mi się już szukać tej piep* hepi ałer emotka

Ja się nie poddaje, tym razem "hepi ałer" bez blokady nazwiska złapałam emotka walizeczka jest.. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6364241 Napisano: 05.06.2017 18:18:11 w Kaufland konkursy
u mnie koszulka, ale znam kogoś kto się z niej bardzo ucieszy emotka cóż mam nadzieję, że jakiś bon wpadnie z tego zakończonego wczoraj.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6364137 Napisano: 05.06.2017 15:18:28 w WC - rozmowy o wszystkim
cikitusia89 napisał(a):

A ja dziś potrzebuje się pożalić...

Złapałam mega doła... A tak w skrócie... Ktoś z kim wiązałam duże plany, który obiecywał cuda na kiju okazał się zwykłym dupkiem. Zresztą jak zawsze. A myślałam, że ja już na takie tanie gierki się nie nabieram, a prawda jest zupełnie inna, za każdym razem się nabieram i to ja wychodzę na tą naiwną.

Bądź silna i nie smutaj emotka A ten głupek, jeszcze dostanie za swoje zobaczysz! Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

mysia

#6363568 Napisano: 03.06.2017 16:45:24 w Lay's
luko922 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ktoś próbował wysyłać zgłoszenie dziś na Lays Tesco? U mnie wyskakuje, że podczas wysyłania wystąpił błąd i proszę spróbować później. :X

Luczko, ostatnio,  jak mi taki komunikat wyskoczył, to napisałem wszystko ładnie w telefonie i poszło emotka

Ja próbowałem na dwóch przeglądarkach i na telefonie, a kurde wyjeżdżam i nie będzie mnie do 10 emotka . Kurdeeee 

Oj tam kurdeee weź mi podeślij te hasełko ja prześlę za Ciebie emotka tylko wiesz najlepiej na inne nazwisko więc dane podam ja emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6363443 Napisano: 02.06.2017 20:35:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

magda845 napisał(a):

Chcę wziąć udział w konkursie, gdzie trzeba zrobić zakup w abc. Jeśli sklep wyświetla się na stronie sieci abc, a w rzeczywistości nie ma szyldu abc, na paragonie widnieje nazwa 'delikatesy', ale adres jest taki jak na stronie to mogę zgłosić ten paragon?

Najlepiej nie sugerować się w ogóle szyldem, bo są sklepy, co już od lat nie współpracują z ABC, a szyld zachowały, bo... ładny jest emotka Jeśli paragon jest ok, w przypadku wygranej możesz odesłać paragon wraz z wydrukowanym info z neta, co potwierdza istnienie sklepu sieci ABC pod danym adresem. W końcu to nie Twoja broszka, żeby zaglądać firmom w papiery i sprawdzać daty obowiązywania umowy franczyzowej...

No ja tak kupiłam z przyzwyczajenia 2 dni temu w moim abc, szyld nadal jest emotka na stronie sprawdziłam z ciekawości jakoś a tu nie ma.. dobrze że nic na ten paragon nie wysłałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6363439 Napisano: 02.06.2017 20:30:30 w Wkurza mnie...
Ogarnęłam dom, zaparzyłam kawę "och stworzę dzisiaj zwycięskie zgłoszenia!" pomyślałam. Załączyłam laptopa, później netflixa, sprawdzę ten 1 odcinek z 5 sezonu House of Cards, potem odpowiedzi! Potem był 2 i opanowałam się na 3.. stary laptop nagrzany,ledwo dyszy ja w sumie też trochę jak ten laptop dyszę i już mi się nie chce, a pisząc to właśnie sobie uświadamiam że niedawno wkurzałam się na to samo, NIE OGARNIAM! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6362965 Napisano: 01.06.2017 19:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajakari napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Hebe Syoss (i tak przy okazji, witam wszystkich, jestem tu od niedawna i to mój pierwszy post emotka  ) Czy oświadczenia odsyłacie od razu z paragonem? Czy paragon dopiero później? W mailu nic nie mam na ten temat, w regulaminie jest tylko wspomniane żeby zachować oryginalny paragon, więc wolę się upewnić, bo różnie to bywa. 

A co zaszkodzi wysłać? emotka Przecież chyba na nic innego Ci się ten paragon nie przyda emotka ja posłałam z paragonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6362578 Napisano: 31.05.2017 22:11:40 w Lay's
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

To są walizki kabinowe,więc na dłuższe wakacje się nie spakujecie ( chodzi głównie o kobitki co tak marzą o wygranych wakacjach emotka P). Panowie to dadzą radę emotka

A to zależy...mojemu elegancikowi to nawet "średnia" Puccini nie wystarczy na 3-dniowy wyjazd  emotka , a co dopiero kabinowa emotka

Ja się kiedyś cieszyłam z wygranej średniej Puccini i cóż ładna, ale sprzedałam, za mało miejsca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6362133 Napisano: 31.05.2017 10:32:45 w Lay's
aurorcia napisał(a):

A to dziady emotka  Nie mam walizki, dobrze, że w II etapie też zagrałam.

Jeżeli wysyłałaś na te same nazwiska, na które dostałaś od avanti ostatnio większe wygrane to się nie dziwię, że mogli Cię przyblokować emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6361800 Napisano: 30.05.2017 16:07:38 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że znowu wygralam  1 zgłoszeniem,  mając 1 paragon w konkursie w którym nr paragonu nie wymagali.. emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6361663 Napisano: 30.05.2017 11:39:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
elmo napisał(a):

Co ca dzień  emotka
"reGeneracja przyszłości - Syoss SalonPlex Box w drogeriach Hebe" - nagroda II stopnia - mail o 10:37 emotka  

u mnie też emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6361240 Napisano: 29.05.2017 15:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Z konkursu Belvita juz wszyscy odebrali rowery??,u Mnie weryfikacja pozytywna,ale. aby uzgodnic odbior roweru jeszcze nie dzwonili emotka

Ja odebrałam w zeszłym tygodniu, ale rozmawiałam z babką, która go wydawała i oni się zajmują wieloma sprawami poza nagrodami (hostessami itd.).  Poczekaj jeszcze kilka dni, a jak nikt nie zadzwoni, to może zadzwoń do kierownika Twojego Auchan (babka od roweru musiała wszystko uzgadniać z kierownikami, więc pewnie mają ze sobą kontakt).

Z tym odbiorem to zamieszanie znowu, my mieliśmy kilka telefonów, w tym raz pomylili miasta, a w ostatnim konkursie osoba która wydawała mi rower ciągle kombinowała z terminami, aż któregoś dnia wracam z pracy i telefon "za godzinę odbiór albo pani nagroda przepada" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6361107 Napisano: 29.05.2017 11:24:55 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

odpowiedzi napisane, paragony leżą i leżę ja.. za cholerę nie chce mi się przepisywać tego na komórkę...

Załóż sobie konto w chmurze, na przykład na Dropbox i trzymaj tam dokumenty. Dzięki temu plik tekstowy zapisany w komputerze da się otworzyć w dowolnym urządzeniu mającym dostęp do konta, na przykład w smartfonie, a wtedy przepisywanie uprości się do postaci "kopiuj/wklej". emotka

Dziękuję za radę emotka mam sporo plików na kompie, ale teraz mniej z niego korzystam, dlatego większość tworzę na kartkach i czasem ciężko mi to przepisać.. emotka jestem nieogarnięta ostatnio, wiem o tym dlatego się wkurzam no  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0