Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6368212 Napisano: 14.06.2017 22:59:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
byłam taka dumna z mojej odpowiedzi emotka jak zawsze to samo.. ale ja się nie poddam emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

mysia

#6368025 Napisano: 14.06.2017 19:17:13 w Wkurza mnie...
Wystałam się dzisiaj z moim już brzucholem przy kasie pierwszeństwa, a zakupy Nestle wyszły mnie około 19zł, a myślałam że wyliczyłam ponad 20zł emotka ale jak się dokulałam to nie odpuściłam i poszłam raz jeszcze, omijając kasę pierwszeństwa dla nastolatków z energetykami i ludzi którym się pewnie bardzo śpieszy i stąd ta kasa (w "normalnej" kasie poszło mi szybciej emotka )
Mam nadzieję, że te wydane łącznie 41zł na konkurs przyniosą jakąś wygraną emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6368019 Napisano: 14.06.2017 19:07:04 w PLAGIATY
joan napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Pan Paweł i Pani Agnieszka pousuwali swoje nagrodzone zdjęcia z Somersby. Były to oczywiście wersje wersji... (...)

Logiczne, bo to na pewno nasi forumowicze.

Plagiat plagiatem, ale swoją drogą widzę niepokojącą tendencję, by nagradzać ludzi co wyglądają, jakby uciekli z pokoju bez klamek. W związku z tym gdy tylko dorwę jakiś zarąbiaszczy durszlak, włożę go sobie na głowę i stanę do boju o nagrodę z babą w kartonie i kaftaniarzami bez piątej klepki emotka

zapraszam, chętnie pstryknę Ci tą fotę rybim okiem i jak zrobisz odpowiedni wyraz twarzy to wygraną masz w kieszeni emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6367881 Napisano: 14.06.2017 15:23:34 w Wkurza mnie...
nkba napisał(a):

malutka456 napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Idźcie do ślubu tanecznym krokiem, to nawet tuż przed ceremonią dodatkowo zrzucisz kilka kg, jak nic! emotka

Idąc w TYM TEMPIE zrzuci z siebie po kolei wszystko... emotka

no to lepiej niech trochę zwolni...bo do nocy poślubnej wypadałaby poczekać  emotka emotka

No ale po co? emotka

Oj teraz to te noce poślubne wyglądają tak, że człowiek taki zmęczony że nawet nic zrzucić z siebie nie potrafi emotka a co do sukienki, ja odebrałam swoją po ostatniej przymiarce i myślę kurde odstaje, dziwnie coś i dzwonię do salonu, że jednak za duża, kazali przyjechać na następny dzień, przed wyjściem narzeczony przygotował pyszny obiad, przymierzam w salonie i w sam raz,strasznie mi głupio było, dobrze że ten obiad zrobił bo jakby mi ją poprawili to bym chyba tylko przystawkę zjadła emotka
paula9891 trzymam kciuki! emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6367835 Napisano: 14.06.2017 14:43:54 w Lay's
bruce napisał(a):

Mysia napisał(a):

mi natomiast kod nie wchodzi miałam 3 kody, na 2 mam maile na ten trzeci info"sprawdź kod" kody z dużych paczek,czytelne.. emotka

Strona im prawdopodobnie znowu pada; jeśli dziś już jest tak źle, to pod koniec tygodnia pewnie będzie powtórka z rozrywki... emotka

całe szczęście to tylko loteria, nie zależy mi tak więc chwilowo tam nie zaglądam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6367833 Napisano: 14.06.2017 14:39:44 w Lay's
bruce napisał(a):

monisss napisał(a):

synk napisał(a):

ksantypa napisał(a):

agicho napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czemu ciągle mi pisze że sprawdź kod ,nie mogę żadnego wysłać ,chociaż bardzo wyraźnie go widzę emotka

Może wbijasz kod z poprzedniej promocji ? emotka

u mnie była podobna sytuacja w pierwszy dzien ( kiedy strona działała jak chce) -napisalam do nich i okazalo sie ze ten kod , mimo , że nie mialam potwierdzenia juz był użyty-pierwsze moje zgloszenie z tym kodem zostalo zarejetrowane a u mnie na @ bylo brak potwierdzenia

u mnie czasem dostaję nawet 3 maile po wklepaniu kodu. A czasem maila nie ma. Strona dalej chodzi jak chce.

to ja ani jednego maila nie mam emotka

Ja znowu odwrotnie miałam: kiedy wpisywałam kody pierwszego dnia, strona na pierwszy rzut oka nie działała, a okazało się, że mail o jednym kodzie dawno był, a ja ciągle go próbowałam wpisywać... emotka

mi natomiast kod nie wchodzi miałam 3 kody, na 2 mam maile na ten trzeci info"sprawdź kod" kody z dużych paczek,czytelne.. emotka

przy okazji, opakowania trzeba zostawiać? po tych błędach z wysyłką nawet nie wczytałam się w regulamin.. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6367401 Napisano: 13.06.2017 15:05:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

kiedy ja wygram nowego laptopa emotka emotka

Nie chcę Cię załamywać, ale forum głosi... że statystycznie biorąc: dzień po tym, jak kupisz go w sklepie emotka

Ech to może gdzieś za 2 lata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6367397 Napisano: 13.06.2017 14:51:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kiedy ja wygram nowego laptopa emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6367332 Napisano: 13.06.2017 11:53:26 w Lay's
Nie ma co się licytować z godzinami pracy, zgodzę się że jeśli ktoś zobowiązuje się do organizowania kolejnego konkursu to powinien nad nim czuwać, ale cóż wpadki się zdarzają. Mi akurat aż tak na tej loterii nie zależy, jak wspominałam wolałabym, żeby formularze były bez nazwisk bo bardziej to człowieka denerwuje.. No i współczuje Pani Magdalenie, bo czy otrzymał ktoś kiedyś maila z tej agencji od innego pracownika? emotka Za dużo zleceń na siebie wzięli.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6367052 Napisano: 12.06.2017 18:12:08 w Lay's
lolzek napisał(a):

Fakt - z loterią są problemy, ale Avanti to moim zdaniem i tak jedna z lepszych agencji organizujących konkursy. Tyle konkursów a wszystko odbywa się dosyć sprawnie, szybko są wyniki, dobry kontakt z agencją. Z tego co wiem bywają wyrozumiali dla laureatów, którzy np. zbyt późno odsyłają oświadczenia, etc. emotka

Nic tylko czekać, aż loteria zacznie "działać" i grać z podwójną mocą  emotka  

Ja im wybaczę nawet takie wpadki, jak zaczną tworzyć formularze konkursowe bez nazwisk, bo w przeciwnym razie wciąż będę miała wątpliwości czy warto było zrobić zakupy i myśleć nad odpowiedzią emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6366473 Napisano: 10.06.2017 21:49:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Mieszkam sobie teraz w zielonym otoczeniu, wszystko pięknie, ale komary i pająki brrrr jeszcze mnie sąsiadka straszy, że wielkie okazy to jesienią spotkam w domu..emotka szukam skutecznych preparatów,roślin ale myślę też nad moskitierą do okien które najczęściej mam pootwierane, czy ktoś coś doradzi? Szczególnie jaki rodzaj moskitiery wybrać emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6366398 Napisano: 10.06.2017 15:21:28 w Lay's
barcza napisał(a):

u mnie też nie działa

u mnie też.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6365915 Napisano: 09.06.2017 08:49:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy były wyniki z Drogerii Natura, konkurs Dzień Matki z Henkel& Schwarzkopf, Albedo?

wydaje mi się, że jeszcze nie emotka

No właśnie nikt nic nie pisał o wygranej, są po terminie, a wczoraj Lidla rozwiązali dzień po zakończeniu konkursu. Gubią się bardzo ostatnio.

31.05 wybór + 5 dni roboczych, co daje 7.06, czekamy

I jak? Nadal cisza? Mało nagród więc może nikt się nie pochwalił.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6365830 Napisano: 08.06.2017 22:17:44 w TESCO konkursy
awe napisał(a):

anialistopad napisał(a):

awe napisał(a):

iszhara napisał(a):

Czy wszyscy dostaliście bony z Tesco Nivea  z przedłużonym terminem ważności?  emotka Realizował już dziś ktoś taki bon?

ja mam właśnie taki emotka  jak wybiorę się na zakupy dam znać czy udało się go zrealizować

U mnie bez problemu bon zrealizowalam

ja też już po bezproblemowej realizacji bonu

ja też, nawet nie sprawdzali go dokładnie zeskanowany, przeszedł i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6365742 Napisano: 08.06.2017 18:32:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
paula9891 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

1100 szczoteczek do testów z everyday me.
Myślicie,że faktycznie ich tyle było?
Moja koleżanka np.dostala się bez wypełniania maratonu, nie kojarzę czy on był obligatoryjny?

Był obligatoryjny.
A jest ktoś, komu nie dali szczoteczki? emotka

Ja zapomniałam wypełnić i nie testuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6365361 Napisano: 07.06.2017 23:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doris1 napisał(a):

bethan napisał(a):

mattadore napisał(a):

Belvita Leclerc rower to teraz trzeba czekać na kontakt ze sklepu na odbiór czy jak??

Tak. Ja już wczoraj odebrałam.

Do mnie dziś dzwoniła Pani w celu umówienia się na odbiór, bo musi dojechać daleko do sklepu, z protokołem, itd.
Mam pytanie do osób, które już odebrały rower: czy rower jest złożony? czy zapakowany w kartonie?

Jeśli wisiał w sklepie i reklamował konkurs to zapewne złożony, nasz rower był gotowy do jazdy emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6365036 Napisano: 07.06.2017 10:28:28 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

bruce napisał(a):

A ja ma często odczucie, biorąc udział w promocyjnych konkursach, że jestem normalnie wszystkożerna: lody Koral naprawdę bardzo mi smakują, co do gotowych dań Pudliszek (o których smaku niegdyś tu też pisano) mam całkiem dobre zdanie, tak samo na temat ciast w proszku Delecty czy Dr Oetkera oraz różnorakich chipsów. Cóż, oto zgubne skutki dorastania w zamierzchłych czasach wyrobów magrarynopodobnych...

Haha mam to samo! Kupowałam w Żabce duże chipsy (bo tylko takie były loteryjne), a w dodatku wszystkie 6 sztuk zjadłam sama emotka  Jedyne co mi niezbyt podchodziło to Graal, bo kupiłam kiepską puszkę z jakąś makrelą, czy paprykarzem, te większe, droższe były smaczne. Mokate też mi słabo podchodzi, ale piję czasem emotka No i oleju trochę rozdałam, bo ile można mieć w domu opakowań oleju emotka
Jak chodzi o słodycze, Milkę, lody wszelkiego rodzaju, chipsy, piwo. Ja lubię wszystko emotka  Niestety... Bo za tydzień biorę ślub, a ważę najwięcej w życiu emotka

Ja Lays'ow mało, za to lody teraz chętnie emotka paula9891 wszystkiego najpiękniejszego, dużo wygranych w małżeństwie czyli romantycznych wycieczek, samochodów..! emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6364695 Napisano: 06.06.2017 14:25:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy były wyniki z Drogerii Natura, konkurs Dzień Matki z Henkel& Schwarzkopf, Albedo?

wydaje mi się, że jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6364693 Napisano: 06.06.2017 14:22:53 w Lay's
deva napisał(a):

Kochani, jak u Lidki jest z wysyłką? Pierwszy raz mnie nagrodziła i nie wiem. Oficjalnie wysyłka jest do 31.07, czy można się spodziewać wcześniej?

Można się spodziewać, zależy jak będzie ogarniała aktualne promocje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6364595 Napisano: 06.06.2017 12:46:50 w Lay's
joan napisał(a):

Walizeczki rozdane, czyli mogę oficjalnie pożegnać się z Lidią -> nie chce mi się już szukać tej piep* hepi ałer emotka

Ja się nie poddaje, tym razem "hepi ałer" bez blokady nazwiska złapałam emotka walizeczka jest.. Wyświetl w wątku >>